Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
metalmate: Tom Clancy's Hawx 1-2 Il2-Strumovik Cliff of Dover. és a többi Strumovik !
0
0
0
0
no avatar
kobortomi2 írta:
Valaki tud nekem mondani valami faintos FPS gamét?
(codokat ne írjátok)

bf,moh,cs,dead island, left 4 dead, killing floor, swat 4, graw 2, far cry, bulletstorm, team fortress, half life, alien vs predator, fear, fallout, syndicate, crysis, rage
0
0
0
0
19ati93 avatar
kl_akos írta:
tudnatok ajalani vlm multis jatekot ami elfut ezen :

2.4 GHz Intel Celeron proci
512 MB RAM
VGA GeForce FX5200 128MB

gta san andreas multi theft auto 😆
0
0
0
0
kl_akos avatar
tudnatok ajalani vlm multis jatekot ami elfut ezen :

2.4 GHz Intel Celeron proci
512 MB RAM
VGA GeForce FX5200 128MB
0
0
0
0
Bicike avatar
Dragon Age Origins
Rome Total War
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Unreal Tournament III vagy 2004
Kane & Lynch Dead Men
Dark Messiah Might & Magic

Remélem jók lesznek mert ezek az én integráltamon is mennek😃
0
0
0
0
no avatar
Valaki valami jó játéklot tud adni Lehet horror ,lövöldözös, rpg .Sci-fi Kilöve : Mass Effectek,Codok,Medal of honrok,Halok,Amnesia,Penumbra és lehetöleg menjen a gépmen .

laptop: 2.2ghz dualcore
3giga ram
256 mb integrált vidikari
Elöre is köszi lehetöleg valami kivaszott jó játék leygen 😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Cheese írta:
Haverral játszós co-op játék? Tom Clancy-k kilőve,L4D1-2 kilőve, killing floor kilőve... jó lenne ha lenne benne campaign is! előre is köszi😀

Sniper Elite V2, Dead Island, Dead Rising 2, Borderlands stb.
0
0
0
0
no avatar
With fire and sword be nem minden puskánál/pisztolynál van célkereszt. Hááát van egy pár Master killer :Esetleg Maffia 1-2
0
0
0
0
Haraposs avatar
Mount&Blade Whit fire and swords. ott már lő fegyver van 😃D puska
0
0
0
0
Bicike avatar
Mount&Blade-Warband. Nem tudom, hogy az íj mennyire számít lőfegyvernek 😃
0
0
0
0
Master Killer avatar
Ismerem, a 2-3 at végig is vittem.
0
0
0
0
Master Killer avatar
A Turok-ot (2008) én is csak ajánlani tudom! 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát ha szereted a dinoszauruszokat akkor a 2008 as turok egy nagyon jó fps játék. De ott van még a killing floor vagy left 4 dead mindkettő kiváló zombiölős játék. Split second nagyon jó autós. A just case 2 egy kegyetlen jó gta szerű játék csak sokkal szebb és sokkal nagyobb bejárható terület. Resident evil 5. Egy rohadtul jó 3. nézetű lövöldözős játék. Supreme Commander nagyon jó stratégiai.

Kb ezeket tudom így fejből nem olyan ismertek de nem nonamek.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Engem valami jó kis RPG érdekelne amibe már rendes lőfegyverek vannak, Fallout illetve Borderland-hez hasonló! Előre is kösz! 😉
0
0
0
0
Toma97 avatar
Olyan játék kéne ami nem nagyon ismert vaagy mind1 csak szórakoztató legyen és az ilyen CoD,MoH,BF ilyen nagy címeket ne mondjatok.Kösz előre!
0
0
0
0
wegh avatar
Tesómmal akarok lanba játszani, írjatok olyan stratégiai játékokat amik 2006-osak vagy régebbiek és lehet is velük multizni. Előre is kösz!
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Bershka írta:
Valaki tudna nekem mondani egy olyasmi játékot pc-re mint a red dead redemption?

Gun
0
0
0
0
Bershka avatar
Valaki tudna nekem mondani egy olyasmi játékot pc-re mint a red dead redemption?
0
0
0
0
Bicike avatar
Az első része a jó 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Bicike írta:
ricsi: Narnia, nagyon jó game, azt egy billen is lehet.
Street Fighter IV
FIFA részek

Street Fighter fent van, meg FIFA 12 is:DD Narnia:o Nem is tudtam, hogy van belőle játék.xD Lehet majd megnézem: D kösz!
0
0
0
0
Bicike avatar
ricsi: Narnia, nagyon jó game, azt egy billen is lehet.
Street Fighter IV
FIFA részek
0
0
0
0
rafferd avatar
régen volt egy alibabás játékom, azzal lehetett ketten is 😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Szevasztok!:D
Nekem olyan játékok kellenének, amit egy gépen lehet 2-en játszani Bill+Kontroller párosítással:D Bármilyen lehet, FPS, Indie, autós akármi:D Gépigény azért barátságos legyen:DD
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Robi1995 írta:
valami jó kis pörgős játékot tudtok amit alaplapi videókártyával is lehet játszani? mint pl. gta vc, nfs underground stb.

True Crime NY
Scarface

Global Operations
No One Lives Forever 2
Alien vs Predator 2

Juiced
Street Legal Racing Redline
Insane
0
0
0
0
Robi1995 avatar
valami jó kis pörgős játékot tudtok amit alaplapi videókártyával is lehet játszani? mint pl. gta vc, nfs underground stb.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nekem valaki ajánljon egy jó játékot mert szét unom magam gépem alá😀
0
0
0
0
berci96 avatar
nekem az is jó nembaj az ha régi
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Annyi van mint a tenger... de én csak régieket tudok.
0
0
0
0
berci96 avatar
valaki tudna olyan játokaot amiben ketten lehet egy gépen és nem heroes illetve nem lego-s?
0
0
0
0
kaizinger avatar
star wars empire at war
star wars galactic
empire earth 1-2
age of empires 1-2-3
sztem ennyibe kiis fogyot
de a company of heroes még ide sorolnám ott municio pontokat kell foglalni ami termel neked benzin löszer meg egyébb
de ott van még az american qounquest ez nagyon jó
0
0
0
0
Haraposs avatar
Bajusz írta:
djwarp írta:
Bajusz írta:
Valami jó stratégia játékot tudnátok mondani ?
Ami megy Win7-en . AOE III. szerettem volna nyomndi de sajnos nem kompabitilis a Win7-el 😞

Myht 3
Lord Of The Rings széria
és amúgy kompabitilis a win7-el csak a 64bites verziót nem szereti,de a 32-esen mennie kell😆😉

Köszönöm szépen ! Meg is lesem őket . ÉS van hasonló game még mint az Age Of ? Ahol építkezni kell , fát vágni meg ilyenek hehe. A Strongholdon kívül? : ))

-Armies of Exigo
-Warcraft 1-2-3
-Starcraft 1-2
-Empire Earth 2
Hirtelen ennyi...
0
0
0
0
Bajusz avatar
djwarp írta:
Bajusz írta:
Ami megy Win7-en . AOE III. szerettem volna nyomndi de sajnos nem kompabitilis a Win7-el 😞

Myht 3
Lord Of The Rings széria
és amúgy kompabitilis a win7-el csak a 64bites verziót nem szereti,de a 32-esen mennie kell😆😉

Köszönöm szépen ! Meg is lesem őket . ÉS van hasonló game még mint az Age Of ? Ahol építkezni kell , fát vágni meg ilyenek hehe. A Strongholdon kívül? : ))
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Bajusz írta:

Myht 3
Lord Of The Rings széria
0
0
0
0
Bajusz avatar
0
0
0
0
Sicu33 avatar
ReSeth írta:
Csumi, tudnátok nekem ajánlani valami jó lövöldözős játékot? Régebbi játékokra gondoltam, nem az ilyen újabbakra. Lehet FPS is de olyan fajta is mint pl a Max Payne hogy kívülről nézed a karaktert. kösz előre is.

The Godfather
Mafia
Brothers In Arms Earned The Blood,Road To Hill 30
Tomb Raider 1,2,3,4
0
0
0
0
no avatar
Hitman 2-3-4, De főleg Medal of Honor Airborne/Pacific Assault/Allied Assasult/Spearhed/Breakout stb de sztem Airbrone a legjobb . Project Snowblind . Tom Clancy'-k
Bet on Soldier Blood Sport stb
0
0
0
0
ReSeth avatar
Csumi, tudnátok nekem ajánlani valami jó lövöldözős játékot? Régebbi játékokra gondoltam, nem az ilyen újabbakra. Lehet FPS is de olyan fajta is mint pl a Max Payne hogy kívülről nézed a karaktert. kösz előre is.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok ajánlani valami frankó autós játékot 2005-2006 környékéről? (NFS és Forma1 kivételével bármi jöhet)

GTR 2005-ös ha jól tudom
DIRT 1
Colin McRae Rally 1,2,3,4
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
bigbeagle01 írta:
Igaz bár 2007-es, de szerintem jó: Test Drive Unlimited

Tényleg jól néz ki meg minden de sajna akadna 😞 Pont emiatt kértem 2006 körüli játékokat :S
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok ajánlani valami frankó autós játékot 2005-2006 környékéről? (NFS és Forma1 kivételével bármi jöhet)

Igaz bár 2007-es, de szerintem jó: Test Drive Unlimited
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
0
0
0
0
kl_akos avatar
Bicike:Medieval II Total War-t kb. 2-3 napja toroltem le
ceni98:lego jatekokkat csak coopba ajanlatos jatszani de az ultimate spiderman erdekel es nekiesek a Farcry 2-nek es Prototype-nak is

szerk: a Far Cry 2-t amikor betolti akk folyton ujra indul a gepem tud ra valaki mondani ra egy gyogymodot ?
0
0
0
0
Bicike avatar
akos: Rome Total War, Medieval II Total War
0
0
0
0
ceni98 avatar
lego játékokat ajánlom erre a gépre 😀