Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kornel77 avatar
meszes17 írta:
64 magos laptopra?es tamogassa a 64mbos ssd-t? 😆DD ez nagy ez olyan mint a geza aram nelkuli gepe 😂
amugy sorry kornel

Semmi 😀 Azon a Gézáson behaltam 😃
0
0
0
0
meszes17 avatar
64 magos laptopra?es tamogassa a 64mbos ssd-t? 😆DD ez nagy ez olyan mint a geza aram nelkuli gepe 😂
amugy sorry kornel
0
0
0
0
mirdyn avatar
Kornel77 írta:
meszes17 írta:
szerintem evgyetek 64 magos procit ahogy itt is van😂hiszen azon mar ps3as jatekok is futnanak 😂😂

Hányszor linkeljem még be 😊

[LINK]

ááááááá vísíííítok 😃 ez hatalmas😃 amugy majdnem jó a kiscsaj mert:

http://pcforum.hu/hirek/11703/48-magos+processzort+mutatott+be+az+Intel.html 😎
0
0
0
0
DCMAN avatar
TomiMan írta:
DCMAN írta:
ÁMEN!sok sikert!

😂Még egy uccsó kérdés és nem trollkodok tovább, mondtad h olyan lapot is vegyek mellé, ez jó lenne hozzá?

ASUS AMD AMD3+ M5A78L LE

jó!de itt irja is hogy mit tud a cucc.:[LINK]
0
0
0
0
Kornel77 avatar
meszes17 írta:
szerintem evgyetek 64 magos procit ahogy itt is van😂hiszen azon mar ps3as jatekok is futnanak 😂😂

Hányszor linkeljem még be 😊

[LINK]
0
0
0
0
TomiMan avatar
DCMAN írta:
ÁMEN!sok sikert!

😂Még egy uccsó kérdés és nem trollkodok tovább, mondtad h olyan lapot is vegyek mellé, ez jó lenne hozzá?

ASUS AMD AMD3+ M5A78L LE
0
0
0
0
TomiMan avatar
niteforce írta:
nem csak a black edition procikat lehet "unlockolni" 😀

Azt tudom de amit linkeltem benchmarkot ott a pheom gyorsabb(nem mindenhol) volt mint az athlon és ha unlockolom és ha csak a 3. magot sikerül akk is gyorsabb lesz mint az athlon
0
0
0
0
meszes17 avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
black akor is jobb sztem.de az a lényeg ami neked is kell hogy 4 magosíthato.huzhato a proci..persze olyan lapot is vegyél mellé
0
0
0
0
niteforce avatar
nem csak a black edition procikat lehet "unlockolni" 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja bizony!de csak a black editiont!
0
0
0
0
TomiMan avatar
DCMAN írta:
TomiMan írta:
Háát az inkább álom 4.0-nak kéne hívni.... Egyelőre marad a Phenom IIx2555 v az athlon II x3455...

phenom 2 x2 555 Be, unlock van,huzni lehet mi vel "BE"edition

Ja ha ezzel kezded h unlockolni lehet akk nem kérdés!

Köszi mindenkinek!
0
0
0
0
Devis avatar
a nem "BE"-t is lehet, a be csak szorzózár mentes, szal addig húzod amíg a lapod, ramod meg a proci bírja
0
0
0
0
DCMAN avatar
TomiMan írta:
Háát az inkább álom 4.0-nak kéne hívni.... Egyelőre marad a Phenom IIx2555 v az athlon II x3455...

phenom 2 x2 555 Be, unlock van,huzni lehet mi vel "BE"edition
0
0
0
0
TomiMan avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
TomiMan írta:
Akkor már csak azt nem tom h melyik CPU-t vegyem főleg a játékoknál nyújtott teljesítmény érdekelne mert a programozáshoz elég lenne az is ami most van.

Terv 4.0 géphez..Phenom II X4 960T 😉
0
0
0
0
TomiMan avatar
Akkor már csak azt nem tom h melyik CPU-t vegyem főleg a játékoknál nyújtott teljesítmény érdekelne mert a programozáshoz elég lenne az is ami most van.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
tasiadam írta:
Kornel77 írta:
Joker020 írta:
Valami ilyet próbáljatok beszerezni mint amit a Barátok köztben volt... 😃

[LINK]

😉

igen majd 1 laptopban... amúgy ezek a barátokköztösök tán ilyen 64 magos szerverlaptoppal nyomják vagy mi?

[LINK] ezért mondja..
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kornel77 írta:
Joker020 írta:

[LINK]

😉

igen majd 1 laptopban... amúgy ezek a barátokköztösök tán ilyen 64 magos szerverlaptoppal nyomják vagy mi?
0
0
0
0
Devis avatar
igen elhanyagolható, csak szépen néz ki h "dual channel", és több pontot kapsz progikban. ennyi a különbség a kettő között
0
0
0
0
DCMAN avatar
akor meg rajtad ál hogy melyiket veszed..végülis egy kutya majdnem.az egyik 2slotot a másik 1-et foglal
0
0
0
0
TomiMan avatar
DCMAN írta:
TomiMan írta:
Na néztem egy kis tesztet(http://www.anandtech.com/bench/Product/97?vs=202) és itt a pehnom jobb de az athlon itt csak 3 maggal ment én meg tervezem h 4 magosítom, akk melyik lenne jobb?. Am akk mi a külömbség a 1X4GB és a 2X2GB közt?😊😊

