Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
az is lehet hogy épp a youtube rosszalkodott...
inraarni: 2gb ram az elég kevés főleg win7-hez,mellé meg gta 4
0
0
0
0
gabee97 avatar
Próbáld más böngészővel,ha ott is gáz van akkor nézz drivereket.
0
0
0
0
gabee97 avatar
De tudok a Need for Speed Undercover úgy megy,csak nemtom hogy csibáltam meg..😃
0
0
0
0
sisko avatar
gabee97 írta:
Sziasztok tudnátok segíteni iso fájlú játékok indításában(mountolásában)?Daemon Tools és PowerISO is van de nem boldogulok vele..😞 Daemonnál kiírja 10 mp-ig hogy Kép csatlakoztatása.. majd semmi akárhányszor indítanám el a játékot.

ISO-ból nem tudsz játszani,onnan kell feltelepíteni a gépre,majd le is csatlakoztathatod.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Sziasztok tudnátok segíteni iso fájlú játékok indításában(mountolásában)?Daemon Tools és PowerISO is van de nem boldogulok vele..😞 Daemonnál kiírja 10 mp-ig hogy Kép csatlakoztatása.. majd semmi akárhányszor indítanám el a játékot.
0
0
0
0
inraarni avatar
2gb (aszem 1333MHz-s)
demár másoktol is halottam ijen problémákat
0
0
0
0
19ati93 avatar
inraarni írta:
helló.
én a gta 4-el nem boldogulok a win 7-en
elindítom aztán elkezd egyre jobban szaggatni, aztán pedig kilép.
mit tegyek?
(win 7 ultimate 32bit)

nincs bitang géped de azért vinnie kéne, mennyi ramod van?
0
0
0
0
inraarni avatar
helló.
én a gta 4-el nem boldogulok a win 7-en
elindítom aztán elkezd egyre jobban szaggatni, aztán pedig kilép.
mit tegyek?
(win 7 ultimate 32bit)
0
0
0
0
no avatar
Valaki!
Az uplay sz**akodik, elméletileg fut, de semmit nem látok.(Far Cry 3-hoz kellene)
0
0
0
0
CsehMedve avatar
akarkilehetek írta:
Hali, az miért van hogy kb minden tömörített játék telepítése közben isdone.dll hibával kidob? sok mindent kipróbáltam már de semmi nem segített és ez kicsit frusztráló, szóval valami tanácsa van valakinek?😕

Szia! Én még nem hallottam ilyen hibáról, de kíváncsiságból utána néztem a dolognak. A következő videót találtam:

Nézd végig. Próbáld ki, hátha segít.
0
0
0
0
no avatar
Sniper Elite V2-ben amikor elindítom a játékot semmi játékfejlesztő logó vagy maga a játék logója nem jön be. Csak egy szürke képernyő. Mi lehet a gond?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
bybeni írta:
atstuff07 írta:
Valaki! NFS HP 2010-nél miért nem indítja a versenyt? Verseny kiválasztva, autó kiválasztva... stb betölt, nyomni kell egy entert hogy elkezdd, és nem csinál semmit!! Ilyen még nem volt, mi ez??
Menüben addig működik az enter gomb, de egész egyszerűen annál a pontnál nem. Ilyen még nem volt (eredeti a játék).

ez nálam is volt már... Alt-Tab kombinációval tedd le tálcára, majd vissza és menni fog az Enter!
nekem így szarakodott párszor de ez bevált... persze csak párszor kellett ezt eljátszanom nem mindíg mert megszűnt egy kis idő múlva
tegyél egy próbát,hátha nálad is sikerül

Köszönöm a tippet, de sajnos nem megy így sem. Mit lehet csinálni még? Komolyan mondom, fel tudja nyomni az ember agyát, hogy ilyen hülyeség miatt - ami eszébe nem jutott volna soha - nem tudja használni a megvett játékát. Eddig mindig ment probléma nélkül.
( megj.: reinstall már volt, dx a legfrissebb)
0
0
0
0
bybeni avatar
atstuff07 írta:
Valaki! NFS HP 2010-nél miért nem indítja a versenyt? Verseny kiválasztva, autó kiválasztva... stb betölt, nyomni kell egy entert hogy elkezdd, és nem csinál semmit!! Ilyen még nem volt, mi ez??
Menüben addig működik az enter gomb, de egész egyszerűen annál a pontnál nem. Ilyen még nem volt (eredeti a játék).

