Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Coach avatar
Aha szóval ilyen über gyors a win8,hogy a gép ki se kapcsol de a win8 már leáll. 😃 Látszik 10 másodperc alatt feláll.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
néha nekem is van olyan, ne foglalkozz vele.
0
0
0
0
Coach avatar
Sziasztok! Most nemrég telepitettem a Win8-at és amikor kikapcsolom a kép 5 másodperc alatt eltünik de a gép még megy legalább 15-20 másodpercet.Ilyen nem volt Win7 alatt.Ez probléma? Ennek mi az óka?
0
0
0
0
FoLey avatar
Hali játékok alatt mindig a win 7 a jobb vagy már win 8 lett a jobb?
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Olyan kérdésem lenne hogy van e olyan verzió Win 8-ból mint Win7 Ultimate amiben dolgoznak a frissítések meg egyszer elég aktiválni? Persze ugye nem eredetire gondolok 😃
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok.
Nem eredeti win8-al csinálhatok Microsoft accountot és tudom is használni?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Szomszédomék vettek egy laptopot. Windows 8 van rajta, ami nem tetszik nekik, mást szeretnének rá, pl Win7. Megpróbáltam föltelepíteni, de már az elején kezdődtek a gondok. Beraktam a meghajtóba a telepítőlemezt (Win7 Ultimate 32 bit), de a Boot kiválasztásakor sehol nem láttam a DVD meghajtót. Maga a vinyó, meg 2 IPv cím (IPv4 és IPv6). Miután a rendszer betöltött már látta a meghajtóban lévő DVD-t, gondoltam onnan indítom. Hát így se ment. Elindította és kiírta hogy a Windows váratlan hibát észlelt. Úgyhogy sehogyse tudtam törölni majd Windows 7-et rakni a gépre. Valaki tudna segíteni, hogy hogy távolíthatnám el azt a nyavajás Win8-at?
Köszönöm! Sziasztok!
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Epic fail. No mind1 😆
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Amúgy Win8 ra hogy tudok mini alkalmazásokat ki rakni tálcára ? 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
tudatlanságra vall egy ilyen virúsírtó ajánlása😀 ingyenesek közül avastot ajánlanám😀
0
0
0
0
boxxerhun avatar
DDani: Azt azért tudhatnád h a Windows Defender olyan mintha ott sem lenne 😃 ha épp 1 trójai-t szedsz be azzal többre mész ha a gép és a netkábel közé állsz 😂
0
0
0
0
kaizinger avatar
acsricsi : Igazából ezt neked kell tudnod hogy mire van szükséged nem nekünk😀
norbert win8 loadert keres nekem simán bejött😀
0
0
0
0
acsricsi avatar
Lehet, hogy ez nem nagyon illik ide de windows 8-ra milyen programokat telepítsek? Félig gamer gép 😆, ott van a profilomban AMD a neve megnézhetitek. Aztán az lenne a kérdésem, hogy milyen programokat telepítsek rá? Vírusirtót nem akarok telepíteni rá mert csak lassítaná és a helyet foglalná a gépben. A játékokat leszedem laptopomra és onnan rárakom pendrive-ra vagy dvd-re. Így nem lenne jó? Na és akkor ezek a programok lesznek rajta: winrar, daemon tools, fraps vagy bandicam vagy action, adobe reader. Ezeken kívül még kéne rá valami?
0
0
0
0
sudosu avatar
52utas: Asztalt létre hozni? Szerintem arra gondoltál hogy ne ez a metró cucc legyen, azt könnyű csak simán a klasszikus asztal menüre mész modern ui-ban. Start menü alternatíva meg rengeteg van, olyan is amellyel alapból lelehet tiltani a Modern UI funkcióit.
Itt egy program rá (nem feltétlenül a legjobb, de ez is megteszi)
[LINK]

Partícionálni meg ugyanúgy tudsz mint Windows 7-ben!
Felügyeleti eszközök -> Számítógép kezelés -> Tárolás
0
0
0
0
52utas avatar
hogyan kell asztalt lettre hozni start gombbal és fel partíciózni a HDD
0
0
0
0
mathejocy avatar
dunc33:Asztalon jobb klikk/személyre szabás/asztali ikonok módosítása és kiveszed a pipát a lomtárból.A számítógépet meg kipippantod és annak meg az ikonja kikerül az asztalra.
norbertsolider:Én azzal aktiváltam,de találni a neten újat.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok aktiválásban tud valaki segíteni?
Kms-el nem sikerül és azt hallottam , hogy már nem is lehet. Előre is köszi.
0
0
0
0
dunc33 avatar
Valaki nem tudja hogy win8-ban hogy lehet a lomtart eltuntetni az asztalrol? win 7-el meg ment, de itt nem tudtam rajonni o.O
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Sziasztok!
Csak annyi kérdésem lenn hogy hogyan tudom összekapcsolni a Facebook-om a Win8-al?
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv! tudnátok ajánlani olyan programot ami játék közben tudja mutatni a vga-cpu alaplap hőmérsékletet és az fsp-t is egyszerre?
0
0
0
0
no avatar
Szia próbáltam ezt is de nem reagál semmire a gép. Amikor bekapcsolom bejön az Acer képernyő ki is írja hogy f2 menü de nem csinál semmit😞
0
0
0
0
Megaisten avatar
agoston81 írta:
Sziasztok! Nagyon nagy problémám van. Tegnap este feltelepítettem a laptopomra Acer Aspire V5-531 a Windows 8-at és a telepítés befejezése elött összeomlott az egész. Most amikor bekapcsolom egy 0xc0000001 nevű hibakód jelentkezik. A problémám az hogy szeretném visszatelepíteni az eredetileg feltelepített win7-et de tegnap óta nem jön be a bios és nem bootol a gép.
nézd meg ezt SHIFT + F8 . ..Boot menü F12 [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Nagyon nagy problémám van. Tegnap este feltelepítettem a laptopomra Acer Aspire V5-531 a Windows 8-at és a telepítés befejezése elött összeomlott az egész. Most amikor bekapcsolom egy 0xc0000001 nevű hibakód jelentkezik. A problémám az hogy szeretném visszatelepíteni az eredetileg feltelepített win7-et de tegnap óta nem jön be a bios és nem bootol a gép.
0
0
0
0
alex13 avatar
online22 írta:
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy win 8 64 biten hogy kell egy progarmot blokkolni a tűzfalon? a kis pipát mellőle szedjem ki? vagy töröljem a felsorolásból a programot?

szerintem: Tűzfal => Speciális beállítások bal oldalt => bejövő szabályok => és ott megkeresed a progit és jobb klikk rá => szabály tiltása 😀
0
0
0
0
gigabyte950311 avatar
alex13:Kössz szépen majd még meggondolom 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
gigabyte950311 írta:
Sziasztok! Megéri felrakni a win8at vagy inkább maradjak a Windows 7 Ultimate-nél? Amugy Win8-on futnak rendesen a dolgok (pl:gamek,progik meg iylenek)? Ha valaki valami tapasztalatot ,előnyt vagy valami hátrányt írna róla Nagyon Megköszönném!

Olvass, vissza mert úgy több mindent tudhatsz meg minthogy egy valaki leírja újból 😃 amúgy igen fut rendesen minden rajta 1-2 dolgot kivéve, de legtöbbször azokat is meg lehet oldani, én most is azt használok Windows 8 Pro 64 bit 😃
0
0
0
0
gigabyte950311 avatar
Sziasztok! Megéri felrakni a win8at vagy inkább maradjak a Windows 7 Ultimate-nél? Amugy Win8-on futnak rendesen a dolgok (pl:gamek,progik meg iylenek)? Ha valaki valami tapasztalatot ,előnyt vagy valami hátrányt írna róla Nagyon Megköszönném!
0
0
0
0
mathejocy avatar
Spartan117 írta:
Windows 8? az régi ! a 95 sokkal jobb 😆
Windows Vista: Igazad van zsolt ..... de sztem végtelenül idegesítő a vista túl van bonyolítva és mindent megkérdez.... Biztos benne? biztos?biztos? tuti biztos? kb ezt csinálja .... Mindent meg kell erősíteni ami sztem idegesítő

Az a felhasználói fiók felügyelete miatt van.Win7-ben ugyan úgy benne van.
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy win 8 64 biten hogy kell egy progarmot blokkolni a tűzfalon? a kis pipát mellőle szedjem ki? vagy töröljem a felsorolásból a programot?
0
0
0
0
rafferd avatar
Maddox írta:
Telefonokon tetszett, de gépen nekem szokatlan..

