Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DeanRain avatar
Hát ha piros zászló van,lehet nem sokat vet latba ez a helyzet.😕Most várhatunk hogy folytatódjon a verseny.
0
0
0
0
DeanRain avatar
Dezsan 😃 Hogy menne vissza oda a mustár gyerek ahonnan jött!😕
Nem is Dezsan,hanem Grozsan!😀
0
0
0
0
DeanRain avatar
Schumi nem megpördült? B+ 😕
0
0
0
0
DeanRain avatar
Raikkonen szépen tért vissza.Nem rossz kezdés.
Schumi teljesítménye eddig meglepetés.😀
De hová tűnt Damon Hill?😀
0
0
0
0
tibi1297 avatar
hajrá mclaren (Hamilton)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Demoz írta:
Synda írta:
Demoz írta:
A Lotusban nagy reményt látok. Raikkönen soha sem volt a kedvencem, de most egész jól megy mind a két pilóta.😜

5 helyes rajtbüntetést kapott...motort cseréltek,a másik autón padlólemezt,jó autó csak széthullik. 😆

RB-on egyértelműen látszik,hogy befújt diffúzor nélkül szenvednek,aminek én módfelett örülök.😂

Ferrari meg jobban tenné,ha gyári Enzóval indulna.😜

F1 rajongóknak kötelező oldal ! 😃

[LINK]

Vettel jelenlegi rajtpozíciója tükrözi azt, hogy mit tud igazából. 😂

keményebb keveréken verte a ferrárikat, és elég jó időt ment, szóval nem rossz az a pozíció!
0
0
0
0
DCMAN avatar
majd kiderül ha megint nem rajtolja le Button mint mult hétvégén!!!hiába indult pole-bol nemtudta megtartani...szal enyi..
0
0
0
0
no avatar
Hát te nem lennél csalódott? 1. helyről indult és 3. lett, nyilván első akart lenni... szerintem jogos a csalódottság. De Malajziát csak behúzza már a báttya 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
polbol indult 3 ik lett nemtetszett neki látszott hogy csalodott volt a 3 ik helyel és ez a dobogon is látszot serlegemelésnél is
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
DavidGuetta87 írta:
Miről beszélsz? hogy viselkedett? Nem értem....

azt a fincsori arckifejezést, amikor átadták a Button-nak a díjat és lehetett látni a Hamiltonon hogy (vagy nem nagyon tetszik neki, vagy igazán ő akart igazán a dobogó tetején állni) De ha nem hiszed, csak nézz vissza egy videót, és már is meglátod.
Inkább örült volna hogy a csapat győzött, ahelyett inkább ilyen búskomor képeket vágott. (Bár lehet eltúloztam ezt a viselkedés dolgot, mert ezt Hamiltonnál meg lehetett szokni.)
0
0
0
0
no avatar
Miről beszélsz? hogy viselkedett? Nem értem....
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Na majd 7-kor megnézem hogy mentek a veteránok 😀

Hát, ahogy Hamilton viselkedett a díjátadón... nem csodálkoznék ha a végén valami balhé lenne....
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Raikkonen ma is megmutatta, hogy nem csak a semmibe beszélünk, mikor azt mondjuk, tehetség.;) Igaz, eddig minden összejött neki..sajnos rossz értelemben.:/ Felgyulladt motorhome, váltócsere, szervó se az igazi...Remélem holnap a 10. helyről felküzdi magát. Rohadtul örülnék egy dobogónak, de már az első 10 is jó lenne:) GO ICEMAN<3
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most McLaren uralom lesz. Ha csak nem üti ki egymást a 2 csapattárs! 😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Most remélem megtörik Vettel uralma, mert az előző idényben nagyon nagyra voltak magukkal (Idd az idő, hogy tönkre tegyék őket! 😃 )
0
0
0
0
Demoz avatar
Synda írta:
Demoz írta:
A Lotusban nagy reményt látok. Raikkönen soha sem volt a kedvencem, de most egész jól megy mind a két pilóta.😜

5 helyes rajtbüntetést kapott...motort cseréltek,a másik autón padlólemezt,jó autó csak széthullik. 😆

RB-on egyértelműen látszik,hogy befújt diffúzor nélkül szenvednek,aminek én módfelett örülök.😂

Ferrari meg jobban tenné,ha gyári Enzóval indulna.😜

F1 rajongóknak kötelező oldal ! 😃

[LINK]

Vettel jelenlegi rajtpozíciója tükrözi azt, hogy mit tud igazából. 😂
0
0
0
0
Demoz avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Ez van. Leáldozóban van a csillagjuk.
Ebben az idényben nagy meglepetések lesznek, az biztos 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Ferrari nem túl erős. Szerintem még dobogóra sincs most sok esélyük. A McLaren, a Mercedes, a Renault és a Red Bull is erősebb most.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Legyen úgy 😎 Este megnézem barátnőméknél az időmérőt, kíváncsi vagyok hogy mentek most. A Ferrari most elég érdekesen megy azért, már az első futamon is az Alonso-t a Maldonado szorongatta, ami kicsit durva, de a Williams-ek nagyon jól mennek. (Az más kérdés hogy sokat akart Maldonado, és az utolsó körben nekidurrant a falnak)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most is jól ment. Mondjuk egy jó rajt esetében bármi megtörténhet. 😜
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Az autó az most nagyon jó (sajnos most lemaradtam az időmérőről, de az előző időmérőn szuperált 😎 )
0
0
0
0
Demoz avatar
Ha nem is a világbajnoki cím a cél, de legalább egy 4-5. hely elérhető lesz idén. Ha szerencséje van, és jó az autó, akkor akár a 3.(?) hely is elcsíphető.😜
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Go Schumi 😎 Ráférne egy kis siker, látszik hogy küzd és most jól is megy neki, így bizakodok(bizakodunk)😎
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Demoz írta:
Synda írta:
Boldog lennék ha dobogós lenne,ráférne egy jó helyezés,szerintem neki is sokat jelentene...kritikusai most láthatják,hogy nem ő öregedett ki,inkább ők felejtették kiről is beszélnek, 7 WB cím az 7 WB cím...3. hely 43 évesen meg 3. hely.😆

