HAHA nem vetem semmit steamon és még sincsen lekorlátozva a fiókom.
Azért van, mert a dobozosok is beleszámítja, tehát, ha megadok egy cd kulcsot?
A steamet nem értem, miért pont a Valve csinálja?
Mondjuk ez még mindig jobb, mint a survey (kérdőív) átverések. Add meg a telefonszámod, hogy nyerhess egy iPhone-t. Ja, aztán vonjanak le a kártyámról heti 1000Ft-ot, kösz, inkább kihagyom.
De most komolyan. Ki adna 20$-t 15 megtekintésért? Ez sehogyan nem éri meg ha belegondolsz. Ráadásul ahol írja, hogy 7009 kódot váltottak be ma. Nos az mindig 7009 lesz, mert még csak nem is egy számláló, hanem konkrétan oda van írva, hogy 7009.
Nem rég ért véget a Summer Sale, ismert nemzetközi ünnepről pedig nem nagyon tudok ami a közeljövőben lenne, szóval nem nagyon valószínű, hogy nyáron lesz még nagyobb leárazás. Kisebbek biztos hogy lesznek, csak nem olyan sok játékra, és nem olyan nagy leárazások mint egy rendes Steam Sale alatt.
Heló!
Mai napon kaptam egy accountot, amin van egy CS:GO..letöltöttem, szépen elindul. Namost, amikor belépek egy szerverre, kb azonnal kidob azzal a szöveggel, hogy "A profilod nem megbízható"...de a VAC Státusz szerint meg "Jó hírben állok". Szóval nemértem a dolog..miért nem enged játszani? Valahogy meglehet ezt oldani?
A kártya drop-al kapcsolatban a Steam-en változás történt a drop rendszerében egy ideje már 2 óra játék után fog elkezdeni dobni kártyát és nem 20 perc után ezt a refund miatt vezették be.
A legnagyobb vásár nyáron és télen (karácsony környékén) szokott lenni, ezen kívül a legtöbb ünnepnél is szokott lenni egy viszonylag nagyobb vásár. Nem tudni, legközelebb mikor lesz, de jó ideig biztos nem lesz (valószínűleg halloweenkor).
Amennyiben vásárlásnál nem nyomja az arcodba, hogy csak x,y országban érhető el amit éppen megveszel, akkor nem lesz semmi gond. (Ha giftként kapsz játékot, annál is írja).
Nektek is bugos a steam? A mai nap folyamán játszottam egy újonnan vett játékkal, és nem adott belőle kártyát, pedig 6 kártyád ad még. Utána kipróbáltam egy másik játéknál, és az se adott 1 óra után semmit.
Úgy néz ki azóta már működő képes lett, viszont úgy néz ki a legalább 5 seces lagg maradni fog végig benne.
Az egész minijáték lényege az, hogy bizonyos dolgok elérésével újabb leárazásokat lehet unlockolni. Egyébként marha egyszerű az egész, biztos hallottál már a cookieclickersről vagy valami másik hasonló klikkelgetős játékról, ez is pont ugyan ilyen, csak csapatokra vannak osztva a játékosok, és azokon belül egyszerre játszotok.
Valaki leírná a lényegét ennek a Summer Sale-s minijátéknak? Látom, hogy mások játszanak vele, de én nem tudok, bejön a monitor, a város, majd kis idő múlva „You Die”. Valamint az normális ha aranyat kapok játék nélkül?
TrentonG:
Nem köcsögség, egyrészt ez az eddigi legjobb lépés a scammerek ellen akikkel már mindenkinek a töke tele volt, másrészt teljesen jogos, az étterembe se úgy foglalsz asztalt, hogy saját kaját viszel be és nem rendelsz semmit. Nem olyan sok az az 5€, senki nem fog belehalni egyszer.
Ha azért aktiválnád a kulcsot hogy barátot tudj fölvenni, akkor az nem fog működni, azon a felhasználón keresztül kell Steamen belül elkölteni legalább 5$-t (nálunk lehet €-t).
Visszaszerzéshez pedig vagy egy eredeti CD kulcs kell amit boltban vettél (fotóval tudod bizonyítani), vagy egy másik játékról amit netről vettél egy számlakivonat (vagy valami hasonló) a vásárlásról.
Egyébként, írj nekik, le van írva hogy mi kell nekik, és el is mondják, hogy mi kell nekik.
TrentonG:hát elsőként írnék a supportnak+ jó lenne ha meglenne egy játék cd kulcsa ezzel bizonyítva,hogy a tiéd volt az acc.
Azért nem tudsz mert előbb játékot kell venni...
Hali, mit tehetek ha feltörték a steam accom, és a freemail jelszót is megváltoztatták? Rajta volt a cod mw3 stb..
És ha újat regelek akkor mért nemlehet havert felvenni?
