Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Resident Evil 2 😀
Test Drive 6
Doom 1-2
quake 1-2-3
afrika korps vs desert rats
Nekem valami strategiai kellene(kiveve Command and Conquer reszek,Age of Empires 1-2-3,Total war reszek,Warhammer reszek)
imperiusrex:Borderlands,F.E.A.R 1-2-3,Dark sector,Singularity,L4D 1-2,Dead island,Dead Rising 2 most hirtelen ennyi 😀
World in Conflict
Azt kivittem vlm mas ?
Company of Heroes, Age of Mythology
Aztaku**a nincs olyan strategiai game amit nm jatszottam 😆😆😆😆
Nekem valami strategiai kellene(kiveve Command and Conquer reszek,Age of Empires 1-2-3,Total war reszek,Warhammer reszek)
imperiusrex:Borderlands,F.E.A.R 1-2-3,Dark sector,Singularity,L4D 1-2,Dead island,Dead Rising 2 most hirtelen ennyi 😀
World in Conflict
Azt kivittem vlm mas ?
Company of Heroes, Age of Mythology
World in Conflict
Azt kivittem vlm mas ?
World in Conflict
sziasztok 😀
tudna nekem vki ajánlani pc-re egy jó kis belezős , hentelős játékot ???
olyasmit, mint a god of war 😀
amiket már kivittem:
dmc öszzes , darksiders, prototype
a lényeg , hogy ne legyen fps-es lövődözős 😀
Dead Space 1-2 most hirtelen ennyi😜
tudna nekem vki ajánlani pc-re egy jó kis belezős , hentelős játékot ???
olyasmit, mint a god of war 😀
amiket már kivittem:
dmc öszzes , darksiders, prototype
a lényeg , hogy ne legyen fps-es lövődözős 😀
jah.. de nem joystickra gondoltam hanem joypadra 😀
Akkor:
IL-2 Sturmovik: 1946
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Tudtok nekem valami olyan játékot ajánlani pc re amit lehet joyjal játszani? Valami akció játékra gondolok 😀
Asszem COD részek,Medal Of Honor,Brothers In Arms ilyenek😀
Nekem valami mászkálós játék kellene. Valaki ha tud valamit akkor írjon.
Talán még a Mass Effect 2 (?). Abba is lehet mászkálni bolygóról bolygóra. 😀 Akkor, mi van még ? Just Cause 1-2.
Erre a konfigra tudnátok mondani jó játékokat? Ha co-op, az előny, de ha nem, az sem baj, a lényeg, hogy lekösse az embert. Havernak kéne, bár neki kicsit más a gépe, 8600 GT 512 mb a videókártya, és Dual Core 2,3 GHz-es proci, a többi ugyanaz, köszi!
Gépem adatai
Resident Evil 5. sztem az egyik legjobb coop játék.
Mondjuk nem tudom elég volna-e a haverod gépe hozzá. de ha jól emléxem én ezt C2D E4500 + 8600 GTS (256) párossal nyomtam és ment
(hangsúlyozom: ha jól emléxem)
Left 4 Dead 1-2
Előre is köszönöm!
stalker sorozat
őőő hirtelen ennyi 😆
Erre a konfigra tudnátok mondani jó játékokat? Ha co-op, az előny, de ha nem, az sem baj, a lényeg, hogy lekösse az embert. Havernak kéne, bár neki kicsit más a gépe, 8600 GT 512 mb a videókártya, és Dual Core 2,3 GHz-es proci, a többi ugyanaz, köszi!
Gépem adatai
Resident Evil 5. sztem az egyik legjobb coop játék.
Mondjuk nem tudom elég volna-e a haverod gépe hozzá. de ha jól emléxem én ezt C2D E4500 + 8600 GTS (256) párossal nyomtam és ment
(hangsúlyozom: ha jól emléxem)
Gépem adatai
FPS: 2 hozzászólással fölötted 😀
Sziasztok! 😀
Tudnátok mondani néhány olyan lövöldözős játékot ami leköt egy jó ideig meg a grafikája is jó? 😀 Call of Duty-et,Battlefield-et,Medal of Honor-t hanyagoljuk legyetek szívesek 😉 😀😉
köszi előre is =)
STALKER-ek
Metro 2033
Far Cry 2
Borderlands
Ha a STALKER-t megemlitetted akkor már:
-FallOut New Vegas-
is jöhet ide 😀
Sziasztok! 😀
Tudnátok mondani néhány olyan lövöldözős játékot ami leköt egy jó ideig meg a grafikája is jó? 😀 Call of Duty-et,Battlefield-et,Medal of Honor-t hanyagoljuk legyetek szívesek 😉 😀😉
köszi előre is =)
STALKER-ek
Metro 2033
Far Cry 2
Borderlands
köszi előre is =)
Cpu: 2x3.2GHZ Intel
VGA: Gigabyte gt 430 1GB
RAM: 4GB DDR3
4gb-ram,AMD Phenom II X4,Gigabyte hd5770 videókártya erre kéne,
Tudtok nekem ajánlani valami olyan játékot ami elfut a gépemen?
Autós lövöldözös horror ezeken belül bármi jöhet....ami szerintetek jó meg amit ugye ajánlotok nekem!!
Köszi szépen !! 😀
jah a gépem
Proc: Intel dual core 3.2Ghz E6700
VGA: GT 430 1Gb (gigabyte)
Ram: 4Gb DDr3
Sziasztok! Valami Jóféle Sniperes játékot keresek! lehetőleg jó grafikájut 😀 a válaszokat előre is kösz
sniper ghost warrior ha jó grafikát akarsz
LÉCC MONDAJTAOK EGY JÓT AMIVEL EL LESZEK EGY IDEJIG!!!! 😲
tudtok nekem akármilyen játékot 2010-2011-ben mondani, ami jó volt??
meguntam a WoW-ot.:S😆
Nemtudom mikori, de engem 21 éves fejjel lekötött: Deathspank
Van hozzá magyarítás is így sztem nagyon élvezhető kis humoros játék. És nem rövid. Az első rész 8óra volt 100%-ra a második 9,5. A harmadik részt még mindig nyomom 😀