Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
annyira nem vágom, az baj ha 2 tápcsati?? táp kábel is jár hozzá???
csak kib. lóvét kapjam már vissza...
szerk: 110 watt körül fogyaszt mint a GTX 650 ti de Trueaudio blokk működése nélkül olyan 95 watt a reálisabb.
[LINK]
Ezeket még bírnia kell a tápnak. Amilyen specifikációja van bírnia kéne egy r9 280x-et is csak hát azt már nem hiszem el, hogy tényleg bírná😃 De ezt még bírnia kell😀
BenjaminHun: Kb 7%-kal ha olyan a teszt. Am kb egyenlő erősek. Azt vedd amelyik jobb árban van.
Ez nem tűnik rossznak, az eladóról is pozitív visszajelzés van. Meglátom hogy mi lesz, egyelőre még nincs pénzem, de hamarosan lesz 😃 köszi a segítséget.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Itt egy kis grafikon ami egy kicsit talán nv párti de ilyen sok kártyával nem sok más oldalon van grafikon.
[LINK]
itt egy más teszt is:http://i pon.hu/elemzesek/radeon_r7_sorozat_penztarcabarat_harcosok/1902/6
TaylorXIII: Neked is köszönöm a választ, de a te válaszodat mégegyszer el kell olvasnom, annyi információ 😃 (http://pc.bazos.sk/inzerat/39920914/Zotac-GTX650-1GB-GDDR5-ZT-61001-10M-Zaruka-5.php) - Előző hozzászólásomba azt írtam, hogy TI, hát most nézem hogy nem az. 😃 Szóval erről az oldalról nézem a hírdetéseket.
Lényeg a lényeg: Melyik videókártyát ajánlanátok, amit a táp is elbírna?
ReSeth: 15-18k ban a HD 7750 1gb gddr5 és HD 7770 és r7 250 1gb gddr5 és r7 250x-et mondanám amdből. NVből meg inkább GTX 650. Am jah proci picit kevés lehet ezekhez de nem lesz olyan nagy cpu limit a játékokban. Xilence nem egy nagy márka a tápoknál de egy 7770(r7 250x)-et elbírhat. AM hol nézed a karikat? Csak mert GTX 650 ti az itt nincs 15-18kba. 20 alatt nem nagyon van. Am a felsorolot kártáyk teljesítményben úgy vannak kb, hogy az r7 250nél pár%-kal erősebb a hd 7750 és megint pár%-kal erősebb ezeknél a GTX 650. A GTX 550 ti kb olyan mint hd 7750. Az r7 250x és HD 7770 kb 25%-kal erősebb a GTX 650nél és a GTX 650 ti kb 20%-kal erősebb a 7770 és r7 250xnél. r7 250 65 watt, hd 7750 55 watt, gtx 650 65 watt, gtx 550 ti 100 watt, HD 7770 és r7 250x 80 watt, gtx 650 ti 110 watt. Ha esetleg van ilyen árban HD 7790 vagy r7 260x vagy r7 260 akkor azok meg kb 10-20%-kal erősebbek. Kártyafüggő eléggé.
Huh hát ez elég sok kérdés így egyszerrre 😃 Viszont nem vagyok már jártas a dolgokban és a legjobbat szeretném kihozni "aprópénzből" mert nem vagyok már az a nagy gémer gyerek aki régen, viszont itt-ott eljátszogatnék 😀 😃 szóval nem az a cél hogy minden Ultra highon menjen, hanem hogy egy játszható medium azért ne legyen gond.
Jah és hasonló árban ha tudtok ATI(vagy AMD?) kártytás is ajánlhattok.
Köszönöm szépen!
(ugyanazt tudja mind2, csak az egyik belefér a gépembe)
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1088&pid=1352&psn=&lid=1&leg=0
Sapphire HD6670 1GB DDR5 Low Profile , ez például az
egy Sapphire HD6670 1GB DDR5 videókártyát szeretnék venni a gépembe + 4GB ramot, de szerintem kevés lenne az alap tápegység nekik és a kérdés az lenne, hogy milyen tápegységet kellene vennem ahhoz, hogy ne kelljen ki cserélni a gépházat, de minden rendesen működjön
gépem adatai: [url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=73292&sub=usercomp&comp=82085]Gépem adatai[/url]
UI: A tápot nagy valószínűséggel csak holnap tudom megmondani, mert akkor szétkapjuk a gépet egy barátommal.
Brayan6: Olyan nincs, hogy új proci kell csak ajánlott. Berakhatod mellé az r9 270x-et is meg ezt is amit most írtál. Bár ez nem sokkal gyengébb mint a 270x. Csak nagyon valószínű, hogy cpu limit lesz a legtöbb játékban. Tápot meg nem írtad milyen szóval egyáltalán nem biztos, hogy cserélni kellene. Melyik bolt ez ahonnan linkelsz?
kártya: http://www.***/videokartya-c3142/gigabyte/radeon-r9-270-oc-2gb-256bit-ddr5-pci-e-gv-r927oc-2gd-p206999512/velemenyek.html
UI: Nekem egy olyan kártyára lenne szükségem ami viszi a BF4-et mediumon vagy lowon akadás nélkül, ha ez a kártya nem lenne jó hozzá akkor meg köszönném, ha írna valaki egyet, lehetőleg olyat ami 50.000 FT de ez a max.
FX5500-am nekem is volt, ha kicsit ismered a szériát, akkor pontosan tudod, hogy az finoman szólva sem volt sikeres, egyrészt mert nem voltak megbízható kártyák, meg a geforce 2-es kártyák is lenyomták. Ez alapján szerintem nem érdemes leírni a gyártót.
Nekem volt sok ATI-m, és több nvidiám is, elégedett voltam mindegyikkel.
Nem értem az ilyen embereket, amikor én a HD3650-em vettem, kiröhögtek, hogy mit veszek, aztán kiderült, hogy mégiscsak egy jó videókártyáról beszélünk.