Igen már rég olvastam de a Sony kifog adni egy új Fw-t és elvileg megfogja akadályozni ezt is..... szóval ez még nem 100% hogy fogjuk tudni használni amugy én nem fogom használni az 100% !
Kíváncsi leszek a GT5-nek a belterére, csakis a belterére mert a külső grafika bizti hogy jobb lessz mint a Shift-é, hisz már mittudom Én hány éve programozzák de a Shift beltere mindent visz, szinte szebb mint a valóság! mivel nem porosodik 😆
Nekem a grafika nem nagyon számít, de azért legyen egy átlag grafika, de a játékélmény az már nagyon számíit!Meg persze legyenek jó kis átvezető videók.
De mondjuk erre a Mirrors Edge a legjobb példa nekem a gépen 256 mb ASUS AH3450-es VGA-val very high textura mellet tudtam játszani lagollás nélkül mit mondjak szép volt és nem is kell hozzá nagy gép.
arra akartam utalni, hogy nagyon függ attól, hogy milyen a grafikai motorja, mert van olyan, hogy szép a grafika de nagy a gépigénye, és van olyan, hogy szép a grafika, de kicsi a gépigénye
el hiszem hogy gyönyörű meg minden, de attól még nem biztos, hogy akkora teljesítmény kell neki, mint a Crysis Warhead Full HD-ban Full grafikán futtatásához például, erre egy jó példa az, hogy ott van a Shift lehet nagyon jól ki van dolgozva, de közel nem kell neki akkora teljesítmény mint a GTA IV-nek, vagy sorolhatnám.Szóval szerintem nem kell annyira elszállni a Gran Turismo grafikájától...
összegzés képen: lehet szép meg minden, de nem biztos, hogy kell neki "olyan erős gép", úgy hogy maradjunk ennyibe
háát most elmondom nektek hogy a Shift sehol nincs a GT5-hőz az a helyzet hogy aki nem jáccot GTvel ne itéljen , azzért nem tud jáccani mert nincs ps-e ezt természetes dolog megértem sokan pc-n vannak én bezony nem 😃 konzol a legjobb és igen a gt a versenyszimulátorok királya !
a legkidolgozotabb játék fog megjelnni November 2-án ! (GRAN TURISMO 5)
2008ba megjelent a GRAN TURISMO 5 Proluge ez az 5-nek egy bétája ugyis nevezhetjük és ott is elég komoly realisztikus a graf !
ez meg maga a valóság !!!!!!!!!
Nézzétek meg akkor és elvileg ez még nem a max graf amit mutatt a GT5 !
a csillagok helyet *** van csak vmiért kicsilagozza ugy irjátok be kérlek
ha nem megy akkor a Google-be irjátok be hogy Gran Turismo 5 valóság és az első pl. kőszi 😀
Feki1991 írta:
Jaja, a Mirror's Edge-nek tényleg vadállat grafja van!
S bizony a Shift-ben vannak a legrealisztikusabban kidolgozott (külsőleg/belsőleg) verdák.
Semmilyen más autós játékban nincs annyira pontosan kidolgozott beltér mint a Shift-ben.
Végre valaki osztja a véleményemet! Egy játékot sem láttam még, amelyikben olyannyira élethűen kivan dolgozva a belső tér, mint a Shiftben! Ezt azok sem tagadhatják, akik egyébként utálják a Shiftet!
S bizony a Shift-ben vannak a legrealisztikusabban kidolgozott (külsőleg/belsőleg) verdák.
Semmilyen más autós játékban nincs annyira pontosan kidolgozott beltér mint a Shift-ben.
LewisHamiltonF1: De mondjuk pc-re is ugyan úgy van 3D.
Jóhogy jók az Exkluzív játékok
Hitoshi: Tudnál mondani pár játékot légyszíves😀
Ricko: Minél nagyobb annál jobb😀 7.1 nincs jobb hangzás.
az a gond, hogy azért adnak Exkluzív játékokat PS3-ra mert ha te játékgyár vezérigazgató lennél, akkor te is inkább választanád a PS3 mint a PC-t mivel PS3-n biztos többet kaszálsz mint PC-n, amúgy néztem ezt a Gran Turismo-t, hát hát, van szebb is nála
én se hisszem h a PC grafját megelőzi ha azt nézzzed FULL HD 24" Monitoron nézzel Filmet vagy gémelsz naon üt meg egy mélyláda oszt kész annál nincs jobb😉
LewisHamiltonF1 írta:
Feki1991 : hallod miért beszélsz ilyenekről játékoknak nem kell Gépigény !
jah és a RAM-ot félretéve Grafikailag nem mutatkozik meg hogy picit kevesebb ram van benne 😃 mert grafja mindennél jobb !
"játékoknak nem kell Gépigény ! " - ezt inkább nem kommentálnám! 😆 😆 😆 😆 😆
grafja mindennél jobb? PC-nél nem hiszem. 😉
jah és a RAM-ot félretéve Grafikailag nem mutatkozik meg hogy picit kevesebb ram van benne 😃 mert grafja mindennél jobb !
Gondok vannak a PS-el, kevés a RAM. A PS-ben 512MB RAM van abból 256ot használ a VGA s egy jó játékot megcsinálni úgy hogy csak 256MB rendszer RAM-ot használhat nem olyan egyszerű, kell egypár kompromisszumot kötni. Míg a Box-ban van 512 MB rendszer memória s 10MB vidimemória, ott ha a vidikarinak nem elég, akkor letud csípni a fizikai RAM-ból, de a PS nem tud lecsípni a VGA RAM-jaiból.
háát azt nem tudom pontossan de kevesebbett eszik mint egy xbox 😃
nekem is PS3Fat-om van jobban is nézz ki mint a Slim 😀
fellehett tenni rá a Linuxot amugy 😀
meg amugy fellehett tenni rá a xp-t is valahogyan 😃
LewisHamiltonF1 írta:
nah ezt nagyon nem értem miaz hogy hány órán keresztül hát teljes napig belehet kapcsolva hagyni semmi baja sem lesz 😃 max áramszámla pörgetésre jó 😃
elég jó a hütése 😀
miaz hogy mint egy Gépet ?
hát ez egy gép x.D de bocsi nem értem.
hát tulajdonképpen van a ps-en is egy oprendszer de jóval korlátoltaabban lehet használni mint 1 gépet, nem is az a célja... az eredeti verzióra lehetett normális oprendszert tenni a vinyóra, a slimmel ezt már nem lehet megcsinálni, mivel pár embernek sikerült azon keresztül feltörnie...
nah ezt nagyon nem értem miaz hogy hány órán keresztül hát teljes napig belehet kapcsolva hagyni semmi baja sem lesz 😃 max áramszámla pörgetésre jó 😃
elég jó a hütése 😀
Rendben kőszi konsti.
csak utálom amikor valaki azt mondja hogy csúnyább mert kvára nem igaz sőőt exkluzív gamek brutális telejítményük van , mind1
amugy igaz hogy sony fan és ps fan vok 😃
am hamilton kiraly a ps3 tolom most a rac toolsot full hd-s lcd-be tok ott a graf is😆
[LINK]
amugy gyönörű lesz 😃
amugy 5éve fejlesztik 😃
igen vannak de ez nem olyan megis csak granturismo 5 es pcre lehet h i7core-n se menen el😃
azért ne túlozzunk, egy I7 már nagyon erős, a Cell proci lehet elbújna mellette
De mondjuk erre a Mirrors Edge a legjobb példa nekem a gépen 256 mb ASUS AH3450-es VGA-val very high textura mellet tudtam játszani lagollás nélkül mit mondjak szép volt és nem is kell hozzá nagy gép.
összegzés képen: lehet szép meg minden, de nem biztos, hogy kell neki "olyan erős gép", úgy hogy maradjunk ennyibe
a legkidolgozotabb játék fog megjelnni November 2-án ! (GRAN TURISMO 5)
2008ba megjelent a GRAN TURISMO 5 Proluge ez az 5-nek egy bétája ugyis nevezhetjük és ott is elég komoly realisztikus a graf !
ez meg maga a valóság !!!!!!!!!
Nézzétek meg akkor és elvileg ez még nem a max graf amit mutatt a GT5 !
http://***/hir/gran_turismo_5_jatek_es_valosag.html
a csillagok helyet *** van csak vmiért kicsilagozza ugy irjátok be kérlek
ha nem megy akkor a Google-be irjátok be hogy Gran Turismo 5 valóság és az első pl. kőszi 😀
Itt egy videó "Csak" a Proluge-ről :
http://www.youtube.com/watch?v=rHqlIQZwI3I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4wG3GBTiiMM&feature=related
Itt meg a gt5p-t hasonlitják a valósághoz 😃 (2008as játékot) hát nincs olyan sok különbség az a helyzet !
http://www.youtube.com/watch?v=_1EEZe-Eqto&feature=related
Végre valaki osztja a véleményemet! Egy játékot sem láttam még, amelyikben olyannyira élethűen kivan dolgozva a belső tér, mint a Shiftben! Ezt azok sem tagadhatják, akik egyébként utálják a Shiftet!
Dirt 2
Shift
ezekről tudom, hogy jó a grafikájuk, mivel már játszottam velük
Jóhogy jók az Exkluzív játékok
Hitoshi: Tudnál mondani pár játékot légyszíves😀
Ricko: Minél nagyobb annál jobb😀 7.1 nincs jobb hangzás.
Főleg Exkluzív Játékokba 😜
bőven
amugy Ricko ugyanezeket a dolgokat hozzácsatlakoztatthatód a ps-hez ennyi!
meg ott lesz a 3D ..... sorolhatnám mind1 szerintem konzol 😜
"játékoknak nem kell Gépigény ! " - ezt inkább nem kommentálnám! 😆 😆 😆 😆 😆
grafja mindennél jobb? PC-nél nem hiszem. 😉
grafja nem hiszem h jobb de kinek h,ha nem jatszottal ps3on akk elore ne itelj...
nézd meg a GOD OF WAR 3
Nem hiném hogy kevesebbet fogyaszt a ps3.Én ugy tudom hogy az xbox 175-200 W foggyaszt.
Nem hiném hogy kevesebbet fogyaszt a ps3.Én ugy tudom hogy az xbox 175-200 W foggyaszt.
nekem is PS3Fat-om van jobban is nézz ki mint a Slim 😀
fellehett tenni rá a Linuxot amugy 😀
meg amugy fellehett tenni rá a xp-t is valahogyan 😃
jah akkor mosmár értem : ps4VSxbox720
elég jó a hütése 😀
Miért?Mennyit fogyaszt a kicsike?
áááá😲teleg belehet kapcsolva egesznap az kiraly
elég jó a hütése 😀
amugy lehet ugy hasznalni mint egy gépet?
csak utálom amikor valaki azt mondja hogy csúnyább mert kvára nem igaz sőőt exkluzív gamek brutális telejítményük van , mind1
amugy igaz hogy sony fan és ps fan vok 😃