Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Még nem kell aggódni, mert az új konzolok kb. 2015-ben fognak kijönni, és azoknak is kell 1-2 év, mire rászoknak az emberek.
0
0
0
0
gacso avatar
kösz a válaszokat😃
0
0
0
0
Devis avatar
nem nem lehet d-sub-os monitorra kötni
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Reptile110 : ha van routered akkor a Wirelles Connect-re menj és bekeresi neked és kész...
Ha nincs routered csak modemed van akkor bedugod és kész csak akkor nem a wireles connect-re kell hogy menj hanem a Wireled vagy hogy írják 😃

gacso : még elég sokáig mivel már ugye move,3D ez + minimum 2-3 év ha nem több ... és ha a ps2-ből indulunk ki 2000-ben jött ki szóval ha jól számolok az már 11 év 😃
És ha hiszed ha nem mai napig (eléggé ritkán) de még most is jön ki 2-3 Game 😃

És ha azt vesszük hogy a ps3 EU2007. március 23.-kor jött ki akkor 😃 ?
Akkár 2017-2019 körül is jöhet rá játék 😃 Sőt biztos hogy jönni fog rá...

Full HD-s monitta rá lehet kötni csak egy HDMI Kábel kell amit énis használók és kész.😃
Azt nem tom , szerintem nem lehet arra rákötni ...
0
0
0
0
gacso avatar
azt szeretném kérdezni hogy szerintetek egy ps3 meddig lenne jó?😃 mármint úgy értem hogy még kb meddig jönnének ki rá játékok?😃 és azt hogy D-Sub-os monitorra rá lehet-e kötni?😃
0
0
0
0
Reptile110 avatar
öö valami olyasmit ír a ps3 amikor akarok regisztrálni arra a psn-re hogy connect the enthernet cabel.ezt a kábelt meg kell venni?😆 és be kell dugni?😃 vagy mi?😆 lécci segítsetek 😃
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Az EU PlayStation Blogon hivatalos közlemény jelent meg arról, hogy a jövő héten részlegesen újraindul a PlayStation Network szolgáltatás. Amit tudunk és ami ránk, magyarokra vonatkozhat:

• Játszhatóak lesznek online a PlayStation®3 és PlayStation®Portable szoftverek
• Működni fognak az online ellenőrzést kívánó játékok és tartalmak
• Elérhető lesz az Account Management a password-cserével
• Elindul a PlayStation®Home
• Üzemel a Friends List
• Üzemel a Chat

Bizonyos új biztonsági intézkedéseket is bevezetnek: ezek közül legfontosabb a password-reset firmware. Ehhez - állítólag - kell az accounthoz megadott email cím, VAGY az eredeti PS3, amin az accountot készítették. Új védelmi funkciók:

• Beépítenek egy automata account-figyelőt a hackertámadások ellen
• Új, hatékonyabb adat-kódolás
• Javított illetéktelen behatolás-jelző
• Javított firewall

A felhasználók kárpótlást kapnak, ami PlayStation Plus alapú:

• Minden régióban osztanak valamiféle ingyenes PSN tartalmat.
• Minden eddigi PlayStation Network felhasználó 30 napos, ingyenes PlayStation Plus előfizetést kap. A már aktív PS+ tagok plusz 30 napos extra időt nyernek.

A PlayStation Store szolgáltatás újraindítsa csak valamivel később várható.

A mai napon (hazai idő szerint hajnalban) tartott sajtókonferencián a Sony elárulta a konkrét terveit a PSN szolgáltatás újraindításával kapcsolatban.
A héten folyamatosan kapcsolja vissza a rendszert, első körben a Playstation Network-öt indítják újra az Account Menedzsment funkcióval, barát listával, Chat-tal, valamint a PS Home-mal. A Store egyelőre nem lesz elérhető, az a hónap második felében várható.
A rendszer újraindításán kívül egy biztonságosabb védelmet is készítettek, hogy elkerüljék a jövőben a hasonló támadásokat.
A japán cég a kárpótlásra is gondolt: nem elég, hogy bejelentették, dolgoznak a cross game voice chat és a video chat funkciókon, minden korábban regisztrált felhasználó kap egy játékot díjmentesen. Hogy mi lesz a játék, az régiónként változik, tájékoztatják a Playstation tulajokat. Ezen kívül mindenki kap 30 napos Playstation Plus előfizetést, akiknek esetleg volt eddig is hozzáférésük, nekik egy hónappal kitolják a regisztrációt!
Reméljük, hogy a következő Update arról fog szólni, hogy újra elérhető a Playstation Network