ez nálam is volt már... Alt-Tab kombinációval tedd le tálcára, majd vissza és menni fog az Enter!
nekem így szarakodott párszor de ez bevált... persze csak párszor kellett ezt eljátszanom nem mindíg mert megszűnt egy kis idő múlva
tegyél egy próbát,hátha nálad is sikerül
0
0
0
0
atstuff07 avatar
0
0
0
0
atstuff07 avatar
akos328: épp ezt akartam javasolni, hogy állítsd át a kimeneti hangot a megfelelőre (amilyen hangszóród van) 😀
...de már rájöttél te is arra.
0
0
0
0
akos328 avatar
tucanagabor írta:
akos328 írta:
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy néznék 1 filmet, de valami audio codec hiba lehet a géppel.
Ugyanis a zenéket a filmből rendesen lejátssza, de az effektek és a beszédhangok tök süketek.
Az a furcsa, hogy visszanéztem több filmet is, és van amelyik ment rendesen, van amelyik nem.
Jobban megnéztem a "problémás" filmeket és kiderült AC3 a hangok kódólása. De csak azoknak amelyek nem szóltak rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni ilyen codecet, ugyanis sem a VLC, sem a Windows media player, sem Winamp nem játssza ezeket a filmeket normálisan.

Próbáld meg a DAPalyer lejátszót.

Köszi a segítséget ez tényleg rendesen lejátszotta, de nem hagyott nyugodni mi a baj, ugyanis hallottam a beszédhangot csak nagyon halkan, mire kiderült 5.1-re volt állítva a kimeneti eszköz, miközbe sima sztereó hangszóróm van...
szóval megoldódott 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
HDD gyanús a dolog, találkoztam már ilyen tünetekkel és ott a merevlemez volt a ludas. Én mindenesetre újraraknám a Windowsot (nem a nyolcast), hogy kizárjam a szoftverhibát.
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv az lenne a problémám hogy ha pl zenét játszok le akár youtuben akár simán gépen elkezd akadozni mihelyst görgetek vagy átmegy az egér vmi link felett belassul akadozik a zene a játékok meg úgyszint akadoznak. win 8 64x-em van 27-en is volt már ilyen de akkor csak egy újra indítás segített de itt még a videókártya illesztő program csere se segít!! valaki tudja a gyógymódot??
0
0
0
0
akos328 avatar
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy néznék 1 filmet, de valami audio codec hiba lehet a géppel.
Ugyanis a zenéket a filmből rendesen lejátssza, de az effektek és a beszédhangok tök süketek.
Az a furcsa, hogy visszanéztem több filmet is, és van amelyik ment rendesen, van amelyik nem.
Jobban megnéztem a "problémás" filmeket és kiderült AC3 a hangok kódólása. De csak azoknak amelyek nem szóltak rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni ilyen codecet, ugyanis sem a VLC, sem a Windows media player, sem Winamp nem játssza ezeket a filmeket normálisan.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Nem tudtam hova írjak, szóval ide 😃

https://kepfeltoltes.hu/view/130517/-.-_www.kepfeltoltes.hu_.png

Erre a problémára tudna valaki valami megoldást? NEM csak xfire-nál csinálja....
0
0
0
0
PhantomVII avatar
NEmtudom,hogy ide írjak-e vagy sem.A lényeg A haverom és én csináltunk FTB(feed the beast)servert.A lényeg hogy ő nem tud csatlakozni az én szerveremre,Én nem tudok csatlakozni az ő szerverére.Sajátunkra tudunk,illetve a testvérem tud csatlakozni az enyémre.Általában Connection timed outtal dob ki.Nekem van egy routerem(ebbe fut a testvérem kábelje is).Én arra tippelek,hogy valahol valami blokkolja a kapcsolatot,tudtok segíteni?
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Tudom, nekem meg volt CD-n 7 eves koromban csak akkro feltem nagyon meg az elejen a professzort reszketo kezzel lottem mindig melle ment 😆Most gondoltam letoltom ugy sincs mivel jatszodjak...
0
0
0
0
cseszka avatar
Nafene...csak ha megy.Emigy még mai napig igen jó kis game.Nemrég,kb 1 hónapja nyomattam ki énis megint több év szünet utánn.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Letoltottem egy masik verziot az mukodott. De ehez amelyik nem ment volt egy hasznalati utasitas ami jol el volt rejtve.😆 azt irta hogy csak ki kellet volna irjam CD-re es onnan instalalni. 😆 (ilyennel sem talalkoztam meg 😕😆😉
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát akkor poróbáld meg másikat.mást nemtok mondani.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
ide raktam pontosan be de ugy sem nem tudom mi lehet. Mind1 megprobalok letolteni egy masik verziot.
0
0
0
0
cseszka avatar
stup mappa>rsrc mappa>GETINFO.DLL
Hova másoltad be?Az se mindegy.
D:/Return To Castle Wolfenstein\...\Extras\Cs\Getinfo.dll
neked ide kell,mert itt keresi a telepitö.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Letoltottem es bemasoltam a DLL-t de megsem semmi. Nem megy tovabb.
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemtalálja a dll-t,lehet karcos a lemez,v ha merevlemezröl akarsz telepiteni,nézd meg ottvan e a Dll ahol keresi,ha nincs,töltsd le és másold oda be.
stup mappa>rsrc mappa>GETINFO.DLL
0
0
0
0
alpyka2 avatar
A RTCW jatekot szeretnem telepiteni de a 3. ,,next" utan ezt irja ki:,,Could not load the DLL library D:/Return To Castle Wolfenstein\...\Extras\Cs\Getinfo.dll The scpecified moduele could nto be founded." Valami otlet? :\
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szabcsi írt, hogy sikerült.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
TaylorXIII írta:
Az. loader előző hszben.

Köcce,majd írok sikerült-e! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az. loader előző hszben.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Szabcsi írta:
Értem én amit mondani szeretnétek,de akkor sem jó.
a DVD tool azt írja: "The selected file is not a valid ISO file.Please select a valid ISO file and try again"
Nem tudom mi a baja vele...pedig ISO file-t töltöttem le.

Én ezt:"Windows 7 Ultimate 32-bit Original iso Team Rjaa"
Pirate-ról van a cucc.

Az egy "kókányolt" win szedj le egy msdn-st
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Értem én amit mondani szeretnétek,de akkor sem jó.
a DVD tool azt írja: "The selected file is not a valid ISO file.Please select a valid ISO file and try again"
Nem tudom mi a baja vele...pedig ISO file-t töltöttem le.

Én ezt:"Windows 7 Ultimate 32-bit Original iso Team Rjaa"
Pirate-ról van a cucc.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Értem. Én a Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 x64 MSDN HUN verziót telepítettem haveromnál.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
TaylorXIII írta:
Jól mondja Luiboy. Én sem eredetit használtam és fontos a windows usb dvd tool bár lehet meglehetne nélküle is😃
Luiboy szerinted lehetne azt, hogy az ISO-t kicsomagolod és a tartalmát felmásolod az USB-re és persze NTFS fájlrenszert adsz meg és akkor működne? Vagy a windows usb dvd tool más fontos dolgot is csinál szóval így nem működhetne?

Nem lehet "csak " úgy felmásolni mert akkor nem fog boot-olni
a dvd-tool csinál belőle "boot"lemezt", tehát mindenképp ajánlott a használata.
Esetleg annyi még hogy ha csak 4Gb os a pendrive akkor ara oda kell figyelni hogy ráférjen a win7 nekem is le kellett töltenem egy másikat mert a régebbi nem fért el az én régi 4gb-os pendrive-om on
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jól mondja Luiboy. Én sem eredetit használtam és fontos a windows usb dvd tool bár lehet meglehetne nélküle is😃
Luiboy szerinted lehetne azt, hogy az ISO-t kicsomagolod és a tartalmát felmásolod az USB-re és persze NTFS fájlrenszert adsz meg és akkor működne? Vagy a windows usb dvd tool más fontos dolgot is csinál szóval így nem működhetne?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Szabcsi írta:
TaylorXIII írta:
Mennyit vártál a kis pöcökre? Biztos jól csináltad meg a pendriveot? Tiltsd le a DVD meghajtót és elsősleges boot eszköz a biosban is pendrive legyen szóval ne a boot menüben állítsd be szóval nem f8 hanem konkrétan a biosban. Nekem haveromnál simán ment a windows 7 usb dvd toollal amit linkeltek is korábban.

Igen,mindent így csináltam,csak az USB volt megjelölve.
Nem DVD Tool-al írtam a Pendrive-ra,mert az a progi csak a jogtiszta Win-t kezeli.De ettől eltekintve jól megcsináltam.(a kis pöcökre 10 percet is vártam)
Hagyom a fenébe a Pendrive-ot,de a DVD meghajtó meg nem csinál semmit a DVD-vel.Asszem a csávó csinált vele valamit,mivel nem bírta volna rárakni az oprendszert...de vajon mit?

A DVD tool-nak nem csak "eredeti" Win -el kellene működnie hanem akármien iso val
0
0
0
0
Szabcsi avatar
TaylorXIII írta:
Mennyit vártál a kis pöcökre? Biztos jól csináltad meg a pendriveot? Tiltsd le a DVD meghajtót és elsősleges boot eszköz a biosban is pendrive legyen szóval ne a boot menüben állítsd be szóval nem f8 hanem konkrétan a biosban. Nekem haveromnál simán ment a windows 7 usb dvd toollal amit linkeltek is korábban.

Igen,mindent így csináltam,csak az USB volt megjelölve.
Nem DVD Tool-al írtam a Pendrive-ra,mert az a progi csak a jogtiszta Win-t kezeli.De ettől eltekintve jól megcsináltam.(a kis pöcökre 10 percet is vártam)
Hagyom a fenébe a Pendrive-ot,de a DVD meghajtó meg nem csinál semmit a DVD-vel.Asszem a csávó csinált vele valamit,mivel nem bírta volna rárakni az oprendszert...de vajon mit?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Luiboy írta:
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Próbáltam leformázni a "C" meghajtót(Windows XP van rajta,már nincs rá szükségem),de nem engedi...
"Windows was unable to complete the format"
A másik meghajtón Win7 van,Daemon Tools-al tettem fel..ez lehet probléma?
igen ez lehet a probléma, az operációs rendszert csak boot rendszerbe lehet felrakni vagy virtuálisan de nem Daemon Tools-sal. Formázdle az egész vinyot és ugyrakd rá a rendszert,vagy ird ki lemezre a win7,és arrol bootold és törüld a régebbit redszert,csinálj uj particinálást neki.utána jó lesz.😃

Köszönöm a segítséget! 😀

Hallottam olyat is,hogy Pendrive-ról is lehetne telepíteni..ez lehetséges?
igen lehet csak megkell csinálni a pendrivert hogy bootolhato legyen az egy kis program,utána felrakodrá a win7,és arrolfogod felrakni. de az a dvd-és egyszerübb és gyorsabb.

Rendben akkor ez a leírás alapján elkezdem csinálni a telepítést Pendrive-ról!Nekem már régóta nincs bekötve a DVD.. 😃
[LINK]

igen úgy jó lesz
én is egy hasonló pendrive-t használok 😀

Ennyit erről...nem működik!
Csodálkoznék is ha egyszer valami elsőre sikerülne... -.-
Megcsinálom a Pendrive-ot,beállítom,hogy onnan Boot-oljon,és onnantól semmi...csak az a kis pöcök villog a bal felső sarokban..
A DVD meghajtó meg csak a CD-t veszi be a DVD-t nem.. -.-"
Ötletek? :S
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
StiFl3R írta:
helló azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok hogy az én videókártyám eg Ati radeon HD3450 az interneten [LINK]
enyi a memória órajele de a gpu-z szerint meg enyyi https://gpuz.techpowerup.com/13/04/18/5mg.png akkor most mi van??

Az alap HD 3450-nek lehet 1Ghz a memória órajele de neked sem 400 hanem 800 szóval tiéd vagy picit butítottabb változat van és ilyet gyarkan csinálnak a gyátók, hogy csinálnak az alapnál butítottabbakat is. De azt is fel lehet biztos húzni 1GH-re. Csak 500Mhz-re kell felhúzni és akkor már meg is van.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Próbáltam leformázni a "C" meghajtót(Windows XP van rajta,már nincs rá szükségem),de nem engedi...
igen ez lehet a probléma, az operációs rendszert csak boot rendszerbe lehet felrakni vagy virtuálisan de nem Daemon Tools-sal. Formázdle az egész vinyot és ugyrakd rá a rendszert,vagy ird ki lemezre a win7,és arrol bootold és törüld a régebbit redszert,csinálj uj particinálást neki.utána jó lesz.😃

Köszönöm a segítséget! 😀

igen lehet csak megkell csinálni a pendrivert hogy bootolhato legyen az egy kis program,utána felrakodrá a win7,és arrolfogod felrakni. de az a dvd-és egyszerübb és gyorsabb.

Rendben akkor ez a leírás alapján elkezdem csinálni a telepítést Pendrive-ról!Nekem már régóta nincs bekötve a DVD.. 😃
[LINK]

igen úgy jó lesz
én is egy hasonló pendrive-t használok 😀
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Köszönöm a segítséget! 😀

[LINK]
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Köszönöm a segítséget! 😀

Pendrive-rol a következő progival tudsz boot"lemezt" csinálni : Windows7-USB-DVD-tool

[LINK]
0
0
0
0
Megaisten avatar
Szabcsi írta:
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Köszönöm a segítséget! 😀

0
0
0
0
Szabcsi avatar
Megaisten írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Köszönöm a segítséget! 😀

0
0
0
0
Megaisten avatar
Szabcsi írta:
Üdv!

igen ez lehet a probléma, az operációs rendszert csak boot rendszerbe lehet felrakni vagy virtuálisan de nem Daemon Tools-sal. Formázdle az egész vinyot és ugyrakd rá a rendszert,vagy ird ki lemezre gondolom képfájként jöttle akkorcsak katt rá ha néro van fen ugy is azt fogja megnyitni és a legkisebb iráson ird ki a lemezt 4x-en a win7,és arrol bootold és törüld a régebbit redszert,csinálj uj particinálást neki.utána jó lesz.😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció