Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Left 4 Dead 1-2, igaz abban lövöldözni kell, nem pajszerral fejbe verni őket.
The walking dead
Mondhatnám ezt is de hiddel nem 1x kerestem mindenhol ahol csak lehetett,de nem találtam meg az igazit...
ezért kérdezlek titeket,hátha tudtok valami jó gamet😃
Egyszerűen csak írd le hogy nem kell a segítségünk, és b*szódjunk meg. Az legalább egyenes beszéd 😉
Várom az ajánlásokat!! 😜 ( De ha lehet please na olyanokat írjatok ami 10-15 éves és nagyon rossz a grafikája)
Bocs, alapvetően azt Krisztusnak írtam, de azért nincs mit 😉
Akció kaland amit keresel ha jól látom, szerintem Tomb raider underworld + 2013-as ezekkel elleszel. Esetleg prince of persia ami még beugrott arról.
Dead island
Slender: the arrival
Outlast
Ezek mind futnak is a gépeden, lövöldözni egyikben sem kell, és survival mind.
State of decay valamelyikét is megpróbálhatod, openworld túlélő alacsony gépigénnyel.
a warhammer az pedig mmorpg fajtájú,mondhatsz bármit,de amúgysem tetszik annyira,de azért köszi!😀
nem egy szóval hanem többel 😃
nem tudom a warhammer40k mennyire a világod, warhammer 40k: space marine. nem zombis, és legalább lövöldözés nem sok van benne de túlélés az van.
esetleg a böngészős játékok piacáról a rebuild sorozat. az zombis.
Tudok neked mondani olyan játékot amely nem új és szebb a grafikája mint a mostani játékoknak...😀
Amilyen játékra gondolok az szerintem egy jó ideig nem is lesz😀😉
az új játékok közül kb semmi nem fut el rajta
a tomb raiderrel pedig az a baj, hogy nekem ugyanazt adja vissza mint a far cry .
a far cryt is letöltötöttem, de egyszerűen annyira meguntam h leis töröltem azonnal..😃
valahogy engem azok a játékok sem fognak meg amelyiknek fullos grafikája van meg kidoglogozott 10/10-es
nem azt mondom h nem érdekel a grafika, mert én szinte minden játéknak azt nézem elsőnek.
de ha maga a játék unalmas a grafika m1.😃
de a zombie survivalnal ha a grafika jó meg maga a játék is akkor az nagyon letud kötni.
de sajnos sztem nincs is ilyen játék.:S
egyszerűen a zombie survival game-eknél vagy a zombikat *** el (10/8-szor)
vagy a grafikát,de azt nagyon..
Life is Strange - nem zombis, nem survival, nem gta, nem mmorpg, nem rövid
Tomb Raider (2013) és a mostani Rise of the Tomb Raider esetleg.
Zombis játékokhoz a lövöldözés szokott párosítva lenni, kivéve a már említett Dying Light.
a bug mentes optimalizáltat ugy értettem h ne nagyon feltünő és rengeteg legyen benne😃 tudom nincs olyan játék ami tökéletes😃
és lehetőleg zombie survival legyen, semmi lövöldözéssel...
Dying light-ot mondanám, de hogy az mennyire optimalizált, az már kérdés, én nem játszottam vele. Patch jött ki hozzá, elvileg bug mentes.
szép grafikájú,jó történetű,nem unalmas,lehetőleg ne legyen rövid,
lehessen multizni,bug mentes,optimalizált,és ne gta féle legyen és semmi lövöldözős/mmoprg,
az még jobb lenne ha talán zombie/survival lenne de ettől eltérően várom a véleményt.
Előre köszi!
"."
Disney TRON: Evolution
TRON RUN/r
Styx: Master of Shadows
Tomb Raiderek között is van pár városi
Thief
Grow Home
Palanova: Köszi, de ismerem. És végig is vittem.
rjueikichi: Köszi, de ismerem végig is vittem.
Prince of Persia The sands of time sorozat
Assasins Creed sorozat
Valamennyi falmászás volt a Remember Me-ben is ha jól emlékszem.
Illetve régről volt egy verekedős-lövöldözős-ugrabugra is: Oni - a Bungie studiótól.
Aki még tud, az írjon! Köszi!
Single player:
FPS: CoD: MW 1-2-3, Frontline: Fuel of war, Red Faction Guerrilla, Borderlands, Bioshock sorozat
TPS: Mass Effect 1-2-3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Max Payne sorozat, Splinter Cell sorozat
RPG: Dragon Age: Origins, Pillars of Eternity, Torchlight 1-2, Witcher sorozat, Elder Scroll sorozat
Warhammer® 40,000: Dawn of War® II
Multiplayer:
FPS: Planetside 2: bár nagyon butított grafikával menne csak,
MMO RPG F2P: Star Trek Online, Neverwinter, Perfect World International, Rift,
RPG: Path of Exile, Diablo 3,
Steel Ocean - World of warships kínai verzió, kisebb gépigénnyel
Régóta nem tehettem meg azt, a konfigurációmnak hála, hogy újabb játékokat próbálok ki.
Így hát szeretném a segítségeteket kérni és az alábbi konfigurációra: https://gepigeny.hu/user/wolfie55274/eszkozok/17…zok/179093
szeretném ha mondanátok újabb játékokat, úgy 2008-9 óta.
Nem feltétlen a grafika a mindenem, lehetőleg a játékélmény legyen kellemes és űberjó között. Nem egy két játékra gondolok, hanem tényleg itt vagy üzenetben soroljatok fel olyat nekem legyetek szívesek, amik tényleg jók. Warez mehet, de akár egy két olcsóbb fizetős játékot is feldobhattok! (nem az új denuvo által védett játékokat szeretném olvasgatni, amik 10-15.000be kerülnek.)
Lehet FPS TPS MMO RPG F2P PVE PVP Foci, scifi akármi, a lényeg a játékélmény! Nem kötelező a 30-40 óra játékidő sem, az is elég ha lehet egy pár órát játszadozni és vége. Illetve mondjuk egy Terraria vagy hasonló játéknak is örülnék amit mondjuk multiban egy két velem egykorú baráttal tudunk űzni, mint anno, csak most online.
Köszönöm!
Anonymus1: Most jött ki a Battlefleet Gothic Armada, 8-bit Armies, Battlezone 98 redux, Starpoint Gemini Warlords, Homeworld: Deserts of Kharak, Ashes of Singularity, Nomad Fleet
Kicsit régebbiek a Meridian: New World, Grey Goo, Anno 2205, Act of aggression, Planetary Annihilation, Etherium, Supreme commander 1-2, Sins of a solar empire
Ha megveszem a tavaly decemberi GameStar magazint, akkor szerintetek még jólesz a Steames aktiváló kód?
Beszéltem a GameStarral és azt mondták hogy nem garantálják, de ha nemjo, adnak másik játékot.
Szerintetek?
Köszii
Valaki tudna nekem ajánlani valami jó MMORPG játékot?
pc re nincsen véletlenül valami jó kis UFC játék?
Vagy nem jön valamikor a közeljövőben?
Stratégiai(RTS,körökre osztott is jó)játékokat keresek,ami eléggé összetett és komplikált.
Előny,ha van hozzá magyarosítás(nem kötelező).
Válaszokat előre is köszönöm!
Krissz:
Serious Sam 2 illetve a 3. része.
Tudnátok ajánlani nekem, valami jókis hentelős, darálos játékokat, full violence-seket, tele erőszakkal, agyatlan öldökléssel pl: Postal széria, Wolfenstein széria, Manhunt..
Nagyon köszönöm!!