2x2gb ram jobb mert dual chanel-ben van

Igen arról régebben néztem teszteket de ott azt írták h gyakorlatilag a dual és single chanel közti külömbség a hiba határon belül van. Magyarán elhanyagolható!😊
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Joker020 írta:

[LINK]

😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
TomiMan írta:
Na néztem egy kis tesztet(http://www.anandtech.com/bench/Product/97?vs=202) és itt a pehnom jobb de az athlon itt csak 3 maggal ment én meg tervezem h 4 magosítom, akk melyik lenne jobb?. Am akk mi a külömbség a 1X4GB és a 2X2GB közt?😊😊

2x2gb ram jobb mert dual chanel-ben van
0
0
0
0
Devis avatar
nem éppen játékokra van, l3 pl nincs benne ha jól tudom. játékra phenomot nézz
0
0
0
0
patrikk911 avatar
AMD A6 X4 3650 4*2.6GHz/4MB/2000MHz /4mag/ ez ó proci játékokra jó?
0
0
0
0
TomiMan avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
a hivatalos oldalnak csak lehet hinni
0
0
0
0
TomiMan avatar
GAMER2 írta:
TomiMan írta:
Hello!

Ha minden igaz most fogok egy kisebb összeghez hozzájutni és szeretném kicserélni a gépem.
Egy AM3+-os deszkában gondolkodok ASUS AMD AMD3+ M5A78L LE
CPUnak meg egy Athlon II X3 455-öt vagy egy Phenom II X2 555.
RAM:Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9

Melyik lenne jobb(Phenomot lehet core unlockolni?) a CPU-k közül illetve az mindegy-e h a ram az 1X4GB vagy 2X2 GB, mert vagy 2,5k külömbség van köztük és nekem ugyanmindegy h 1x4 v 2x2 ha ugyanazt tudja.😂

Előre is köszi!

Szia! Ha AM3+-s deszkában gondolkozol akkor hogy tennél bele Athlon II X3 455-est?Ez a proci AM3-as, szóval nem lehet bele tenni AM3+-os lapba.😉

ASUS.com ott meg a deszkánál megnéztem a CPU support listbe és ott benne van
0
0
0
0
niteforce avatar
de, minden további nélkül bele lehet tenni, visszafelé kompatibilis.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
0
0
0
0
GAMER2 avatar
TomiMan írta:
Hello!

Ha minden igaz most fogok egy kisebb összeghez hozzájutni és szeretném kicserélni a gépem.

Melyik lenne jobb(Phenomot lehet core unlockolni?) a CPU-k közül illetve az mindegy-e h a ram az 1X4GB vagy 2X2 GB, mert vagy 2,5k külömbség van köztük és nekem ugyanmindegy h 1x4 v 2x2 ha ugyanazt tudja.😂

Előre is köszi!

Szia! Ha AM3+-s deszkában gondolkozol akkor hogy tennél bele Athlon II X3 455-est?Ez a proci AM3-as, szóval nem lehet bele tenni AM3+-os lapba.😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
TomiMan írta:
Hello!

Előre is köszi!

na mind1 ők tudják....40-ért ilyet is lehet kapni..

véleményem szerint cpu-ban Phenom II X2 555.,főleg BE verzio,ram-ban meg 2x2gb.ja és igen lehet unlockolni
0
0
0
0
TomiMan avatar
Hello!

Előre is köszi!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Bocsi ezt kifelejtettem😆 De szerintem az AM3-as X6-s f*szább mint az új Bulldozer. És a többiek is azt mondták, legalábbis nekem hogy a Bulldozerek elég sz*rok lettek.
0
0
0
0
DCMAN avatar
vagy még 40-ért egy AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ 6x3.3 ghz 39.417Ft
0
0
0
0
GAMER2 avatar
AM3+-ba csak egy lehetőség lehet:AMD FX-4100 X4 Black Edition Box

De szerintem nem éri meg az árát 40000 forinton már veszel egy AMD Phenom II X6 1055T-t ami már 6 magos.😀.

Intelből 40000 ezren meg tudnál venni egy Intel Core i3-2130 3.4GHz-est ami igaz hogy csak 2 magos de nagyon jó benne a gyorsítótár.

Szerintem ezek közül a legjobb az X6-s AMD.😉
0
0
0
0
no avatar
hali! tudnátok segíteni milyen procit vegyek AM3+ socket kb 4 mag 3ghz körül maximum 40000 FT-ért ? 😀😉
0
0
0
0
niteforce avatar
patrikk911 írta:
AMD FX-4100 4*3.6GHz/12MB/2000MHz /4mag/ ez jó processzo.??a bf3 hoz jó max grafóhoz?

inkább egy Phenom II X4 960T a bulldozerek nem játékra valók.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
AMD FX-4100 4*3.6GHz/12MB/2000MHz /4mag/ ez jó processzo.??a bf3 hoz jó max grafóhoz?
0
0
0
0
DCMAN avatar
na igy már hogy megerősítetétek többen akor nem kétség hogy a........
0
0
0
0
DCMAN avatar
melyik az erősebb? Intel Core I7 2600K
AMD FX Series 8150 X8
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció