gacso írta:
FSP Aurum 700W
ez megfelel?😃 vagy milyen árban gondolkodsz?
Szerintem igen. Eleinte mást akartam a konfigomba és annak elég is lett volna egy jó 500-as ,maximum 600-as táp, de a 600 már sok is lett volna.
Így viszont nagyobb tápot kell vegyek ami egy 10-es pluszba.
Viszont tápon nem nagyon szabad spórolni, gondolom ennél olcsóbbat nem kéne venni ?
Erről a tápról jókat olvastam.
Szerinted jobb táp mint a CORSAIR Enthusiast Series TX650W v2 vagy a CORSAIR Enthusiast Series TX750W v2 ?
Milyen tápot ajánlanátok egy GTX580 és egy 4.5GHz- re húzott 2500K mellé ? (vagy hasonló kaliberű Bulldozer magos procihoz)?
Alsótápos házba lesz. A konfigomban jó ronda lenne egy fehér táp (Chieftec CTG széria). Ezért jó lenne egy fekete táp.
Corsair/FSP tápok szimpatikusak.
Ti milyen tápot vennétek ? (a két márkán kívül jöhet más is, csak minőségi legyen)
egy gtx560ti talán tulhuzva és egy phenom ii x4 965 mag feloldással és talán felhuzva milyen tápot igényel?egy 500w-os corsair elég vagy a 430w-os? mer az olcsobb logikusan
550-es superb nem a legjobb vétel.
CF-hez nem az összteljesítmény számít, hanem a 12V-os ág, előny, ha egyben van. A fent említett 550es sueperb gyengébb, mint sok 450-es táp.
Ha 2 pci-e csatit igényel a vga, akkor értelemszerűen nem tudod használni. 😀 Viszont adnak a karik mellé átalakítót, szóval végül is nem akkora gáz. CTG 500-on 2 pcie csati van és kb egy árban van ezzel. 😉
Az 53 cm-nek elégnek kell lennie.
Ha egy A van a nevében, akkor igen, minőségi, modern cucc. A kábelek hosszát nézd meg neten. Valamint csak 1 pci-e csatija van, lehet később kelleni fog 2, te tudod.
FSP, tehát rossz nem lehet. 😀 Még mindig kevés a tapasztalat róla, annyit tudni, hogy az APN-re nagyon hasonlít a bele, viszonylag sok kábele van, de rövidek, szóval alsó tápos házikóba nem jó (max kábelhosszabbítóval).
A jó tápot az ár/érték arány is jellemzi, ezért érdemes pl a Synda által is felsoroltakat megnézni illetve van még pár jó alternatíva hasonló árkategóriában. Maga a táp bár nem olyan életveszélyes, mint egy Codegen, kevésbé jó bélre épül, így inkább mást választanék a helyedben.
A terv gépedhez teljesen felesleges ekkora tápegység. Egy jó 400 as is vígan vinné, ha gondolsz a jövőre, akkor esetleg egy 500-as még okos választás. Amennyiben cf/sli lesz a jövőben, akkor kellhet a 600+ W.
nemkrisz11 írta:
Szép napot! Az utóbbi időben észre vettem, hogy a gépem játék közben néha lefagy.Először kizártam a túlmelegedést, majd egy memtestel a memória problémát. Végül arra jutottam, hogy a táp a hibás(nem bizonyított, de más nemlehet). Néztem valami minőségi tápot(bár most pénzem nincs...):
CHS-nél szoktam vásárolni, és ott nem volt corsair táp, ezért kinéztem egy 650W os Chieftec-et. Mi róla a véleményetek? nem volt még chieftec tápom, így valakitől szeretnék egy kis felvilágosítást, mennyire jól bírja egy ilyen táp...
Tökéletesen felesleges ekkora táp ehhez a konfighoz. Egyébként melyik Chieftecet nézted?
Az FSP vs Chieftec vita érdekes, mivel a Chieftec nem gyárt tápot, csak matricáz. 😀 Egyébként sincs értelme márkákat hasonlítgatni, max konkrét hardvereket. Van jobb és rosszabb mint a két oldalon.
FSP 650W FSP650-80EGN Active PFC 90+
FSP Aurum 700W
Szerintem igen. Eleinte mást akartam a konfigomba és annak elég is lett volna egy jó 500-as ,maximum 600-as táp, de a 600 már sok is lett volna.
Így viszont nagyobb tápot kell vegyek ami egy 10-es pluszba.
Viszont tápon nem nagyon szabad spórolni, gondolom ennél olcsóbbat nem kéne venni ?
Erről a tápról jókat olvastam.
Szerinted jobb táp mint a CORSAIR Enthusiast Series TX650W v2 vagy a CORSAIR Enthusiast Series TX750W v2 ?
Alsótápos házba lesz. A konfigomban jó ronda lenne egy fehér táp (Chieftec CTG széria). Ezért jó lenne egy fekete táp.
Corsair/FSP tápok szimpatikusak.
Ti milyen tápot vennétek ? (a két márkán kívül jöhet más is, csak minőségi legyen)
FSP 600VA EP Nano 600 szünetmentes táp
egy ilyen táp elvinné a terv gépemet?
[LINK]
egy ilyen táp elvinné a terv gépemet?
Egy phenom ii x4 965-ban milyen magot szeretnél feloldani? 😆
ez a táp elbírná?😃
[LINK]
ajánlanátok egy nem túl drága tápot a terv gépemhez úgy h elbírja az X6-ot és úgy h csak X4 lesz benne😃
Tápon ne spórolj. Chieftec A-80 CTG-550-80P 550W (14 250 FT)
600-as már felesleges. 500 v 550W (500as is simán elviszi).
Főleg egyben hagyott 12V-os ággal rendelkezőt keress. Corsair TX650 V2, vagy Adata Horus 650 nagyon jó választás.
8 (lehet csak 6) magos bulldozer mellé,,,,?
CF-hez nem az összteljesítmény számít, hanem a 12V-os ág, előny, ha egyben van. A fent említett 550es sueperb gyengébb, mint sok 450-es táp.
És ez jó táp? És alsó tápos házba elég hosszú kábelei vannak?És elbirna egy HD5770 VF-et?
Vagy ha ez nem jó, akkor egy Chieftec CTG-500 elbirna egy HD5770 CF-et?
hardX: nincsmit. 😉
Az 53 cm-nek elégnek kell lennie.
Megnéztem és mind1ik kábele legalább 53cm hosszú, és valamelyikhez adnak hosszabitot is, akkor az elég hosszú nem?
A terv gépedhez teljesen felesleges ekkora tápegység. Egy jó 400 as is vígan vinné, ha gondolsz a jövőre, akkor esetleg egy 500-as még okos választás. Amennyiben cf/sli lesz a jövőben, akkor kellhet a 600+ W.
Szép napot! Az utóbbi időben észre vettem, hogy a gépem játék közben néha lefagy.Először kizártam a túlmelegedést, majd egy memtestel a memória problémát. Végül arra jutottam, hogy a táp a hibás(nem bizonyított, de más nemlehet). Néztem valami minőségi tápot(bár most pénzem nincs...):
CHS-nél szoktam vásárolni, és ott nem volt corsair táp, ezért kinéztem egy 650W os Chieftec-et. Mi róla a véleményetek? nem volt még chieftec tápom, így valakitől szeretnék egy kis felvilágosítást, mennyire jól bírja egy ilyen táp...
Tökéletesen felesleges ekkora táp ehhez a konfighoz. Egyébként melyik Chieftecet nézted?
Az FSP vs Chieftec vita érdekes, mivel a Chieftec nem gyárt tápot, csak matricáz. 😀 Egyébként sincs értelme márkákat hasonlítgatni, max konkrét hardvereket. Van jobb és rosszabb mint a két oldalon.
ipo-n
Nekem se 😃
Egy FSP HEXA vagy SAGA II 400W elvinne egy Athlon 64 X2 4600+-t meg egy HD5750 Vapor-X-et, meg 3GB DDR 400MHz ram-ot?
És melyik jobb, a hexa vagy a saga ii?
Bőven elviszi, a Saga II jó, a Hexa-ról meg még nme olvastam teszteket,de feltételezem nem rosszak, ha már FSP!
Egy FSP HEXA vagy SAGA II 400W elvinne egy Athlon 64 X2 4600+-t meg egy HD5750 Vapor-X-et, meg 3GB DDR 400MHz ram-ot?
És melyik jobb, a hexa vagy a saga ii?