Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://ájpon.hu/webshop/product/msi_n750ti_tf_2gd5_oc_gtx750ti_2gb_gddr5_pcie_______34.000_ft_erteku_in_game_kupon/586479
Gondolkodtam az Asus R7 260X 2GB DDR5ös en, de a GTX 750 sem tűnik rossznak.
Köszi a segítséget 😀
Ha lesz pénzem akkor mindenféleképpen GTX 750Ti-t fogok venni. De tegyük fel R7 260X vs. GTX 750 közül melyik lenne a jobb ?
Amúgy miért rossz a codegen táp ?
[LINK]
Az lenne a kérdésem hogy egy olyan VGA-t aminek PCI-E 3.0 foglalta van (pl. R7 260X, HD 7770) azt rátudnám rakni az alaplapomra (ASUS M4A77TD [Csak PCI-E 2.0 foglalata van])?
ezt azért jó tudni
ZOTAC ZT- GTX770 2GB GDDR5 AMP! Edition PCIE
ő az elkövető
A segítségeteket szeretném kérni!A kisfiamnak van egy gépe amiben egy ASROCK A75-M HVS alaplap van!Ebbe szeretnénk most venni egy videó kártyát amivel tudna játszani az online játékokkal is!Kb 25 ezer forintig!
VÁLASZT PRIVÁTBAN KÉREK!
van egy asztali számítógépem adatai E6600-as proci 5450 DDR3-as videókártya 4 GB Ram DDR3 olyan kérdésem lenne hogy DX10 van ráírva az alaplapra akkor ezekszerint a DX11-es videó kártyát már nem fogadja el?
ez az én véleményem
piero86: Bocsanat,en csak bf3-mat neztem.
De 1Fps v 2 mar nem szamit,szerintem nem azert kerdezte meg az illető,de ha igen akkor No comment.
helló gumi vagyok nem azért kérdeztem meg mert fps szám, hanem mert az msi és asus vidiken más a hűtő borda a ventilátor más el rendezésben vannak a nyákon a kondik mikró csipek stb és ez biztos számít hűtés és teljesítményben
milyen videókártyát vegyek 65 ezerből?
MSI R7 260X OC 2GB DDR5 R7 260X 2GD5 OC ?
GIGABYTE GB_V_N630-2GI nVIDIA GeForce GT630, 2048MB DDR3, 128bit
VAGY
ASUS Radeon R7 240 R7240-2GD3-L, 2048MB DDR3, 128bit
Elöre is köszönöm!!!!!!!!!
[LINK]
[LINK]
Ha a gamingeset szeretnéd venni, akkor szerintem az tökéletes lesz! link: [LINK]
Nem tudok dönteni hogy melyik a jobb az ASUS vagy az MSI vagy a Gigabyte Gtx 750 Ti oc-ja?
Nem rosszak annyira a Radeonok mint azt páran hiszik/hitték.(Bevallom régebben én is óvakodtam tőle.) A mostani driverek is jól működnek szerintem, legalábbis én a 7870-el nem vettem észre semmilyen problémát.
Szerintem nyugodtan vedd meg, a mostani karidhoz képest óriási előre lépést fog hozni!
Úgy tűnik átkeveredek a sötét oldalra és egy Gigabyte GV-R7770 OC-1GD(rev.2) 18.000Ft ért. Annyit tudok, hogy a GTX 750 OC től kb 20% all gyengébb viszont sokkal olcsóbb is tőle úgy, hogy szerintem nem rossz kis kártya lesz ez. AMD sek vélemény? És mennyire rosszak az AMD driverei mert eddig csak nVidia-m volt..... 😊 (És még mindig jobban is szeretem de a szükség 😆 )
De 1Fps v 2 mar nem szamit,szerintem nem azert kerdezte meg az illeto,de ha igen akkor No comment.
Hawk az igen az Asus elott vegzett,mivel jocskan tulhajtott,de itt a GAMING-rol van szo,ami viszont mar alulmarad!Es ugye e 3 gyartonal mar nem a 0.5-1 FPS dont,hanem a ""Profizmus"".
gumi:
En az Asust olyanlanam!
Miert: Csendes,jo hutes,magas minoseg-mivel Asus lapkak kapjak a legtobb kituntetest!(es nem veletlenul)
Az MSI a nyerő
szóval melyik ?
Msi R9 270X GAMING 4G
GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5 OC GV-R927XOC-4GD
Asus R9 270X-DC2T-4GD5