2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
röviden: Emberiség->Hatalomvágy->Fejlődés->Fegyverkezés->Konfligtusok->Háború->Pusztítás->További fegyverkezés visszavágáshoz->Atom,vegyi fegyverek->Ultra K*rva pusztító shit fegyók->Kihalás
Elvileg 1012- és 2013 között lessz a Armagedon 😃
mivel napkitörés méretét nemtudják!
Elvileg Az egész föl veszéjben van, az áram szünik meg!
Kb 4 hétre 😃 gondolom ugy érdekes lenne, se telefon, se számitogép se zene! se villany se hütö , megrohad a kaja... se kocsi, se villamos se metro 😃 se hév 😀 ez igy szép lessz!
Jah de a természetes erőforrásokat ugyan úgy fogjuk tudni használni akkor is, pl napelem, szélenergia stb...azok csinálják majd tovább az áramot.
Csak nem biztos hogy tudnak aval elég áramot előálítani ílyen nagy áramfogyasztó világban 😂
Elvileg 1012- és 2013 között lessz a Armagedon 😃
Kb 4 hétre 😃 gondolom ugy érdekes lenne, se telefon, se számitogép se zene! se villany se hütö , megrohad a kaja... se kocsi, se villamos se metro 😃 se hév 😀 ez igy szép lessz!
Jah de a természetes erőforrásokat ugyan úgy fogjuk tudni használni akkor is, pl napelem, szélenergia stb...azok csinálják majd tovább az áramot.
2000-re is jósoltak világvégét és hoppá még mindig itt vagyunk!
2012-be téll lesz egy nap kitörés de nem hiszem h itt lenne a világvége!
Ez csak 1 film meg a maja naptár attól még h itt van vége háát csak nm csináhatták örökké!
Túl komolyan veszik ezeket!
amugy ha érdekel valakit az ufo téma, meg ezek, gyertek ide 😜
http://ufokutatok.ning.com/
most meg má 2020ra josoljak vagy mi a szär...
xerintem ez csak egy jo nagy bolondsag,pletykanak mindent osszevissza...egyszer elpusztul a fold az igaz de ilyen hama...
amugy kozeledik hozzank a planet x(10) amin elvileg van elet
és hogy a mi bolygonk fele tart,de nembiztos...
és erre a planetara valahogy atmenne mindenki,azt hogy hogyan hat passz...bonyolult az egesz...majd meglassuk mi lesz 😆
ezt már én is olvastam
xerintem ez csak egy jo nagy bolondsag,pletykanak mindent osszevissza...egyszer elpusztul a fold az igaz de ilyen hama...
amugy kozeledik hozzank a planet x(10) amin elvileg van elet
és hogy a mi bolygonk fele tart,de nembiztos...
és erre a planetara valahogy atmenne mindenki,azt hogy hogyan hat passz...bonyolult az egesz...majd meglassuk mi lesz 😆
2012 dec 23.án kimegyek a hóba oszt várom a karácsonyt!😆
de azt a 2006os izét is a maják jósolták? mert szem nem, 2006ba megjosolták meghalunk 2012be meg a viéág hal meg 😆... leeht hogy az övék igaz is, de lehet hogy nem majd meglásuk
Hát kérlek szépen a majd meglátjuk al az a gond,hogy majd ha eljön 2012 december 21 amit már nagyon várok, és ha tényleg eljön a világvége,akkor nem lesz itt időd fórumozgatni😀
nem lessz itt világvége majd pár 1000,10000 év múlva....szóval akkor is itt fogok fórumozgatni😆
de azt a 2006os izét is a maják jósolták? mert szem nem, 2006ba megjosolták meghalunk 2012be meg a viéág hal meg 😆... leeht hogy az övék igaz is, de lehet hogy nem majd meglásuk
Hát kérlek szépen a majd meglátjuk al az a gond,hogy majd ha eljön 2012 december 21 amit már nagyon várok, és ha tényleg eljön a világvége,akkor nem lesz itt időd fórumozgatni😀
szerintem fogunk látni bár attól függ mi a világ vége mert elfogyik a víz eltünik az ózonpajzs egyre több az ember kipusztulnak a növények és állatok felborul az ökoszisztéma és több miliárd ember pusztul el éhezés lesz csak pár millió ember marad meg de azok is rossz körülmények közt mindez szerintem 100 éven belül elég nagy az esély rá nos elég világvégés vagyok de ez tény és nagy esély van rá
Amúgy olvastam h az ózonpajd elkezdett ismét növekedni, és az igaz h kb2050-re el fog fogyni az ivóviz nagy része! Bár nekünk még szerencsénk van mert nálunk nagy ásványvizlelőhelyek vannak, és itt kitarthat akár még 100 ével tovább is. Gondold el olyanok leszünk mint most az olajsejkek, csak mi vízsejkek leszünk😃. Az araboknak majd szállithasuk drágán a vizet mert ott úgy sincs sok😃
Ha nálunk lesz sok víz náluk meg már egy csepp se akkor lesz itt a kárpát medencébe modern wafare 20 😆
pfff. 2012 ben meg majd kitalállják hogy majd 2022-ben lesz a világnak vége -.-
minden évtizedben meghal a világ
Engem az bosszant, h lehet nemfogok ottlenni a világvégénél, mármint nemszeretnék abban meghalni, de szeretném tudni h lesz vége a világnak, mert mindenki mond mindent, de mindenkinek csak üres szavai vannak.
Én azt nem szeretném, hogy meghalok, de nincs világ vége. Akkor minek haltam meg?
Engem az bosszant, h lehet nemfogok ottlenni a világvégénél, mármint nemszeretnék abban meghalni, de szeretném tudni h lesz vége a világnak, mert mindenki mond mindent, de mindenkinek csak üres szavai vannak.
Én ugy szeretném megélni a világvégét h 80 éves vagyok, mert akkor már ugyis mindegy h élsz vagy meghalsz 😃
a filmnek nagyon jó az alapötlete, nagyon jók a színészek, de a megvalósítás... valami rettenet. ilyen rossz filmet már régen láttam. a limuzinnal vagy 5000x épphogy megmenekül, a többiről nem is beszélve... annyira kiszámítható az egész film, hogy az már szánalmas.
jaja, maga az alaptörténet jó lenne ha nem iylen szutyok módon lenne megcsinálva... néztem kb 30 percet azt nyomtam is ki de gyorsan...