bence360 írta: Processzor:Intel Core 2 Quad Q8400 2,66GHz BOX Ram:Kingston 2x2 GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/2G (4GB) Alaplap:Asus P5QPL-VM EPU VGA:Asus 9800GT 1GB DDR3 HTDP/1GD3 HDD:Samsung 500GB 16MB SATA2 HD502IJ Optikai Meghajtó: Asus DRW-22B1S fekete OEM Táp:Coolink 500W 12cm CP5012P Ház:Gigabyte GZ-M2 Fekete H?t?ventilátor::Gigabyte G-Power Pro
Nah ezt a gépet dobtam össze és kiváncsi vagyok hogy minen passzol e egymáshoz..Pl alaplapba belemegy e minden ..az alaplap jó e gépházba stb ezekben segítsetek..leellen?riznétek hogy ez a gép okés-e? 😀
Na, örülök hogy segítettem pár embernek 😃
Nem az ár szokott dönteni, mivel vannak jó tápok amik olcsók ( pl 700W hipro 7000ft.)
Szóval nem az árakat kell nézni, megtéveszt? az is 😀
egyszer én is így coltam de aztán sagesz93 barátom alaposan felvilágosított és a prohardveren mutatott teszteket és abban egy 400w os táp elég volt neki és még más szakfórumokon is meger?sítették ezt hogy 400w elég neki de ebben sagesz93 a profi
tévedsz!! http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=hu-hu menj fel erre és nézd meg a 700W-os abszolút nem elég, nem méghogy vigan menne!!! 😆..jah és magában 1 295-ös eszik 400W-ot!! 😀..szal nem tom honnan szedted ezeket a dolgokat!!!
Az eljesen rohadt sok az az 1,1kw egy 700w os táp már elbírna egy i7 et meg 2 gtx 295 öt meg millió fost és még boldogan menne hát elvileg egy 400w os corsair elbí egy gtx 295 öt meg még sok mást
Szerintetek mekkora tápot vegyek??..Egyenl?re 1,1 kW-os tápon gondolkozok hogy nelegyen gond az SLI-vel és az Extreme O:C.-val, mert most nem merem bilizgálni a proci szorzóját és a RAM-okat nehogy kisüljön a táp mert nemrég pórul jártam!!! 😞
sztem elbirni elbirná csak kicsit melegedne meg küzközne egy picit... de annyira nem értek a tápokhoz... én is prohardver-en kértem tanácsot az igazi hozzáértőktől...
OMG ember.
4850-et egy 350-es fsp is elbírja...
Mikor azt kérdezik privibe hogy egy szénnéhúzott 4magos + 2db 4890-t elbír-e egy 500-as chieftec.... És arra mondom azt hogy neccesen, de elfogja bírni.
Ehhez képest mi egy 4850 vagy egy 4870?
ironman1995 írta: sagesz93 - Köszi a segítséget majd azok közül nézelődök amit leírtál.Amúgy nem fognak majd sokat húzni a hűtőventilátorok mert abból is lesz vagy 2-3. ...és azért választottam a GeForce 9600GT-t mert én a mostani gépemmel lemaradtam az ilyen cod4-ről,cod 5-ről,crysis-ról,far cry 2-ről,gta 4-ről,MOH Airborn-ról, meg ilyesmikről.Majd ha ezeket meguntam esetleg veszek egy újabb videókarit. JA!és lehet hogy én próbálom meg majd összeszerelni a gépet.😜
Amúgy a többi cuccok jók, összeillenek (csatlakozásilag)???
hát akkor télleg levagy maradva és a régi népszerü 9600gt maradt csak meg.
Nem éri megvenni mert elavult és drága a teljesítényéhez képest. Inkább az ati 4730,4830,4850,4770 széria amik egyenlők a 9800gt-vel, amit sok ember nem tud... Amúgy a gép jo lenne ha összeállna
mondjuk én egy olcsóbb lapot és egy 4850-et raknék bele, menne mint a szél, de ez nem ide vág...
ebben egyetértek veled... 😃 ha megunod azokat a játékokat és jönnek az újak nem lesz elég a 9600gt... olcsóbb lap és egy hd4850 és árba ugyanott vagy és sokkal erősebbn géped van... 😃
Még nem késő új VGA-t venni.😀 És milyen az az olcsóbb lap???
Megnéztem a HD4850-et és azé 10ezerrel drágább mint a 9600GT...
ironman1995 írta: sagesz93 - Köszi a segítséget majd azok közül nézelődök amit leírtál.Amúgy nem fognak majd sokat húzni a hűtőventilátorok mert abból is lesz vagy 2-3. ...és azért választottam a GeForce 9600GT-t mert én a mostani gépemmel lemaradtam az ilyen cod4-ről,cod 5-ről,crysis-ról,far cry 2-ről,gta 4-ről,MOH Airborn-ról, meg ilyesmikről.Majd ha ezeket meguntam esetleg veszek egy újabb videókarit. JA!és lehet hogy én próbálom meg majd összeszerelni a gépet.😜
Nem éri megvenni mert elavult és drága a teljesítényéhez képest. Inkább az ati 4730,4830,4850,4770 széria amik egyenlők a 9800gt-vel, amit sok ember nem tud... Amúgy a gép jo lenne ha összeállna
mondjuk én egy olcsóbb lapot és egy 4850-et raknék bele, menne mint a szél, de ez nem ide vág...
ebben egyetértek veled... 😃 ha megunod azokat a játékokat és jönnek az újak nem lesz elég a 9600gt... olcsóbb lap és egy hd4850 és árba ugyanott vagy és sokkal erősebbn géped van... 😃
pakai93 írta:
nemtudom... vmi 500w-os kéne de nem tudok olyat ami jó is meg még meg is lehet fizetni
láttam regiztél a prohardverre és irtál a milyen tápot topikba, eléggé leoltottak 😃
jahm... de tudom h szar az LC Power azért is akarok vmi jót venni... de a régi gépembe még az is jó volt bőven... bemegyek a boltba tegnap, mondom veszek egy 500w-os FSP Everestet vagy egy 550w-os Gigabyte Superb-et erre aszondja a ***i h felesleges pénzkidobás ittvan egy Stability Power 500w-os... 5k-ért... vigyem el teszteljem egy hétig... mondom bassza sas ingyen elhozom kipróbálni... de nem vmi megnyerő.... sztem maradok az Everest-nél... 😃 😆
sagesz93 - Köszi a segítséget majd azok közül nézelődök amit leírtál.Amúgy nem fognak majd sokat húzni a hűtőventilátorok mert abból is lesz vagy 2-3. ...és azért választottam a GeForce 9600GT-t mert én a mostani gépemmel lemaradtam az ilyen cod4-ről,cod 5-ről,crysis-ról,far cry 2-ről,gta 4-ről,MOH Airborn-ról, meg ilyesmikről.Majd ha ezeket meguntam esetleg veszek egy újabb videókarit. JA!és lehet hogy én próbálom meg majd összeszerelni a gépet.😜
A GTA4 simán szereti ezt a konfigot.
De ha annyira DDR3-asat akarsz, akkor vegyél Asus P5P43TD-t!
Ne írj dupla hozzászólást, használd a szerkesztés funkciót!
Processzor:Intel Core 2 Quad Q8400 2,66GHz BOX
Ram:Kingston 2x2 GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/2G (4GB)
Alaplap:Asus P5QPL-VM EPU
VGA:Asus 9800GT 1GB DDR3 HTDP/1GD3
HDD:Samsung 500GB 16MB SATA2 HD502IJ
Optikai Meghajtó: Asus DRW-22B1S fekete OEM
Táp:Coolink 500W 12cm CP5012P
Ház:Gigabyte GZ-M2 Fekete
H?t?ventilátor::Gigabyte G-Power Pro
Nah ezt a gépet dobtam össze és kiváncsi vagyok hogy minen passzol e egymáshoz..Pl alaplapba belemegy e minden ..az alaplap jó e gépházba stb ezekben segítsetek..leellen?riznétek hogy ez a gép okés-e? 😀
Ebbe a lapba DDR2-es ram megy!
Nem az ár szokott dönteni, mivel vannak jó tápok amik olcsók ( pl 700W hipro 7000ft.)
Szóval nem az árakat kell nézni, megtéveszt? az is 😀
na és egy 400wattos corsair még elbírna egy hd4890-et?Vagy 70-et?
Elbírna.
anyi kérdésem lenne h ha veszek egy ati hd 4850 1gb-t vagy egy Gef gts250 1gb-t ahoz milyen táp illik?
pls segítsetek
előre is THX!
akkor ezeket fogom majd megvenni a vga-t majd akkor ha újból lesz rávalóm.[LINK] [LINK] remélem majd még elbír mégegy vga-t.
Ez a széria nem a legjobb a coolermastertől. Én inkább a vx450-es corsairt venném. Nemtudom mennyibe kerül.
náluk az 1066-os ram is olcsóbb mint a 800 jó lesz nekem a corsair ha ez a legjobb akkor nemlesze vele baj sokáig remélem.
A corsair sokat el visz...
a 450-esbe van már sli meg crossfire támogatás szoval....
az fsp-nek olcsóbbnak kéne lennie
4850-et egy 350-es fsp is elbírja...
Mikor azt kérdezik privibe hogy egy szénnéhúzott 4magos + 2db 4890-t elbír-e egy 500-as chieftec.... És arra mondom azt hogy neccesen, de elfogja bírni.
Ehhez képest mi egy 4850 vagy egy 4870?
ok biztos!
hát szerintem egyértelmű kire gondoltam, de a fél hozzászólásom rád válaszolt 😃
jóvan nem olvastam az előző komik nagy részét!
ok biztos!
hát szerintem egyértelmű kire gondoltam, de a fél hozzászólásom rád válaszolt 😃
tök jó, táp téma átment vga témába😆!
jah eléggé 😃 Írjál privit azt összedobok neked valamt...
vagy vegyél fel msn-re.
sagesz93 - Köszi a segítséget majd azok közül nézelődök amit leírtál.Amúgy nem fognak majd sokat húzni a hűtőventilátorok mert abból is lesz vagy 2-3. ...és azért választottam a GeForce 9600GT-t mert én a mostani gépemmel lemaradtam az ilyen cod4-ről,cod 5-ről,crysis-ról,far cry 2-ről,gta 4-ről,MOH Airborn-ról, meg ilyesmikről.Majd ha ezeket meguntam esetleg veszek egy újabb videókarit. JA!és lehet hogy én próbálom meg majd összeszerelni a gépet.😜
Még nem késő új VGA-t venni.😀 És milyen az az olcsóbb lap???
Megnéztem a HD4850-et és azé 10ezerrel drágább mint a 9600GT...
nemtudom... vmi 500w-os kéne de nem tudok olyat ami jó is meg még meg is lehet fizetni
láttam regiztél a prohardverre és irtál a milyen tápot topikba, eléggé leoltottak 😃
jahm... de tudom h szar az LC Power azért is akarok vmi jót venni... de a régi gépembe még az is jó volt bőven... bemegyek a boltba tegnap, mondom veszek egy 500w-os FSP Everestet vagy egy 550w-os Gigabyte Superb-et erre aszondja a ***i h felesleges pénzkidobás ittvan egy Stability Power 500w-os... 5k-ért... vigyem el teszteljem egy hétig... mondom bassza sas ingyen elhozom kipróbálni... de nem vmi megnyerő.... sztem maradok az Everest-nél... 😃 😆
egy fsp 400w-os táp még elbírná a configomat?
perszehogy el. Csak ne feszeld agyon a procit akkor már eléggé leterhelnéd. De egy kis tuningal jó lenne.