én inkább az erősebb hűtőt ajánlom😕
nekem is gyári hűtőm volt és kitakarítás se segített és elmentem az okosokhoz( váci számtekbolt (realsys))és ők azt mondták h max 60fok terhelés alatt😕
úgyhogy szetm újj hűtőt kéne venned😶
melegedett melegedése?😆
egyébképt terhelés alatt max 60
alap járaton max 40
biztosra tom mert nekem is ezvolt a problémám és , nekem felment alap hűtővel 70C°-ig és inkább lecseréltem a hűtőt "kicsit" komolyabbra😆
bocs nemúgy értem most lemértem jobban már nem 20 fok hőmérségletcsökkenés van hanem h 30 és nem úgy értettem h 20 fokos (jóis lenne😆😉 hanem h annyi a csökkenés és így most 40fok terhelés alatt és 35fok alap járaton😆 (utolsó mérés szerint)
remélem érted 😆 mert eléggé összekutyultam😆
megvan az ujj cpu hűtésem arctic cooling Freezer 64 PRO
(gépem adatlapján van kép😆😉
ja és most néztem utána h mi az a North Bridge és nemtom miel lehet mérni a hőfokot de utána nézek?
thug85 írta:
Valaki nem tudja megmondani, hogy mivel tudom megnézni a North Bridge hőmérsékletét! Gyárilag egy kis ventillátor volt rajta de az pörgött hatezret, és nagyon hamar elkezdett hangosodni! Aztán egy idő után már a saját gondolataimat sem hallottam tőle, ezért lecseréltem egy Zalman NB47J-re! De kíváncsi lennék, hogy ez elég-e neki, gondolom nem véletlenül raktak rá aktív hűtőt! Ha odateszem a kezemet, akkor szinte lesüti az ujjlenyomatomat! Sőt mivel nem fért be a videókártya, még ki is csíptem belőle néhány bordát!
everestel megtudod nézni
Az Everest csak az alaplap, CPU, és vinyó hőmérsékletét mutatja! Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
bocs de most h jobban belegondolok nemtom mi a rák az a North Bridge😆
thug85 írta:
Valaki nem tudja megmondani, hogy mivel tudom megnézni a North Bridge hőmérsékletét! Gyárilag egy kis ventillátor volt rajta de az pörgött hatezret, és nagyon hamar elkezdett hangosodni! Aztán egy idő után már a saját gondolataimat sem hallottam tőle, ezért lecseréltem egy Zalman NB47J-re! De kíváncsi lennék, hogy ez elég-e neki, gondolom nem véletlenül raktak rá aktív hűtőt! Ha odateszem a kezemet, akkor szinte lesüti az ujjlenyomatomat! Sőt mivel nem fért be a videókártya, még ki is csíptem belőle néhány bordát!
everestel megtudod nézni
Az Everest csak az alaplap, CPU, és vinyó hőmérsékletét mutatja! Vagy valami elkerülte a figyelmemet?
Milyen fajta ventit vagy hűtöt ajánlatok ami nem is olyan drága de jó?
Arctic Cooling Freezer 64 PRO-t ajánlom nekem is az van nagyn hűt és 5000😉ft alatt van
Milyen fajta ventit vagy hűtöt ajánlatok ami nem is olyan drága de jó?
Arctic Cooling Freezer 64 PRO-t ajánlom nekem is az van nagyn hűt és 5000😉ft alatt van
nekem is gyári hűtőm volt és kitakarítás se segített és elmentem az okosokhoz( váci számtekbolt (realsys))és ők azt mondták h max 60fok terhelés alatt😕
úgyhogy szetm újj hűtőt kéne venned😶
egyébképt terhelés alatt max 60
alap járaton max 40
biztosra tom mert nekem is ezvolt a problémám és , nekem felment alap hűtővel 70C°-ig és inkább lecseréltem a hűtőt "kicsit" komolyabbra😆
Az lenne a kérdésem,hogy az AMD dual core 5000 2.6ghz procimnak hány fokig a megengedett a melegedése?😊
Szerintem AGP-s karikon nem lehet ventit állítani. Vagy csak egyszerűen olyan a hűtőd, amin nem lehet.
Lehet AGP-s karikon(nem bisztos hogy mindegyiken) álítani csak újabb RivaTunner(2.24) kellett hozzá😆
😆
remélem érted 😆 mert eléggé összekutyultam😆
20C° al terhelés alatt
(gépem adatlapján van kép😆😉
ja és most néztem utána h mi az a North Bridge és nemtom miel lehet mérni a hőfokot de utána nézek?
everestel megtudod nézni
bocs de most h jobban belegondolok nemtom mi a rák az a North Bridge😆
everestel megtudod nézni