Magadról

Szerző: BiGame, 2010. May 31., téma
Fórum » Társalgó
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FekaRap avatar
Én se emlékeztem..😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
FekaRap írta:
Nézd 😃

Hehh.. téll. nincs kint dragking-ről pikcs 😕 😜 😃
Dragkiiiiiing!! 😃DD képet ha lehet 😆 mondjuk nekem nem fontos, de ez van a topic szabályaiba 😜 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
FekaRap írta:
Amúgy te is kitöltöd ezt?
Nem muszály csak ha már irtál akkor te is mutasd meg kivagy 😃

"Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról!"
😆

Ha jól emlékszem dragking is rakott ki magáról vagy már nem is tudom 😆 Mingy. visszaolvasok megnézem.. 😃
0
0
0
0
FekaRap avatar
Amúgy te is kitöltöd ezt?
Nem muszály csak ha már irtál akkor te is mutasd meg kivagy 😃

"Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról!"
😆
0
0
0
0
no avatar
Tom nm is mondtam h azt akarsz! 😃
Tom h mien vagy! 😀
0
0
0
0
FekaRap avatar
2éve csak 😃
Kösz!Nem arcoskodni akartam csak hát bemutatkoztam,ilyen vagyok. 😀
0
0
0
0
no avatar
😆 Ugy olvastam h 14 éves vagy de 24 áve hallgatsz RAP-at! 😆
Nagyott néztem! 😆
Csak közbe rájöttem h az csak 2 év! 😆
Am Raj kép! 😀
0
0
0
0
FekaRap avatar
Hali!
Fekete Tamás"Feka" vagyok
14éves vagyok, Lajosmizsén élek.
2éve hallgatok rap-et,Kosarazok..
https://kep.psharing.com/386684.jpg
0
0
0
0
Ferrari avatar
Én fekinek adok igazat, nincs jobb a jó hideg csapolt Kofolától, lehet h magyarországra már csak vmi selejt jut el 😆
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Feki1991 írta:
berki_zsolt írta:
Tudom milyen, már vettem, nálunk olcsóbb, mint a Pepsi vagy a Coca, de az íze nagyon rossz. Én is utálom amúgy a kólákat.

Hidd el hogy nem a Kofolában van a hiba! 😜 😆 😂

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, Te már megint b eszóltál! 😃😃
Pedig nagyon rooooossz íze van. 😜
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Tudom milyen, már vettem, nálunk olcsóbb, mint a Pepsi vagy a Coca, de az íze nagyon rossz. Én is utálom amúgy a kólákat.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Feki1991 írta:
Misi, asszem az összes fajtát (kék, zöl, piros, fekete = erősségi sorrendben) kóstoltam égetve is meg tisztán is, jó kis cucc 😃

Sajnos hozzátok elég sok jó dolgot nem visznek be, nincs nálatok Fernet (alkohol), se Kofola (Cseh kóla = spéci cucc, nálunk ez a fék na meg a Vínea ami olyan mint a Traubi), ez szörnyű!..elsem tudjátok képzelni hogy milyen italokból maradtok ki!

NA de Feki, nálunk is van Kofola! 😂
Bár én nagyon rühellem a fura íze miatt. 😶
0
0
0
0
Demoz avatar
Vagy a google és beírják,hogy álom 😆
0
0
0
0
Demoz avatar
KZsozso írta:
Sziasztok!

Új tag vagyok, a nevem Zsolt, de hívjatok csak Zsozsonak. Szegeden lakom. 14 éves vagyok, most ballagtam. Nem nagyon értek a hardverekhez, csak most kezdtem el foglalkozni velük, mert új gépet veszek.
Szeretek biciklizni meg bicajt szerelni, korizni, úszni, pókerezni, bulizni. Nem szeretem a focit, inkább Forma1, boksz rajongó vagyok.😀

