Kmisi99 írta:
Én majd csak simán matt feketére kifestetem belül a házat minden kábelt jól eldugok és valami ilyesmi lesz a házam belül
[LINK]
Csak én a HDD tartót keretet benne hagyom
Én nem festeni fogom, hanem "hangfogó" tapacírral fogom kibélelni.
Nekem úgy nem tetszik! Láttam már pár házat. Ja én nekem a házamon több a juk mint egy szitán😆
Kmisi99 írta:
Én majd csak simán matt feketére kifestetem belül a házat minden kábelt jól eldugok és valami ilyesmi lesz a házam belül
[LINK]
Kmisi99 írta:
[LINK]
[LINK]
ne aggódj nem lesz gond azzal a táppal... sokkal erősebb gépeket is megmozgat 😃 a led-es ventik meg a legkevesebb... enyémben is van egy pár... de még egy ceruzaelem is elvinné az összeset egyszerre 😆 a neon picit több de az se sok... még igy is rengeteg tartalék van abban a tápban...
am kmisi99: még sokat is mondtál azzal a 400W-al... enyém monitorral modemekkel házimozival együtt nem eszik annyit... (kb. 350W össz)
egy átlag ventilátor hát lássuk csak 1,5-2W ot fogyaszt! Egy neon na azt nem tom mennyit fogyaszt de az se lehet sok! Ha eddig vitte ezután is viszi a géped max terhelésen fogyaszt max 400W ot kb!
Kmisi99 írta:
De a jó tápokban van védelem ennek elkerülésére nem?
A táp s lap eggyüt dolgozik, mert a táp nem tudja hogy mennyi áramot ad le (legalább is a régebbiek nem tudják, lehet hogy a nagyon-nagyon újak már tudják s maguktól kapcolnak le vagy stabilizálják magukat), csak le adja, de ha a lap jelent neki hogy bibi van, akkor védekezik.
nyaloka írta:
Feki1991 tudsz mondani olyan tápot ami biztonságos?max 15-17 ezer forintig
nyaloka írta:
ha egy jó táp elkezd meghalni akkor viszi magával a többi cuccot? pl: videókártya,proci,alaplap
Ha régebbi lapod van, amelyen nincsenek biztonsági "kapcsolók" akkor vihet mindent!..ha nagyon modern s minőségi lapod van, akkor megmenekülnek a komponenseid mivel a lap idő előtt lekapcsolja a tápot!..ha van egy "sima" lapod, akkor meglehet hogy kisülnek a VR-ek, de a VGA-t meg ezeket nem fogja vinni
Sziasztok! Most van egy amd x2 dual core 5000+ 2.6ghz (nincs huzva), 2gb ramom, asus alaplap, meg most jön a hd3870-em. Szerintetek a Mercury 400W-os tápom birni fogja? Érdemes ujat venni? Köszi.
psychosocial írta:
szijasztok! szerintetek elbirná a tápom?: amd athlon II x3 425 2gb ram asrock n68-ge (ezt akarok bele venni-->😉 XFX gtx260 black edition. 350Wos táp elbirná? nehogy elkezdjetek ejánlgatni itt minden szrt mert nem azt kérdeztem! nem azért irtam h azt irjátok h atit vegyél😃 persze ha nembirja el akk 1 olcsó és jó táp jöhet egy 450-500W ot max 550Wos😃 köszi!
psychosocial írta:
szijasztok! szerintetek elbirná a tápom?: amd athlon II x3 425 2gb ram asrock n68-ge (ezt akarok bele venni-->😉 XFX gtx260 black edition. 350Wos táp elbirná? nehogy elkezdjetek ejánlgatni itt minden szrt mert nem azt kérdeztem! nem azért irtam h azt irjátok h atit vegyél😃 persze ha nembirja el akk 1 olcsó és jó táp jöhet egy 450-500W ot max 550Wos😃 köszi!
Én egy (EuroCase = kb LC Power szintű ) 450Wossal hajtottam a GTS250es OC nélküli gépezetemet, bírta, igaz néha elkezdett gerjedni..szal Neked vagy egy nagyon jó 450Wos, vagy egy jobb 500Wos tápot ajánlanék
erről a tápról mit érdemes tudni LC Power PSU-6560T Titan 560W ? Jó minőségű?
Hulladék szar táp! fsp corsair chieftec gigabythe seasonic scythe cooler master... ezek a tápok a minőségi tápok!
erről a tápról mit érdemes tudni LC Power PSU-6560T Titan 560W ? Jó minőségű?
[LINK]
Nekem úgy nem tetszik! Láttam már pár házat. Ja én nekem a házamon több a juk mint egy szitán😆
[LINK]
Nagyon jó ötlet szerintem!😉
[LINK]
[LINK]
Nekem ingyen se kéne😆 Olyan hülyén néz ki az eleje meg az egész😆
Szerintem is elég gagyi az egész ház, hülyeség megvenni! 😆😆
Nekem ingyen se kéne😆 Olyan hülyén néz ki az eleje meg az egész😆
Én, lesz@rom a kinézetét ha (nagyon) jó a hűtése! 😎..igaz, ez az Én véleményem 😀
Véleményetek?
am kmisi99: még sokat is mondtál azzal a 400W-al... enyém monitorral modemekkel házimozival együtt nem eszik annyit... (kb. 350W össz)
sztem is tökéletes táp az... de miért akarod lecserélni a superb-t? 😲 az is nagyon jó 😀 és bőven sok is a gépedben 😆
Kevésnek érzem a mostani gépemhez😀
7db LED ventilátor
3db neon(ami settbe van,tehát 6db)
meg a többi,ami még nyeli az áramot
Október végén,tervezek tápváráslást,cserélném a superb 550W tápot,egy Corsair HX650W Moduláris tápra,vélemények róla?
Nagyszerű táp!
tehát akkor ez a gigabyte superb 550w biztonságos?
gigabyte superb 550w és ez jó?
A cseszka által linkelt CM jobb.
gigabyte superb 550w és ez jó?
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_rs550_acaae3_eu/141739
Minimum egy 450W vagy feletti
De a jó tápokban van védelem ennek elkerülésére nem?
A táp s lap eggyüt dolgozik, mert a táp nem tudja hogy mennyi áramot ad le (legalább is a régebbiek nem tudják, lehet hogy a nagyon-nagyon újak már tudják s maguktól kapcolnak le vagy stabilizálják magukat), csak le adja, de ha a lap jelent neki hogy bibi van, akkor védekezik.
Feki1991 tudsz mondani olyan tápot ami biztonságos?max 15-17 ezer forintig
Az attól függ hogy mekkora W-ú kell 😎
ha egy jó táp elkezd meghalni akkor viszi magával a többi cuccot? pl: videókártya,proci,alaplap
Ha régebbi lapod van, amelyen nincsenek biztonsági "kapcsolók" akkor vihet mindent!..ha nagyon modern s minőségi lapod van, akkor megmenekülnek a komponenseid mivel a lap idő előtt lekapcsolja a tápot!..ha van egy "sima" lapod, akkor meglehet hogy kisülnek a VR-ek, de a VGA-t meg ezeket nem fogja vinni
Gigabyte SuperB 460W lesz a te barátod!😆
Én egy (EuroCase = kb LC Power szintű ) 450Wossal hajtottam a GTS250es OC nélküli gépezetemet, bírta, igaz néha elkezdett gerjedni..szal Neked vagy egy nagyon jó 450Wos, vagy egy jobb 500Wos tápot ajánlanék
Sziasztok! Mit szóltok ehhez? Thermaltake Evo Blue W0306RE táp? Sztem rohadt jól néz ki...
Szerintem is, s az ára is nagyon jó ahhoz képest hogy mit "tud"