[LINK] 😉
0
0
0
0
Maddox avatar
Telefonokon tetszett, de gépen nekem szokatlan..
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Felraktam egy normális verziót , de befagy és ,ha internetkapcsolatot akarok létrehozni akkor összeomlik a rendszer. Valaki segítsen.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Csak jót akartam, hogy olyan rendszert rakj fel aminél ellenőrizve volt az SHA1 és valóban érintetlen. 😊
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Sanchez írta:
Feki1991: Semmi nem garantálja, hogy ez van benne. Attól, hogy leírja még akármit tehet bele, keretrendszerek pedig alapból vannak benne.

Nem kötekedni szeretnék csak semmi sem biztosítja, hogy stabil lesz a rendszer.

november óta stabil...😎
0
0
0
0
Sanchez avatar
Feki1991: Semmi nem garantálja, hogy ez van benne. Attól, hogy leírja még akármit tehet bele, keretrendszerek pedig alapból vannak benne.

Nem kötekedni szeretnék csak semmi sem biztosítja, hogy stabil lesz a rendszer.
0
0
0
0
no avatar
Windows 8? az régi ! a 95 sokkal jobb 😆
Windows Vista: Igazad van zsolt ..... de sztem végtelenül idegesítő a vista túl van bonyolítva és mindent megkérdez.... Biztos benne? biztos?biztos? tuti biztos? kb ezt csinálja .... Mindent meg kell erősíteni ami sztem idegesítő
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Sanchez írta:
Miért kell ilyen módosított dolgokat leszedni?Azt se tudod, hogy mi van benne. Az eredeti érintetlen a legjobb, frissítéseket úgyis tudsz leszedni vele mivel KMS-el aktiválod.

nem módosított és nagyon jól tudom mi van benne, az adott hónapig megjelent frissítések s a keretrendszerek...Én nem KMS-el aktiválom...
0
0
0
0
Sanchez avatar
Miért kell ilyen módosított dolgokat leszedni?Azt se tudod, hogy mi van benne. Az eredeti érintetlen a legjobb, frissítéseket úgyis tudsz leszedni vele mivel KMS-el aktiválod.
0
0
0
0
no avatar
Szykla írta:
Windows statisztika 😆

https://image.hotdog.hu/user/_hotdog_/magazin/6679725_700b_v2.jpg
0
0
0
0
feco36cxd3 avatar
Nem au igazi a win 8 xĐĐ 😎
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nem, ilyet szedj le: Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Bithumenen ilyet találtam Microsoft.Windows.8.N.64bit.Hun.MSDN ez jó?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Attila007 írta:
norbertsolider írta:
JackBauer írta:
norbertsolider írta:
Xideren fentvan egy ilyen Microsoft Windows 8 Professional x64 MSDN HUN VL szerintetek jó?

Nem.

Esetleg valaki tud olyan verziót , ami 64 bites és működik rendesen?

Windows.8.AIO.x64.Integrated.March.2013.IE10.Hungarian-Kori

Esetleg olyat nem tud valaki , ami rá is fér egy sima DVD-re?
0
0
0
0
Joker avatar
norbertsolider írta:
JackBauer írta:
norbertsolider írta:
Xideren fentvan egy ilyen Microsoft Windows 8 Professional x64 MSDN HUN VL szerintetek jó?

Nem.

Windows.8.AIO.x64.Integrated.March.2013.IE10.Hungarian-Kori
0
0
0
0
norbertsolider avatar
JackBauer írta:
norbertsolider írta:

Nem.

0
0
0
0
Joker avatar
Valaki tudja hogy menni fog e rendesen win8 on valaha a cod4?:S
0
0
0
0
no avatar
norbertsolider írta:

Nem.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
0
0
0
0
DeanRain avatar
Hogy kell csökkentett módban indítani a windowst ennél a verziónál? Olvastam,hogy nem a hagyományos módon,mint ahogy tettük ezt win 7 vagy korábbi windows esetében. Shift F8 al nem megy...próbáltam...sima F8 sem jön össze...
megoldottam😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció