Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
inraarni: 2gb ram az elég kevés főleg win7-hez,mellé meg gta 4
Sziasztok tudnátok segíteni iso fájlú játékok indításában(mountolásában)?Daemon Tools és PowerISO is van de nem boldogulok vele..😞 Daemonnál kiírja 10 mp-ig hogy Kép csatlakoztatása.. majd semmi akárhányszor indítanám el a játékot.
ISO-ból nem tudsz játszani,onnan kell feltelepíteni a gépre,majd le is csatlakoztathatod.
demár másoktol is halottam ijen problémákat
helló.
én a gta 4-el nem boldogulok a win 7-en
elindítom aztán elkezd egyre jobban szaggatni, aztán pedig kilép.
mit tegyek?
(win 7 ultimate 32bit)
nincs bitang géped de azért vinnie kéne, mennyi ramod van?
én a gta 4-el nem boldogulok a win 7-en
elindítom aztán elkezd egyre jobban szaggatni, aztán pedig kilép.
mit tegyek?
(win 7 ultimate 32bit)
Az uplay sz**akodik, elméletileg fut, de semmit nem látok.(Far Cry 3-hoz kellene)
Hali, az miért van hogy kb minden tömörített játék telepítése közben isdone.dll hibával kidob? sok mindent kipróbáltam már de semmi nem segített és ez kicsit frusztráló, szóval valami tanácsa van valakinek?😕
Szia! Én még nem hallottam ilyen hibáról, de kíváncsiságból utána néztem a dolognak. A következő videót találtam:
Nézd végig. Próbáld ki, hátha segít.
Valaki! NFS HP 2010-nél miért nem indítja a versenyt? Verseny kiválasztva, autó kiválasztva... stb betölt, nyomni kell egy entert hogy elkezdd, és nem csinál semmit!! Ilyen még nem volt, mi ez??
Menüben addig működik az enter gomb, de egész egyszerűen annál a pontnál nem. Ilyen még nem volt (eredeti a játék).
ez nálam is volt már... Alt-Tab kombinációval tedd le tálcára, majd vissza és menni fog az Enter!
nekem így szarakodott párszor de ez bevált... persze csak párszor kellett ezt eljátszanom nem mindíg mert megszűnt egy kis idő múlva
tegyél egy próbát,hátha nálad is sikerül
Köszönöm a tippet, de sajnos nem megy így sem. Mit lehet csinálni még? Komolyan mondom, fel tudja nyomni az ember agyát, hogy ilyen hülyeség miatt - ami eszébe nem jutott volna soha - nem tudja használni a megvett játékát. Eddig mindig ment probléma nélkül.
( megj.: reinstall már volt, dx a legfrissebb)
Valaki! NFS HP 2010-nél miért nem indítja a versenyt? Verseny kiválasztva, autó kiválasztva... stb betölt, nyomni kell egy entert hogy elkezdd, és nem csinál semmit!! Ilyen még nem volt, mi ez??
Menüben addig működik az enter gomb, de egész egyszerűen annál a pontnál nem. Ilyen még nem volt (eredeti a játék).
ez nálam is volt már... Alt-Tab kombinációval tedd le tálcára, majd vissza és menni fog az Enter!
nekem így szarakodott párszor de ez bevált... persze csak párszor kellett ezt eljátszanom nem mindíg mert megszűnt egy kis idő múlva
tegyél egy próbát,hátha nálad is sikerül
...de már rájöttél te is arra.
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy néznék 1 filmet, de valami audio codec hiba lehet a géppel.
Ugyanis a zenéket a filmből rendesen lejátssza, de az effektek és a beszédhangok tök süketek.
Az a furcsa, hogy visszanéztem több filmet is, és van amelyik ment rendesen, van amelyik nem.
Jobban megnéztem a "problémás" filmeket és kiderült AC3 a hangok kódólása. De csak azoknak amelyek nem szóltak rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni ilyen codecet, ugyanis sem a VLC, sem a Windows media player, sem Winamp nem játssza ezeket a filmeket normálisan.
Próbáld meg a DAPalyer lejátszót.
Köszi a segítséget ez tényleg rendesen lejátszotta, de nem hagyott nyugodni mi a baj, ugyanis hallottam a beszédhangot csak nagyon halkan, mire kiderült 5.1-re volt állítva a kimeneti eszköz, miközbe sima sztereó hangszóróm van...
szóval megoldódott 😃
Olyan problémám van hogy néznék 1 filmet, de valami audio codec hiba lehet a géppel.
Ugyanis a zenéket a filmből rendesen lejátssza, de az effektek és a beszédhangok tök süketek.
Az a furcsa, hogy visszanéztem több filmet is, és van amelyik ment rendesen, van amelyik nem.
Jobban megnéztem a "problémás" filmeket és kiderült AC3 a hangok kódólása. De csak azoknak amelyek nem szóltak rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet leszedni ilyen codecet, ugyanis sem a VLC, sem a Windows media player, sem Winamp nem játssza ezeket a filmeket normálisan.
Erre a problémára tudna valaki valami megoldást? NEM csak xfire-nál csinálja....
Hova másoltad be?Az se mindegy.
D:/Return To Castle Wolfenstein\...\Extras\Cs\Getinfo.dll
neked ide kell,mert itt keresi a telepitö.
stup mappa>rsrc mappa>GETINFO.DLL
Az. loader előző hszben.
Köcce,majd írok sikerült-e! 😀
Értem én amit mondani szeretnétek,de akkor sem jó.
a DVD tool azt írja: "The selected file is not a valid ISO file.Please select a valid ISO file and try again"
Nem tudom mi a baja vele...pedig ISO file-t töltöttem le.
Én ezt:"Windows 7 Ultimate 32-bit Original iso Team Rjaa"
Pirate-ról van a cucc.
Az egy "kókányolt" win szedj le egy msdn-st
a DVD tool azt írja: "The selected file is not a valid ISO file.Please select a valid ISO file and try again"
Nem tudom mi a baja vele...pedig ISO file-t töltöttem le.
Én ezt:"Windows 7 Ultimate 32-bit Original iso Team Rjaa"
Pirate-ról van a cucc.
Jól mondja Luiboy. Én sem eredetit használtam és fontos a windows usb dvd tool bár lehet meglehetne nélküle is😃
Luiboy szerinted lehetne azt, hogy az ISO-t kicsomagolod és a tartalmát felmásolod az USB-re és persze NTFS fájlrenszert adsz meg és akkor működne? Vagy a windows usb dvd tool más fontos dolgot is csinál szóval így nem működhetne?
Nem lehet "csak " úgy felmásolni mert akkor nem fog boot-olni
a dvd-tool csinál belőle "boot"lemezt", tehát mindenképp ajánlott a használata.
Esetleg annyi még hogy ha csak 4Gb os a pendrive akkor ara oda kell figyelni hogy ráférjen a win7 nekem is le kellett töltenem egy másikat mert a régebbi nem fért el az én régi 4gb-os pendrive-om on
Luiboy szerinted lehetne azt, hogy az ISO-t kicsomagolod és a tartalmát felmásolod az USB-re és persze NTFS fájlrenszert adsz meg és akkor működne? Vagy a windows usb dvd tool más fontos dolgot is csinál szóval így nem működhetne?
Mennyit vártál a kis pöcökre? Biztos jól csináltad meg a pendriveot? Tiltsd le a DVD meghajtót és elsősleges boot eszköz a biosban is pendrive legyen szóval ne a boot menüben állítsd be szóval nem f8 hanem konkrétan a biosban. Nekem haveromnál simán ment a windows 7 usb dvd toollal amit linkeltek is korábban.
Igen,mindent így csináltam,csak az USB volt megjelölve.
Nem DVD Tool-al írtam a Pendrive-ra,mert az a progi csak a jogtiszta Win-t kezeli.De ettől eltekintve jól megcsináltam.(a kis pöcökre 10 percet is vártam)
Hagyom a fenébe a Pendrive-ot,de a DVD meghajtó meg nem csinál semmit a DVD-vel.Asszem a csávó csinált vele valamit,mivel nem bírta volna rárakni az oprendszert...de vajon mit?
A DVD tool-nak nem csak "eredeti" Win -el kellene működnie hanem akármien iso val
Mennyit vártál a kis pöcökre? Biztos jól csináltad meg a pendriveot? Tiltsd le a DVD meghajtót és elsősleges boot eszköz a biosban is pendrive legyen szóval ne a boot menüben állítsd be szóval nem f8 hanem konkrétan a biosban. Nekem haveromnál simán ment a windows 7 usb dvd toollal amit linkeltek is korábban.
Igen,mindent így csináltam,csak az USB volt megjelölve.
Nem DVD Tool-al írtam a Pendrive-ra,mert az a progi csak a jogtiszta Win-t kezeli.De ettől eltekintve jól megcsináltam.(a kis pöcökre 10 percet is vártam)
Hagyom a fenébe a Pendrive-ot,de a DVD meghajtó meg nem csinál semmit a DVD-vel.Asszem a csávó csinált vele valamit,mivel nem bírta volna rárakni az oprendszert...de vajon mit?
Üdv!
Próbáltam leformázni a "C" meghajtót(Windows XP van rajta,már nincs rá szükségem),de nem engedi...
"Windows was unable to complete the format"
A másik meghajtón Win7 van,Daemon Tools-al tettem fel..ez lehet probléma?
Köszönöm a segítséget! 😀
Hallottam olyat is,hogy Pendrive-ról is lehetne telepíteni..ez lehetséges?
Rendben akkor ez a leírás alapján elkezdem csinálni a telepítést Pendrive-ról!Nekem már régóta nincs bekötve a DVD.. 😃
[LINK]
igen úgy jó lesz
én is egy hasonló pendrive-t használok 😀
Ennyit erről...nem működik!
Csodálkoznék is ha egyszer valami elsőre sikerülne... -.-
Megcsinálom a Pendrive-ot,beállítom,hogy onnan Boot-oljon,és onnantól semmi...csak az a kis pöcök villog a bal felső sarokban..
A DVD meghajtó meg csak a CD-t veszi be a DVD-t nem.. -.-"
Ötletek? :S
helló azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok hogy az én videókártyám eg Ati radeon HD3450 az interneten [LINK]
enyi a memória órajele de a gpu-z szerint meg enyyi akkor most mi van??
Az alap HD 3450-nek lehet 1Ghz a memória órajele de neked sem 400 hanem 800 szóval tiéd vagy picit butítottabb változat van és ilyet gyarkan csinálnak a gyátók, hogy csinálnak az alapnál butítottabbakat is. De azt is fel lehet biztos húzni 1GH-re. Csak 500Mhz-re kell felhúzni és akkor már meg is van.
Üdv!
Próbáltam leformázni a "C" meghajtót(Windows XP van rajta,már nincs rá szükségem),de nem engedi...
Köszönöm a segítséget! 😀
Rendben akkor ez a leírás alapján elkezdem csinálni a telepítést Pendrive-ról!Nekem már régóta nincs bekötve a DVD.. 😃
[LINK]
igen úgy jó lesz
én is egy hasonló pendrive-t használok 😀
Üdv!
Köszönöm a segítséget! 😀
[LINK]
Üdv!
Köszönöm a segítséget! 😀
Pendrive-rol a következő progival tudsz boot"lemezt" csinálni : Windows7-USB-DVD-tool
[LINK]
Üdv!
Köszönöm a segítséget! 😀
Üdv!
Köszönöm a segítséget! 😀
Üdv!