Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Próbáltam leformázni a "C" meghajtót(Windows XP van rajta,már nincs rá szükségem),de nem engedi...
"Windows was unable to complete the format"
A másik meghajtón Win7 van,Daemon Tools-al tettem fel..ez lehet probléma?
enyi a memória órajele de a gpu-z szerint meg enyyi akkor most mi van??
hello!
win7-em van és szeretném telepíteni rá a .net framework 3.5-öt, de ez nem megy, mert azt írja, hogy a windows szolgáltatások be- és kikapcsolása párbeszédpaneljét kell használnom. szóval ott kiszedtem a framework 3.5.1-et, hátha az zavar be, de még most sem tudom installálni és bizonyos programok kifejezetten a 3.5-öt kérik, és jelenleg sehogy sem tudom használni.
hogyan tudnám feltelepíteni a 3.5-öt?
win7-em van és szeretném telepíteni rá a .net framework 3.5-öt, de ez nem megy, mert azt írja, hogy a windows szolgáltatások be- és kikapcsolása párbeszédpaneljét kell használnom. szóval ott kiszedtem a framework 3.5.1-et, hátha az zavar be, de még most sem tudom installálni és bizonyos programok kifejezetten a 3.5-öt kérik, és jelenleg sehogy sem tudom használni.
hogyan tudnám feltelepíteni a 3.5-öt?
Közbe sikerült végre... köszi az eddigi segítségeteket!
Aláírom, de ezt tán egy mezei júzernek tudnia kéne? Egyébként meg elég lenne csak simán a biosban a sata módot "compatible"-re állítani, avagy kikapcsolni az ahci-t. Én sem ma kezdtem ás továbbra is állítom, hogy nem az alaplapba integrált valami végett nem lehet xp-t telepíteni, mert ez egyszerűen hülyeség.
ez is igaz! 😀
egyetértek bár nekem akadtak problémáim rendesen egyszer egy AsRock lappal, anno még igencsak gyengén szerepeltek a SYS chipsetesek, a VIA chipekkel nem volt gebasz, ott bármikor átlőttem compatible módba! Nem tudom ki emlékszik vagy ismeri az N-Lite nevű XP telepítőkészítőt, max azzal integráltam az alaplap sata driverét XP be 😃
mondjuk telepítés első fázisában kiírja azt hogy "más gyártótól származó...."
ha megy compatible módban akkor minden happy 😀
Előbb elvégeztem egy Bios frissítést (sikeresen) de amit apetit írt azok közül egyiket sem találtam a bios beállításában, pedig átnyálaztam... most hogy a jó istenbe rakjam fel a nyomorult XP-t ? 😃
amúgy Asrock P4V88 az alaplap típusa VIA chippel.
próbáldd meg azt hogy letöltöd a sata drivert, kiírod (kitömörítve) egy lemezre, majd mikor bebootol az XP akkor kiírja hogy "Más gyártótól származó SCSI- vagy RAID-illesztőprogram telepítéséhez nyomjonj F6-ot" lenyomod az F6-ot majd kiveheted az XP telepítőjét, beteszed a kiírd sata drivert, feltelepül, majd vissza az XP lemezt és látni fogja a SATA vinyót 😃
nálam így ment mikor nem látta a driver hiányában a merevlemezt
Aláírom, de ezt tán egy mezei júzernek tudnia kéne? Egyébként meg elég lenne csak simán a biosban a sata módot "compatible"-re állítani, avagy kikapcsolni az ahci-t. Én sem ma kezdtem ás továbbra is állítom, hogy nem az alaplapba integrált valami végett nem lehet xp-t telepíteni, mert ez egyszerűen hülyeség.
ez is igaz! 😀
egyetértek bár nekem akadtak problémáim rendesen egyszer egy AsRock lappal, anno még igencsak gyengén szerepeltek a SYS chipsetesek, a VIA chipekkel nem volt gebasz, ott bármikor átlőttem compatible módba! Nem tudom ki emlékszik vagy ismeri az N-Lite nevű XP telepítőkészítőt, max azzal integráltam az alaplap sata driverét XP be 😃
Előbb elvégeztem egy Bios frissítést (sikeresen) de amit apetit írt azok közül egyiket sem találtam a bios beállításában, pedig átnyálaztam... most hogy a jó istenbe rakjam fel a nyomorult XP-t ? 😃
amúgy Asrock P4V88 az alaplap típusa VIA chippel.
ez is igaz! 😀
Azért, mert a hdd satás benne, az xp pedig csak az sp3-as verziótól felfele van jóban a satás dolgokkal. Te nyilván sp3-asnál kisebb xp-vel próbáltad .Nem az alaplap a hibás és punktum.
és akkor elmesélem hogy SP1 es xp-t is telepítettem már SATA3-as lapra 😃
mivel van egy olyan menüpont a telepítés kezdetekor hogyasszondja "más gyártótól számrazó SCSI vagy RAID vezérlő telepítéséhez nyomja meg (asszem F6-ot)"
xp lemez ki, sata driver lemez be, feltelepül, vissza xp lemez és mehet a telepítés 😃
valakinek ötlet? nem sztik ati kártyákat régebbi max paynek??
mi a megoldás?
hd7770-em van amugy...
Hello!
Valaki aki ért a Sony Vegashoz ahhoz/azokhoz szól a kérdésem. Amikor akarom Renderelni a videómat és kiválasztom:
Fájl típusnak az mp4 - et akkor a Template - nél nem ad ki semmit és így nem is tudom mp4 - be renderelni. Mi lehet erre a megoldás? 😀
ezt nem látni nálad? mármint hogy default vagy valami?
Csak annyi van nekem, hogy ki tudom választani, hogy mp4 - be rendereljen de igen nincs ott az a default, hanem ott üresen van az a kis legördítős menü és ezért nem enged renderelni, de előfordult már olyan is, hogy nem tudtam kiválasztani azt hogy mp4 legyen a formátuma egyáltalán...
Hello!
Valaki aki ért a Sony Vegashoz ahhoz/azokhoz szól a kérdésem. Amikor akarom Renderelni a videómat és kiválasztom:
Fájl típusnak az mp4 - et akkor a Template - nél nem ad ki semmit és így nem is tudom mp4 - be renderelni. Mi lehet erre a megoldás? 😀
ezt nem látni nálad? mármint hogy default vagy valami?
és még annyi hogy a gépemen elmenne szépen??:/
Azt szeretném kérdezni,hogy CD-t mivel tudnék tisztitani?Van rajta egy folt és állitolag ezért nem lehet telepiteni a játékot.
Esetleg van a szemüvegekhez az a törlő kendő azzal megpróbáljam?
Edit: Rájöttem, h a vírusírtómnak nem tetszett valami és kitörölte a fájlt. De eddig minden rendbe volt vele és nem észlelt semmit. Mi lehet a probléma?
This application is not compatible with the installed operating system or machine configuration.
Please upgrade to Windows 98SE, Windows 2000 or better. Certain virtual environments are not supported. See http://www.securom.com/message.asp?m=os&c=1000 for further information.
oprendszer win8
5gb ram
intel e7400 proci
gt 610 vidikari
Elvileg a Black and white 2-nek simán futnia kellene a laptopon, (Legalábbis a gépigény szerint) de mégis szaggat
koszi . most jut eszembe hogy a dvd-iro nincs bekotve mert nincs ide kabelem itthon . ez egy regebbi sony nec optiarc iro , lehet ehhez mas kabelt is venni , vagy csak ide-t ?
alaplapodon van ide csatlakozó? ha igen akkor azt vegyél!
Hali!
Az a helyzet,hogy feltettem a játékot(Internal Reloaded),és először Messi képénél dobott ki.Aztán
akkor,amikor az elején választani kell az irányítást.Van az egyik,ahol már magától kiválasztott egyet,meg egy másik.Na aztán ott dobott ki,de megoldottam.
Most működik,de még a menüben is szaggat,nem nagyon,de idegtépő,és látszik,hogy nem folyamatos.A meccs az meg hihetetlen,kb. 20 Fps.
A másik meg,hogy beálítom az irányítást,de meccs közben mintha nem is csináltam volna semmit.
Beállítom,hogy mozogjon a nyilakkal,erre meg sem mozdulnak.Pass legyen a D,erre az S-el passzol,ami a magas labda lenne.Magas labdát meg A betűvel tudok.Lőni fogalmam sincs mivel kell...
Szerk:Elfelejtettem FIFA 13-ról van szó 😆
Valaki segítsen,mert már megőrülök.
Köszi.
Gondolom tört a játék. Oriigin-ről telepítetted?
Aha,tört,oda is írtam.
Nem Originnel,mountoltam,ahogy a Tpb-n a leírásban volt.
Hali!
Az a helyzet,hogy feltettem a játékot(Internal Reloaded),és először Messi képénél dobott ki.Aztán
akkor,amikor az elején választani kell az irányítást.Van az egyik,ahol már magától kiválasztott egyet,meg egy másik.Na aztán ott dobott ki,de megoldottam.
Most működik,de még a menüben is szaggat,nem nagyon,de idegtépő,és látszik,hogy nem folyamatos.A meccs az meg hihetetlen,kb. 20 Fps.
A másik meg,hogy beálítom az irányítást,de meccs közben mintha nem is csináltam volna semmit.
Beállítom,hogy mozogjon a nyilakkal,erre meg sem mozdulnak.Pass legyen a D,erre az S-el passzol,ami a magas labda lenne.Magas labdát meg A betűvel tudok.Lőni fogalmam sincs mivel kell...
Köszi.
Gondolom tört a játék. Oriigin-ről telepítetted?
koszi . most jut eszembe hogy a dvd-iro nincs bekotve mert nincs ide kabelem itthon . ez egy regebbi sony nec optiarc iro , lehet ehhez mas kabelt is venni , vagy csak ide-t ?
passz
hello . epp most raktam ossze az elso magam altal epitett gepemet , es nem tudok tovabb lepni . segitene valaki ?bekapcsolom es azt irja ki hogy REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE; OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY . most mit csinaljak , mert fingom sincs , ilyenkor a bisoban kene kikotnom , nem ? please segitsetek !😕
tedd be az op.rendszer telepítő lemezét és bios-ban válaszd ki hogy dvd-lejátszóról boot-oljon
Üdv!😀
Adva van egy Gigabyte GM-M6880 egér, a következő van --> bedugom és: " Az USB eszközt nem lehet felismerni stb..." -.-" a töbi cucc jó, úgy értem bill, másik egér, nyomtató, webcamera ezek mind jók, csak és kizárólag ez az egér szarakszik... olvastam eszközkezelőbe kell letiltani a nemtom mit találtam is olyanból 4et.. na most akkor melyiket, letiltottam mind1iket akkor se működött.. kérdésem, hogy most akkor szerintetek szoftveres a hiba vagy ennek az egérnek annyi? :|
most vmi rohadt régi ASUS-t használok de csak a jobb gombja jó.. a bal-t le kell nyomni rohadt erősen, hogy érjek is vele vmit és úgy se biztos hogy 1-et kattint és nem kettőt.. na meg kijelölésre esély nincs szal most megy a szenvedés.. és mondom most már rákérdezek mert kezd felb*szni 😜
Itt van driver hozzá,probáld meg.
[LINK]
Köszi.
Kedvenc játékom a Dragon Age Vérvonalak és az Eszmélés, régen, Win XP-n hibátlanul ment, feltettem egy Win7-et, rátettem a Dragon Age-et, s 50 percenként kidob exe hibával, mondom hátha a Win7 a gond, átállítottam Win XP SP3 kompatibilitásra, s úgyis kidobál...feltettem egy XP-t, s azon is... mi lehet a gond?
Adva van egy Gigabyte GM-M6880 egér, a következő van --> bedugom és: " Az USB eszközt nem lehet felismerni stb..." -.-" a töbi cucc jó, úgy értem bill, másik egér, nyomtató, webcamera ezek mind jók, csak és kizárólag ez az egér szarakszik... olvastam eszközkezelőbe kell letiltani a nemtom mit találtam is olyanból 4et.. na most akkor melyiket, letiltottam mind1iket akkor se működött.. kérdésem, hogy most akkor szerintetek szoftveres a hiba vagy ennek az egérnek annyi? :|
most vmi rohadt régi ASUS-t használok de csak a jobb gombja jó.. a bal-t le kell nyomni rohadt erősen, hogy érjek is vele vmit és úgy se biztos hogy 1-et kattint és nem kettőt.. na meg kijelölésre esély nincs szal most megy a szenvedés.. és mondom most már rákérdezek mert kezd felb*szni 😜