Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy kis tanácsra lenne szükségem, hogy milyen VGA-t vegyek.
Gtx 970 vagy pedig r9 290?
Válaszokat előre is köszönöm!
Az Asus egy kicsivel jobb szerintem.
Igen
De az asusnak csendesebb a hűtése.
Videokártyáknál MSI-t vagy ASUS-t ajánlanátok?
Köszi a választ!
A gtx760 ajánlom jobban.
De a r9 280 erősebb, mint a gtx760, és olcsóbb is.
A gépem adatai:
intel core i3-3220 3.30GHz, 8gb ram, 64 bites op rendszer
videokártyám: geforce gt 630 2gb ddr3
Másik videokártyát szeretnék 50.000-60.000 Ft között. Gigabyte gf gtx660 3gb 192bit ddr5-öt vagy a gigabyte gf gtx760 2gb 256bit ddr5-öt néztem. A gt 630 2gb ddr3-nál ezek érezhetően jobbak lennének vagy csak egy kicsit? 50-60000 között lenne más jobb kártya?
Válaszotokat előre is köszönöm!
[url]http://***/gpus/Radeon-R9-280-vs-GeForce-GTX-760[/url]
amit piero86 írt jobb választás.
ehhez a procihoz, milyen VGA-t tudtok ajánlani?lehetőleg 2 vagy 3GB-os, 50-60ezer körül kellene!
Asus GTX970 4GB STRIX 109ezer.
skyspider: ott körül van a bolti ára és nagyon jó kari! 😉
Vtx ATi Radeon HD5770 1GB Gddr5 10 000 ft
ASUS GTX 970 DC2 OC megéri az árát (110.000Ft)?
Itt a gépem:[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=113608&sub=usercomp&comp=115545]Gépem adatai[/url]
Asus Geforce gt620 8-9.000 ft , gygabyte gf 210 1gb ddr3 5.500 ft , gygabyte geforce gt 630 2gb ddr3 9-10.000 ft , asus radeon hd 5770 1gb ddr5 13-15.000 ft , nvidia geforce n240 gt ddr5 1 gb hd 13.000 ft , gygabyte ati radeon hd 5670 1gb ddr5 9.000 ft , az elsöről még majd írok pontosítást ha tudok
http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Impact-of-PCI-E-Speed-on-Gaming-Performance-518/
Ha PCI-E 3.0 buszszabványú videokártyát, egy 2.0-ás buszszabványú alaplapba teszek az mennyi kiesés?
Itt a sztori ha érdekel:
Spoiler!
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4
Gigabyte B85M-D3H
Samsung 250GB 7200rpm
HEXA+ 500W
ehhez a konfihoz kellene egy jó kis kártya olyan 30 körül, vagy mi érné meg egy GTX750 Ti OC 2GB?
Egy Intel Pentium G3420 processzor kitud szolgálni egy Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 videokártyát?
Vagy egy gyengébb kártyát nézzek?
Előre is köszi!
Fejleszteni szeretném a gépem,de nem tudom milyen videókártyát vegyek!
Az alaplapom(amit a d😆iagnál ír,nme vagyok otthon a témában) Nvidia típusu és AWRDACPI.
(ennyit ír,mondom nem vagyok otthon a témában) 😃
Ehhez lehet venni még videókártyát vagy már nem? Ha lehet akkor mondanátok tippet hogy mégis milyet?
Előre is köszönöm!
Sztem simán mehet az a proci alá 280x-is
Jól jártál 😃
Nekem is 7870 es van,és magas vagy full beállításokon röhögve elvisz mindent min 40 fps-el...
😉
Kötelesek visszaadni a vételárat, ha nem tudnak ugyan olyat biztosítani. Ez tény, benne van a PTK-ben.
Nyugodtan lehet velük vitázni, ők vannak a vásárlóért és nem fordítva. Régebben én is így voltam, de manapság már nem szoktam szórakozni a boltokkal, ha nekem be kell tartani a törvényt, akkor nekik is.
AMD driver szempontjából nem a legjobb sajnos, CF-el kapcsolatban is csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Két kártya eladása megint csak szar opció, mert vagy megveszik annyiért amennyiért szeretnéd, vagy nem (általában az utóbbi szokott igaz lenni) és máris mínuszban vagy.
Szal' egy szó mint száz, kérd vissza a pénzt és vegyél egy újat (ha kötik az ebet akaróhoz akkor nyugodtan lehet emlegetni a vásárlók könyvét és a fogyasztóvédelmet 😉 általában csak addig szórakoznak amíg azt hiszik mezei "fogyasztóval" van dolguk).
Szerintem ne engedd nekik kérd vissza a pénzt.
Mert ha nem tudnak hasonló vagy jobb vga-t adni nem vagy köteles elfogadni.
Én is jártam már így aztán megemlítettem a fogyasztóvédelmet és láss csodát minden megoldódott.
A garancia az garancia ha a lejárat előtt egy nappal viszed az akkor is érvényes.
Am ezért nem veszek én semmit "nyíregyen" én is szívtam már majdnem mindegyik boltal azóta vásárolok neten olcsóbban jobbat.
Ja és igen ne akarj 2 kártyát legalább is ne ati-t tapasztalatból tudom (volt hd6850cf-em) hogy az atinak szar általában a cf támogatása.
Szerintem nem jó ötlet a 2kártyás rendszer, nem is minden játék támogatja.
Az lenne a reális ha egy gtx 760 adnának cserébe.
De ha kapsz 2db r9 270 elbírod adni, és vehetsz belőle egy gtx 770 kártyát vagy r9 280x-et.
De a 14.4 driver azert használhato.