Go go Schumi !!! 😀

Egyetértek. Egy élő legenda, aki mindig is a legjobbat nyújtotta. A tavalyi év nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, de talán idén összejön neki!😀

Reméljük összejön😀
0
0
0
0
Demoz avatar
Synda írta:
Boldog lennék ha dobogós lenne,ráférne egy jó helyezés,szerintem neki is sokat jelentene...kritikusai most láthatják,hogy nem ő öregedett ki,inkább ők felejtették kiről is beszélnek, 7 WB cím az 7 WB cím...3. hely 43 évesen meg 3. hely.😆

Go go Schumi !!! 😀

Egyetértek. Egy élő legenda, aki mindig is a legjobbat nyújtotta. A tavalyi év nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, de talán idén összejön neki!😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Én csak ennyit mondok: GO VETTEL and KIMI!
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Nekem is tetszene ha látnám a papát a dobogón 😃 De minden esetre A redBullokkal is kell számolni,ha nem is most,de késöbb (szerintem) mindenféleképpen.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ennek örülök. 😀

Biszont most McLaren fölény lesz ebben az évben. Legalábbis az ediggiek alapján. Azért jó lenne ha Schumi elcsípné a dobogót!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Végignéztem a futamot, de nem érzem azt, hogy minden áron kéne várnom a folytatást. Valahogy így se volt izgalmas, pedig nem Vettel győzött 3 kör előnnyel.
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Gerdzso írta:
bfrenk írta:
Elismerésem Button-nek! Remélem ő lesz idén a világbajnok, mert Raikkönen-re nem sok esélyt látok ezzel a kocsival...Mondjuk ki tudja, bármi megtörténhet. 😃

Szerintem a Lotus nagyon jól össze lett rakva simán q3-as autó 😀

...csak vezetni is tudni kell 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
bfrenk írta:
Elismerésem Button-nek! Remélem ő lesz idén a világbajnok, mert Raikkönen-re nem sok esélyt látok ezzel a kocsival...Mondjuk ki tudja, bármi megtörténhet. 😃

Szerintem a Lotus nagyon jól össze lett rakva simán q3-as autó 😀
0
0
0
0
bfrenk avatar
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Massa és Senna megint leszerepelt, a középmezőny eredménye meg nem tükrözi a valóságot hiszen csak 12-en értek célba, majd a kövi futamon eldől hogy hogy lesz 😀

Bár Maldonado nagyon gyors az eddig látottak alapján!
0
0
0
0
no avatar
Hajrá Button a legjobb! 😃 McLaren 4ever
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
bfrenk írta:
Elég szomorú jelenet volt...😞
Hajrá Raikkönen! 😃

Így van!😃 Hajrá RAIKKÖNEN!😎
0
0
0
0
bfrenk avatar
Elég szomorú jelenet volt...😞
Hajrá Raikkönen! 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Razor1911 írta:
Jó de ha kötekedni akarok (már pedig akarok 😆😉 akkor nézzük még azt is hogy szezon eleje van ahogy Wéber is mondta majd 3 futam után tudunk mérlegelni 😀

Csak az a baj hogy ez nem az első eset, mivel 2009 óta folyton kikap 1mp-vel a csapattárstól...
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Jó de ha kötekedni akarok (már pedig akarok 😆😉 akkor nézzük még azt is hogy szezon eleje van ahogy Wéber is mondta majd 3 futam után tudunk mérlegelni 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Razor1911 írta:
Massa nem olyan rossz pilota.Vegyük Alonost.Ő sem ment valami "fényesen" a mai időmérő edzésen,szóval szerintem nem a legjobb most a Ferrari,viszont a Mercedesek elég erősnek tünnek eddig.Remélem Schuminak lesz egy normális éve.A Red Bullokrol szerintem annyi elég hogy van bennük több is véleményem szerint.Még nem mutatták ki a foga fehérjüket 😆

Azért azt vegyük figyelembe hogy Alonso még úgy is előrébb végzett hogy csak 1 kört ment és kiesett... míg Massa?
0
0
0
0
no avatar
remélem nem is fogják csak a "sárgájukat"! 😆😆
Hajrá McLaren!
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Massa nem olyan rossz pilota.Vegyük Alonost.Ő sem ment valami "fényesen" a mai időmérő edzésen,szóval szerintem nem a legjobb most a Ferrari,viszont a Mercedesek elég erősnek tünnek eddig.Remélem Schuminak lesz egy normális éve.A Red Bullokrol szerintem annyi elég hogy van bennük több is véleményem szerint.Még nem mutatták ki a foga fehérjüket 😆
0
0
0
0
no avatar
Ez rossz kijelentés volt szerintem csak már kiöregedett ennyi az egész 😉
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Valami azt súgja hogy Sutil átveszi az ülést Massa-tól 😀 mert a pl.: amit ma is csinált az kritikán aluli... nem méltó se a Ferrárihoz, de még az F1-hez sem!
0
0
0
0
gacso avatar
hol lesz most közvetítve a futam??😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció