A HD 5750 is csak épp hogy okés lenne f1 2015nek. Abból következtetek hogy GTS 450em van, ami még épp elég f1 2015nek de witcher 3 far cry 4 alá már kevés és a gts 450 meg a hd 5750 egymást verték benchmarkokban a maguk idejében. A proci viszont overkill ezekhez a játékokhoz 😃 Úgyhogy később nyugodtan mehet bele jobb vga is ha a táp jó állapotban van 😀
Ez a gép elvinné a fifa 16-ot cs go-t vagy f1 2015?
Alaplap: Asrock M3N78D
Processzor: AMD Athlon II X2 260 2x3,2GHz
RAM: Kingmax Flge85F-C8KJ9A 8GB DDR3 1333MHz
Videókártya: Nvidia Geforce 9600 GT 1GB
HDD: Western Digital 500GB
OP. Rendszer: Windows 7 Professional 64 bit
Ház: LC Power Jupiter_x
Kijelző: Aerocool Modern-V
Sziasztok srácok! Kérnék egy kis segítséget,nem tudom eldöteni,hogy Gamer Pc-t vagy Laptopot vegyek e...van 2 variáns konfig amin gondolkozok..az egyik ami aktiválva van a profilomban,a másik pedig az MSI GX 60-as laptopja ami 270 ezer ft..a pc pedig 225ezer..azért nem megyek feljebb a PC árával,mert vennem kellene még monitort is 😀 tudnátok nekem segíteni? Szeretnék vélemény kérni melyik lehet jobb,játékra kellene ( 'mai' címekhez gta5,ac unity,syndicate,far cry 4 stb...hight vagy ultra beállítással) vagy ha valaki tudna ezért az árért jobb konfigokat azt is szívesen megfogadom! Előre is köszönet!
Tudnál egy kicsit pontosabb típust adni? A Satellite egy teljes sorozatot jelöl vagy 60 különféle variánssal. Ránéztem a Media Markt webshopjára is, de mivel csak fehér Toshiba Satellite laptopból 13-at találtam kicsit elvesztem. Szívesen segítenék, de kérlek egy kicsit pontosíts 😀
Sziasztok, az iskolakezdésre szeretnék a lányomnak egy új laptopot venni. A Media Markt honlapján a webshopban láttam sok jó ajánlatot. Mi a véleményetek a Toshiba Satellite fehér laptopjáról? Köszi előre is! 😀
M-es proci erosebb de tobbet is fogyaszt. Ha rosszul van megoldva a laptop hutese, thermal throthlingolhat. 940 840 kozott nem egetrengeto a kulonbseg.
Minek neked, akkor "Gémer" Laptop.. ez miatt a két játék miatt nem éri meg ennyi pénzt elkölteni, akkor vegyél egy XboxOne-t azt jónapot, ha már van Ps4-ed... 😊
Radium nem a legjobb bolt, ezért nem mondom, hogy onnan vegyél is valamit, de tény hogy elég olcsók ott a cuccok. ( Olcsó húsnak híg a leve ?)
Ha nem akarsz Amd-s konfigot, akkor a legjobb választás az Intel i7+Nvidia kombó !
És, ha azt szeretnéd, hogy a Mai és majd a most megjelenő nagyobb címek menjenek a gépeden, akkor ezek közül válassz, ha van rá keret, hogy 200 fölé menj : [url]http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:intel-core-i7-processzor,processzor-orajel=5,hdd,ar=3/[/url]
Nem jó az amd sehol sem, mostmár még ott sem ahol nem számít a fogyasztás. Laptopban pedig számít. Az amd féle dual graphics meg nem épp szuperál mindig úgy ahogy kéne. Én intel i3, i5 meg gt 840m, 920m vagy 940m grafikussal keresnék.
Metallatka: [LINK]
Weyron, lehetetlen árat adtál, ebből igazi gamer lapos nem jön ki, viszont olyan amilyen meg kijön az kijön kevesebből is: [LINK]
Zolko666: [LINK]
Sziasztok! 😀 Laptop vásárlás előtt és bár elsősorban nem játékra kell PS4 miatt , de ami nem jön ki ps-re azt kipróbálnám a gépen mint pl a ryse vagy dead rising 3. Igazából 150-160 ezer között keresnék. Ezt néztem ki:
Sziasztok!
Tesóm venni akar laptopot max olyan 120-130ezer-ig.
Tudnátok segíteni hogy mostanság melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal?
Mindennapi használatra lenne.
Wothoz Intel Proci kell magas GHz-en menjen mivel az Intelek 1 magon is erősek 😀 Amúgy nem tudom, hogy tudsz vele fullon játszani.. sok füst stb nekem zavaró, mivel nem is láni az ellenséget 😃
Üdvözlet! A world of tanks-ot szeretném játszani laptopon fullos esetleg majdnem fullos grafikán. Egy hozzáértő tudna ajánlani megfelelő gépet esetleg linket? Csak annyit tudok, hogy magas órajelű processzor kell hozzá de én nem vagyok egy számtech zseni és az árakkal sem vagyok nagyon tisztában.
Szóval köszönöm előre is a segítségeteket.
galnorman93 veszel egy ASUS ROG lapost: [LINK] olyat amilyen belefér a keretbe és tetszik a felszerelése. 😀 Szerintem nem tévedhetsz sokat vele, ASUS eléggé megbízható a mezei gépeket nézve is, gamer szériáról meg szintén csak jót hallottam. Elég vaskos is, szerintem hűtése is jó kell hogy legyen. Ezenkívül IPS, háttérvilágításos billentyűzet 4 usb stb. Azt nézd HQ jelzésű i7 legyen benne 960M vagy jobb és legalább 8GB RAM.
Vass Gabor az előbb leírt konfiggal menne 4Kban Ultrán. Persze az nem lapos.
Üdvözlet gamer laptopot szeretnék,valami olyat amibe nem lessz sok gond a hűtéssel.400k a max keret ssd nem érdekel inkább a proci meg a videokari legyen ütős,kivárom azt a kis plussz töltés időt.intel és nvidia nállam a befutó.remélem tudtok segiteni. előre is kösziii!!!!😎 ja és lehetőleg 17 colos legyen
Itt van egy teszt, hogyan szerepel egy I7 4700HQ, GTX 760M, 8GB ram. Szerintem ennél jobbat kellene venni, ha mindenképp játékra kell a laptop. Sajnos laptopba teljesen más képességeket jelent ez a hardver, mint asztali gépben.
Szerintem nem. a 8 giga főleg nem. Meg mondjuk az olcsóbbnál írja hogy ips meg 7200 rpm hard a drágábbnál nem, persze attól még lehet hogy az is ips meg 7200 rpm... De az olcsóbb is nagyon jó gép. 😀
Két kiszemeltem maradt. Sajnos nem igazán tudok dönteni.
[LINK]
[LINK]
Az az igazság hogy nem tudom megérné e hosszútávon a befektetést a drágábba, hogy 8 giga rammal több ill. egy kicsivel erősebb vga van benne.
Azt az amd-s gépet én inkább nem venném. Melegedni fog, és az meg minek ha nem annyira kell a teljesítmény(meg amd, meg teljesítmény együtt egy mondatban röhejes).
http://mysoft.hu/…77HV_8GB_S
8gb mem, Full HD IPS panel, alacsony fogyasztású de jó teljesítményű proci. Megérné még idővel egy ssd bele, de ne azzal vedd, mert lehúzás, úgy nézem az ssds modellek egy ssdnyivel drágábbak viszont a hardot nem kapod meg. Szóval inkább később tenni bele, hdd-t meg tokkal használni külső tárként.
Jesszusom Szasza10 hogy linkelted ezt. Légyszíves használj "URL megjelenítése linkként" tageket és ne össze vissza másolgasd. Amúgy nem igaz hogy ez a gép nem jó game-ekre! A maga árkategóriájában nagyon is jó! Persze az igazi gamer laptopok 250-300K tól és felfelé kezdődnek.
Alaplap: Asus P8P67-M
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz
Memória: 8GB Kingston Hyperx 1600Mhz DDR3
Video kártya: MSI Ati Radeon HD 5700
HDD: Samsung 1TB HDD Sata3 (7200rpm)
Optikai meghajtó: Pioneer DVD-RW
Tápegység: Chieftec 450W
Szerk.:
A Cs:Go az megyegetne.
Alaplap: Asrock M3N78D
Processzor: AMD Athlon II X2 260 2x3,2GHz
RAM: Kingmax Flge85F-C8KJ9A 8GB DDR3 1333MHz
Videókártya: Nvidia Geforce 9600 GT 1GB
HDD: Western Digital 500GB
OP. Rendszer: Windows 7 Professional 64 bit
Ház: LC Power Jupiter_x
Kijelző: Aerocool Modern-V
Köszönettel: Pac
Pac
Tudnál egy kicsit pontosabb típust adni? A Satellite egy teljes sorozatot jelöl vagy 60 különféle variánssal. Ránéztem a Media Markt webshopjára is, de mivel csak fehér Toshiba Satellite laptopból 13-at találtam kicsit elvesztem. Szívesen segítenék, de kérlek egy kicsit pontosíts 😀
De viszont legjobbat kihozhatod a pénzből mondjuk ha i5, nvidia gt 840m, 920m vagy 940m-el veszel.
😕
Intel Core i3-5010U + Geforce GT 940M
Intel Core i5-4210M + Geforce GT 840M
Minek neked, akkor "Gémer" Laptop.. ez miatt a két játék miatt nem éri meg ennyi pénzt elkölteni, akkor vegyél egy XboxOne-t azt jónapot, ha már van Ps4-ed... 😊
Radium nem a legjobb bolt, ezért nem mondom, hogy onnan vegyél is valamit, de tény hogy elég olcsók ott a cuccok. ( Olcsó húsnak híg a leve ?)
Ha nem akarsz Amd-s konfigot, akkor a legjobb választás az Intel i7+Nvidia kombó !
És, ha azt szeretnéd, hogy a Mai és majd a most megjelenő nagyobb címek menjenek a gépeden, akkor ezek közül válassz, ha van rá keret, hogy 200 fölé menj : [url]http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/f:intel-core-i7-processzor,processzor-orajel=5,hdd,ar=3/[/url]
Metallatka: [LINK]
Weyron, lehetetlen árat adtál, ebből igazi gamer lapos nem jön ki, viszont olyan amilyen meg kijön az kijön kevesebből is: [LINK]
Zolko666: [LINK]
Én inkább ezt választanám a helyedbe ! 😀
[LINK]
http://www.aqua.hu/lenovo-ideapad-g50-80-notebook-fekete-80e501skhv-5-gen-intel-processzor-339886.html
Szerintetek? Köszi a választ előre is! 😀
Tesóm venni akar laptopot max olyan 120-130ezer-ig.
Tudnátok segíteni hogy mostanság melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal?
Mindennapi használatra lenne.
segítséget kérnék notebook vásárlásra. A keret 200e-250e ft. Media-Markt ban venném.
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/_ACER-Aspire-VN7-791G-NX-MUQEU-019-17-3-Full-HD-matt-Core-i5-8GB-1TB-GTX-960M-2GB-VGA-Linux-,103952,2046489.html?langId=-19
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/_DELL-Inspiron-5558-180770-ez%C3%BCst-notebook-15-6-Core-i7-8GB-1TB-GT920-4GB-Windows-8-1-,103952,2299153.html?langId=-19
Az lenne a kérdés, hogy mennyire fontos a videokártya mérete? Ha tudnátok segíteni,hogy mire figyeljek óda, hogy a top játékok is fussanak rajta.
előre is köszi sa sagítséget
Ez szerintem megfelelő lesz.
Szóval köszönöm előre is a segítségeteket.
Vass Gabor az előbb leírt konfiggal menne 4Kban Ultrán. Persze az nem lapos.
Szerintem elég neki i5 4460 meg GTX 980.
[LINK]
[LINK]
Az az igazság hogy nem tudom megérné e hosszútávon a befektetést a drágábba, hogy 8 giga rammal több ill. egy kicsivel erősebb vga van benne.
http://mysoft.hu/…77HV_8GB_S
8gb mem, Full HD IPS panel, alacsony fogyasztású de jó teljesítményű proci. Megérné még idővel egy ssd bele, de ne azzal vedd, mert lehúzás, úgy nézem az ssds modellek egy ssdnyivel drágábbak viszont a hardot nem kapod meg. Szóval inkább később tenni bele, hdd-t meg tokkal használni külső tárként.
200-250ft plusz minusz