2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Alapból a hatalom vágy miatt ment tönkre a bolygó már régen kitaláltak olyan technológiákat amikhez nem kell benzin a kocsikba de megölették a feltalálójukat hisz logikus rohadt nagy pénz van az olajban
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ha valaha lesz világvége, akkor azt az emberiség okozza majd magának...Minden fejlődik, mindenki pénzre, hírnévre vágyik...majd jönnek a nemzetek közti konfligtusok...stb.

röviden: Emberiség->Hatalomvágy->Fejlődés->Fegyverkezés->Konfligtusok->Háború->Pusztítás->További fegyverkezés visszavágáshoz->Atom,vegyi fegyverek->Ultra K*rva pusztító shit fegyók->Kihalás
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hát de még akinek van saját generátora az még TV-zni és gépezni is tud 😀
0
0
0
0
Ferrari avatar
Jó lehet h mindent nem fog ellátni, de az alapoknak elég lesz h ne haljunk éhen, télen ne fagyjunk meg, égjen este a villany, legfeljebb az idő alatt nem nézünk tévét és nem fogunk gépezni 😆
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Ferrari írta:
MaximumGame írta:
Elvileg 1012- és 2013 között lessz a Armagedon 😃
mivel napkitörés méretét nemtudják!
Elvileg Az egész föl veszéjben van, az áram szünik meg!
Kb 4 hétre 😃 gondolom ugy érdekes lenne, se telefon, se számitogép se zene! se villany se hütö , megrohad a kaja... se kocsi, se villamos se metro 😃 se hév 😀 ez igy szép lessz!

Jah de a természetes erőforrásokat ugyan úgy fogjuk tudni használni akkor is, pl napelem, szélenergia stb...azok csinálják majd tovább az áramot.

Csak nem biztos hogy tudnak aval elég áramot előálítani ílyen nagy áramfogyasztó világban 😂
0
0
0
0
twoKgames avatar
sztem sosem lesz vége a világnak😜
0
0
0
0
Ferrari avatar
MaximumGame írta:
Kb 4 hétre 😃 gondolom ugy érdekes lenne, se telefon, se számitogép se zene! se villany se hütö , megrohad a kaja... se kocsi, se villamos se metro 😃 se hév 😀 ez igy szép lessz!

Jah de a természetes erőforrásokat ugyan úgy fogjuk tudni használni akkor is, pl napelem, szélenergia stb...azok csinálják majd tovább az áramot.
0
0
0
0
enkutz avatar
lusták voltak a maják továbbirni a naptárt 😆 ennyi...Ám 1ik oszt társam azt álmodta h 2012 December 21 volt és havazott 😆 December 22-én meg megint havazott 😆 lehet ez lesz de ám nemhiszem h lesz világvége...
0
0
0
0
no avatar
Ez am akkora kamu!
2000-re is jósoltak világvégét és hoppá még mindig itt vagyunk!
2012-be téll lesz egy nap kitörés de nem hiszem h itt lenne a világvége!
Ez csak 1 film meg a maja naptár attól még h itt van vége háát csak nm csináhatták örökké!
Túl komolyan veszik ezeket!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
ez tök jó 😆
amugy ha érdekel valakit az ufo téma, meg ezek, gyertek ide 😜
http://ufokutatok.ning.com/
0
0
0
0
D@nte avatar
állítólag nem a nappal van a legnagyobb baj hanem a vírusokkal.azt mondják határozatlan időn belül a vírusok fogják az emberiség vesztét okozni.
0
0
0
0
enkutz avatar
Sztem meg világvége nemis lesz soha...aztmondják 5 milliárd év a mulva a nap kifogy stb...ohohoh addigra már olyan készülékek lesznek h pff....Addigra már az emberiség mindent megtehet szerintem...
0
0
0
0
whiplaser avatar
ps4VSxbox720 írta:
most meg má 2020ra josoljak vagy mi a szär...
xerintem ez csak egy jo nagy bolondsag,pletykanak mindent osszevissza...egyszer elpusztul a fold az igaz de ilyen hama...
amugy kozeledik hozzank a planet x(10) amin elvileg van elet
és hogy a mi bolygonk fele tart,de nembiztos...
és erre a planetara valahogy atmenne mindenki,azt hogy hogyan hat passz...bonyolult az egesz...majd meglassuk mi lesz 😆

