Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
is 😃
én azt már rég elfelejtettem 😃 lényeg ami lényeg h joker elmondta h mit akar az adott procival kezdeni és onnantól fogva a mi kis vitánk lezárult. pont.😃
Ez csak érvelés nem vitatkozás 😀. Az már anyázás lenne, meg fax vagy meg ilyenek 😃! De mi csak tanácsokat adunk neki mit vegyen.
mivan? havernak 960t 6 magosítottam, gyári hütővel simán ment. az már részlet kérdés h raktam rá egy tx3-at mert kikötése volt h a gép ne legyen hangos. szal össze vissz a proci 33 ezret evett meg, a lap kemény 14e volt (vmi asus). és akkor a fent említett 59e-t 47-re csökkentettük.
jokerke96: akkor i3
jokerke96: akkor i3
de most miről is beszélünk? ha 2mag+ht az nem egyenlő 4 maggal mivel a ht jobb esetben is csak 25% +-t ad. bár az igaz h intelnek 1 magja erősebb amd 1 magjánál, 6 mag vs 2mag+ht az akkor se lehet erősebb....
34-ért lehet venni OEM I5 2300-at plusz alaplapot ami 22 000ft. Erre rá lehet tenni 775-ös hűtőt is úgyhogy ha erről vált valaki mint én is akkor olcsóbban megússza a fejlesztést vagy max vesz egy 3000ft-os hűtőt mivel úgysem lesz tuning és nem is melegszik ez a proci. Így max 59-él járunk. Ráadásul ez gyorsabb is, mint bármelyik AMD-s gép akár tuningolva is játékoknál.
te is jössz a korrupt tesztoldalak szarjaival...
ki lett tárgyalva hogy ha nem hónapokra tervez procit akkor a phenom II X4 jobb választás.
1-2 év múlva 2 mag annyira lesz jó hogy egy alsókategóriás VGA-val minimumon eldöcögjenek a játékok.
te is jössz a korrupt tesztoldalak szarjaival...
ki lett tárgyalva hogy ha nem hónapokra tervez procit akkor a phenom II X4 jobb választás.
1-2 év múlva 2 mag annyira lesz jó hogy egy alsókategóriás VGA-val minimumon eldöcögjenek a játékok.
Én nem azért írtam h esetleg veszekedés legyen belőle! Csak láttam már jó pár tesztet, és erősnek bizonyult az I3! 😀
Intel Core i3 2100 vagy AMD Phenom II X4 965 Black Edition ?
Tudom hogy az AMD 4 magos de mondták hogy az i3 több szálon fut. Szerintetek melyik?
szerintem AMD
I3 2120at vegyél !!!!! 😀
Tudom hogy az AMD 4 magos de mondták hogy az i3 több szálon fut. Szerintetek melyik?
AMD
És ha már itt tartunk(Bár ez nem az a topic) de te milyen lapot ajánlanál a procihoz? Mivel bf 3-ra kéne ígyis kételkedem felé mennyire teljesítene, de azért venném mert így viszonylag ez a legolcsóbb. Viszont ha már lapot is kell vennem, akkor már más kérdés hogy érné meg.
AM2-es lapokba nem vagyok képbe sajnos..De más biztos tud segíteni.
AMD
szerintem AMD
Zsír.Akkor vehetek lapot is. Azt hittem olcsón megúszom, de hát akkor így jártam.
Lapot lehet olcsón találni,az a legkevesebb 😀
Amúgy akkor most ez a processzor:
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=34
Kompatibilis ezzel az alaplappal?
http://www.biostar-usa.com/ideqdetails300.asp?model=IDEQ%20330P
Csak mert hetek óta ilyen eladó procit, és az egyik socket AM2 939(Ami nekem van) az pedig 940. Ez létfontosságú, vagy bele menne a lapba a proci(Bocsi, csak processzor témában segghülye vagyok)
Sajnos nem 😕 lapod az Socket 939-es,ez a proci meg AM2-es.
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=34
Kompatibilis ezzel az alaplappal?
http://www.biostar-usa.com/ideqdetails300.asp?model=IDEQ%20330P
Csak mert hetek óta ilyen eladó procit, és az egyik socket AM2 939(Ami nekem van) az pedig 940. Ez létfontosságú, vagy bele menne a lapba a proci(Bocsi, csak processzor témában segghülye vagyok)
ez itt a milyen processzort vegyek téma, nem pedig a "vajon hogy fog futni a GTA V a gépemen téma"...
Sorry kicsit már eltértem a témától😀
A gta 5 esetleg nagyobb órajeleket fog kérni szerintem...
De majd meglássuk 😃
De ezt sem zárhassuk ki ajánlott tuti quad core lesz ezt lefogadom 😀
ajánlottnak várható hogy négy magos cpu kell majd😀
Tény hogy ma már nem a legerősebbek közé tartoznak, de ha nem fut 2 magos procin egy 2012-es játék akkor sokan le fognak maradni róla...
nem hiszem hogy bármelyik játékfejlesztőnek ez a célja.
2 GB RAM-mal kapcsolatban igazad lehet... 😆 de azt lehet bővíteni.. ha nem fog menni rajta komplett gépcsere 😃
a 4 nek sincs kis gépigénye és az 5-nél se számíthatunk kisebbre.
honnan tudod?