Pár kiegészítés még:
- A PSN mellett a Music Unlimited / Qriocity / kölcsönzött filmek is működni fognak nemsokára! Állítólag a Qriocity is 30 napos "ingyenességet kap"!
- Kötelező lesz a frissítés és a jelszóváltás, e-mail ellenőrzés alapján!
- A hitelkártya lopásokra továbbra sincs bizonyíték (kb. 10 millió account-hoz tartozott kártya), bár a pletykák szerint a hackerek már "árulják" az account adatokat! (Állítólag a Sony-nak is írtak egy levelet, amiben egy szép összegért visszaadnának minden adatot - a Sony megcáfolta eme pletykát!) Továbbra is lehetnek adathalászok, szóval ha kapunk egy olyan levelet, akár a Sony nevében is, amiben a kártya után érdeklődnek, ne válaszoljunk rá!
- Az FBI továbbra is nyomoz! (Lehetséges tetteseket lejjebb elolvashatod!)
- További biztonsági intézkedések: a furcsa behatolásokat gyorsabban észre lehet most már venni, továbbfejlesztett tikosítási és érzékelési eszközökkel; újabb tűzfalak; kineveztek egy külön vezetőt és egy külön csapatot az állandó biztonság fenntartására; a nagyobb országokban fokozták a védelmet!

Nézzünk egy kis érdekességet:
Gondolom mindenki kíváncsi, hogy vajon ki bénította le ennyire a PSN-t, törte fel a rendszert és lopta el ennyi ember adatát? A tettesek lehetnek:
- az Anonymus banda: egyértelműen első számú gyanúsítottak, bár Kaz Hirai a mai konferencián kinyílvánította, hogy a csapatnak tényleg(?) nincs köze a támadáshoz!
- A második helyezett egy szintén népszerű adathalászó profi: Kína! A megszerzett adatok a későbbiek folyamán akár hasznosak is lehetnek, bár ebbe remélhetőleg mi is beleszólhatunk...
- hobbi-hackerek: valószínűleg, ha ők voltak, nem egyedül tették, de annó, évtizedekkel ezelőtt övék volt a szakma!
- Különböző internetes bűnözőbandák: főleg ukrán és orosz behatolókra célozgatnak, akik akár egy otthoni gép előtt szúrtak ki a PSN-el és a megszerzett adatokat később eladhatják...

Reméljük ilyen jellegű eseményekre nem kerül sor és nemsokára visszatér a még biztonságosabb online móka!

Egy apróság még:
A sajtótájékoztatón Kaz Hirai a Sony nevében őszinte elnézését kérte a PSN-hack ügyben és hűen követve a japán mentalitást, mély meghajlással törekedett a felhasználók bocsánatáért, Shinji Hasejima és Shiro Kambe urakkal karöltve:
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ez is a PS3-hoz tartozik. Miért ne tartozna ide?
0
0
0
0
Devis avatar
nem éppen ide tartozik, de arról nem hallottam h perelték-e volna már a sonyt, viszont a google-t már perlik 😀 a perlőr jutott eszembe ha lehet ne kövezzetek meg 😊
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ajánlom a PS3-asok figyelmébe:
[LINK]

Kis hacker támadás 😊

Még egy kis extra:

,,A Sony közölte, hogy a PSN felhasználók személyes adatait -- ebbe beleértve a lakcímüket, a nevüket és a bankkártya adataikat -- a hackereknek sikerült ellopniuk, s állítólag már áruba is bocsátották ezeket. Természetesen ezek után már az FBI, a Nemzetbiztonsági Hatóság, a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság és 22 állam jogásza is felfigyelt a szolgáltatás körüli káoszra, illetve a japán céget egy szép kis per is fenyegeti, melyet a feldühödött falhasználók indítottak. "
0
0
0
0
Devis avatar
van benne wifi azzal szed netet magának, és h tudj online játszani csak egy sima regisztrációt kér: nem kell semmi neki csak egy e-mail cím, nick name, jelszó.
0
0
0
0
Reptile110 avatar
és a PSN alapból működik és nem kell semmit bedugni,vagy fizetni hogy használjam?ja és amúgy kösz 😆 😃
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
PSN= Playstation Network !!
Igen felkell rá regisztrálni ugymond kell csinálni egy Accontott 😜
És kész Megkell adni a Régiót Adj meg Szerintem Usa-t...
Neten nézz Irányitószámot + Valami Utca Nevet ..... Hogy elfogadja 😃
Végülis szerintem a tiedet is megadhatod...
Mert ugye Magyar Store nincs ...
Szóval nem tudnál letőlteni semmit ott 😃

Nah akkor USA-sat csinálj... Vagy UK-sat tők mind1 😃

És igen Store-ba lehet letőlteni , Demot,videókat,meg mindent,vehetsz játékokat csak bankkártya számot kell megadni 😜
0
0
0
0
Reptile110 avatar
cső tudod van ez a psn vagy mi.. amikor pl egy játékkal lehet online játszani csak akkor csinálni kell valamit?..vagy ez alapból működik amikor megveszed a PS3-at vagy valamit csatlakoztatni kell?és ha kell valamit csatlakoztatni akkor azt hogyan?😃 majd lécci írd meg privát üzenetben 😀 mert most készülök venni egy PS3-at jövő héten 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Hát szokott lenni mindig , fríssitik - karbantartják...😀
Majd jó lesz az 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
MIÉRT NEM JÓ A PSN??? Rácsatlakoznék s kiir valami hibát, már reggel óta! Nemtudja valaki h mi van vele? Nembirok felcsatlakozni! Kész ideg vagyok !! 😠 Áhh
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
A Szerverek nem ugy vannak mint Gépen 😃
😆DD
Pl.: elinditasz egy játékot rámész hogy online és magától már rögtön keressi a szervert az egész vílág rajta van nincs olyan hogy magyarország,...........
De partner listára felvehetsz magyar barátokat 😀
Csak az ID-jét kell tudnod azt mehettek együtt is akár 😀
0
0
0
0
no avatar
Eldöntöttem ps3-at veszek,de lenne 1 kérdésem:
Körülbelül itt magyarországon mennyien vannak fent a szerókon úgy álltalában?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Kmisi99 : ne szóld le soha 😜
amire egy csomó rohadt exkluzív konzoljáték kijön a *JÓ lemaradt 😆 rohadt jó* 😆D Elnézzem 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ma voltam haveromnál nemrég vett egy PS3 mat God Of War 3 mal hát valami rohadt jó az a játék. El is gondolkoztam egy ps3 vásárlásán végül is ha megveszem már alapból egy média lejátszó is ami 20-30k ha külön venném úgyis film/sorozat mániás vagyok jóljönne meg egy rohadt jó játékgépet is kapok az áráért amire egy csomó rohadt exkluzív konzoljáték kijön amik pont az én stílusom! Eddig leszóltam a ps3 mat de most nagyon megtetszett 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jaah pff ...

http://www.ps3hungary.hu/news.php?extend.2253

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/az_lg_a_sonyt_perli_a_playstation_3_miatt

Nézzük, mi az, ami a Sony mellett szól!
Több, mint valószínű, hogy 10 nap után nem lesz már kitiltva szeretett termékünk!
Illetve a jelenlegi konzolt megvásárolni készülő emberkéknek sem kell aggódniuk, hiszen több forrás szerint legfejlebb 14 napra elegendő PS3 van készleten (hetente kb. 100 000 darab érkezik)!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Azért érdekes ez a Sony-LG per 😆😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
SwitcX: igen , nem kell semmiféle net előfizetés a ps-hez 😆
Router-t bekeresssed és asztala visszta 😃
Vagy bedugod a modemet... de router természetessen könnyebb... ;´)
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Egy kis olvasnivaló: [LINK]

Érdekes...kíváncsi vagyok mi lesz...engem nem érint, de ha az LG megnyerné, mind a Microsoft (az Xbox miatt), mind a PC-s ipar nagyot erősödne
0
0
0
0
Davezorrr avatar
de jól megvan csinálva 😀 + jobbak lettek a fegyver hangok is sztem és az irányítás is javult.Várom a következő részét.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jaja 2 is ott van a 3 még jobb 😆 Mondjuk a 3 inkább film 😃 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gondolom, hogy jobbak az 1-nél. 😆 Csak sajna kéne egy ps3 hozzá. 😆
0
0
0
0
Davezorrr avatar
a 2-s mégjobb a 3-s meg a 2-nél is jobb 😜 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak az 1-gyel játszottam, de az is nagyon jó volt. 😆
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Killzone 3-t most töltttem le.Am. a 22gb-s és 40gb-s között az a különbség h 22gb-ben nincs 3D támogatás.
Ja és nagyon nagy játék 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak legyen valakinek olyan gyors nete. Nekem pl elég assú van. Nekem kb 1 óra alatt 1gb jön le legjobb esetben. 😆
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Vorosroka : 576.. nézd meg a konzol boltokat tutti lesz , meg pl.: media markt ...

Superlompos : háát pl.: gow3 : 40 vmennyi gb 😃 , Heavy Rain 20vmennyi... Uc2 is 25körül van...😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
grafi97: Már van tört a Killzone 3-mat már láttam több méretű verzióban is: 22876 Mb a legkisebb, 42390 Mb és a legnagyobb 65332 Mb. 😆
0
0
0
0
vorosroka avatar
az a gond, hogy mindenhol elfogyott a move és nem is várható, azt mondták.😞 nem tudjátok esetleg hol van raktáron?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
grafi97 : lehet tőrt játékokat már futattni sajnos 😞 :S meghackelték...de már lesújtott a Sony BanHamerje 😆

Szerintem nagyon jó a Move...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nekem van move de nagyon utálom, szarok a gémek hozzá és nem olyan jó mint 1 joystick
0
0
0
0
grafi97 avatar
áá elolvastam a topic elejét.. úristen de szörnyű hogy a ps3-at nem lehet flash/chippelni és nem tudsz kalózkodni...😆D
am egy 82cm-es asszem 06 os bravian már jó a ps3 3D ugye?😃
0
0
0
0
hdavid avatar
vorosroka írta:
move van valakinek? tapasztalatok? mediamarktba kiakartam próbálni, de sajna csak kinect volt.. vennék killzone 3 hoz,megéri?

Persze!
0
0
0
0
vorosroka avatar
move van valakinek? tapasztalatok? mediamarktba kiakartam próbálni, de sajna csak kinect volt.. vennék killzone 3 hoz,megéri?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
vorosroka : van az Account Managementél hogy ......Code és ott tudod aktíválni...
0
0
0
0
meszes17 avatar
én szedegetem a ps3ba a cuccokat(jatekokat) és mennek
tokeletesen...nem kell vennem semmi original jatekokat...
konnyu egyszeru és mukodo
csupan internet kapcsolat szukseges és egy pendrive(usb kulcs) még JB(jailbreak) eszkoz sem kell!!!!!én tolom pl a gt5-t,nfs hp-t megy mind ***án...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Már leirtam neked a gépigényéhez
0
0
0
0
vorosroka avatar
kösz.vettem wifi routert és megcsinaltam. tökéletes.
valaki nemtudja esetleg ac brotherhood hoz dlc kódot hol lehet aktiválni ps re?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Vegyél Routert és kész. 😀
Vagy ha elér a Modem Kábeled akkor dugd be a ps3-ba 😀.
0
0
0
0
no avatar
Én xbox-szal próbáltam de nem lehet megcsinálni 😞
0
0
0
0
no avatar
Nem valószínű, de ha igen akkor is nagyon laggolna😜
0
0
0
0
vorosroka avatar
Helló!
betárcsázós nettel(csatlakozás előtt felhasználó/jelszó-t kér)lehet ps3-an?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció