Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Nemojan rossz játék szerintem, bár kedvenc sosem lett. 😀
0
0
0
0
no avatar
Azon gondolkozom hogy megvegyem a Plants vs Zombies GW 2. csak nem tudom hogy megéri megvenni?
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Yuri Boyka:

Stranded Deep, Rust
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Tudtok hasonló játékot a the forest-hez?
0
0
0
0
Aranyfarkas avatar
Vagy pl ott van még a Heroes Of Might And Magic széria,ha olyat keresel,ami letud kötni ideig-óráig.
0
0
0
0
no avatar
low11: a legközelebbi rokon talán a Path of Exile.

https://gepigeny.hu/jatek/path-of-exile
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Rpg-t keresek de olyan diablosat nem a játék menetre gondolok hanem hogy lehessen rengeteg cuccot össze szedni benne
0
0
0
0
no avatar
Roznert: oldalnézetes platformjátékok reneszánszukat élik, így nem nehéz találni olyat, de pl a [LINK] jó kezdés lehet.
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Úgy látszik nem kicsit egyedi az Overlord.
0
0
0
0
Roznert avatar
Hai', már párszor kérdezgettem itt, de az durván rég volt és a tanácsolt játékokkal mind játszottam már. Szóóval keresek egy játékot ami a gépemen persze elfut élvezhetően és platform játék - és az se baj ha oldalnézetes - vagy esetleg csak logikai. Előre is köszönöm ^^
0
0
0
0
Krissz avatar
Cursed
Hátsz ilyen típusú játékokból, talán ezek amik úgy találóak lennének:
- Sherlock Holmes vs Arsene Lupin
- Syberia
- [url]https://www.google.hu/search?q=point+and+click&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=p7w2V97WD8qv8wf9jZ_oCA#q=point+and+click+pc+games[/url]
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Köszi. De ez sem az igazi overlord érzés.
0
0
0
0
Dermedor avatar
Sziasztok!

Én olyan játékkal szeretnék játszani (illetve a feleségem), ami olyan mint a The Testament of Sherlock Holmes, vagy a Sherlock Holmes Vs Jack The Ripper. Azt hiszem point and click a műfaj. Ilyen játékok érdekelnének. Tudna segíteni valaki? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
0
0
0
0
no avatar
orc must die sorozat esetleg
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Hát ne legyen felülnézetes, se fps. Hanem mi legyünk benne a "Nagy úr" és legyenek csicskásaink. Meg ilyenek.
0
0
0
0
no avatar
Na akkor tisztázzuk, hogy pontosan mit is kerestek, mert nekem az Overlord amolyan TPS hentelésnek tűnt, mint az Enclave, vagy Prince of Persia Sands of time sorozat. Spellforcet a sereg miatt javasoltam, és ott is le lehet menni a pályára tps nézetbe, igaz onnan nem sokat látni egy nagy csatában. Futottak még kategória: Dark Messiah of Might and Magic, Middle-earth™: Shadow of Mordor, Styx: Master of Shadows ami még beleilleszkedhet a képbe. Vagy ott vannak ha FPS nézetbe kell a Skyrim és társai és esetleg a Thief.
TPS nézetre meg a tucatnyi keleti fanatsy mmo is megoldás lehet.
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Én se.. Pl: a felülnézetest meg nem szeretem. De majd hátha találok valamit.
0
0
0
0
no avatar
Itt sajnos nincsenek fent screenshotok róla, de neten lehet találni, és a maga idejében elképesztő grafikát hoztak össze, pláne mikor a seregedben már volt ember-tünde-törp, és mondjuk éjszaka indultál támadásra.
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Palanova: Köszönöm meglesem. 😀
0
0
0
0
no avatar
Yuri Boyka: Nem tudom mennyire hasonló az Overlordhoz, azzal nem játszottam, de a screenshotok alapján a Spellforce sorozat talán megfelelő lehet, ha még nem ismerted vagy játszottad végig.
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Tudtok hasonló játékokat az Overlord-hoz?
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Palanova: huha, Koszi szepen 😃
0
0
0
0
no avatar
Star Trek Online: mmo, scifi, tps-fps, coop, f2p, 5 fős csapat
Neverwinter: mmo, fantasy, tps, coop, f2p,
Left for dead 2: coop, zombis, 4 fős (jelenleg 20euro, leértékelve gondolom lesz 5-10 körül is nyár elején)
Star Conflict: scifi, f2p
Payday 2: coop, 4 fős (jelenleg 20euro, leértékelve gondolom lesz 5-10 körül is nyár elején)
Magicka sorozat: coop, 4 fős (wizard war f2p, magicka 1 10 euro, leértékelve lesz 5 körül is simán, magica 2 15 euro, leértékelve le fog menni 10 alá, van belőle 4es pack is)
Space Engineers: open world, scifi
warface: f2p, fps
orc must die sorozat: f2p, tps
wildstar: f2p, scifi, tps, mmo
star wars: the old republic: f2p, scifi, tps, mmo
----
csatahajós témában
Steel Ocean: f2p, 2vh, max 3 fős premade csapat lehet, pvp
----
komolyabb, nem f2p és nem is 10 euró kategória.
Diablo3
The Division: coop, tps, mmo, 4 fős max
Battleborn
Overwatch
----
moba kategória:
Heroes of the Storm
dota2
LoL
Smite
----
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Palanova:4-8 szemelynek kene,elonyben reszesulnek:mmo,openworld,tps,fps,coop lehet benne vagy pvp.
Esetleg survival jatekok kozul melyiket eri meg legjobban? Ugy hogy lehessen klanba nyomni, valamennyire minosegi is legyen a jatek es sok lehetoseggel rendelkezzen 😀
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Tudtok hasonló játékokat az Overlord-hoz?
0
0
0
0
no avatar
lincoln_a_vandor: van kismillió f2p játék, venni sem kell, de a pontosabb ajánláshoz ismeri kellene a létszámot és a játékstílust (rts, fps, tps, moba, rpg, mmo, coop stb...) és hogy milyen korban játszódjon(scifi, fantasy, zombi, 1-2vh, jelen stb...).
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
phoneixifire:Gang beasts rohadt jo egy jatek 😀 megvan egyik baratomnak s szoktuk is jatszani 😃 utanna nezek a Duck game-nek is,koszi 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
lincoln_a_vandor Szerintem mindenképpen ki lehetne próbálni a Duck Game-t esetleg a Gang Beasts-et. Az utóbbi ha jól tudom csak offlineba megy de ha át tudnak menni hozzád spli-screenbe lehet nyomni akát 8-an is 😃
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Hello,haverokkal szeretnenk valami jatekot venni learazaskor.Szerintetek mi erne meg legjobban?
A lenyeg. hogy lehessen multizni,ne legyen konnyen megunhato es 5-10eur kozott legyen az ara 😀
(cs:go,rocket league megvannak mar szoval ezen a ketton kivul)
Koszi 😃
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Tudtok nekem ajánlani a következőkhöz hasonló játékokat PC-re ami fut a gépemen?
[list]
Mortal Kombat, Deadpool.[/list]
0
0
0
0
no avatar
Wolfie55274: szerencsére online rpg-vel meg Dunát lehetne rekeszteni, annyi van kint a piacon.
0
0
0
0
no avatar
Sajnos srácok, ezekkel minddel játszottam már, ezt viszont szomorúan olvasom, hogy nem nagyon találni hasonlót :/. Maradok akkor valami online rpg szerű játéknál :/
0
0
0
0
Mediziner Troll avatar
Wolfie:
GTA-hoz a saints row és mafia széria
AC-hoz talán Witcher, Tomb raider (underworld-től kezdve jött be nekem)
Project cars-hoz pedig NFS shift 1-2 (Slightly Mad Studios ezek is), Assetto corsa hasonlít. Esetleg még Grid szériát próbálhatod, de az arcade, az inkább régebbi NFS-re hajaz - csak zárt pályás.
0
0
0
0
no avatar
Wolfie55274: ezek mind a kategóriájuk legjobbjai voltak a megjelenésükkor, így nem nagyon van élményben közeli alternatívájuk.
GTA 5 - esetleg a régebbiek, ha azok kimaradtak volna, pl gta 3, gta 3 vice city, gta 3 san andreas, vagy talán a red faction: guerilla, ami gta a marson fps nézetben
Watch Dogs - nem nagyon van hozzá hasonló, talán Deus Ex : Human revolution igaz az fps, ha jelenkori tps kell akkor meg a the division
COD MW3 - inkább MW2, vagy még régebbről a frontline: fuel of war
AC széria - új Tomb Raider széria talán ami közelít hozzá, bár az AC2-t nem fogja felülmúlni semmi 😀
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Wolfie55274: Sleeping dogs, Project Cars, The Crew.
0
0
0
0
no avatar
Hali! Pár hete írtam én ide, le is töltöttem jó pár játékot, viszont most érdeklődnék hasonló kategóriák iránt mint ezek:
GTA V
Watch Dogs
PayDay2
COD MW3
Rainbow Six Siege
AC széria
Dirt rally
Project cars
NFS régebbi széria, ahol még jó volt az irányítás

Tehát a lényeg amit mondani szeretnék, hogy nem kell nagy név legyen, mint ezek, csak élményben illetve kezelhetőségben adja vissza ugyan azt. Továbbá aki tud mondani a Cabal online-hoz hasonló játékot, lehetőleg online kivitelben, azt megköszönném illetve aki játszik az írjon rám, újra el akarom kezdeni 150-160-as BL/FS/WA karakterekkel valami értelmes GUILDBE csatlakoznék! CABAL
0
0
0
0
no avatar
Ryuk: már csak a DS1-2 , Spellforce 1-2 miatt is nagy pacsi.
Kicsit konkrétabban kellene hogy mit is keresel, mert pl Tom Clancy sorozatba a The Division is beleillik, más kérdés hogy az nem a felsorolt rpg-k közé tartozik. Viszont hiányolom a Mass Effect 1-3-at a felsorolásodból 😀
Van mmorpg a Neverwinterből és a Star Wars-ból is, így azokat is meg lehetne lesned, f2p mindkettő, bár az SWTOR-t én csak előfizetéssel ajánlanám. 1 hónap alatt 2 történet végignyomható benne és van 8 főtörténet mind a 8 kasztnak.
Folyt köv ha ezek nem nyerték el tetszésedet.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok mint indenki más is én is azért írok hogy ajánljatok valami jó játékot
De nagyon válogatos vagyok mindenbe belekötök 😃
Kedvencek talán úgy mondanám hogy top 15 játékok ezeket nem tudom meg unni
Előre is köszönöm a segitséget
Kellemes péntek délútánt és szép hétvégét 😀

1 Dungeon Siege 1-2 a 3. rész szerintem nagyon rosz
2 SpellForce 1-2 + kiegészitők
3 Titan Quest +kiegészitő
4 A Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért 2 + kiegészitő
5 Star Wars Battlefront II (2005)
6 Heroes of Might and Magic 3 + kiegészitők
7 Diablo 1,2, + kiegészitők
8 Tom Clancy's : Rainbow Six Vegas 1-2 , Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2
9 Need For Speed : Most Wanted (2005) ,Hot Pursuit (2010) ,Underground 1-2
10 Wolfenstein: Return to Castle
11 Rome: Total War
12 Unreal
13 Quake
14 Neverwinter Nights 1-2 +kiegészitők
15 Sacred 1-2 + kiegészitök
0
0
0
0
no avatar
Ac-nél 32bittel is elindul? (win 7em van)
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Akkor: Worms széria elfog futni, meg még ezek: Fifa9, hitman1,2, Absolution, Ac1,2,revelations,broterhood, resident evil1,2,3,4,5,6, Bully, NFS Undergrund2, Postal1,2,3, Portal1,2, Devil my cry1,2,3 Dante Awanking, Devil my cry 4, DMC: Devil My Cry, Far cry1,2,3, Far cry 3: Blood Dragon, Deadpool, ETS2, Régebbi Mortal Kombat és Tekken (tekken 4 van PC-re ha jól tudom).
0
0
0
0
no avatar
Láttam Boyka😃
de az a baj sok else megy a gépemen meg szinte mindet ismerted eddig amit felsoroltál😃
The last of us az ps-re meg xbox-ra van csak nem?
0
0
0
0
no avatar
Zora: Fallen: A2P Protocol
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Előbb ajánlottam pár játékot.... egyik se tetszik??? Idézem: "Jó game kell? Itt van pár: Batman: Arkham széria, Assassin's Creed Széria, Tomb Raider széria, Fallout széria, mortal kombat komplete edition, mortal kombat X, Driver széria, Hitman-ek, Deus Ex széria, Far Cry széria, Overlord1,2, Fight Night Champion, Infamous széria, Last of Us széria, Real Boxing, Need for Speed széria, Fifa széria, Pes széria, Outlast, Mirror's Edge, Mirror's Edge Catalyst, Tekken széria, Forza széria, Bloodborne, Max Payne1,2,3, Thief széria, Skyrim, GTA széria, until dawn, wolfenstein széria, Battlefield széria, COD széria, the saboteur, Doom széria, Goat simulator, Payday1,2, star wars széria, The witcher széria, Mad Max, Soma, resident evil széria"
0
0
0
0
no avatar
steamen is kerestem de ott sem találtam semmi jót:S
0
0
0
0
Yuri Boyka avatar
Zora: I am alive, Rage, Dark sector, Gear of War, Hellgate London, The Walking Dead, Stalker, clear sky, call of prypiat.
0
0
0
0
no avatar
Valaki valami világvége/kicsit darkosabb jellegő gamet tud? pl metro vagy fallout

Vagy akár bármilyen gamet ami aranylag élvezhetően fut a masinámon ( stíus m1)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció