Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erik94 avatar
azta😲feltortek jo is lenne
am hamilton kiraly a ps3 tolom most a rac toolsot full hd-s lcd-be tok ott a graf is😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Igen már rég olvastam de a Sony kifog adni egy új Fw-t és elvileg megfogja akadályozni ezt is..... szóval ez még nem 100% hogy fogjuk tudni használni amugy én nem fogom használni az 100% !
0
0
0
0
Rolando avatar
Feltörték a ps3at
[LINK]
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
itt a 14.oldalra menj fel a tetejére és nézzegesd/nézzegessétek meg a videókat 😃
amugy gyönörű lesz 😃
amugy 5éve fejlesztik 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kíváncsi leszek a GT5-nek a belterére, csakis a belterére mert a külső grafika bizti hogy jobb lessz mint a Shift-é, hisz már mittudom Én hány éve programozzák de a Shift beltere mindent visz, szinte szebb mint a valóság! mivel nem porosodik 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
GT5-nek brutális grafikája van nem indulna ell szgépen max kifüstőlne jó viccet félretéve nagyon nagy Gépigénye kénne ezt hidjétek ell !
0
0
0
0
Hitoshi avatar
ps4VSxbox720 írta:
igen vannak de ez nem olyan megis csak granturismo 5 es pcre lehet h i7core-n se menen el😃

azért ne túlozzunk, egy I7 már nagyon erős, a Cell proci lehet elbújna mellette
0
0
0
0
Erik94 avatar
jah bar nem jatszottam a gémmel nemtom elfutna biztos 100,89 a gepigenye😆
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nekem a grafika nem nagyon számít, de azért legyen egy átlag grafika, de a játékélmény az már nagyon számíit!Meg persze legyenek jó kis átvezető videók.
De mondjuk erre a Mirrors Edge a legjobb példa nekem a gépen 256 mb ASUS AH3450-es VGA-val very high textura mellet tudtam játszani lagollás nélkül mit mondjak szép volt és nem is kell hozzá nagy gép.
0
0
0
0
Erik94 avatar
igen vannak de ez nem olyan megis csak granturismo 5 es pcre lehet h i7core-n se menen el😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
arra akartam utalni, hogy nagyon függ attól, hogy milyen a grafikai motorja, mert van olyan, hogy szép a grafika de nagy a gépigénye, és van olyan, hogy szép a grafika, de kicsi a gépigénye
0
0
0
0
Erik94 avatar
de kell neki mert eros gepigenye van hat egy ilyen jatek nem menne el a gepemen lowon se az biztos
0
0
0
0
Hitoshi avatar
el hiszem hogy gyönyörű meg minden, de attól még nem biztos, hogy akkora teljesítmény kell neki, mint a Crysis Warhead Full HD-ban Full grafikán futtatásához például, erre egy jó példa az, hogy ott van a Shift lehet nagyon jól ki van dolgozva, de közel nem kell neki akkora teljesítmény mint a GTA IV-nek, vagy sorolhatnám.Szóval szerintem nem kell annyira elszállni a Gran Turismo grafikájától...

összegzés képen: lehet szép meg minden, de nem biztos, hogy kell neki "olyan erős gép", úgy hogy maradjunk ennyibe
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
háát most elmondom nektek hogy a Shift sehol nincs a GT5-hőz az a helyzet hogy aki nem jáccot GTvel ne itéljen , azzért nem tud jáccani mert nincs ps-e ezt természetes dolog megértem sokan pc-n vannak én bezony nem 😃 konzol a legjobb és igen a gt a versenyszimulátorok királya !

a legkidolgozotabb játék fog megjelnni November 2-án ! (GRAN TURISMO 5)
2008ba megjelent a GRAN TURISMO 5 Proluge ez az 5-nek egy bétája ugyis nevezhetjük és ott is elég komoly realisztikus a graf !
ez meg maga a valóság !!!!!!!!!

Nézzétek meg akkor és elvileg ez még nem a max graf amit mutatt a GT5 !

http://***/hir/gran_turismo_5_jatek_es_valosag.html

a csillagok helyet *** van csak vmiért kicsilagozza ugy irjátok be kérlek
ha nem megy akkor a Google-be irjátok be hogy Gran Turismo 5 valóság és az első pl. kőszi 😀

Itt egy videó "Csak" a Proluge-ről :

http://www.youtube.com/watch?v=rHqlIQZwI3I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4wG3GBTiiMM&feature=related

Itt meg a gt5p-t hasonlitják a valósághoz 😃 (2008as játékot) hát nincs olyan sok különbség az a helyzet !

http://www.youtube.com/watch?v=_1EEZe-Eqto&feature=related
0
0
0
0
vorosdmester avatar
hát szerintem a shift a legkidolgozottab de attól még a gran turismo az autoszimulátorok királya
0
0
0
0
Erik94 avatar
granturismo 5 a kiráááály
0
0
0
0
thug85 avatar
Feki1991 írta:
Jaja, a Mirror's Edge-nek tényleg vadállat grafja van!
S bizony a Shift-ben vannak a legrealisztikusabban kidolgozott (külsőleg/belsőleg) verdák.
Semmilyen más autós játékban nincs annyira pontosan kidolgozott beltér mint a Shift-ben.

Végre valaki osztja a véleményemet! Egy játékot sem láttam még, amelyikben olyannyira élethűen kivan dolgozva a belső tér, mint a Shiftben! Ezt azok sem tagadhatják, akik egyébként utálják a Shiftet!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Jaja, a Mirror's Edge-nek tényleg vadállat grafja van!
S bizony a Shift-ben vannak a legrealisztikusabban kidolgozott (külsőleg/belsőleg) verdák.
Semmilyen más autós játékban nincs annyira pontosan kidolgozott beltér mint a Shift-ben.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Mirors Edge, ennél a játéknál láttam eddig a legszebb grafikát, mintha elé lenne
Dirt 2
Shift

ezekről tudom, hogy jó a grafikájuk, mivel már játszottam velük
0
0
0
0
utahl2 avatar
LewisHamiltonF1: De mondjuk pc-re is ugyan úgy van 3D.
Jóhogy jók az Exkluzív játékok
Hitoshi: Tudnál mondani pár játékot légyszíves😀
Ricko: Minél nagyobb annál jobb😀 7.1 nincs jobb hangzás.
0
0
0
0
thug85 avatar
Azért adnak ki exkluzív játékokat, mert van aki ezért veszi meg az adott konzolt! Ez csupán az eladások miatt van!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
az a gond, hogy azért adnak Exkluzív játékokat PS3-ra mert ha te játékgyár vezérigazgató lennél, akkor te is inkább választanád a PS3 mint a PC-t mivel PS3-n biztos többet kaszálsz mint PC-n, amúgy néztem ezt a Gran Turismo-t, hát hát, van szebb is nála
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
hát szerintem de 😃
Főleg Exkluzív Játékokba 😜
bőven

amugy Ricko ugyanezeket a dolgokat hozzácsatlakoztatthatód a ps-hez ennyi!
meg ott lesz a 3D ..... sorolhatnám mind1 szerintem konzol 😜
0
0
0
0
Ricko avatar
én se hisszem h a PC grafját megelőzi ha azt nézzzed FULL HD 24" Monitoron nézzel Filmet vagy gémelsz naon üt meg egy mélyláda oszt kész annál nincs jobb😉
0
0
0
0
Feki1991 avatar
LewisHamiltonF1 írta:
Feki1991 : hallod miért beszélsz ilyenekről játékoknak nem kell Gépigény !
jah és a RAM-ot félretéve Grafikailag nem mutatkozik meg hogy picit kevesebb ram van benne 😃 mert grafja mindennél jobb !

"játékoknak nem kell Gépigény ! " - ezt inkább nem kommentálnám! 😆 😆 😆 😆 😆
grafja mindennél jobb? PC-nél nem hiszem. 😉
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Feki1991 : hallod miért beszélsz ilyenekről játékoknak nem kell Gépigény !
jah és a RAM-ot félretéve Grafikailag nem mutatkozik meg hogy picit kevesebb ram van benne 😃 mert grafja mindennél jobb !
0
0
0
0
Hitoshi avatar
erre szerintem jó gyakorlati példa az, hogy a Little Big Planet olyan 4 óra játék után lefagy, és csak resi-vel lehet vele tovább játszani
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Gondok vannak a PS-el, kevés a RAM. A PS-ben 512MB RAM van abból 256ot használ a VGA s egy jó játékot megcsinálni úgy hogy csak 256MB rendszer RAM-ot használhat nem olyan egyszerű, kell egypár kompromisszumot kötni. Míg a Box-ban van 512 MB rendszer memória s 10MB vidimemória, ott ha a vidikarinak nem elég, akkor letud csípni a fizikai RAM-ból, de a PS nem tud lecsípni a VGA RAM-jaiból.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jobbnak jobb meg a hardvere is jobb és az exkluzív játékok is sokkal jobbak ( Grafikailag is ) de van xboxon is sok jó game 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
jah akk jo szerintem meg jobb a grafja mint xbox de holnaputan kiprobalom😂lesz ps3om😆
0
0
0
0
Skirmix avatar
ps4VSxbox720 írta:
grafja nem hiszem h jobb de kinek h,ha nem jatszottal ps3on akk elore ne itelj...
bocsi jáccotam már ps3-an szal nem itélek vakon .
0
0
0
0
Erik94 avatar
oks azt teszek meg kitoltom adatlapokot is h mien a proci meg ienek...
0
0
0
0
Ricko avatar
nincs mit majd képek😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
jah igy van holnaputan lesz ps3om ez tuti,juhééééééééé😆
0
0
0
0
Ricko avatar
Sztem PS3 grafja jobb meg hardverrendszere is jobb 😃
nézd meg a GOD OF WAR 3
0
0
0
0
Erik94 avatar
grafja nem hiszem h jobb de kinek h,ha nem jatszottal ps3on akk elore ne itelj...
0
0
0
0
Skirmix avatar
Szerintem az XBOX sokkal jobb mint a PS3 olcsóbb és megbízhatóbb és még a grafója is jobb. Ja nem is beszélve h kilehet chippelni .
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
konsti írta:
utahl2 írta:
Nem hiném hogy kevesebbet fogyaszt a ps3.Én ugy tudom hogy az xbox 175-200 W foggyaszt.
jasper alaplapos XBOX 360 150 wattot fogyaszt mig ps3 slim 290 -300 watt környékén...durván duplája.
az újabb ps ek kb 140w ot esznek!
0
0
0
0
konsti avatar
utahl2 írta:
Nem hiném hogy kevesebbet fogyaszt a ps3.Én ugy tudom hogy az xbox 175-200 W foggyaszt.
jasper alaplapos XBOX 360 150 wattot fogyaszt mig ps3 slim 290 -300 watt környékén...durván duplája.
0
0
0
0
utahl2 avatar
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
háát azt nem tudom pontossan de kevesebbett eszik mint egy xbox 😃
nekem is PS3Fat-om van jobban is nézz ki mint a Slim 😀
fellehett tenni rá a Linuxot amugy 😀
meg amugy fellehett tenni rá a xp-t is valahogyan 😃

jah akkor mosmár értem : ps4VSxbox720
0
0
0
0
Rolando avatar
LewisHamiltonF1 írta:
nah ezt nagyon nem értem miaz hogy hány órán keresztül hát teljes napig belehet kapcsolva hagyni semmi baja sem lesz 😃 max áramszámla pörgetésre jó 😃
elég jó a hütése 😀

miaz hogy mint egy Gépet ?
hát ez egy gép x.D de bocsi nem értem.

Miért?Mennyit fogyaszt a kicsike?
0
0
0
0
Erik94 avatar
ugymint pl a pc-t?tesla mar irta kossz
áááá😲teleg belehet kapcsolva egesznap az kiraly
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
hát tulajdonképpen van a ps-en is egy oprendszer de jóval korlátoltaabban lehet használni mint 1 gépet, nem is az a célja... az eredeti verzióra lehetett normális oprendszert tenni a vinyóra, a slimmel ezt már nem lehet megcsinálni, mivel pár embernek sikerült azon keresztül feltörnie...
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
nah ezt nagyon nem értem miaz hogy hány órán keresztül hát teljes napig belehet kapcsolva hagyni semmi baja sem lesz 😃 max áramszámla pörgetésre jó 😃
elég jó a hütése 😀

miaz hogy mint egy Gépet ?
hát ez egy gép x.D de bocsi nem értem.
0
0
0
0
Erik94 avatar
ps3at meddig lehet hasznalni hany roan keresztul?
amugy lehet ugy hasznalni mint egy gépet?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Rendben kőszi konsti.
csak utálom amikor valaki azt mondja hogy csúnyább mert kvára nem igaz sőőt exkluzív gamek brutális telejítményük van , mind1
amugy igaz hogy sony fan és ps fan vok 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció