Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egyébként milyen házba megy?
Szeretném teljes mértékben felújítani a gépemet, legelőször videókártyát szándékozom cserélni. Sokat böngészgettem, de nem sikerült döntenem, így szeretnélek bennetek megkérdezni, hogy mit ajánlanátok nekem ~40 ezer forintig, ha játékra használnám?
Válaszaitokat előre is köszönöm! 😀
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=15886&sub=usercomp&comp=47935]Gépem adatai[/url]
Damapapa : ezt én is már kérdezgettem de jó párszor le lettem oltva hogy multiban érzik egyesek a különbséget 190 meg 210fps között, szóval azóta inkább nem kérdezősködöm 😆 személy szerint a 35-40+ fps-t preferálom, mint élvezhető szintet, de 100-on felül ha nincs bekapcsolva a fraps vagy az afterburner, nem tudnám megmondani mennyi van... nyilván retardátt' vagyok... 😆
8gb ram
GTX 660 OC
BF4 High-on 50-90fps FHD-ban.44k-t nem ért meg?Akkor vegyetek ló***t és dugjátok föl ha ennyire grafikabuzik vagytok,hogy nektek a High nem is jó már Ultra kell....Én nem bántam meg.
Ez pl nagyon tetszett: "de aki onnan veszi kiskereskedő és nem emeli meg annyira az árat akkor olcsóbb" Ez alapján 12-14 évre tippelek. 😀
Ez pl abszolút témába vágott:
"de az sokszor tér el, van ahol nagyon és aki keres az talál . Nem a kérdésedre válaszolva.Az eddig feltüntetett videókártyák közül a legtöbb fpst nyújtó bf4 ben az r9 270x"
Legolcsóbb 750Ti: MSI NVIDIA GTX 750 Ti 2GB 39 580 Ft
Legolcsóbb 660: GIGABYTE GV-N660OC-2GD 44 660 FT
A két kártya közti ár különbség: 12%
A két kártya közötti teljesítmény különbség 16 játékban mért átlag alapján: 23%
Az megy hogy referencia vagy OC teljesen mindegy mert ugye van AB és társai de amint látod 660-ból a legolcsóbb pont OC-s míg 750Ti-ből referencia. Mondjuk teljesen lényegtelen...
nekem is az van és ultra kikapcsolt anti aliasing mellett van 35-45 fps shanghai pályán
és nem teszi