Milyen memóriát vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2😆 H DP D5
ASUS P8B75-M
Ehhez melyik ram lenne jó?:
8GB DDR3-1600 Kingston HyperX XMP Low-Voltage, kit
8GB DDR3-1600MHz CL9 Kingston HyperX Red, 2x4GB
8GB DDR3-1600 Kingston HyperX Plug n Play kit 2x4G
space-t töröld ki és szerintem nem kéne a 2gb. Elég a 8GB.
Lehet, nem ide tartozik, de eladó az én RAM kit-em (Geil Value Kit2 2x2 GB RAM 1333 MHz)
ha érdekel, akkor írj privátban.
Üdv!
http://www.toshiba.hu/laptops/satellite/l850/satellite-l850-12z/
Szóval linkeljen már valaki ehez 4-8GB ramot, ami jó ebbe!😀
szeretnék segítséget kérni most készülök memoriát venni és nem tudom milyet vegyek 1333mhz-est néztem ki 4gb-ot de nincs az alaplap listájában attól még érdemes meg venni?
960GM-GS3 FX ilyen az alaplap
és ezt néztem ki hozzá: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G
a segítséget előre is köszönöm, amennyiben nem jó a ram akkor tudnátok ajánlani 1 másikat.
Én egy Corsair Dominator 2*4 GB 1866mhz ddr3 as ramot akarok venni, adnak vele még egy hűtőt Spoiler!
Hello!
Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen memóriát érdemes venni manapság, mert amilyet szerettem volna (ugyan olyat mint a jelenlegiek) azt nem árulják szinte sehol.
Kikötés: 1x4 GB vagy 2x2 GB, 1600MHz, DDR3-as.
A segítséget előre is köszönöm.
Én nekem ilyenem van és bevált.
KINGSTON 4GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX
[url]http://***/webshop/product/kingston_4gb_hyperx_xmp_blu_ddr3_1600mhz_cl9_kit_khx1600c9d3b1k2_4gx/158840[/url]
Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen memóriát érdemes venni manapság, mert amilyet szerettem volna (ugyan olyat mint a jelenlegiek) azt nem árulják szinte sehol.
Kikötés: 1x4 GB vagy 2x2 GB, 1600MHz, DDR3-as.
A segítséget előre is köszönöm.
Corsair dominator GT 2133 MHz 4*4GB V Corsair vengeance(piros) 2133 MHz 4*4GB
V Corsair dominator platinum 2133Mhz 4*4 GB V Geil Veloce 2133 MHz 4*4GB
V Geil evo leggera 2133 MHz 4*4 GB!!!
Ezek közül meik Izmos,Jó márka, és jóóóóóó?
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne. Van a mostani gépembe 2x2GB Kingston HyperX 1600mhz ram ezt cserélném 2x4GB Corsair Vengeance 1600mhz ram párosra ez előre lépés lenne fejlesztésben ? BF3 multizok legfőképp .És hogy kompatibilitásban megfelelne e a mostani konfigurációmba ?
Kompatibilitással kapcsolatban, nem tudok állást foglalni.
Viszont azt merem állítani, hogy nagy előrelépés lenne Battlefield 3 Multiplayer-be a 2x4GB 1600mhz ram páros.
Esetleg ez segíthet.
[LINK]
Tehát ha nincs ezen a listán akkor nem is érdemes megvenni tuti hogy nem fog működni ? Egyébként meg köszönöm a segítséget.
Szóval, szerintem működni fog.
Itt egy teszt.
[LINK]
VGAknál is vannak tápok felsorolva de ott sem csak azok jók csak felsoroltak jó pár jót de attól még van azon kívül még sok.
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne. Van a mostani gépembe 2x2GB Kingston HyperX 1600mhz ram ezt cserélném 2x4GB Corsair Vengeance 1600mhz ram párosra ez előre lépés lenne fejlesztésben ? BF3 multizok legfőképp .És hogy kompatibilitásban megfelelne e a mostani konfigurációmba ?
Viszont azt merem állítani, hogy nagy előrelépés lenne Battlefield 3 Multiplayer-be a 2x4GB 1600mhz ram páros.
Esetleg ez segíthet.
[LINK]
Tehát ha nincs ezen a listán akkor nem is érdemes megvenni tuti hogy nem fog működni ? Egyébként meg köszönöm a segítséget.
Szerintem, attól még hogy nem szerepel a listán, attól még elfogadhatja az alaplapod.
Itt kérgezz rá.
[LINK]
Esetleg ez segíthet.
[LINK]
Esetleg ez segíthet.
[LINK]
Mert sok helyen a velocet szidják 😀
most olvasom az is ijennel fárasztotta a népet!!
Bocsesz azt hittem itt meglehet kérdezni!
Ja és nem tom ki az a Gammerediton
Geil evo veloce Vagy G.skill ripjawsX? 4*4 (2133Mhz)
Hali!
Havernak van a gépében 1 GB DDR2 800 MHz Kingmax memória. Akar mellé venni 1 GB DDR2 ramot, vagy "kidobja" a meglévőt és vesz bele 2 GB DDR2 ramot. Mennyit számít a 64 bit/128 bit különbség? Mert ugyanolyan modult már nem talál, mint a meglévő...
Programfüggő, de egy átlagfelhasználó észre sem veszi a különbséget. Ha AMD rendszerbe lesz, nem kell ugyan olyannak lenniük, ha Unganged módot használ.
Ha Intelbe, legfeljebb nem fog DC-ben menni. Nem kell ezért kidobnia az 1GB-osat.
Havernak van a gépében 1 GB DDR2 800 MHz Kingmax memória. Akar mellé venni 1 GB DDR2 ramot, vagy "kidobja" a meglévőt és vesz bele 2 GB DDR2 ramot. Mennyit számít a 64 bit/128 bit különbség? Mert ugyanolyan modult már nem talál, mint a meglévő...
az alaplapom askrock
a ram-ot nemtudom
(nincs valami program amivel meglehet nézni?)
Esetleg a Speccy még segíthet.
Speccy letöltése:
http://download.piriform.com/spsetup120.exe
az alaplapom askrock
a ram-ot nemtudom
a ram-ot nemtudom
helló.
melyik a legjobb Ram márka?
2gb-os kéne ami elég erős
és nekem már van egy a gépemben (2gb)
Milyen 2GB ram van a gépedben? Milyen alaplapod van?
helló.
Sziasztok! Ez lenne a számítógépem:
Processzor: Intel Q8400
Memória: Crosair 2X1GB DDR2 800Mhz Twin2X2048 6400C4
Videókártya: Gigabyte-gtx460
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus P5QD Turbo
Merevlemez: Samsung 500GB 16MB SATA
25.000 Forintot szánnék rá. Vélelmény ?
Én vagy le cserélném egy újabb, például AM3+-os platformra, vagy ebben bővíteném a memóriát..........A harmadik variáció pedig az, hogy összeszednék még egy kis pénzt, és beruháznék egy CF-re 😎
Szerk: Most nézem, hogy haszáltan már tudnál venni 25K-ért még 1 GTX 460-at 😀 Jól lement az ára 😎
Processzor: Intel Q8400
Memória: Crosair 2X1GB DDR2 800Mhz Twin2X2048 6400C4
Videókártya: Gigabyte-gtx460
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asus P5QD Turbo
Merevlemez: Samsung 500GB 16MB SATA
25.000 Forintot szánnék rá. Vélelmény ?
Sziasztok volna ez a konfigom:
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
QuadCore AMD Phenom II X4 B50, 3,1 ghz
COOLERMASTER Hyper TX3
XFX Radeon 5750 1 GB GDDR5
Be Quiet! 450W System Power (S6-BN090)
Samsung 200 GB Sta2 HDD
LG DVD RW
És ehhez van meglévő
Kingston 4GB (2X2GB) 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/4GX ram
illetve
Geil PC3-12800 1600MHz C8 VALUE DUAL CHANNEL ram
az lenne a kérdés hogy melyiket tartsam meg a konfighoz?
Sztem a Geil-t
Az lenne a kérdésem, hogy egy Arctic Freezer 13 Pro CPU-hűtőtől elfér-e egy magasbordás Corsair vengeance RAM, úgy, hogy most is belelóg 1-2 memóriahelybe, most sima ramom van.
Ugyanis AMD-s konfig miatt csak lefelé vagy felfelé lehet felrakni, ezért belelóg.
Ház: Cooler Master Elite 430
Köszönöm a segítséget!
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
QuadCore AMD Phenom II X4 B50, 3,1 ghz
COOLERMASTER Hyper TX3
XFX Radeon 5750 1 GB GDDR5
Be Quiet! 450W System Power (S6-BN090)
Samsung 200 GB Sta2 HDD
LG DVD RW
És ehhez van meglévő
Kingston 4GB (2X2GB) 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/4GX ram
illetve
Geil PC3-12800 1600MHz C8 VALUE DUAL CHANNEL ram
az lenne a kérdés hogy melyiket tartsam meg a konfighoz?
jó csere lenne 2gb 800as ramot lecserelni 2x4gb 1600 vagy 2800-ra?
Jó, 1600Mhz bőven elég, 2800Mhz 5x drágább.😃
Ha munkára kell akkor megéri, játékra értelmetlen.
Alaplapom:Asrock N68-S (Asrock honlapján azt írják hogy 8 GB ram a max)
Kingmax DDR2 2GB 800MHz-es ram van a gépemben (KLDE88F-B8KU5) és azt szeretném kérdezni, hogy Corsail,Geil vagy inkább Kingston 4 GB-s ramot vegyek mellé? Mi a különbség a single és a dual channel között? Melyik az az időzítés ami már jó? Előre is köszi 😀