Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ditpet avatar
csuz-li: Már kipróbáltam. Ha rákattintok, rögtön feldobja a Gépház Alapértelmezett ablakát....de itt megyek falnak. ott a lista: Edge, Chrome, és alkalmazás keresése a store-ban. Ennyi meg egy kibeb***ott bambi. 😃

Szerk: megoldottam egy firefox újratelepítéssel. Eredetileg a D-re telepítettem, és ezt nem fogadta el, vicc!
0
0
0
0
csuz-li avatar
ditpet: Firefoxban belépsz a beállításokba és rányomsz mindjárt a tetején a "Legyen alapértelmezett" feliratú gombra.
0
0
0
0
Krissz avatar
Windows 10 Home & Pro ISO (egyben van a két verzio) felmegy egy 4GB os pendrivera?
0
0
0
0
ditpet avatar
Sziasztok, a firefoxot szeretném alapértelmezettnek, de a Gépházban az Alapértelmezett alkalmazásokban egyszerűen nincs a listában. Mit tegyek?
0
0
0
0
Krissz avatar
Mielőtt belépsz a játékba, az asztalon, jobb klikk: "Asztali elemek megjelenítése" pipát kiveszed, majd ha kiléptél a játékbol, akkor visszateszed a pipát.
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!

Valaki nem tudja mit lehetne azzal kezdeni, hogy ha teljes képernyős alkalmazásból lépek ki(pl játék) akkor az összes ikont visszarendezi? Windows 10 x64 build 1511-es verzió van fent.
Próbáltam már a jobbklikk, "ikonok rácshoz igazítása" kikapcsolását, nem segített.
0
0
0
0
KERKO avatar
Köszi a választ fákking szpenször. 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Nah, meg is van, Win 10 HP Laptopon (1GB DDR2 + Pentium M 1.7GHz + 128MB IGP). 😆
Jobban megy azért mint a 7, bár kéne bele az a 2GB RAM az élvezetes használathoz.
De így is faxa! 😃
https://kepfeltoltes.hu/160710/ScreenShot_20160710101548_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/160710/ScreenShot_20160710101843_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/160710/ScreenShot_20160710101959_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, megtudnátok nekem mondani, hogy a windows 10 enterprise és a windows 10 pro között mi a különbség?
0
0
0
0
no avatar
továbra sem enegdi felrakni a forza apex játékot a 10240 buildra és nem tudok frisiiteni segitsetek please!!! 😞
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor jó. 😀 Kipróbálom rajta a Pro-t. Hátha jobban megy mint az XP meg a 7.
Köszi!
0
0
0
0
FekaRap avatar
krissz: tök mindegy mi megy rá 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Egy régi laptopra HP, 1GB DDR2 RAM, 40GB HDD, IGP, ezen a Home vagy a Pro futna jobban?

Vágom, hogy nem megy rajta semmi OS normálisan, de nah, kirpbalnam 😃
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
tanúsíthatom, nekem is működik (mint sok ezer másnak is 😃😉
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Uraim!
Ha a 10 előtt legális vagy illegális rendszer volt, és nem volt alul hogy Windows ezen példánya nem eredeti akkor azt a gépet simát át kell frissíteni 10-re és az totál legális lesz ingyen még nem sokáig már.Ráadásnak ha egyszer át volt frissítve és be is regisztrálta magát akkor a feltelepült rendszernek megfelelő verzióját bármikor fel lehet tenni tiszta telepítésként és ha netet kap már aktiválja is magát.(Persze ez csak azon géppel működik aminek az alaplapjához már volt kötve 10.)
0
0
0
0
KERKO avatar
De nekem nem annyira legális vindózom lesz (én gonosz még híresztelem is) ott gondolom kilőve a záruház.
0
0
0
0
KERKO avatar
Jelentsd fel a vindózt, mert ezzel gyanúsítottak meg. #kappa
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
tudom, tudom én galád illegálisan szereztem be a windózt

miután visszajöttem a dolgomból az az üzenet fogadott hogy "valószínűleg szoftver hamisítás áldozata lett" és ez jelent meg az asztalomon: [LINK]
most mit kezdjek? 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Sziasztok!
Vettem ssd-t és arra raktam újra a windows 10-et a probléma az,hogy alig akar frissíteni pl. most 1%-nál akadt meg,de már 1 órája,valami megoldás van erre?
0
0
0
0
Krissz avatar
"Alkalmazások közvetlen telepítése" módba próbáld visszarakni, hátha.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok szeretném letölteni a forza apex jatekot de azt irja a market hogy frissebb win 10 kellene mi lehet a baj fejlesztői modban vagyok!!! nem tudtok valami megoldást??? mert nem talál ujabb frissitést
0
0
0
0
Omis avatar
na mi volt benne?
mert én nem tudom!
0
0
0
0
csuz-li avatar
KERKO: A Minecraftal én is játszottam, meg szerintem kb. mindenki. Ez olyan, mint a Való Világ. Senki nem nézi, de azért mindenki tudja, hogy mi volt benne, amin felháborodhat... 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Windows 10 re van az Áruházból letölthető minecraft is. Énis játszottam vele, igaz kb 10 percet de nah 😆
Java kell neki hogy fusson rendesen.
0
0
0
0
KERKO avatar
Köszönöm a válaszokat, régebben volt a gépen, de a Minecraft nem indult el rajta (lehet elítélni, hogy ezzel játszok) na mindegy egy próbát megér.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Krissz: Semmi gond, mindenkivel előfordul, ráadásul én sem vagyok egy nobel-díjas író, nem mindig fogalmazok teljesen egyértelműen... 😀

random-szavak-olasz: Ez változó. Játéktól és hardvertől függ. Nekem néhány játéknál, főleg régebbinél semmit nem jelentett, más játékokban meg akár +20-30%-nyi fps-t hozott. Persze ehhez az is kellett, hogy az fx processzorok modulrendszerű felépítését a régebbi rendszerek nem tudták rendesen kezelni, viszont a win10 már igen.
0
0
0
0
no avatar
mennyivel hoz több fps-t átlagban a játékoknál?
0
0
0
0
Krissz avatar
csuz-li: Valóban félre értettem akkor, elnézésedet kérem! 😀

KERKO: Igen! Ahogy csuz-li mondja valóban jobb a hardverkezelése, és én személy szerint azért is szeretem jobban mert jobban is fut egy gyengébb gépen is (lásd az enyém) és a boot ideje is sokkal jobb, driverekkel sem kell bajlódni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Krissz: Félre értesz! Nem is azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy a home-ot leszólnád. Egyet értek veled, csak azt írtam, hogy vásárláskor érdemesebb a home verziót nézni, mint a pro-t, mert nem jelent előnyt otthon. Az N az alkalmatlan szerintem is és azzal is egyet értek, hogy mind a Pro, mind a Home jó, csupán kiegészítettem.

KERKO: Mindenképpen érdemes. Egyrészt játékokhoz lassan amúgy is kötelező lesz (sőt már ma is az elég sok esetben), másrészt sokkal jobban kezeli a processzort és egyéb hardverelemeket (kivéve a dedikált hangkártya, mert azok közül sokkal nem tud mit kezdeni), mint a 7.
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok el telt egy kis idő a megjelenése óta, szerintetek ha egy teljesen új gépet építek érdemes hozzá ezt az OP rendszert feltenni, vagy jó a régi windows 7?
0
0
0
0
Krissz avatar
"még a Home is jobb az N nél" nem fikáztam a Home ot, csak az N-t, mivel azzal már nem első esett hogy a Media Pack sem segít (vagy felsem megy, vagy felmegy de xar), és igy játszani sem lehet jó néhány játékkal!

Nekem Pro van (Win 7 Ultimate ről, Updateltem, és azóta tisztán ha újrahúzom a Pro-t, elfogadja a digitális jogosultságom/serialt)
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nekem is Home van és minden gond nélkül viszi a játékokat, különösebb extra telepítgetés nélkül. A Pro-nak nincs sok értelme otthonra, vagy játszani, mert drágább és csak a hálózatkezelésben van köztük különbség.
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz igen, ezért érdemes normális Windows 10 változatot felrakni (Pro de még a Home is jobb az N nél, főleg ha játszani akarsz).
Csak a xopás van vele, vagy N változat és akkor no játék, vagy akkor egy normális Pro változat legalább amivel nemkell media packokkal cseszekedni.!
Én véleményem ez csak természetesen! 😀
0
0
0
0
no avatar
Az alábbi win kiegészítőre lenne szükségem,de valamiért nem települ fel rendesen.

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3010081

Minden probléma nélkül telepíti,de a játékok mégse látják hogy fel lenne telepítve.
Hogy lehet ezt másképp telepíteni?
Call of duty például az alábbi üzenetet dobja ki:

Black ops III requires installation of the windows media feature pack. click yes for more information.....

https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Updating-the-Windows-Media-Feature-Pack-for-
Call-of-Duty-Black-Ops-III

Tudtommal ez a csomag olyan DLL fájlokat tartalmaz ami kell a játék videó megjelenítéséshez és ezt nem lehet pótolni directx vagy egyéb programokkal. Egy másik gépről pótoltam a hiányzó DLL fájlokat,de ezen az üzeneten nem tudok továbblépni.
0
0
0
0
Omis avatar
már megint elő jött windows 10 kernel_security_check_failure
0
0
0
0
Puffin avatar
Szerintem is! Frissítsd be! 😃
4GB RAM-ot szerezhetnél még bele azért! 😀
0
0
0
0
zelcsi avatar
BOMB: arra már érdemes!
0
0
0
0
BOMB avatar
Piero -amd athalon ii x4 640 4 magos
-r7 240
-4 gb ram
0
0
0
0
Puffin avatar
BOMB: milyen géped van hozzá?
0
0
0
0
BOMB avatar
érdemes rá frissíteni? mert már elegem a frissíts 10-re szlogenből főleg amikor az arcomba dobja...
0
0
0
0
zelcsi avatar
proci cserénél nem kell újratelepítreni a rendszer, mint ahogy vga vagy ram cserénél sem! alaplap cserénél kell! 😉
0
0
0
0
Omis avatar
na majd megnézem meddig csinálja ezt!
0
0
0
0
no avatar
Új processzornál célszerű új rendszert rakni,ne csodálkozz,ha hibát ír ki. 😀
0
0
0
0
Omis avatar
Castiel😃ehogy rakok😜 a franc megeszi😃minek kéne?😃
Feka😞te niggga)csend legyen nem kell újratelepíteni😜
0
0
0
0
FekaRap avatar
omis: bios reset ?
ha sürűn jön elő akkor abbol win10 reinstall lesz 😃
0
0
0
0
no avatar
Omis: Mióta az új procid van,raktál Windowst ? 😀 Mert új procinál kell rakni Windowst,ha nem raktad újra,mióta új procid van,akkor a miatt lesz. 😀
0
0
0
0
Omis avatar
ez mi a ***?
windows 10 kernel_security_check_failure

mióta meg van az új processzorom azóta jelentkezik ez a hiba...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció