Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De igazából, meg oly mind1 melyiket, mindkettő csúcskártya, mindkettővel jól jár, óriási, észrevehtő különbség nem lesz a 2 VGA között😀
A választék:
Nvidia Geforce GTX780 Vagy Amd Radeon R9 290!
Szerintetek melyiket érné meg venni??? (játékokra kellene neki)
Kép: http://www.imagebam.com/image/b456ec327503918][IMG]http://thumbnails111.imagebam.com/32751/b456ec327503918.jpg
2k-val drágább mint a 270x. De azért megkérdem, hátha nem erősebb 😃. De úgy tűnik erősebb 😃
köszi a választ 😃
Melyik kártyát érdemesebb megvenni?
msi r9 270x gaming 2g / 4g vagy msi gtx 760 OC ?
[url]http://www.driveridentifier.com/scan/download.php?item_id=77193530&scanid=0F791A056ED8418999DD369448DA12EA&hardware_id=PCI\VEN_1002%26DEV_71C7[/url]
[LINK]
Valaki ismeri esetleg a következő kártyát:Gigabyte radeon x1650?Sehogy nem sikerül driverrel életre keltenem,gyártó lapjáról is próbáltam de egyszerűen sehogy nem megy win7 és win8 alatt sem!!Ha valaki tud adjon tanácsot mert már kezdem feladni.Köszönöm előre is .
beférne egy ilyen gépházba? [LINK]
Vagy inkább nézzek olyan házat, amibe befér a Toxic, az megérne annyit? (kb. plusz 5-6 ezer)
Agent 47: Saphireből: Dual-x, és vapor-X(de nem trix), Msiből 280x gaming(nem LE), ASUSból mindegyik befér elvileg, Gigabyteból is. Vapor-x és asu és gigabyte karik hűtése a legjobb ezek közül. H pontosan melyikről lenne szó ahhoz már tudni kéne boltot is. De beférni sok befér. Saphire 3 ventis karijaitól esel csak el meg még pár más gyártóétól.
Nekem meg van a ASUS Radeon HD6670 2GB 128bit DDR3, itt pedig meg van a 2 gb memori. Nem ez a fontosabb?
Mert ha rá irtok hogy a HD7770 jobb, akkor azt veszem meg. Thx elöre! 😀
ELadó
GIGABYTE GV-N660WF2-2GD GTX660 2GB GDDR5 PCIE + Watch_Dogs 43.043 Ft
Előre is köszönöm.
tucanagabor: Igen, de kíváncsi vagyok mások véleményére/tapasztalatára, ha csak 5 ezren múlik legalább kb. 5-10 fok, akkor nem tétel.
És vajon melyik lehet jobb a Tri-X vagy a Toxic?
Nem érdekel hány fps-em van, csak az, hogy ne akadjon.
Agent 47: Természetesen van FXAA és MSAA is Radeon kártyákon.
Hiába a plusz 1Gb vram ?
De MSAA meg FXAA van Radeon-nál is, nem?
A TXAA az Nvidia által fejlesztett élsimitási eljárás, úgy gondolom a jó öreg MSAA-nál még mindig nincsen jobb, ami kevésbe erőforrás igényes és hatékony. Nvidia melett véleményem szerint a kiforrottabb szoftveres támogatás áll, a Radeon mellett a GCN architektura, de szerintem a lényeg, hogy bármelyikkel jól jársz.
Szóval a grafika igen, ugyanúgy fog kinézni...