Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Stranded Deep, Rust
https://gepigeny.hu/jatek/path-of-exile
Rpg-t keresek de olyan diablosat nem a játék menetre gondolok hanem hogy lehessen rengeteg cuccot össze szedni benne
Hátsz ilyen típusú játékokból, talán ezek amik úgy találóak lennének:
- Sherlock Holmes vs Arsene Lupin
- Syberia
- [url]https://www.google.hu/search?q=point+and+click&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=p7w2V97WD8qv8wf9jZ_oCA#q=point+and+click+pc+games[/url]
Én olyan játékkal szeretnék játszani (illetve a feleségem), ami olyan mint a The Testament of Sherlock Holmes, vagy a Sherlock Holmes Vs Jack The Ripper. Azt hiszem point and click a műfaj. Ilyen játékok érdekelnének. Tudna segíteni valaki? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
TPS nézetre meg a tucatnyi keleti fanatsy mmo is megoldás lehet.
Neverwinter: mmo, fantasy, tps, coop, f2p,
Left for dead 2: coop, zombis, 4 fős (jelenleg 20euro, leértékelve gondolom lesz 5-10 körül is nyár elején)
Star Conflict: scifi, f2p
Payday 2: coop, 4 fős (jelenleg 20euro, leértékelve gondolom lesz 5-10 körül is nyár elején)
Magicka sorozat: coop, 4 fős (wizard war f2p, magicka 1 10 euro, leértékelve lesz 5 körül is simán, magica 2 15 euro, leértékelve le fog menni 10 alá, van belőle 4es pack is)
Space Engineers: open world, scifi
warface: f2p, fps
orc must die sorozat: f2p, tps
wildstar: f2p, scifi, tps, mmo
star wars: the old republic: f2p, scifi, tps, mmo
----
csatahajós témában
Steel Ocean: f2p, 2vh, max 3 fős premade csapat lehet, pvp
----
komolyabb, nem f2p és nem is 10 euró kategória.
Diablo3
The Division: coop, tps, mmo, 4 fős max
Battleborn
Overwatch
----
moba kategória:
Heroes of the Storm
dota2
LoL
Smite
----
Esetleg survival jatekok kozul melyiket eri meg legjobban? Ugy hogy lehessen klanba nyomni, valamennyire minosegi is legyen a jatek es sok lehetoseggel rendelkezzen 😀
A lenyeg. hogy lehessen multizni,ne legyen konnyen megunhato es 5-10eur kozott legyen az ara 😀
(cs:go,rocket league megvannak mar szoval ezen a ketton kivul)
Koszi 😃
[list]
Mortal Kombat, Deadpool.[/list]
GTA-hoz a saints row és mafia széria
AC-hoz talán Witcher, Tomb raider (underworld-től kezdve jött be nekem)
Project cars-hoz pedig NFS shift 1-2 (Slightly Mad Studios ezek is), Assetto corsa hasonlít. Esetleg még Grid szériát próbálhatod, de az arcade, az inkább régebbi NFS-re hajaz - csak zárt pályás.
GTA 5 - esetleg a régebbiek, ha azok kimaradtak volna, pl gta 3, gta 3 vice city, gta 3 san andreas, vagy talán a red faction: guerilla, ami gta a marson fps nézetben
Watch Dogs - nem nagyon van hozzá hasonló, talán Deus Ex : Human revolution igaz az fps, ha jelenkori tps kell akkor meg a the division
COD MW3 - inkább MW2, vagy még régebbről a frontline: fuel of war
AC széria - új Tomb Raider széria talán ami közelít hozzá, bár az AC2-t nem fogja felülmúlni semmi 😀
GTA V
Watch Dogs
PayDay2
COD MW3
Rainbow Six Siege
AC széria
Dirt rally
Project cars
NFS régebbi széria, ahol még jó volt az irányítás
Tehát a lényeg amit mondani szeretnék, hogy nem kell nagy név legyen, mint ezek, csak élményben illetve kezelhetőségben adja vissza ugyan azt. Továbbá aki tud mondani a Cabal online-hoz hasonló játékot, lehetőleg online kivitelben, azt megköszönném illetve aki játszik az írjon rám, újra el akarom kezdeni 150-160-as BL/FS/WA karakterekkel valami értelmes GUILDBE csatlakoznék! CABAL
Kicsit konkrétabban kellene hogy mit is keresel, mert pl Tom Clancy sorozatba a The Division is beleillik, más kérdés hogy az nem a felsorolt rpg-k közé tartozik. Viszont hiányolom a Mass Effect 1-3-at a felsorolásodból 😀
Van mmorpg a Neverwinterből és a Star Wars-ból is, így azokat is meg lehetne lesned, f2p mindkettő, bár az SWTOR-t én csak előfizetéssel ajánlanám. 1 hónap alatt 2 történet végignyomható benne és van 8 főtörténet mind a 8 kasztnak.
Folyt köv ha ezek nem nyerték el tetszésedet.
De nagyon válogatos vagyok mindenbe belekötök 😃
Kedvencek talán úgy mondanám hogy top 15 játékok ezeket nem tudom meg unni
Előre is köszönöm a segitséget
Kellemes péntek délútánt és szép hétvégét 😀
1 Dungeon Siege 1-2 a 3. rész szerintem nagyon rosz
2 SpellForce 1-2 + kiegészitők
3 Titan Quest +kiegészitő
4 A Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért 2 + kiegészitő
5 Star Wars Battlefront II (2005)
6 Heroes of Might and Magic 3 + kiegészitők
7 Diablo 1,2, + kiegészitők
8 Tom Clancy's : Rainbow Six Vegas 1-2 , Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2
9 Need For Speed : Most Wanted (2005) ,Hot Pursuit (2010) ,Underground 1-2
10 Wolfenstein: Return to Castle
11 Rome: Total War
12 Unreal
13 Quake
14 Neverwinter Nights 1-2 +kiegészitők
15 Sacred 1-2 + kiegészitök
de az a baj sok else megy a gépemen meg szinte mindet ismerted eddig amit felsoroltál😃
The last of us az ps-re meg xbox-ra van csak nem?
Vagy akár bármilyen gamet ami aranylag élvezhetően fut a masinámon ( stíus m1)