csuz-li: Már kipróbáltam. Ha rákattintok, rögtön feldobja a Gépház Alapértelmezett ablakát....de itt megyek falnak. ott a lista: Edge, Chrome, és alkalmazás keresése a store-ban. Ennyi meg egy kibeb***ott bambi. 😃
Szerk: megoldottam egy firefox újratelepítéssel. Eredetileg a D-re telepítettem, és ezt nem fogadta el, vicc!
Mielőtt belépsz a játékba, az asztalon, jobb klikk: "Asztali elemek megjelenítése" pipát kiveszed, majd ha kiléptél a játékbol, akkor visszateszed a pipát.
Valaki nem tudja mit lehetne azzal kezdeni, hogy ha teljes képernyős alkalmazásból lépek ki(pl játék) akkor az összes ikont visszarendezi? Windows 10 x64 build 1511-es verzió van fent.
Próbáltam már a jobbklikk, "ikonok rácshoz igazítása" kikapcsolását, nem segített.
Nah, meg is van, Win 10 HP Laptopon (1GB DDR2 + Pentium M 1.7GHz + 128MB IGP). 😆
Jobban megy azért mint a 7, bár kéne bele az a 2GB RAM az élvezetes használathoz.
De így is faxa! 😃
Uraim!
Ha a 10 előtt legális vagy illegális rendszer volt, és nem volt alul hogy Windows ezen példánya nem eredeti akkor azt a gépet simát át kell frissíteni 10-re és az totál legális lesz ingyen még nem sokáig már.Ráadásnak ha egyszer át volt frissítve és be is regisztrálta magát akkor a feltelepült rendszernek megfelelő verzióját bármikor fel lehet tenni tiszta telepítésként és ha netet kap már aktiválja is magát.(Persze ez csak azon géppel működik aminek az alaplapjához már volt kötve 10.)
sziasztok!
tudom, tudom én galád illegálisan szereztem be a windózt
miután visszajöttem a dolgomból az az üzenet fogadott hogy "valószínűleg szoftver hamisítás áldozata lett" és ez jelent meg az asztalomon: [LINK]
most mit kezdjek? 😃
Sziasztok!
Vettem ssd-t és arra raktam újra a windows 10-et a probléma az,hogy alig akar frissíteni pl. most 1%-nál akadt meg,de már 1 órája,valami megoldás van erre?
sziasztok szeretném letölteni a forza apex jatekot de azt irja a market hogy frissebb win 10 kellene mi lehet a baj fejlesztői modban vagyok!!! nem tudtok valami megoldást??? mert nem talál ujabb frissitést
KERKO: A Minecraftal én is játszottam, meg szerintem kb. mindenki. Ez olyan, mint a Való Világ. Senki nem nézi, de azért mindenki tudja, hogy mi volt benne, amin felháborodhat... 😀
Krissz: Semmi gond, mindenkivel előfordul, ráadásul én sem vagyok egy nobel-díjas író, nem mindig fogalmazok teljesen egyértelműen... 😀
random-szavak-olasz: Ez változó. Játéktól és hardvertől függ. Nekem néhány játéknál, főleg régebbinél semmit nem jelentett, más játékokban meg akár +20-30%-nyi fps-t hozott. Persze ehhez az is kellett, hogy az fx processzorok modulrendszerű felépítését a régebbi rendszerek nem tudták rendesen kezelni, viszont a win10 már igen.
csuz-li: Valóban félre értettem akkor, elnézésedet kérem! 😀
KERKO: Igen! Ahogy csuz-li mondja valóban jobb a hardverkezelése, és én személy szerint azért is szeretem jobban mert jobban is fut egy gyengébb gépen is (lásd az enyém) és a boot ideje is sokkal jobb, driverekkel sem kell bajlódni.
Krissz: Félre értesz! Nem is azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy a home-ot leszólnád. Egyet értek veled, csak azt írtam, hogy vásárláskor érdemesebb a home verziót nézni, mint a pro-t, mert nem jelent előnyt otthon. Az N az alkalmatlan szerintem is és azzal is egyet értek, hogy mind a Pro, mind a Home jó, csupán kiegészítettem.
KERKO: Mindenképpen érdemes. Egyrészt játékokhoz lassan amúgy is kötelező lesz (sőt már ma is az elég sok esetben), másrészt sokkal jobban kezeli a processzort és egyéb hardverelemeket (kivéve a dedikált hangkártya, mert azok közül sokkal nem tud mit kezdeni), mint a 7.
Sziasztok el telt egy kis idő a megjelenése óta, szerintetek ha egy teljesen új gépet építek érdemes hozzá ezt az OP rendszert feltenni, vagy jó a régi windows 7?
"még a Home is jobb az N nél" nem fikáztam a Home ot, csak az N-t, mivel azzal már nem első esett hogy a Media Pack sem segít (vagy felsem megy, vagy felmegy de xar), és igy játszani sem lehet jó néhány játékkal!
Nekem Pro van (Win 7 Ultimate ről, Updateltem, és azóta tisztán ha újrahúzom a Pro-t, elfogadja a digitális jogosultságom/serialt)
Nekem is Home van és minden gond nélkül viszi a játékokat, különösebb extra telepítgetés nélkül. A Pro-nak nincs sok értelme otthonra, vagy játszani, mert drágább és csak a hálózatkezelésben van köztük különbség.
Hátsz igen, ezért érdemes normális Windows 10 változatot felrakni (Pro de még a Home is jobb az N nél, főleg ha játszani akarsz).
Csak a xopás van vele, vagy N változat és akkor no játék, vagy akkor egy normális Pro változat legalább amivel nemkell media packokkal cseszekedni.!
Én véleményem ez csak természetesen! 😀
Az alábbi win kiegészítőre lenne szükségem,de valamiért nem települ fel rendesen.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3010081
Minden probléma nélkül telepíti,de a játékok mégse látják hogy fel lenne telepítve.
Hogy lehet ezt másképp telepíteni?
Call of duty például az alábbi üzenetet dobja ki:
Black ops III requires installation of the windows media feature pack. click yes for more information.....
Tudtommal ez a csomag olyan DLL fájlokat tartalmaz ami kell a játék videó megjelenítéséshez és ezt nem lehet pótolni directx vagy egyéb programokkal. Egy másik gépről pótoltam a hiányzó DLL fájlokat,de ezen az üzeneten nem tudok továbblépni.
Szerk: megoldottam egy firefox újratelepítéssel. Eredetileg a D-re telepítettem, és ezt nem fogadta el, vicc!
Valaki nem tudja mit lehetne azzal kezdeni, hogy ha teljes képernyős alkalmazásból lépek ki(pl játék) akkor az összes ikont visszarendezi? Windows 10 x64 build 1511-es verzió van fent.
Próbáltam már a jobbklikk, "ikonok rácshoz igazítása" kikapcsolását, nem segített.
Jobban megy azért mint a 7, bár kéne bele az a 2GB RAM az élvezetes használathoz.
De így is faxa! 😃
[LINK]
Köszi!
Vágom, hogy nem megy rajta semmi OS normálisan, de nah, kirpbalnam 😃
Ha a 10 előtt legális vagy illegális rendszer volt, és nem volt alul hogy Windows ezen példánya nem eredeti akkor azt a gépet simát át kell frissíteni 10-re és az totál legális lesz ingyen még nem sokáig már.Ráadásnak ha egyszer át volt frissítve és be is regisztrálta magát akkor a feltelepült rendszernek megfelelő verzióját bármikor fel lehet tenni tiszta telepítésként és ha netet kap már aktiválja is magát.(Persze ez csak azon géppel működik aminek az alaplapjához már volt kötve 10.)
azóta megoldottam
tudom, tudom én galád illegálisan szereztem be a windózt
miután visszajöttem a dolgomból az az üzenet fogadott hogy "valószínűleg szoftver hamisítás áldozata lett" és ez jelent meg az asztalomon: [LINK]
most mit kezdjek? 😃
Vettem ssd-t és arra raktam újra a windows 10-et a probléma az,hogy alig akar frissíteni pl. most 1%-nál akadt meg,de már 1 órája,valami megoldás van erre?
mert én nem tudom!
Java kell neki hogy fusson rendesen.
random-szavak-olasz: Ez változó. Játéktól és hardvertől függ. Nekem néhány játéknál, főleg régebbinél semmit nem jelentett, más játékokban meg akár +20-30%-nyi fps-t hozott. Persze ehhez az is kellett, hogy az fx processzorok modulrendszerű felépítését a régebbi rendszerek nem tudták rendesen kezelni, viszont a win10 már igen.
KERKO: Igen! Ahogy csuz-li mondja valóban jobb a hardverkezelése, és én személy szerint azért is szeretem jobban mert jobban is fut egy gyengébb gépen is (lásd az enyém) és a boot ideje is sokkal jobb, driverekkel sem kell bajlódni.
KERKO: Mindenképpen érdemes. Egyrészt játékokhoz lassan amúgy is kötelező lesz (sőt már ma is az elég sok esetben), másrészt sokkal jobban kezeli a processzort és egyéb hardverelemeket (kivéve a dedikált hangkártya, mert azok közül sokkal nem tud mit kezdeni), mint a 7.
Nekem Pro van (Win 7 Ultimate ről, Updateltem, és azóta tisztán ha újrahúzom a Pro-t, elfogadja a digitális jogosultságom/serialt)
Csak a xopás van vele, vagy N változat és akkor no játék, vagy akkor egy normális Pro változat legalább amivel nemkell media packokkal cseszekedni.!
Én véleményem ez csak természetesen! 😀
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3010081
Minden probléma nélkül telepíti,de a játékok mégse látják hogy fel lenne telepítve.
Hogy lehet ezt másképp telepíteni?
Call of duty például az alábbi üzenetet dobja ki:
Black ops III requires installation of the windows media feature pack. click yes for more information.....
https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Updating-the-Windows-Media-Feature-Pack-for-
Call-of-Duty-Black-Ops-III
Tudtommal ez a csomag olyan DLL fájlokat tartalmaz ami kell a játék videó megjelenítéséshez és ezt nem lehet pótolni directx vagy egyéb programokkal. Egy másik gépről pótoltam a hiányzó DLL fájlokat,de ezen az üzeneten nem tudok továbblépni.
4GB RAM-ot szerezhetnél még bele azért! 😀
-r7 240
-4 gb ram
Feka😞te niggga)csend legyen nem kell újratelepíteni😜
ha sürűn jön elő akkor abbol win10 reinstall lesz 😃
windows 10 kernel_security_check_failure
mióta meg van az új processzorom azóta jelentkezik ez a hiba...