Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Master Killer avatar
Most hirtelen nem találtam "megfelelőbb" topicot.

35k körül milyen telót ajánlanátok?

Samsung Galaxy 3-at néztem ki, de hátha tudtok jobbat.
0
0
0
0
no avatar
A wireless b/g/n es a b/g/n draft kozt mi a kulombseg?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
router kell? tp link routerek nagyon jók
pl ez elég jó kis cucc
[LINK]
mondjuk milyen nethez kell?
0
0
0
0
no avatar
helo milyen wireless vegyek hazba, valaz 2 oran belul kene max ar 50Euro
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Sajna nem találtam másik fórumot, és mivel ez is egy kigészítő azért kérdezem itt.
Routert szeretnék venni. Mindegy milyet veszek vagy ebben is van rosszabb és jobb?
Milyen ajánlotok?
Ilyen nethez kellene:
Letöltés: max. 15 Mbit/s, garantált 7,5 Mbit/s 2
Feltöltés: max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s 2
Meg szeretném osztani a gép és a telcsim közt, szóval olyan kellene ami tud biztosítani Wifi-t.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Synda írta:
CoRe írta:
Mi a véleményetek erről az íróról?
[LINK]
Csak azért venném meg mert veszek új házat és a mostani íróm meg fehér, csak újra rakásnál vagy driver telepítésnél használnám.
szerk: Vagy inkáébb ezt vegyem? : [LINK]

Alkoholos filccel színezd be olyanra mint a ház,nehogy már azért vegyél újat mert fehér 😆
akkor már élből se se tedd a házba, ha rendszert akarsz újrahúzni, csináld USBről, drivereket meg a win7 elintézi, ha mégsem, akkor net, én legalábbis se fehér olvasót, se új feketét nem tennék a házba ezekért a dolgokért, max bekötném ha bütykölnék😉
0
0
0
0
Gerdzso avatar
oké köszi! 😀 majd meglátom mi lesz 😃
0
0
0
0
maniacc avatar
CoRe írta:
[LINK]
Csak azért venném meg mert veszek új házat és a mostani íróm meg fehér, csak újra rakásnál vagy driver telepítésnél használnám.

Útobbit vedd! Az a samsung elég lassú csak 16x-os olvasás.. Amit linkeltél pioneer az már jó.
0
0
0
0
no avatar
[LINK]
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Gerdzso írta:
Szerintetek milyen fülest vegyek? (füles + miki) árban minnél olcsóbb, de azért ne legyen gagyi NONAME 😃

Ha minőséget akarsz hangzásban akkor valami olcsóbb Sennheiser fejhallgatót vennék. Pl HD 201 (árgépen van 4100-ért ami nagyon durván olcsó)
E mellé pedig ilyen csíptethető mikrofont vennék. (párszáz forinttól több tízezerig vannak ilyenek)
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem tudom mi a drága neked de ezek sztem jók:

[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szerintetek milyen fülest vegyek? (füles + miki) árban minnél olcsóbb, de azért ne legyen gagyi NONAME 😃
0
0
0
0
no avatar
Vezeték nélküli routert akarok venni, két jelöltem van:
D-Link DIR-600 150Mbps Wireless router
TP-LINK TL-MR3420 300Mbps 3G WLAN router

Melyiket érdemes inkább? D-Link DSL-360R modemem van.
0
0
0
0
niteforce avatar
nincsmit, jo valsztas 😃
0
0
0
0
SIC avatar
Köszi szépen a választ, most nézegetem éppen, még mindig 16k az ára, úgyhogy gyanús, hogy ezt fogom megvenni! 😜 😃 Köszi még egyszer! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Logitech X-530

nekem is ilyen van, most is az szol, durvan 😃
szerintem 20 k alatt a legjobb 5.1 rendszer. amikor en vettem akkor 16 ert vettem.

szoval melye is nagyon jo, nekem minimumon, kozepen is megfelel, ha maxra teszem es felhangositom, akkor meg rezonal az ablak 😃

Van hangereje is, max hangerot is birja, se a membran nem szakad szet, se nem gyengul el az erosito benne.

szoval nagyon jo 😃 sztem best buy 😃
0
0
0
0
SIC avatar
Sziasztok!
Két ősrégi hangfalamat szeretném lecserélni egy 5.1-es rendszerre, csak fogalmam sincs, milyet érdemes venni. 20 000 Ft-ot szánnék rá, mit tudtok nekem javasolni ilyen árkategóriában? 😀
0
0
0
0
dani0903 avatar
Köszi szépen 😃 szerintem az arctic coolingosat veszem,annak tetszenek az adatai 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
[url]http://www.***/webshop/product/_arctic_cooling_f8_pro/116116[/url]
[url]http://www.***/webshop/product/_thermaltake_af0043_isgc_8cm/132381[/url]

Ipon . hu
0
0
0
0
dani0903 avatar
Hali. Szerintetek milyen ventilátort érdemes venni a gépbe?? Csak egy 8 cm-est akarok venni a gépházhoz.

Előre is köszi
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nincs mit (najó 1000 euró lesz, átutalással, a hawaii számlámra 😃😉
0
0
0
0
BiGame avatar
Csak még idő, mivel 6000-valamennyim van még csak😆, azér kösz a komikat😀!
0
0
0
0
BiGame avatar
Nem rosszak, az utóbbit már én is néztem😀, de sztem maradok a Genius SP-HF1800A-nál, eddig csak jókat olvastam róla 3-oldalon keresztül!
0
0
0
0
BiGame avatar
Valami hasonlót, amienről raktam be videót, olyan 40-50W-os jó lenne, de 30-as is becsúszhat, ár olyan 6-11 rugóig!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát milyet szeretnél és mennyiért max?
0
0
0
0
BiGame avatar
Oks, abból csak azt a 2-t ajánlod, vagyis abból mit ajánlasz😆?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Szerintem inkább logitech-et vegyél.
0
0
0
0
BiGame avatar
Ahha, látom az S220, még olcsó is, na mind1, az újak amiket néztem Genius sp-hf1255a 2.0 dark wood, Genius sp-hf1800a és a Genius sw-hf 1200, itt egy vidi az sp-hf1800a-ról, 50W-os és elég jól adja!
[movie=youtube]3I-89eh5UHg&feature[/movie]
0
0
0
0
niteforce avatar
BiGame írta:
Na nézelődtem neten, találtam 2 hangfalt ami jó is, és jól is néz ki😆! Ezt be is tudnám sztem vinni suliba, meg itthon is jó lenne, itt az eggyik!
[url]http://www.***/termek/genius-sp-hf500a[/url]
És ez a másik, ami 1 fokkal gyengébb, de jobban tetszik x'D!
[url]http://www.***/termek/genius-sp-hf360a-fa[/url]

nekem volt SP-HF-360X-em nagyon szar volt. jo, lehetett hordozni meg minden, de 3 honapig tartott.. utana nem mukodott, es sok ember jart hasnonlokeppen mint en. Azota vettem 2 logitechet, egy X 530-at, es egy S-220-at, mindketto kemenyen szol minden nap, es az S220 2 eves, az X 530 csak 1, de 0 hiba.

Szerintem vegyel inkabb egy logitech 2.0-at, mondjuk egy X-140-et!
0
0
0
0
Outsider20 avatar
ezért írom be több helyre -.-''
0
0
0
0
Outsider20 avatar
Steelseries 4H vagy Mionix Keid 20 lenne jobb cs 1.6-hoz ?
0
0
0
0
BiGame avatar
Na nézelődtem neten, találtam 2 hangfalt ami jó is, és jól is néz ki😆! Ezt be is tudnám sztem vinni suliba, meg itthon is jó lenne, itt az eggyik!
[url]http://www.***/termek/genius-sp-hf500a[/url]
És ez a másik, ami 1 fokkal gyengébb, de jobban tetszik x'D!
[url]http://www.***/termek/genius-sp-hf360a-fa[/url]
0
0
0
0
_AsheXp avatar
😆 Akkor marad a tesco, vagy vatera, teszvesz
0
0
0
0
BiGame avatar
Jó de ezt képkeresőbe találtam😆, szal nem kerültem közelebb a célomhoz😃!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
?? Képen elég nagynak tűnik
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát ahhoz elég, h táskába bevigyem suliba😆! Am tudod, ez se olyan nagy, kb az egyik tenyerembe elfér😜!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát ez már nem az hordozható kategória mint amit énirtam, de azért nem olyan nagy ezse 😜 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
Inkább ilyesmire😃!
https://vanillaseven.com/wp-content/uploads/2009/03/eco-speaker4.jpg
Ne tévesszen meg a kép😆, haverom iet vett (persze az teljesen fából volt, de dobozból😆😉, 2.1-eset, asszem Tesco-ba 6000-ért, és azt nyomattok suliba, a tieddel koknrét az a bajom, h nem jack dugós, meg nemtom😆, valszeg héten elnézek Tesco-ba, de azér rákérdek itt!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem is rohadt felesleges a mármár végtelen DPI én 1600 on használom és rohadtul tökéletes.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Synda írta:
Kornel77 írta:
LGA1155 vagy 1156? Melyikre érdemesebb építeni? 😀
Vagy talán 1366 vagy 1365? 😀
Bocs ha hülye kérdés

Nem hülye kérdés,igaz van "milyen alaplapot vegyek".😜

1155-re érdemes.

Okés 😉 Köszi szépen 😀
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Jet Lee írta:
Roccat Kone egyértelműen. sokkal drágább mint a másik 2 viszont sokkal jobb is. meg az 6000dpi-s.

Nekem is a kone tetszik a legjobban.
A 6000dpi az nem teljesen igaz, mert elvileg 3200as szenzor van benne csak driveresen 6000. (ugyanaz a szenzor van a + -ban mint az elődjében. (Ehhez nem értek, csak már nem találom a fórumot ahol olvastam)
0
0
0
0
Kornel77 avatar
LGA1155 vagy 1156? Melyikre érdemesebb építeni? 😀
Vagy talán 1366 vagy 1365? 😀
Bocs ha hülye kérdés
0
0
0
0
JackFeryll avatar
hardX írta:
Én 1440x900-as monitoron is csak 800-as dpi vel tolom és igy is elég gyors, pedig az egerem az 5600-at is tudja

Ez igaz, meg régen is CS-ztek az emberek amikor 400DPI-s egereket használtak.
Viszont elvileg pontosabb az egér ha MAX DPI mellett használod visszavéve az érzékenységet.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Én 1440x900-as monitoron is csak 800-as dpi vel tolom és igy is elég gyors, pedig az egerem az 5600-at is tudja
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Jet Lee írta:
Roccat Kone egyértelműen. sokkal drágább mint a másik 2 viszont sokkal jobb is. meg az 6000dpi-s.

Azt a 6000dps sohanemfogja kihasználni max ha 6monitoron játszik 😃

2000dps se lehet egy Full HD monitoron kihasználni maxon...
ez nagy parasztvakitás hogy 9999999999999dps azt milyen gyors...
felhúzod 6000dps re nem is tudsz célozni mert átrepül a pályán a kurzor 😃
0
0
0
0
Jet Lee avatar
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Szerintetek ROCCAT KOVA vagy ROCCAT KONE vagy Razer Death Adder V2 ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció