Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
egy ASUS 7870 2GB-al vagy egy MSI R9 270X GAMING 2GB 256bit DDR5-essel?
Az az FX proci már jó lenne, viszont pár k-val kevesebbért ott van az FX6300, az jobban megéri. Mondjuk ehhez a procihoz már lapot is kéne váltanod, meg gondolom DDR2-es memóriák ketyegnek most a core 2 mellett, így DDR3-asakat is kéne még hozzácsapni.
Ha veszek egy AMD Radeon HD R7 260-at akkor ahoz elég lesz az Intel Core 2 Dou 2.8HGZ proceszor vagy nagyob kel pl AMD FX 6330?
RIbeni: Lehet ilyet kapni.
Lacessz16: Mindegy, amelyik szimpatikusabb. 3 év garancia van mindkettőre és sebességben is ugyanaz a két kártya.
Köszi
Ár/értékben bitang jó meg a jövőre nézve is😉
Arra lennék kíváncsi,hogy ugye a laposomban található egy integrált videókártya,és egy normális,cserélhető is.
Namost,Vezérlőpult csak az integráltat mutatja,+az AIDA64 is.
Persze a GPu-z mind a kettőt.
Játékoknál most akkor a integráltat használja?!...vagy külön be kell állítani?
Köszönöm előre is!
Az volna az egyszerű kérdésem, hogy megérné e jelenlegi Gigabyte Radeon HD6850OC kártyámat lecsrélni egy Sapphire Radeon R7-260XOC -re.
nekem az lenne a problémám hogy már elég régóta nem nagyon tudok a gépen játszani mert késik az irányítás. Elég sokat, annyit, hogy már ne tudjam rendesen irányítani a játékot.
Minden játék ezt csinálja. Nem akadnak, meg nem is lassúak, csak késnek a gombok meg az egér is.
Próbáltam drivert cserélni, most a 12.1 van rajta, de a legfrissebbel se volt jó.
A gépem 4 giga DDR2 ramal és Phenom 2 X2 550 procival rendelkezik.
Mi a probléma?
Van nekem egy ASUS p5qc alaplapom amin van egy PCI-E 2.0 -ás csatlakozó és vettem bele egy ASUS 7790- egy 1Gigás kártyát. Két hétig simán működött de utána szétesett a kép. És az óra felett egy hiba üzenetet kaptam hogy a videókártya nem tudja kezelni a driver-t. Másfél hónap szerviz után kicserélték, de az a kártya is ugyan ezt a hibát kreálta. Ott ahol vettem azt mondták hogy kompatibilitási probléma és hogy kell vennem egy új alaplapot. Tényleg nem kompatibilis a PCI-E 2.0 foglalat a 3.0-ással?
[LINK]
http://www."game"-debate.com/gpu/index.php?gid=1568&gid2=670&compare=radeon-hd-6870-crossfire-vs-radeon-hd-7970
eszerint nem sokkal jobb, vagy most akkor?? 😕 Az idézőjeleket persze kikell venni! 😃
Most kinéztem az R9 270X-et, elég jó áron adják. azzal kevesebb lenne a limit mint 2 darab 5850-el?
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Egy 5850 Xtreme Crossfire rendszerrel kb. mennyit gyorsulna a rendszerem? Most tervezek venni még 4 giga ramot, tehát 6 gigám lenne. Nem szeretném bonyolítani azzal, hogy a mostani kártyát eladjam és ennek az árából meg amim van még rá vegyek egy darab erősebbet..... Gyorsabban szeretném elintézni 😀 Azt tudom hogy lenne limit, de még így is bőven lenne játékok alatti gyorsulás, nem? 😃
Előre is köszönöm a választ, mindenkinek kellemes Karácsonyt kívánok!
Hát akkor én nem tudom eldönteni, h melyiket kéne megvenni 😆