azta büdös k**va élet 😆 hát ez brutál király futam volt! az idei de talán az elmult pár évbe nem volt ilyen leszámitva a tavalyi kanadait 😃 nagy grt Schuminak és Alonsonak! 😀
ez viszont teljesen igaz! oké hogy mindig más nyer de elég uncsik a futamok! nekem csak a Kínai meg talán a Maláj verseny tetszett, a többi meg csak körözgetés volt...
Valencia sztem megint uncsi lesz mint mindig utána jön a brit és német majd a magyar és szerintem mind uncsi lesz ha nem lesz eső! :/ kivétel spa mert az mindig jó 😃
Nagyon sajnálom Schumachert.
Ismét egy technikai hiba szakította félbe a versenyét. |:
Én nagyon remélem,hogy még jövőre is a F1-ben lesz.
2014 ről pedig ráérünk még beszélni. 😀
Go Schumi!
Majd fordul a kocka és dobógós lehet.
A KIRÁLY nyert 😀 Messze a legjobb futam az évben, Alonso-t azért sajnálom, elbaxták a Ferrarisok... Schumachert pedig nem csodálnám, ha visszavonulna az év végén, ritka szerencsétlen 😕
RolandWhite1 írta:
Tavaly, tavaly elött jó volt a redbull és Vettel akkor most mindenki Vettel drukker ? (amikor azelött seholsem volt gondolom nem szurkolt neki senkisem). Elötte volt még Hamilton akinek volt 2 jó éve.. na és ? én mindíg egy elkötelezett ferrari drukker voltam akkor is ha rosz volt és akkor főként ha jó. Hajrá Alonso hajrá Massa
én nem vok Vettel drukker 😃 csak a Ferrari-nak szoritok illetve a Perez-Kobayashi-Maldonado hármast nagyon szeretem 😀
Tavaly, tavaly elött jó volt a redbull és Vettel akkor most mindenki Vettel drukker ? (amikor azelött seholsem volt gondolom nem szurkolt neki senkisem). Elötte volt még Hamilton akinek volt 2 jó éve.. na és ? én mindíg egy elkötelezett ferrari drukker voltam akkor is ha rosz volt és akkor főként ha jó. Hajrá Alonso hajrá Massa
Hali.Nmesokára megyek dolgozni,igy lemaradok a futamrol.Valaki feltudná nekem venni?Esetleg elküldené,v feltenné death lordra?Elöre is köszi.Holnap letudnám lesni.Remélem jó futam lesz.
19ati93 írta:
kanada szinte mindig az év egyik legjobb versenye! én nem emlékszem egy olyan versenyre se amióta nézem az f1-et hogy rossz lett volna a kanadai futam!
a tavalyi meg brutál jó volt 😃 😃 😃 az évtized futama 😃
kanada szinte mindig az év egyik legjobb versenye! én nem emlékszem egy olyan versenyre se amióta nézem az f1-et hogy rossz lett volna a kanadai futam!
robot fiu írta:
Az a lényeg hogy Alonso dobogón volt, Vettel meg nem!😆 De azért jó bekavart fettel,én nem arra számítottam hogy 4. helyen fog befutni! Ezt nem gondoltam volna!
Nem ront semmit.. eddig 5 versenyröl nyilatkozta,hogy eggyáltalán nincs elkeseredve.. most ezen a Monacóin volt,mert meg akarta nyerni,de kocsi hiba miatt nem tudta..
POnt akkor lehetett volna dobogós mikor a kocsi adta fel magát.. [nem Monacó]
robot fiu írta:
Itt nincs semmi baj! Csak egy kis rivalizálás,mindenki másnak drukkol,ez csak egészséges vitatkozás.Nincs abba semmi ha nem egyeznek a véleményeink!Én örülök hogy utálod Alonsot,én meg fettelt.Ez így tökéletes!😃
Én is így vagyok ezzel!😆 Nyert Webber, ennek annyira nem örülök.😜 Unalmas verseny volt,egy kis felhőszakadás kellett volna a végére
robot fiu írta:
Az a lényeg hogy fettel óvodás nem fog beleszólni a futamba!😂
F*szfej Alonso se!😂
És ha te ilyen f*szfej vagy minek írsz ide?😂 Majd a versenyen eldől minden
Bocs, ezt robot fiu-nak szántam. Az ő kedvence Alonso nekem Vettel+Raikonnen, ő utálja Vettelt, én pedig Alonsot. Ő mindig szidja Vettelt. én pedig csak visszavágtam, kíváncsi voltam hogy mit szól hozzá!😜😂
Alonso egy dobogós helyet megérdemelt volna!😞 De legalább fettel sem volt benne a legjobb háromban!😂
Nembaj, Vettel legalább leverte Alonsót!😂😂😂Am nagyon jó döntés volt hogy kihozták a végén Vettelt.😃
Ismét egy technikai hiba szakította félbe a versenyét. |:
Én nagyon remélem,hogy még jövőre is a F1-ben lesz.
2014 ről pedig ráérünk még beszélni. 😀
Go Schumi!
Majd fordul a kocka és dobógós lehet.
Forza Scuderia!
MTV videótárnál van elvileg M1 és M2 élő közvetítés is. Én most nézem a meccset élőben, tehát van rá esély, hogy az M2-t is közvetítik.
Hát Monaco-t nem adták neten csak tv-be 😞
Valaki tud magyar közvetítést az F1-ről neten?
Ha HD akkor se haragszok meg 😃
[LINK]
Ide beregelsz és már nézheted is.
De ez magyar? Mert angolt tudok én is milliót.
Szerk: Csak az F1 fizetős pont 😆
Valaki tud magyar közvetítést az F1-ről neten?
[LINK]
Ide beregelsz és már nézheted is.
hát majd kiderül ki nyer a végén 😆
Remélem nem fettel! Ez amúgy Hami pályálya,ő nagyon tud itt versenyezni!
nem hiszem hogy megtudná nyerni! ez nagyon mekis pálya 😃 Hamilton nagyon erős lehet itt de Alonso-t se írnám le,sőt...😀
én nem vok Vettel drukker 😃 csak a Ferrari-nak szoritok illetve a Perez-Kobayashi-Maldonado hármast nagyon szeretem 😀
Óléééé...... Nyert Vettel!😂
a Mercedes egy rakatt szart nem er.
nem tudom Rosbergnek miert megy jobban mint Schuminak 😆
Enyhén szerencsétlen sumi papa 😢
hát kb..régen ő volt a kedvencem ma nem nagyon szoktam nézni de 1-1 futamot megnézek 😀 am most kinél is van Schumi?
én ferraris vagyok örök idök óta 😃 de nagyon csípem a sauber párosát kobayasit és perez-t is! nagy kedvencek ők is 😀
mercedes! rosberg a csapattársa
köszi 😃 rajtam kívül vannak még ferrárisok? 😃
Jaja, ellendrukker😆
Az a lényeg hogy Alonso dobogón volt, Vettel meg nem!😆 De azért jó bekavart fettel,én nem arra számítottam hogy 4. helyen fog befutni! Ezt nem gondoltam volna!
És még a vb-t is Alonso vezeti😃
hát kb..régen ő volt a kedvencem ma nem nagyon szoktam nézni de 1-1 futamot megnézek 😀 am most kinél is van Schumi?
Jaja, ellendrukker😆
POnt akkor lehetett volna dobogós mikor a kocsi adta fel magát.. [nem Monacó]
Jaja, sztem már csak rontja a saját maga image-ét.😕
elég gyenge verseny volt monaco ellenére 😞
de a vége izgi volt! csak az eső kellett volna nagyon 😜
Tényleg nagyon izgalmasan mentek egymás mögött szép sorban 10 körön kersztül...😊
hol elözzenek? 😶
elég gyenge verseny volt monaco ellenére 😞
Tényleg nagyon izgalmasan mentek egymás mögött szép sorban 10 körön kersztül...😊
Itt nincs semmi baj! Csak egy kis rivalizálás,mindenki másnak drukkol,ez csak egészséges vitatkozás.Nincs abba semmi ha nem egyeznek a véleményeink!Én örülök hogy utálod Alonsot,én meg fettelt.Ez így tökéletes!😃
Én is így vagyok ezzel!😆 Nyert Webber, ennek annyira nem örülök.😜 Unalmas verseny volt,egy kis felhőszakadás kellett volna a végére
Az a lényeg hogy fettel óvodás nem fog beleszólni a futamba!😂
F*szfej Alonso se!😂
És ha te ilyen f*szfej vagy minek írsz ide?😂 Majd a versenyen eldől minden
Bocs, ezt robot fiu-nak szántam. Az ő kedvence Alonso nekem Vettel+Raikonnen, ő utálja Vettelt, én pedig Alonsot. Ő mindig szidja Vettelt. én pedig csak visszavágtam, kíváncsi voltam hogy mit szól hozzá!😜😂