Hali, nekem olyan problémám van, hogy ha Steames játékkal (CSGO, DOTA2) játszok, a pingem fel-fel ugrál 300-400-ra. Eddig mindig max 50-60-as volt. H
a futtatok egy ping tesztet, az konstans 15-öt ír, illetve ha más játékokkal játszok neten, akkor nincs ilyen probléma.
Valakinek van esetleg valami ötlete mi okozhatja a problémát? Előre is köszi a választ!
Köszönön, még megfontolom. A mumble jónak tűnik, és a valami komolyabbat szeretnék mint a steam voice chat. Ha esetleg steam-en kívül is játszanánk legyen hogyan beszélni 😀
Ez nem igazán kötődik a steamhez, és valószínűleg a google is ugyanúgy megtudja mutatni, hol tudsz venni ([LINK], vagy angolul, valószínűleg nagyobb választékkal [LINK]), megnézed az első x találot és eldöntöd, hogy melyiktől rendelsz.
De akkor már inkább ajánlom a mumblet, tapasztalataim alapján eddig az jobban bejött, de kinek mi tetszik (mumble.hu-n kérhetsz ingyen szobát 5 alszobával, admin ugyan nincs, de úgy jelszavazod le és nevezed el őket ahogy akarod, gondolom TS-nél is van hasonló).
Teljesen mindegy, honnan veszel szervert. Persze ha amerikai szervert veszel, ne lepődj meg ha laggolni fog 😆
Ha steamen akarok haverjaimmal játszani multiban és közben skypon beszélünk néha belaggol nekik. Hallottam a Teamspeak sokkal jobb, és régen ki is próbáltam és tetszett. Hol tudnék venni teamspeak servert és hogy tudom utána beállítani, moderálni stb.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerkesztés: Romániában élek, mindegy hogy honnan veszek szervert?
Ha nincs support accountod (a steames nem jó) akkor itt csinálsz egyet, belépsz és írsz nekik. Nincs accountom és most nem is akarok csinálni, de biztos le van írva minden benne.
Mint ahogy a szövegben is látható Lépj kapcsolatba a Steam Támogatással, azaz a Supporttal. Mi semmit nem tudunk tenni. Valaki föltörthette az accountodat.
ilyenkor mit tegyek?????????????:Ezt a fiókot a tulajdonosa zárolta.
A Steam fiókzároló eszköze lehetővé teszi a fiók tulajdonosának a fiók megvédését a jogosulatlan használattól, ha azt gyanítja, hogy fiókja veszélybe került. További információ itt található: Fiókzároló eszköz
Hogyan távolíthatók el ezek a korlátozások:
Lépj kapcsolatba a Steam Támogatással, és egy munkatársunk ellenőrizni fogja, hogy te vagy a fiók tulajdonosa, majd visszaállítja teljes hozzáférésed. Amikor ilyen üzenettel keresed meg a Steam Támogatást, győződj meg róla, hogy az tartalmazza fiókod bejelentkezési nevét és megfelelő hiteles tulajdonos bizonyítékot.
Mialatt várod, hogy a támogatás megvizsgálja kérésed, és megakadályozd a rosszindulatú felhasználókat fiókod újbóli ellopásában, győződj meg róla, hogy számítógéped és email-fiókjaid biztonságban vannak: Fiókbiztonsági javaslatok
Biztonságod érdekében a következő funkciók elérhetetlenek lesznek, amíg a Steam Támogatás el nem távolítja e lezárást:
A vásárlás, ajándékozás, csere, CD-kulcs aktiválás, játék VAC-védett játékszervereken és a hozzáférés a Steam Közösséghez letiltásra került.
Igen. Akárhova és akárhányszor föltelepítheted, a lényeg, hogy ugyanazzal a felhasználóval lépj be. Platformhoz nem kötődik a játék, csak a profilodhoz.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megvettem a CS:GO-t,és aktiváltam steamen az asztali gépemen. Ha letöltöm laptopra a steamet,belépek az accommal és letöltöm a GO-t,tudok majd laptopon is játszani?
A válaszokat előre is köszönöm! 😀
Szarakodik az egész steam vagy csak nekem rossz? o.o játékot akarok venni kitöltök mindent rámegyek hogy vásárlás tölt egy darabig aztán kiírja hogy hiba lépett fel...most ez mi? o.O és amíg a megerősítő e-mail nem küldik ki illetve nem erősítem meg a vásárlást addig nem vonják le a pénzt ugye?
Raktáradat valószínűleg azért nem látják, mert privátra van állítva, felvenni meg azért nem tudsz mert még nem költöttél el 5$ Steamen, lásd (bár most épp nem akar betölteni steam support):
[LINK]
Azért van, mert a dobozosok is beleszámítja, tehát, ha megadok egy cd kulcsot?
A steamet nem értem, miért pont a Valve csinálja?
Ezek csak arra jók, hogy ellopják az accountod, semmi másra.
Spoiler!
Mai napon kaptam egy accountot, amin van egy CS:GO..letöltöttem, szépen elindul. Namost, amikor belépek egy szerverre, kb azonnal kidob azzal a szöveggel, hogy "A profilod nem megbízható"...de a VAC Státusz szerint meg "Jó hírben állok". Szóval nemértem a dolog..miért nem enged játszani? Valahogy meglehet ezt oldani?
[LINK]
Amennyiben vásárlásnál nem nyomja az arcodba, hogy csak x,y országban érhető el amit éppen megveszel, akkor nem lesz semmi gond. (Ha giftként kapsz játékot, annál is írja).
Az egész minijáték lényege az, hogy bizonyos dolgok elérésével újabb leárazásokat lehet unlockolni. Egyébként marha egyszerű az egész, biztos hallottál már a cookieclickersről vagy valami másik hasonló klikkelgetős játékról, ez is pont ugyan ilyen, csak csapatokra vannak osztva a játékosok, és azokon belül egyszerre játszotok.
Az normális, ha játék nélkül is kapsz aranyat, direkt írja a játék is.
Nem köcsögség, egyrészt ez az eddigi legjobb lépés a scammerek ellen akikkel már mindenkinek a töke tele volt, másrészt teljesen jogos, az étterembe se úgy foglalsz asztalt, hogy saját kaját viszel be és nem rendelsz semmit. Nem olyan sok az az 5€, senki nem fog belehalni egyszer.
Visszaszerzéshez pedig vagy egy eredeti CD kulcs kell amit boltban vettél (fotóval tudod bizonyítani), vagy egy másik játékról amit netről vettél egy számlakivonat (vagy valami hasonló) a vásárlásról.
Egyébként, írj nekik, le van írva hogy mi kell nekik, és el is mondják, hogy mi kell nekik.
Ezentúl pedig jobban vigyázz az accountodra 😀
És úgy jó ha haverom rendelt egy CS:GO kulcsot, és azt felhasználom arra az accra? Mert nekem rendelte.
Azért nem tudsz mert előbb játékot kell venni...
És ha újat regelek akkor mért nemlehet havert felvenni?
Spoiler!
a futtatok egy ping tesztet, az konstans 15-öt ír, illetve ha más játékokkal játszok neten, akkor nincs ilyen probléma.
Valakinek van esetleg valami ötlete mi okozhatja a problémát? Előre is köszi a választ!
De akkor már inkább ajánlom a mumblet, tapasztalataim alapján eddig az jobban bejött, de kinek mi tetszik (mumble.hu-n kérhetsz ingyen szobát 5 alszobával, admin ugyan nincs, de úgy jelszavazod le és nevezed el őket ahogy akarod, gondolom TS-nél is van hasonló).
Teljesen mindegy, honnan veszel szervert. Persze ha amerikai szervert veszel, ne lepődj meg ha laggolni fog 😆
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerkesztés: Romániában élek, mindegy hogy honnan veszek szervert?
Ha nincs support accountod (a steames nem jó) akkor itt csinálsz egyet, belépsz és írsz nekik. Nincs accountom és most nem is akarok csinálni, de biztos le van írva minden benne.
A Steam fiókzároló eszköze lehetővé teszi a fiók tulajdonosának a fiók megvédését a jogosulatlan használattól, ha azt gyanítja, hogy fiókja veszélybe került. További információ itt található: Fiókzároló eszköz
Hogyan távolíthatók el ezek a korlátozások:
Lépj kapcsolatba a Steam Támogatással, és egy munkatársunk ellenőrizni fogja, hogy te vagy a fiók tulajdonosa, majd visszaállítja teljes hozzáférésed. Amikor ilyen üzenettel keresed meg a Steam Támogatást, győződj meg róla, hogy az tartalmazza fiókod bejelentkezési nevét és megfelelő hiteles tulajdonos bizonyítékot.
Mialatt várod, hogy a támogatás megvizsgálja kérésed, és megakadályozd a rosszindulatú felhasználókat fiókod újbóli ellopásában, győződj meg róla, hogy számítógéped és email-fiókjaid biztonságban vannak: Fiókbiztonsági javaslatok
Biztonságod érdekében a következő funkciók elérhetetlenek lesznek, amíg a Steam Támogatás el nem távolítja e lezárást:
A vásárlás, ajándékozás, csere, CD-kulcs aktiválás, játék VAC-védett játékszervereken és a hozzáférés a Steam Közösséghez letiltásra került.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megvettem a CS:GO-t,és aktiváltam steamen az asztali gépemen. Ha letöltöm laptopra a steamet,belépek az accommal és letöltöm a GO-t,tudok majd laptopon is játszani?
A válaszokat előre is köszönöm! 😀
Szerk.: Most már jó minden.
[LINK]