Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Elolvasni "kötelező" 😀
[LINK]
Van egy ASUS 650GTX-m hogy járnék jobban ha raknák mellé egy ugyanilyet SLI-vel, vagy ha vennék egy másik karit? 30k körül van rá jelenleg keret
egyébként tápegység elég lesz hozzá, mondjuk egy gtx750-hez? mert ezen a kártyán filóztam...
használtan 40k-ért már kapsz HD 7950-et is szerintem néz szét a hárdver apron 😀
Én is 750Ti-re voksolok, nekem is az van, sztem nagyon jó kis kártya de ha találsz jobbat ennyi pénzért akkor természetesen azt vedd 😃 ha használt is játszik akkor erősebbeket is kaphatsz
[LINK]
Használtan hd 7870.
ti milyen kártyát ajánlotok az ,,új, végre" gépemhez? le szeretném cserélni mert meghalt..
max 40 ropit szeretnék rászánni
Attól függ melyik kártyát akarod 😃 De a r9 280 a mostani kártyádhoz mérve kb +15-20fps, a r9 290 pedig +30-40fps hozna pluszba.
Valóban. az r9 290-en nagyon jó árban vannak.
A r9 280 a legjobb választás , vagy használtan r9 280x. De ezek 3gb-osak, ennél csak a gtx 770 4gb-os verzió lenne a jobb. De annyiért már vesz az ember gtx 970-ent.
Akkor az r9 270x a jobb választás.
r9 280 vegyél, egy árban van r9 270x-el, csak erősebb.
3 év garancia (***), 36.000 FT értékű In-Game kupon, MINDEN TARTOZÉKA MEGVAN!
Az ára 37.000!
Érdeklődni pü-ben!
A monitoromon a max felbontás 1366x768. GT 630 2GB DDR3 kártyám van, de lecserélem. Gigabyte r9 280-at néztem, de azt mondták, hogy felesleges. Annak a max felbontása 4096 x 2160. Ha ezt a kártyát venném akkor a monitoron tudnák állítani nagyobb felbontást vagy akkor is az 1366x768 lenne a max?
Asus STRIX-R9280-OC-3GB 58ezer most a pcx-en
[LINK]
Tudnátok ehhez a géphez ajánlani vga-t max 60-ért?
I3 3220 3.30ghz, 8gb ram, 1366x768-as felbontás, jelenleg gt 630 2g ddr3 van
Apámnak egy használtan vett Core2Duo E8200 2.66GHz-es Lenovo-ba [url] http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=124686&sub=usercomp&comp=126484 [/url] szeretnék egy PCIe x16 foglalatú videokártyát venni vga d-sub kimenettel 5.000 max 6.000 Ft-ért.
Mit ajánlotok? Unokák játszanának rajta pl. Farming Simulatort 2011-t (2013?) stb..
Köszönöm előre is!
28.448 x 14.478 x3.81 cm - Asus
Lenne 2 kártya, sztetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Zotac Nvidia Geforce GTX650 2Gb
Gigabyte Nvidia Geforce GTX750 1Gb
Köszi előre is!
Keretet nem tudok adni. Valószínűleg egy hónapban csak egy valamit vennék. legyen darabja 20-25.
De érdekel mondjuk mindkét véglet. Minimum, maximum.