Akkor bigdave haverja leszel,mert őis így van,hogy nem szereti a focit,inkább F1 😃
Énis nagy F1-es vagyok,de a focit is szeretem 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Új tag vagyok, a nevem Zsolt, de hívjatok csak Zsozsonak. Szegeden lakom. 14 éves vagyok, most ballagtam. Nem nagyon értek a hardverekhez, csak most kezdtem el foglalkozni velük, mert új gépet veszek.
Szeretek biciklizni meg bicajt szerelni, korizni, úszni, pókerezni, bulizni. Nem szeretem a focit, inkább Forma1, boksz rajongó vagyok.😀
0
0
0
0
kele avatar
na rakok egy képet pont ballagáson készült😃
https://kepfeltoltes.hu/100629/S4021786_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
xlife avatar
nem-,-'' majd rakok képet.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Biztos nem vagy emo?😆
0
0
0
0
xlife avatar
Nah akkor ,ha már ennyien bemutatkoztak akkor én is írok magamról egy pöppet😃:
Név:Kárpátafalvi Bence
Nem😃e igen
Kor:15
Hajszín:barna 15cm oldalra vasalt😃
Szemszín:barna (szemüveges)fekete keret.
Magasság:165cm(ezvan😕)
Lábméret:41
Cipőők:Nike Renzo,Dekline Barrio,Vans No Skool 2 Mid minden 41esben😃
Ruházat:Általában valami rikító póló stb.Csőnadrág deszkáscipő.
Zene😃eathCore,HC,Crunkcore,EmoCore(nemvagyokemo)Black Veil BRides,rISE Against,BRing Me The Horizon,Attack Attack!! stb...
Filmek:Imádom a jó filmeket , 1aránt a 70-80as években készülteket is pl:Sebhelyesarcú,Dühöngő Bika,Keresztapa Filmek.
Kőszegen lakom ausztriában tanulok...
Hobbik:BMX,Deszka,haverokkal lógás,pia,cigiminden😆
Képet majd tolok ha lessz jó.
0
0
0
0
BiGame avatar
Kmisi99 írta:
BiGame írta:
Kmisi99 írta:
Nálunk az osztály fele alkoholista😆 Osztálykirándulás volt egyik oszt társunknál vagyis inkább főzés volt csak az volt az évben az oszt kirándúlás😆 A tanár le se sz*rja hogy 15 évesek cigiznek vízipipáznak előtte Na vége a főzésnek este van a tanár mindenkit küld haza. De ahelyett hogy hazamennénk a fél osztály jól beb*szott aztán mentek a térre😆

Nálunk is bebszott az egyik csaj😆, azt üvegeztünk az én meg 2 haver le is smárolta, nemvolt annyira alkohol szaga😆!

Nekem meg van ilyen szex mániás oszt társam persze még 1x se volt neki de állandóan nála van egy óvszer😆 Na beb*szott és egy másik be*szott csajt kezdett el mindenhol tapizni akinek már vagy 2 éve van barátja😆 De aztán nem lett semmi. Meg egy másik csaj is beb*szott elég szépen és elkezdte smárolni azt a fiút aki segített neki járni😆 Aztán nekem meg percek kellettek mire felfogtam hogy azok smárolnak😆 Mert kicsit se illenek össze meg utálták is egymást😆

Nálunk is vagy 2 gyerekné volt óvszer😆, de *** az a csaj, meg a piás gyerek vagy percenként cigiztek, másnap is kiránduláson ahol megálltunk cigiztek!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
BiGame írta:
Kmisi99 írta:
Nálunk az osztály fele alkoholista😆 Osztálykirándulás volt egyik oszt társunknál vagyis inkább főzés volt csak az volt az évben az oszt kirándúlás😆 A tanár le se sz*rja hogy 15 évesek cigiznek vízipipáznak előtte Na vége a főzésnek este van a tanár mindenkit küld haza. De ahelyett hogy hazamennénk a fél osztály jól beb*szott aztán mentek a térre😆

Nálunk is bebszott az egyik csaj😆, azt üvegeztünk az én meg 2 haver le is smárolta, nemvolt annyira alkohol szaga😆!

Nekem meg van ilyen szex mániás oszt társam persze még 1x se volt neki de állandóan nála van egy óvszer😆 Na beb*szott és egy másik be*szott csajt kezdett el mindenhol tapizni akinek már vagy 2 éve van barátja😆 De aztán nem lett semmi. Meg egy másik csaj is beb*szott elég szépen és elkezdte smárolni azt a fiút aki segített neki járni😆 Aztán nekem meg percek kellettek mire felfogtam hogy azok smárolnak😆 Mert kicsit se illenek össze meg utálták is egymást😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
no avatar
Nah megtaláltam a képet 😆 😉 😜
0
0
0
0
kele avatar
röviden rickónak hívnak bonyhádon élem egszeri életem😃😆 170 centi vagyok és 55 kiló barna szemem és barna hajam van képet meg majd késöbb teszek😃
0
0
0
0
no avatar
Jah okÉs akk visszanézem! SRY -.-"!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
dragking írta:
És róllad mikor lesz kép ricsi?

Én már raktam ki... 😆
0
0
0
0
no avatar
És róllad mikor lesz kép ricsi?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kmisi99 írta:

Nekünk is volt ilyen osztálykirándulásos eset 😆
Mentünk Bp-re állatkertbe (senkitse érdekelt nagyon 😃😉
Beérünk állatkertbe.. beszélgetünk hogy már kiszáradt a torkunk stb. 😆😆
Elmulik 10 perc mindenki be az egyik állatkerti presszóba 2 tanárral aztán ittuk mint a ló 😆😆😆 tanárokba is volt egy kicsi már.. 😆
Pont mindenki végzett a maga sörével, stb-vel mikor jöttek be a tanárok..
Mindenki tántorog kifelé, mindenki röhög összevissza 😆😆😆
Nagyon duurva voolt 😆😆😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
BiGame avatar
Engem most se nagyon köt le a pia, kiránduláson is este a buliba 1 kortyot ittam, haver meg a pálinkát majdnem kihányta az ablakon😆!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az😆 Itt nálunk a legegzotikusabb ital a pálinka gumicsizmából😆 De tényleg csak a legismertebb piákat kapni igaz azért lehet kapni abshintot is csak nem a legtöbb helyen.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én utálom a sört😆 Én se bírom meginni!

Feki1991 Ittál már abshinthot😆 Jó neked mi a fél várost bejártuk érte de sehol nem volt.😆
0
0
0
0
Demoz avatar
Hétvégén ismerősömnél voltam és vett citromos borsodit. Az nagyon finom volt és mindenkinek ajánlom😀
0
0
0
0
thug85 avatar
A pia idővel elmarad majd!
Én mostanában már csak sörözöm!
De 18-20 éves koromban én sem vetettem meg az alkoholt!
Most már megállapodtam!😆
0
0
0
0
Splint avatar
tothricsi95 írta:
Demoz írta:
Jah😃 Dragking kiraksz képet magadról?😃

jaja, képet! 😃
Am. splint elöször is nagy respect, ezekhez az idomokhoz 😜 😀
Másodszor a "nagy" kezed/tenyered/ujjaid (ha nagyok) nem zavarnak pl. gépelésnél, egér használat stb. ? Csak érdeklődök semmi rosszindulat nincs benn 😆 (ebbe mien rosszindulat lehet ? 😲 😆😉

Azt mondják, hogy nagy a tenyerem(csajok mondják) 😆, de szerintem átlagos, és nem zavar. 8 ujjal gépelek.
0
0
0
0
no avatar
OkÉs
Am leírtam már egyszer de leírom megint :
Horn Krisztián!!!!
És aki akar bejelölhet!
0
0
0
0
Demoz avatar
MI a neved am?😃 Mert vipen bejelöllek...
0
0
0
0
no avatar
Demoz írta:

Nos rólam jelenleg nincs kép! Volt de letöröltem Mert ritka rosszak (csak más szóval!)
Lehet majd csinálok am myvippen fent voltak de onnan is leszedtem majd nm oská csinálok és adok nektek! 😜
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Demoz írta:

jaja, képet! 😃
Am. splint elöször is nagy respect, ezekhez az idomokhoz 😜 😀
Másodszor a "nagy" kezed/tenyered/ujjaid (ha nagyok) nem zavarnak pl. gépelésnél, egér használat stb. ? Csak érdeklődök semmi rosszindulat nincs benn 😆 (ebbe mien rosszindulat lehet ? 😲 😆😉
0
0
0
0
Demoz avatar
0
0
0
0
no avatar
azóta biztos h többet is kinyomsz!
0
0
0
0
Demoz avatar
Én 3 éve voltam először konditeremben és akkor nyomtam fekve 30-at 😶 😆 De nyáron nekem is elkéne valamit kezdenem,mert kezdek terebélyesedni és ezt nem szeretném😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Földön kívüli 😆 fogjuk rá
0
0
0
0
laci503 avatar
Kmisi99 írta:
Splint írta:
Kmisi99 írta:
Splint írta:
Itt van még 1 kép, néha (elég sokat) ülök a gép előtt😃

https://kepfeltoltes.hu/100628/user_9330599_1258500792324_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom nem szoktak belédkötni 😆😆

Mennyit nyomsz fekve?

Nem szoktam balhézni, nincs rá szükség.
140kilóval szoktam nyomni.

Na az szép😲 Egyik legjobb haverom 70 kilót nyom ki fekve és 16 éves én meg vagy 30-40 et😆

nálunk suliban volt toldi kondi verseny és egy 11. es gyerek de leeht 10. es hírtelen nem tudom mék de 120ast nyomott fekve egész suli előtt és 2 tesitanár előtt... a poén kise néznéd belőle hogy annyit tud
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Splint írta:
Kmisi99 írta:
Splint írta:
Itt van még 1 kép, néha (elég sokat) ülök a gép előtt😃

https://kepfeltoltes.hu/100628/user_9330599_1258500792324_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom nem szoktak belédkötni 😆😆

Mennyit nyomsz fekve?

Nem szoktam balhézni, nincs rá szükség.
140kilóval szoktam nyomni.

Na az szép😲 Egyik legjobb haverom 70 kilót nyom ki fekve és 16 éves én meg vagy 30-40 et😆
0
0
0
0
Splint avatar
thug85 írta:
Splint írta:
egy kicsit öregnek érzem magam köztetek😀

Ha jól emlékszem 85-ös születésű vagy, akár csak én! De akadnak idősebbek is! Bár az tény, hogy a többség jóval alattunk van korban!

Igen 85-ös vagyok én is, de elég kevesen vagyunk itt 😀😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Splint írta:
egy kicsit öregnek érzem magam köztetek😀

Ha jól emlékszem 85-ös születésű vagy, akár csak én! De akadnak idősebbek is! Bár az tény, hogy a többség jóval alattunk van korban!
0
0
0
0
Splint avatar
Feki1991 írta:
Splint, DeadLift-et (Holthúzást) szoktál csinálni?..s ha igen, akkor mennyit emelsz?

Ritkán csinálom, mert nem szeretem, nem tesz jót a derekamnak (amúgy is sz*r a derekam) 100-120kg volt a max.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció