Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A segítségeteket szeretném kérni. Egy olyan videokártyát keresek ami jó a mai játékokhoz mint pl a BF 4 és remélhetőleg ez jó hozzá amit most mutatok. Sajnos nem nagyon értek a videokártyákhoz és láttam, hogy van itt egy jó pár hozzá értő ember, szóval az ő segítségüket kérem, itt a kártya: http://www.***/videokartya-c3142/asus/radeon-r9-270x-directcu-ii-top-2gb-256bit-ddr5-pci-e-r9-270x-dc2t-2gd5-p199852679/kerdezz-felelek.html
Érdemes lenne ezt megvenni? 😀
+ mantle támogatás is van benne a későbbiekre.
- negatívum : hosszú, (bizonyos házakba nem fér be ) 31 cm azt hiszem
Szeretnék segítséget kérni. Pontosabban tanácsot, hogy milyen vga-t vegyek. Olyan 50-60k-t tudnék rá költeni. Szóval ez lene az irányár. Jöhet nvidia vagy amd teljesen mind1. A lényeg, hogy a lehető legjobbat kapjam a pénzemért!
Előre is köszönöm a segítséget.
ugyértettem hogy rá lehet e kötni mint a hd7770-et ami gépemben van, 2 éve lassan...😀 és semmi baja lekopogom...
na de ez a gtx660, már 2 éves mindjárt, amikor kijött legerösebb kártyának számitott annó ??
HyperXPlus: Legfeljebb az r9 270x lehet job mint GTX 760 de az csak pár játékban. A felálás általában az, hogy a lohol utána de GTX 760 nem véletlenül drágább. Annak általában a 7950 BE vagy az r9 280 az ellenfele. De egy r9 270 semmiképp nem jobb mint egy 760.
Dawminator: Ez csak egy hirdetési oldal. Nem az akérdés, hogy az oldal megbízható-e hanem, hogy az eladó az-e. Mivel nincs piros pontja így nem lehet tudni, hogy az-e vagy sem. Érdemes sok piros pontos eladótól venni inkább.
Grafikus processzor: nVidia GeForce GTX 660
Memória: 2GB DDR5
Memória sávszélesség: 192 bites
GPU órajel: 1020 MHz
Memória órajel: 6008 MHz
CUDA magok száma: 960
Maximális felbontás: 2560x1600
Interfész: PCI Express 2.0
Hűtés: DirectCU II
Csatlakozók: HDMI, DVI-I, DVI-D, Display Port
Támogatot szabványok: DirectX 11
Méret: 215,9 x 121,9 x38,1 mm
tápra rá lehet kötni?? megér 44,581 Ft-ot szerintetek is?
2013-as játékok menjenek rajta!Amd vagy nvidia mind1 😃
Előre is köszönöm!
MSI N750 TF 1GD5/OC GTX750 1GB GDDR5 PCIE / 43000 FT
vagy
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE / 63000 FT
igazábol azt szeretném tudni meg éri-e azt a plusz 20000 FT-ot
Gondolok itt az FPS érték re!
Nekem 180$ cuccot sem vámolták meg, de volt hogy a 10 eFt-osat is megfogták. Mázli kérdése, hogy átcsúszik-e vagy sem.
USA-ból vennék egy videókártyát 14e Ft-ért ingyenes kiszállítással. tudomásom szerint nem vetnek ki vámot, mivel postai úton 40e FT az értékhatár. kell nekem valami más adót fizetni? (lehet, hogy a számokban tévedek, javítsatok, ha hibás valami 😃😉
szerk.: azt hiszem megvan: (cég-magánszemély reláció) 22,1-150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt.
Amúgy minden vga-nak a saját gyártói honlapján lévő driver-t szokták ajánlani, ha rosszabbul megy a játék a frissebb driverral.
Mért akadnak a 6870 emen a játékok a bf4 és a frar cry 3 eddig laggol.a gtx 460amon vizsont nem
mi a baj???
-HD7850 2GB 28-32-ig
-GTX650 1-2GB 20-30-ig
Gyorsba ezeket találtam.
GIGABYTE GTX 760 2GB GDDR5 OC Rev. 2.0
De valószínű az lesz a jobb
AMD7480:2048DDR3 HDMI
1GB DDR5 256bit Full hd Power Color ATI
GTX 650Ti-re is gondoltam! HD 7790 még ez jutott eszembe! 😀
Na majd választok! Gta 5 lassan jön! És oda jó a komolyabb erő! 😀