Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Az hogy az alapjáték Originen van! Két külön platform a kettő. Hiába van meg originen az alap steam letolja azt, Steamen kell meglennie az alapnak is.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Dragon Age 1 kiegészítőjét megvetettem haverommal, hogy majd ajándékozza el nekem, ez meg is történt, de amikor be akartam rakni a könyvtáramba azt írta szükség van az alapjátékra. Az alapjáték meg is van, csak nem steam-en hanem Originen. Mit kéne tönni'?
0
0
0
0
Flori99 avatar
http://kepfeltoltes.hu/150501/240294872N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Jah, hát azthiszem, hogy annyi 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Beállításokban nincs ilyen opció.
Az számít, hogy Európában/EU-s országban élsz-e vagy sem (legalább ez lenne a logikus). Ha esetleg böngészőben van ez a probléma, bejelentkezésnél át kéne tennie euróra. Egyébként pont most van valami gond az átváltással a szervereken, lehet nálad is az okozz a problémát, ha csak most jött ez elő, előbb utóbb fixálni fogják.
Egyébként biztos 40$ az a GTA V? Mert ha igen akkor inkább ne próbáld átállítani, euróban sokkal drágább 😆
0
0
0
0
Flori99 avatar
Az számít valamit, hogy nem Magyarországon élek?
0
0
0
0
mtrelax avatar
Nekem Euro-t ír, nézd meg hátha valami a beállítások közt bújik meg!? talán 😕
0
0
0
0
Flori99 avatar
Hali ! Az lenne a kérdésem, hogy nekem a Steam miért dollárba írja az árakat? (Pl a GTA V 39.99 $)
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
ugyan ezt gondoltam én si
0
0
0
0
no avatar
Az összes ehhez hasonló eddig átverés volt. Miért adna valaki 25-6 megtekintésért 50 dollárt? Szerintem ilyen sehol nincs. Na meg ott van az oldal láblécében, hogy "This website and its services comes with absolutely no warranty." Meg már az is érdekes, hogy miért van Steam-másolat kinézete...
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
http://steam-gift-cards.com/?user=a75dc8 ez mi mégis? kamu or no?
0
0
0
0
susguy avatar
Na, most már meg lehet nyugodni:

Removing Payment Feature From Skyrim Workshop

We're going to remove the payment feature from the Skyrim workshop. For anyone who spent money on a mod, we'll be refunding you the complete amount. We talked to the team at Bethesda and they agree.

We've done this because it's clear we didn't understand exactly what we were doing. We've been shipping many features over the years aimed at allowing community creators to receive a share of the rewards, and in the past, they've been received well. It's obvious now that this case is different.

To help you understand why we thought this was a good idea, our main goals were to allow mod makers the opportunity to work on their mods full time if they wanted to, and to encourage developers to provide better support to their mod communities. We thought this would result in better mods for everyone, both free & paid. We wanted more great mods becoming great products, like Dota, Counter-strike, DayZ, and Killing Floor, and we wanted that to happen organically for any mod maker who wanted to take a shot at it.

But we underestimated the differences between our previously successful revenue sharing models, and the addition of paid mods to Skyrim's workshop. We understand our own game's communities pretty well, but stepping into an established, years old modding community in Skyrim was probably not the right place to start iterating. We think this made us miss the mark pretty badly, even though we believe there's a useful feature somewhere here.

Now that you've backed a dump truck of feedback onto our inboxes, we'll be chewing through that, but if you have any further thoughts let us know.

[LINK]

Gaben vasárnap még a közösség kérdéseire válaszolgatott személyesen. Ma pedig ez.
Faith in VALVe: restored.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
[LINK]

Nesze nektek fizetős mod. Valve ne mondja nekem hogy ezt nem látták előre hogy az ilyen gerinctelen patkányok ezt fogják művelni!
0
0
0
0
GaboC avatar
gigazte ironikusan érti😀
0
0
0
0
susguy avatar
Minden cég pénzt akar, üdv a való életben! Azonban nem mindegy, hogy ki milyen módon teszi. A Steam csak úgy fossa magából a jobbnál jobb akciókat, csomó olyan dolgot vezet be, ahol a felhasználó maga is pénzt szerezhet. Micsoda szemét banda.
Az első cikken felháborodni meg nevetséges. Ez olyan, mintha folyton lefoglalnál egy asztalt egy étteremben, mindig beültök társasozni, de soha nem rendeltek semmit, aztán hisztizel mert kirúgnak. A cég a fizető ügyfelek seggét kell hogy nyalja, nem az ingyenélőkét, nem értem mi ezen olyan meglepő. Az 5$ egy tökéletesen elfogadható ár.
Azzal viszont egyet értek, hogy a 75% "kicsit" sok, remélhetőleg még hallgatnak a közösségre és módosítgatják ezt a dolgot.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
75% baráti? Chh.. Gondolj bele, eladsz egy modot mondjuk 10 euróért. A Valve kap belőle 7.5 eurót míg te kapsz 2.5 eurót. Na ki járt jobban?
0
0
0
0
GaboC avatar
Az nem sok... fordítva még talán.
0
0
0
0
gigazte avatar
75% a Valve javára... Nagyon baráti...
0
0
0
0
GaboC avatar
Valóban pénzéhes, de a mai világban melyik cég nem? Az 5 dolláros limit a botok ellen egyenlőre tökéletes. Annyira nem eget verő összegről beszélünk szerintem.
A workshoppot biztos elárasztja a szemét, de majd a közösség kiszelektálja. Ott van a 24 órás pénzvisszafizetés, ha esetleg nem tetszik az adott mod. Ha valóban sokat dolgozott a készítő a moddal és jó is, akkor kérjen érte pénzt. Maximum nem veszi meg senki, vagy ha meg is vette és nem jött be, akkor ott a visszafizetés. A lehúzás csak ott kezdődik, hogy a steam mennyi %-ot kér a bevételből?
0
0
0
0
gigazte avatar
Szokásosan kiforgatod a szavaimat! Pénzéhes szar cég ez a Valve, azért is linkeltem az első cikket pluszba! Tudom, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek, és szokásosan túlreagálja a PC Guru az egészet.

A második teszt volt? Azért vannak még mindig több eurós módok fenn?
[url]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=428651577&searchtext=[/url]
Ha valahol felmerül a pénz szó, ott a legtöbben le is csapnak rá...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az első tényleg jó ötlet volt. Velem is előfordult már hogy random, 1-es szintű emberkék barátfelkérést küldözgettek. Rohadt idegesítő.
A fizetős modra annyit, hogy éppen most böngészem Steam Workshop Skyrim részét és jó pár fizetős modot találtam már. Nem sok, meg nem is jelentősek, de azért remélem nem fog elszaporodni. Bár nem hiszem hogy sok esélye lenne, max annyit érnének el, hogy nem Workshopból szednének modot hanem mondjuk nexusról.

PC Guru meg mostanában nagyon ráállt erre a szánalmas bulvár címzésre. Kitalálnak valami frappáns címet a cikknek, hogy majd sokan megnézzék és elolvassák, aztán kiderül hogy valami mezei kis hír. Nagyobb a füstje mint a lángja a cikkeik egy részének.
0
0
0
0
susguy avatar
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, az első pedig teljesen jogos, már rég ideje volt, végre megszűnnek a bot invite spamek, én (és a legtöbb Steam felhasználó) kifejezetten örül ennek a változásnak. (PC gurunak meg csak gratulálok tudok ehhez a bulvárlap címhez)
A második meg csak egy teszt volt (PC guru persze nem említi, meg se lepődök), amit azóta ki is vettek, mert látták, hogy nem tetszik a közösségnek.
0
0
0
0
gigazte avatar
Előzmény:
[LINK]
Nálam már ez is kilőtte a biztosítékot!

Most.
[LINK]
Komolyan, a steam meddig akar még süllyedni? Gondolom a módokból is jókora összeget leakarnak majd akasztani! A pénz beszél, mi meg eltapsolhatjuk!
0
0
0
0
danee23 avatar
Az éjjel én is eljutottam a Nézd meg az összes Review-t-ig, és abból meg arra jutottam hogy (ezekszerint) nem csak a multija bugdzik. Meg sokan dicsérik Dirt3at 😃
Köszi szépen a segítséget, a jövőben biztos hasznát veszem! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Nézd meg a játék Steames reviewjait meg a community hubot. Ha kihaló félben lenne a multi, akkor az előbbinél biztos megemlítik, az utóbbinál pedig nyugodtan rákérdezhetsz egy discussionbe, hogy vannak-e még akik játszanak vele.
Most érdekesség kép meg is néztem ezt WRC4-nél, de azt írják, hogy kevés az ember, mert bugos a multi, és a legtöbb embernek még csak el sem indul a multiplayer része.
0
0
0
0
danee23 avatar
Lehet hogy ez off, de tudtok tippet hol juthatnák hozzá olyan infóhoz hogy pl egy steames game-nek még él e a multija, vagy játszék e még? Most épp WRC 4 érdekel, de hasonlórol érdeklődtek már Crysis 3al kapcsolatban is(tudom az nem steam)
0
0
0
0
barnav avatar
Protein: köszi, csak úgy kíváncsiságból mert originen elég szembetűni itt meg úgy még sehol nem láttam 😀 (igazábol asszem csak unatkozok 😆 )
0
0
0
0
susguy avatar
Úgy néz ki, nem minden játéknál van ilyen opció, de egyébként itt találod:
https://i.imgur.com/UyrrawW.png
Ha megkérdezhetem, miért keresed ezt az opciót? ^^
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok! Steamen ha van egy játékom annak meg tudom nézni a termékkódját, mint pl originen ha rámegyek a játék infóra akkor kiírja, steamen meglehet?
0
0
0
0
susguy avatar
Azért, mert családi megosztással akarsz játszani.
[LINK]
CSGO-ban nem érhető el minden opció family sharinggel, többet közt az online játék.
0
0
0
0
no avatar
Az miért van,hogy a Családi cuccal megosztott játék jelen esetben (CS:GO) nem működik Online..nem talál szervereket stb viszont az eredeti accounton amin van azon pedig tökéletesen működik.?
0
0
0
0
susguy avatar
Attól függ mit értesz "mennyire használható" alatt. Működni működik, csak be kell állítani a két gépen és kész.
[LINK]
Ez a FAQ minden gyakori kérdésedre választ ad (nem véletlenül FAQ 😆😉, ha még ezután sem tiszta minden, egy kicsit pontosabb kérdésre már lehet pontosabb válasz is fog érkezni.
0
0
0
0
no avatar
Üdv!

Mennyire használható ez a Családi megosztás cucc?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv mindenkinek.
Aki tudna adni játékkártyákat steam-en az legyen szíves írjon rám mert szeretném cserélgetni CoD-os kártyákra.(Esetleg csinálni is 1-2-őt)
0
0
0
0
DMSASD avatar
TigerDemoN: Erre lett kitalálva a [LINK] oldal.

Az a gond hogy a sok cd kulcsos oldalak meg bundlek miatt a játékokat negyed annyiért is be lehet szerezni így nagyon nehéz vagy lehetetlen eladni egy accountot mivel senki nem fog teljes árat fizetni.
0
0
0
0
susguy avatar
Azt csinálsz a C-vel amit akarsz, amíg a D-hez nem nyúlsz hozzá, ugyanúgy fog működni minden mint előtte.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok ha a HDD-m el van osztva ketté c= win7 a D meghajtón pedig a Steam foglal helyet meg a játékok és ha újra telepítem a C-t akkor a játékok és a steam elfog indulni a D-ről?
0
0
0
0
no avatar
Pedig azt a hibaüzenetet kaptam amit lejebb irtam ugye aztán azt leforditottam angolra és beirtam youtubra és kijött ez https://www.youtube.com/watch?v=BsIWk11JhhQ és már meg is van véve a játék 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Hűha, hát ilyen hibáról se hallottam még 😆 Mindegy, legalább sikerült megoldani 😀
0
0
0
0
no avatar
Meglett a hiba youtube videó segitségével , hozákellett dobnom még egy játékot a kosárból , de utána egyből eltávolitani igy már érdekes minden oké volt , azért irom le hátha majd másnak is lesz ilyen problémája és akkor ezt itt látja 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Próbálj meg Paypal nélkül vásárolni, közvetlenül a kártyáról. Ha a kártyád nem támogatja az internetes vásárlást, akkor több mint valószínű, hogy ugyanezért nem működik Paypallel.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok

Paypalal akarok játékot venni , de ezt irja ki : Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
Pénztárcával meg nem jönnék ki jól . Ezért akarok közvetlenül Paypal-Steam
Tudna valaki segiteni?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
köszi szépen a választ, Protein
0
0
0
0
susguy avatar
Azt reagálsz amit akarsz. Ha blokkolod, akkor a jövőben többet nem próbálhat meg fölvenni téged, stb. Egyik opció se jelez neki vissza semmit, azon kívül, hogy nem fog tudni újra jelölni, ha próbálkozna, amit amúgy sem szoktak.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Steam-en ha valaki bejelölt de nem ismerem, akkor blokkoljam vagy mellőzzem? Nem akarom h jelezzen bármit is rólam neki. Mi a különbség a kettő között?
0
0
0
0
gisti avatar
sajna nem sokat meg akármennyit is érne nem tudod eladni amúgy kb 140-200-euro körül nagyon max de be lehet szerezni olcsóbban is
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/150306/steam_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mennyit ér az accountom?
0
0
0
0
kmetovics avatar
Valaki tudna nekem segíteni privátban?
Vásárlás miatt kérnék segítséget.
Akár az üzifalamon is beszélgethetünk.
0
0
0
0
susguy avatar
Tudtommal sehol nem jelzi, hogy reportoltak, csak a másik felhasználó látja trade közben. Egyébként nem kell vele foglalkozni, még a trade és csgolounge botokat is reportolni szokták, ezért sem veszik komolyan ezt a figyelmeztetést, ha felbukkan valakinél.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció