Sziasztok. Nemtudom mi a gond lehet. Megvedtem a gépem és a játékoknál (pl BF3 fix 60fps és igy hirtelen leugrik 30-40fps és vissza aztán megint, ugyanigy a csgonál is.) Mi gond lehet?
Sziasztok!
Kb egy hónapja felraktam a laptopomra windows 7-et.
És hát mivel nem az eredetit raktam rá telepítés után kért kódot,hogy héj,aktiválni kéne!
Mondom ráér majd holnap.Elfelejtettem,A napokban használtam és egyszer csak nem lett háttérkép és a jobb alsó sarokban megjelent,hogy a windows nincs aktiválva.Mondom semmi baj keresünk kulcsot.
Rengeteget próbáltam,de egyiket sem fogadta el.
Valakinek valami ötlet?
Sziasztok.
Most nézem,hogy az én FX 4130-som TDP-je 125W de az alaplap(asrock 960gm-vgs3 fx) csak 95W-ot támogat,ezzel lehet valami baj,vagy csak én nézek be nagyon valamit?
djwarp:1.) Parancssorba írd be a "DISKPART" parancsot, utána ezt kell, hogy lásd: DISKPART>
2.) Írd be, hogy "LIST DISK" hogy kiderítsd az USB eszközöd kötetszámát.
3.) Írd be, hogy "SELECT DISK 2" (ha az USB eszközöd a 2-es; értelemszerűen helyettesítsd a megfelelő számmal, amelyik nálad az aktuális USB meghajtó); A Diskpart megerősíti, hogy mostantól ez a kiválasztott meghajtó: "Disk 2 is the selected disk."
4.) Írd be, hogy "SELECT PARTITION 1" (ez a parancs kiválasztja, hogy az első legyen az egyedüli partíció, a kisebb pedig törlődni fog, hogy visszakapd az eredeti méretet, tehát a teljes partíció méretet). A Diskpart megerősíti, hogy az első partíció a kiválasztott: "Partition 1 is now the selected partition."
5.) Írd be, hogy "DELETE PARTITION". Ez törli a régi partíciót. Vigyázat! Itt akkor sincsenek figyelmeztető ablakok, ha volt létező adatod rajta - győződj meg róla, hogy előzőleg lementettél minden adatot!
6.) Írd be, hogy "CLEAN". Felugrik a formázóablak egyelőre ismeretlen kötetmérettel. Nyomj egy formázást.
7.) Visszatérve az előző ablakhoz: Írd be, hogy "CREATE PARTITION PRIMARY" hogy létrehozz egy új, teljes méretű partíciót. A Diskpart megerősíti, hogy a partíció létrehozása sikeres volt: "Diskpart succeeded in creating the specified partition." Most beírhatod újra, hogy "LIST PARTITION" és íme a pendrive eredeti mérete.
8.) Írd be, hogy "EXIT" hogy kilépj a programból. Most már formázhatod a pendrive-odat a szokásos módon Sajátgépben, hogy újra használatba vehesd a régi-új eszközöd.
Sziasztok 😀 valaki tudna segíteni ? a gépembe raktam egy gtx560ti és amióta benne van azóta a játékok ki fagynak :/ újra raktam a gépet is friss driver de akkor is 😞 mi lehet a gond ?
Helótok.Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy csak most vettem észre,hogy az alaplapomon 2csatlakozó van.vagyis 2x4-pin eatx12v.Na most a kérdés az lenne,hogy mind a 2d 4pin-be be kell helyezm a kábelt a tápból?csakmert eddig nekem csak a 4 pin volt bekötve.A másik üresen volt,de most pedig bekötöttem azt is.Ezzel nem okozok semmi gondot?A válaszokat köszönöm
Sziasztok!
RAM problémám lenne.
Az alaplapom Gigabyte EP43-UD3L 4db RAM slotja van 2x2GB Hynix és 2x1GB Kingston RAM modulom van. Az összes memória 800Mhz-es és DDR2-es. Jelen pillanatban úgy működik,hogy a 2x2GB és 1db 1GB-os ram van benne,de ha beleteszem az utolsót,egyszerűen nem működik. Mi lehet a baj? Az alaplap 16GB-ig és slotonként 4GB-ot lát.
Sziasztok. A segitségeteket kérném. Vettem a napokban egy Gigabyte HD 7790 OC 1GB GDDR5 kártyát. Feltettem az uj drivert , de nem a betát és amikor indul be a windows betölti és mielőtt beirnám a jelszót (windows 8.1) fekete a képernyő. De viszont a ha kikapcsolom és ujból be akkor meg kidobja h irjam be a jelszavat
Quadgame: Most nézem, hogy VGA-ról beszélünk. Az Epic meg CPU-t terhel. (Nem figyeltem, az én hibám). Amúgy valószínű, újratelepítés lesz, de azért nézd meg, nem-e ment el a vezérlése a VGA-nak, vagy nem döglött be. Milyen processzor van a gépben? Nézd meg VGA nélkül, hogy akkor akaszt-e terhelést az IGP-re is, ha van bent ilyen. (vagy akár egy másik VGA-val)
csuzl-li
Letöröltem neki a utorrentet plusz a utorrent mappa tartalmát is de a GPU-Z szerint még mindig 100%on megy a VGA. Epic Scale meg nincs a gépén. Szerintem újra telepítés lesz.
Ja annyi még, hogy van olyan program, amely azt mutatja melyik program használja a VGA-t ennyire?
qadgame: Van egy verzió, ami a torrentklienssel települ. Ha az, akkor mivel nem vírus, ezért a vírusirtó nem tud vele mit kezdeni. Ha az avast a boot idejű kereséssel sem találja, akkor valószínű, ilyen. Viszont van megoldás rá a neten. (Fejből nem tudom, de célzott kereséssel nyersz. Innen elindulhatsz: [LINK])
A helyzet az, hogy barátomnak a gépén valszeg bányász vírusa van a gépén. Alap állapotban maxon dolgozik a VGA--ja és azért melegszik. 1000 GPU 1500 Memória órajelen úgy h csak facebookozik. Avast viszont nem nagyon talál semmit. Újra telepítés megoldaná?
Hali.Olyan kérdésem lenne,hogy a gépem bekapcsoláskor (nem emlékszem ujkorában csinálta-e igy,vagy csak mostanában,de a lényeg h már jó ideje) vagy 8-10mp mire becsippan.Bekapcsolom,dolgozik,pörögnek a ventik,és mire lefut az önteszt a csippanásig na ott telik el 8-10mp,ami nekem negyon soknak tünik.Van egy gyenge gép,gyerekek azt nyüstölik,de ott megnyomjuk a bekapcs gombot,rá 1mp már be is csippan,és bootol a windows....Ezt az idöt tudom valahogy röviditeni???
Mennyit ér ez a lapos: Asus x55a sx098d
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x55a-sx098d-p126386457/#termek-leiras
aksi 3 órát bír
Tudom nem ide kellene írni de máshol nem jött válsz!
Előre is köszi 😀
Az a baj, hogy a Lenovo-s videókártyáról kb. semmit nem tudok. Annyit tudok, hogy különálló videókari.Youtube-n kerestem videókat róla, de nem igen találtam, ezért is kértem ki a ti véleményeteket is.
Ha még esetleg belefér az hogy kicsit nehezebb vegyél T500 as lenovot abban a vga a far cry 3 mat is viszi teljesen játszhatóan persze alacsony bellításokkal. Nézz videót melyik vga hogy viszi a játékokat, én már csak azért is a lenovot venném akár t400 akár t500 mert a hűtésük nagyon jó a t500 valószínű a világon a legjobb hűtésű laptop, ha nem megy a dedikált vga akkor az intel vga val képesz passzívan üzemelni ami elég komoly. Na meg akár önvédelemre is alkalmasak annyira strapabíróak.
Egy nagyon fontos kérdéssel fordulok ma hozzátok, legyen szíves aki tud segítsen!
Szeretnék vásárolni egy laptopot.
Nos a kérdés az lenne, hogy melyiket éri meg előbb megvásárolni ha játszani is akarok vele?
(Legyetek szívesek nem "kritizálni" mert nem egy atom gamer gépek és nem azt szeretném olvasni, hogy "egyiket se, szar mindkettő", legyetek oly kedvesek ezeket most hagyni)
Igazából a videókártya miatt érdekes mindkettő. Őszintén szólva nem tudom, hogy melyik a jobb ezért is kérném a ti tanácsotokat. Árba kb. ugyanaz.
Várom mihamarabbi válaszotokat!
Üdv,
Szmördok
Laci552 Már írtam a számítógép hűtése topicka, hogy el ma volt szerelőnél, aki új pasztát tett a procia és a VGA-ra is - valamint ki lett rakarítva.
A VGA először normális értékeket mutat, aztán elkezd melegedni kb 10-15 perc után (bekapcsolás után). Haverom szerint jelenleg 100% Venti mellett is 67fokos. És nem csinál semmit. Játszani nem is mer, akkor tuti lekapcsolna.
A videókártyának a 60fok teljesen normális (játék közben). Bár ha nincs használva akkor lejjebb kéne mennie. Érdemes kitakarítani a gépet. A por miatt jobban melegszik minden mert nem tudja leadni a hőt.
Sziasztok! A régie gépemet most barátom használja. Semmi gond nem volt vele egészen tegnapig. Nála fifáztunk és hirtelen lekapcsolt a gép. Melegdésre gondoltam és az is a baja. A Speed fan és a Everest szerint is melegszik rendesen a gép. A CPU és az Alaplap normális, de valami AUX rohadt meleg. És a VGA is felmegy 55-60 fokra. A Saphhire szoftverével 85%ra tettük a Venti gyorsaságát de úgy is 52-re ment le. Mi lehet a gond? Ventillátor más nincs benne csak a Táp alján + CPU hűtő + VGA. Mi okozhatja most ezt a melegedést?
Sziasztok! Vettem egy tv-t és összekötöttem a géppel HDMI kábellel. Viszont az a gond hogy pl a Mortal Kombat X-nél "szétesik" úgy a kép a tv-n mint amikor nincs bekapcsolva a v-sync. Ugyanez tapasztalható filmeknél. Nem a tv-n játszom le, hanem a gépen, csak a monitor tartalmát másolja a tv-re. Mindeközben viszont a monitoron nyoma sincs széteső képnek.
Itt próbálkoztam a beállításokkal, de nem sikerült elérnem változást. Valami ötlet?
Hát én mind kettőt szerettem a 8.1-nek csak a start menü hiányzik de ha jobb gombbal kattintasz a startra akkor majdnem úgyan az csak nincs meg csinálva szépen 😃 Meg hát vannak progik amik ezt orvosolják 😃
Aspire E15 / 15,6"-os FHD LED Matt kijelző / Intel® Core™ i5-4210M / 4GB DDR3 / 1TB HDD / NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB
Valaki tudna segíteni hogy kell kitölteni a videokártya adatait ? pl órajel
Köszönöm a segítségeteketa problémám megoldódott!😀
Kb egy hónapja felraktam a laptopomra windows 7-et.
És hát mivel nem az eredetit raktam rá telepítés után kért kódot,hogy héj,aktiválni kéne!
Mondom ráér majd holnap.Elfelejtettem,A napokban használtam és egyszer csak nem lett háttérkép és a jobb alsó sarokban megjelent,hogy a windows nincs aktiválva.Mondom semmi baj keresünk kulcsot.
Rengeteget próbáltam,de egyiket sem fogadta el.
Valakinek valami ötlet?
Köszi a választ 😀
Most nézem,hogy az én FX 4130-som TDP-je 125W de az alaplap(asrock 960gm-vgs3 fx) csak 95W-ot támogat,ezzel lehet valami baj,vagy csak én nézek be nagyon valamit?
cseszka : Köszi,megpróbálom,ha nem sikerül majd írok 😃
2.) Írd be, hogy "LIST DISK" hogy kiderítsd az USB eszközöd kötetszámát.
3.) Írd be, hogy "SELECT DISK 2" (ha az USB eszközöd a 2-es; értelemszerűen helyettesítsd a megfelelő számmal, amelyik nálad az aktuális USB meghajtó); A Diskpart megerősíti, hogy mostantól ez a kiválasztott meghajtó: "Disk 2 is the selected disk."
4.) Írd be, hogy "SELECT PARTITION 1" (ez a parancs kiválasztja, hogy az első legyen az egyedüli partíció, a kisebb pedig törlődni fog, hogy visszakapd az eredeti méretet, tehát a teljes partíció méretet). A Diskpart megerősíti, hogy az első partíció a kiválasztott: "Partition 1 is now the selected partition."
5.) Írd be, hogy "DELETE PARTITION". Ez törli a régi partíciót. Vigyázat! Itt akkor sincsenek figyelmeztető ablakok, ha volt létező adatod rajta - győződj meg róla, hogy előzőleg lementettél minden adatot!
6.) Írd be, hogy "CLEAN". Felugrik a formázóablak egyelőre ismeretlen kötetmérettel. Nyomj egy formázást.
7.) Visszatérve az előző ablakhoz: Írd be, hogy "CREATE PARTITION PRIMARY" hogy létrehozz egy új, teljes méretű partíciót. A Diskpart megerősíti, hogy a partíció létrehozása sikeres volt: "Diskpart succeeded in creating the specified partition." Most beírhatod újra, hogy "LIST PARTITION" és íme a pendrive eredeti mérete.
8.) Írd be, hogy "EXIT" hogy kilépj a programból. Most már formázhatod a pendrive-odat a szokásos módon Sajátgépben, hogy újra használatba vehesd a régi-új eszközöd.
Olyan programot keresek amivel lehet pendriveot leformázni.
A válaszokat előre is köszönöm!
tökéletes
[LINK]
Erről mi a véleményetek? 50k-ért megéri? (vadonatújan persze)
De megnézem köszönöm! 😀
RAM problémám lenne.
Az alaplapom Gigabyte EP43-UD3L 4db RAM slotja van 2x2GB Hynix és 2x1GB Kingston RAM modulom van. Az összes memória 800Mhz-es és DDR2-es. Jelen pillanatban úgy működik,hogy a 2x2GB és 1db 1GB-os ram van benne,de ha beleteszem az utolsót,egyszerűen nem működik. Mi lehet a baj? Az alaplap 16GB-ig és slotonként 4GB-ot lát.
OCP - Overcurrent protection: Túláramvédelem
Letöröltem neki a utorrentet plusz a utorrent mappa tartalmát is de a GPU-Z szerint még mindig 100%on megy a VGA. Epic Scale meg nincs a gépén. Szerintem újra telepítés lesz.
Ja annyi még, hogy van olyan program, amely azt mutatja melyik program használja a VGA-t ennyire?
Mennyit ér ez a lapos: Asus x55a sx098d
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x55a-sx098d-p126386457/#termek-leiras
aksi 3 órát bír
Tudom nem ide kellene írni de máshol nem jött válsz!
Előre is köszi 😀
Az a baj, hogy a Lenovo-s videókártyáról kb. semmit nem tudok. Annyit tudok, hogy különálló videókari.Youtube-n kerestem videókat róla, de nem igen találtam, ezért is kértem ki a ti véleményeteket is.
Egy nagyon fontos kérdéssel fordulok ma hozzátok, legyen szíves aki tud segítsen!
Szeretnék vásárolni egy laptopot.
Nos a kérdés az lenne, hogy melyiket éri meg előbb megvásárolni ha játszani is akarok vele?
(Legyetek szívesek nem "kritizálni" mert nem egy atom gamer gépek és nem azt szeretném olvasni, hogy "egyiket se, szar mindkettő", legyetek oly kedvesek ezeket most hagyni)
1. Gép:
LENOVO T400
Processzor típus: Intel® Core2™Duo P8600 Processor
(3M Cache, 2.40 GHz)
Memória: 4 GB DDR3-1333Mhz
Videókártya típus: AMD3470HM
2.Gép:
Processzor: T7700 2,4Ghz DualCore 4Mb L2
Memória: 4 GB DDR3-1333Mhz
Videókártya típus: Geforce 8600m GT
Igazából a videókártya miatt érdekes mindkettő. Őszintén szólva nem tudom, hogy melyik a jobb ezért is kérném a ti tanácsotokat. Árba kb. ugyanaz.
Várom mihamarabbi válaszotokat!
Üdv,
Szmördok
A VGA először normális értékeket mutat, aztán elkezd melegedni kb 10-15 perc után (bekapcsolás után). Haverom szerint jelenleg 100% Venti mellett is 67fokos. És nem csinál semmit. Játszani nem is mer, akkor tuti lekapcsolna.
Itt próbálkoztam a beállításokkal, de nem sikerült elérnem változást. Valami ötlet?