ezt már én is olvastam
0
0
0
0
Erik94 avatar
most meg má 2020ra josoljak vagy mi a szär...
xerintem ez csak egy jo nagy bolondsag,pletykanak mindent osszevissza...egyszer elpusztul a fold az igaz de ilyen hama...
amugy kozeledik hozzank a planet x(10) amin elvileg van elet
és hogy a mi bolygonk fele tart,de nembiztos...
és erre a planetara valahogy atmenne mindenki,azt hogy hogyan hat passz...bonyolult az egesz...majd meglassuk mi lesz 😆
0
0
0
0
bigdave174 avatar
Kiváncsi leszek már a December 21-ei napra! 😀
0
0
0
0
FekaRap avatar
Messzi van az még 😃 "Világvége" Neked akkor van vége a Világodnak ha meghalsz.. én igy nézem a dolgokat..
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Mindig kitalálnak ilyen hülyeséget és nemtörténik semmi!
2012 dec 23.án kimegyek a hóba oszt várom a karácsonyt!😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Most meg a nasa-sok aztmondták 2013-a lesz a világ legnagyobb áramszünete.Kb 10 évig fog tartani.Akkor most gyűjtsek össze jó sok elemet/akkumulátort?Az áramszünetet egy napkitörés fogja okozni.
0
0
0
0
enkutz avatar
Ám épp ezaz...Aztmondják 2012-ben világvége de azt nemtudják h mi fog történni elfog pusztulni a föld...és mitöl?😆 Meghal a mikulás?😆
0
0
0
0
Akonism avatar
Majd meglátjuk 😃 És egyébként nem azt mondtam, hogy 2012 húúú világvége hanem "hogyha eljön".😜
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Akonism írta:
yugiohyugiohzebuyugioh írta:
de azt a 2006os izét is a maják jósolták? mert szem nem, 2006ba megjosolták meghalunk 2012be meg a viéág hal meg 😆... leeht hogy az övék igaz is, de lehet hogy nem majd meglásuk

Hát kérlek szépen a majd meglátjuk al az a gond,hogy majd ha eljön 2012 december 21 amit már nagyon várok, és ha tényleg eljön a világvége,akkor nem lesz itt időd fórumozgatni😀

nem lessz itt világvége majd pár 1000,10000 év múlva....szóval akkor is itt fogok fórumozgatni😆
0
0
0
0
Akonism avatar
Honnan tudod? Pl ha holnap elüt egy kocsi vagy egy busz? Am világvége előbb utóbb úgyis elfog jönni..
0
0
0
0
whiplaser avatar
Aki ezt elhiszi..... fúúúú arra nem is tudok szót.maják menyenek visza aztán töröljék el..... ugy tudom hogy a majáknak is volt ilyen naptáros fosuk és az 2012-őig tart aztán vége világnak.... KÉSZ ENNYI AZ EGÉSZ
0
0
0
0
FeRR avatar
Hmm, azsem sokkal jobb!😃
0
0
0
0
Akonism avatar
yugiohyugiohzebuyugioh írta:
de azt a 2006os izét is a maják jósolták? mert szem nem, 2006ba megjosolták meghalunk 2012be meg a viéág hal meg 😆... leeht hogy az övék igaz is, de lehet hogy nem majd meglásuk

Hát kérlek szépen a majd meglátjuk al az a gond,hogy majd ha eljön 2012 december 21 amit már nagyon várok, és ha tényleg eljön a világvége,akkor nem lesz itt időd fórumozgatni😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
itt az új világvége időpont:2019 december 19.Mivel az a pap aki csinállta a naptárat 7 évvel tévedett.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
0
0
0
0
Akonism avatar
Hm..Én valahol azt olvastam,hogy a mayák minden 2. saccolása jó volt , de akkor mi van az 2000 es világvégével meg a 2006 os világvégével?Elvileg 2006 ban meg kellett volna halnunk és sz**ni,de itt vagyunk.És 2012 ben nem lesz világ vége,max. akkor ha valami addig nem olvasztja el az északi sarkot de k.va gyorsan.Hogy mi a véleményem a meteorról? Nem több,mint hogy akkor lesz nagy valószínüséggel a világvége,ha a NASA nem szövetkezik össze valakivel és nem csinálnak nagyon gyorsan valami olyat,ami eltudja téríteni majd azt a meteort.De nem kell ezen törni magad,örülj,hogy élj,hogy van családod,és gondolj arra,hogy még mi vár rád a világban.Nem kell ezen törni magad hogy mikor lesz világvége meg hogy mikor fogsz meghalni, arra kell gondolni hogy az élet addig jó amíg életben vagy.
0
0
0
0
Airbornman avatar
Kitör a III.világháború és felrobbantják egymást a világ népei.(Persze nem 2012-ben)😆😎
0
0
0
0
azbizony avatar
Ha ilyen lessz az időjárás lehet tényleg meghalunk. Nálunk karácsonykor villámlott dörgött esett az eső 😃 Van ilyen máskor is, csak nem decemberben😆
0
0
0
0
FeRR avatar
Majd akkor lesz világvége, ha én aztmondom!😆
0
0
0
0
Sneaky avatar
már meghaltunk 1995ben emg 2000ben is!😆
0
0
0
0
rappit4 avatar
Ferrari írta:
kmisi99 írta:
szerintem fogunk látni bár attól függ mi a világ vége mert elfogyik a víz eltünik az ózonpajzs egyre több az ember kipusztulnak a növények és állatok felborul az ökoszisztéma és több miliárd ember pusztul el éhezés lesz csak pár millió ember marad meg de azok is rossz körülmények közt mindez szerintem 100 éven belül elég nagy az esély rá nos elég világvégés vagyok de ez tény és nagy esély van rá

Amúgy olvastam h az ózonpajd elkezdett ismét növekedni, és az igaz h kb2050-re el fog fogyni az ivóviz nagy része! Bár nekünk még szerencsénk van mert nálunk nagy ásványvizlelőhelyek vannak, és itt kitarthat akár még 100 ével tovább is. Gondold el olyanok leszünk mint most az olajsejkek, csak mi vízsejkek leszünk😃. Az araboknak majd szállithasuk drágán a vizet mert ott úgy sincs sok😃

Ha nálunk lesz sok víz náluk meg már egy csepp se akkor lesz itt a kárpát medencébe modern wafare 20 😆
0
0
0
0
rocka avatar
Minden évben vége a világnak... csak sokan túléljük 😃
0
0
0
0
no avatar
ó hagyd már már 2000-ben is vége volt a világnak -.- ott orditottak a hiradóban hogy 2000! itt a világ vége!!
pfff. 2012 ben meg majd kitalállják hogy majd 2022-ben lesz a világnak vége -.-
minden évtizedben meghal a világ
0
0
0
0
Gabor200 avatar
Pedig szerintem 3 év múlva lesznek olyanok akik megölik magukat...(mint a filmben)
0
0
0
0
kisborda avatar
FeRR írta:
Engem az bosszant, h lehet nemfogok ottlenni a világvégénél, mármint nemszeretnék abban meghalni, de szeretném tudni h lesz vége a világnak, mert mindenki mond mindent, de mindenkinek csak üres szavai vannak.

Én azt nem szeretném, hogy meghalok, de nincs világ vége. Akkor minek haltam meg?
0
0
0
0
rocka avatar
FeRR írta:
Engem az bosszant, h lehet nemfogok ottlenni a világvégénél, mármint nemszeretnék abban meghalni, de szeretném tudni h lesz vége a világnak, mert mindenki mond mindent, de mindenkinek csak üres szavai vannak.

Én ugy szeretném megélni a világvégét h 80 éves vagyok, mert akkor már ugyis mindegy h élsz vagy meghalsz 😃
0
0
0
0
Gabor200 avatar
Láttátok a filmet? nagyon nagy volt.... Hát igen a film bemutatja hogy az emberek a túlélésért bármit...
0
0
0
0
FeRR avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nekem viszont a kedvenc filmem amit valaha láttam azok közül a lg jobb pedig rohadt sok filmet nézek
0
0
0
0
rocka avatar
fzotya írta:
a filmnek nagyon jó az alapötlete, nagyon jók a színészek, de a megvalósítás... valami rettenet. ilyen rossz filmet már régen láttam. a limuzinnal vagy 5000x épphogy megmenekül, a többiről nem is beszélve... annyira kiszámítható az egész film, hogy az már szánalmas.

jaja, maga az alaptörténet jó lenne ha nem iylen szutyok módon lenne megcsinálva... néztem kb 30 percet azt nyomtam is ki de gyorsan...
0
0
0
0
GamerCube avatar
kit érdekel..az lesz a világvége hogy jön egy marha nagy óriás,ráül a földre,belefingik és meghalunk a mérges gáztól...
0
0
0
0
Joke666 avatar
a világ vége nem ott kezdődik hogy elpusztulunk mi😃 ej már megint az emberi önimádat😃 amúgy meg csillagászok megjósolták hogy kb 300billió év múlva ütközik az Androméda csillag rendszer és a mi tejútrendszerünk és ez valami kib*szot nagy láncreakciót vagy mit fog okozni de addíg még van idők ugye bár😀
0
0
0
0
no avatar
a filmnek nagyon jó az alapötlete, nagyon jók a színészek, de a megvalósítás... valami rettenet. ilyen rossz filmet már régen láttam. a limuzinnal vagy 5000x épphogy megmenekül, a többiről nem is beszélve... annyira kiszámítható az egész film, hogy az már szánalmas.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció