Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nézd 😃
Hehh.. téll. nincs kint dragking-ről pikcs 😕 😜 😃
Dragkiiiiiing!! 😃DD képet ha lehet 😆 mondjuk nekem nem fontos, de ez van a topic szabályaiba 😜 😃
Amúgy te is kitöltöd ezt?
Nem muszály csak ha már irtál akkor te is mutasd meg kivagy 😃
"Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról!"
😆
Ha jól emlékszem dragking is rakott ki magáról vagy már nem is tudom 😆 Mingy. visszaolvasok megnézem.. 😃
Nem muszály csak ha már irtál akkor te is mutasd meg kivagy 😃
"Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról!"
😆
Tom h mien vagy! 😀
Kösz!Nem arcoskodni akartam csak hát bemutatkoztam,ilyen vagyok. 😀
Nagyott néztem! 😆
Csak közbe rájöttem h az csak 2 év! 😆
Am Raj kép! 😀
Fekete Tamás"Feka" vagyok
14éves vagyok, Lajosmizsén élek.
2éve hallgatok rap-et,Kosarazok..
Tudom milyen, már vettem, nálunk olcsóbb, mint a Pepsi vagy a Coca, de az íze nagyon rossz. Én is utálom amúgy a kólákat.
Hidd el hogy nem a Kofolában van a hiba! 😜 😆 😂
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, Te már megint b eszóltál! 😃😃
Pedig nagyon rooooossz íze van. 😜
Misi, asszem az összes fajtát (kék, zöl, piros, fekete = erősségi sorrendben) kóstoltam égetve is meg tisztán is, jó kis cucc 😃
Sajnos hozzátok elég sok jó dolgot nem visznek be, nincs nálatok Fernet (alkohol), se Kofola (Cseh kóla = spéci cucc, nálunk ez a fék na meg a Vínea ami olyan mint a Traubi), ez szörnyű!..elsem tudjátok képzelni hogy milyen italokból maradtok ki!
NA de Feki, nálunk is van Kofola! 😂
Bár én nagyon rühellem a fura íze miatt. 😶
Sziasztok!
Új tag vagyok, a nevem Zsolt, de hívjatok csak Zsozsonak. Szegeden lakom. 14 éves vagyok, most ballagtam. Nem nagyon értek a hardverekhez, csak most kezdtem el foglalkozni velük, mert új gépet veszek.
Szeretek biciklizni meg bicajt szerelni, korizni, úszni, pókerezni, bulizni. Nem szeretem a focit, inkább Forma1, boksz rajongó vagyok.😀
Akkor bigdave haverja leszel,mert őis így van,hogy nem szereti a focit,inkább F1 😃
Énis nagy F1-es vagyok,de a focit is szeretem 😀
Új tag vagyok, a nevem Zsolt, de hívjatok csak Zsozsonak. Szegeden lakom. 14 éves vagyok, most ballagtam. Nem nagyon értek a hardverekhez, csak most kezdtem el foglalkozni velük, mert új gépet veszek.
Szeretek biciklizni meg bicajt szerelni, korizni, úszni, pókerezni, bulizni. Nem szeretem a focit, inkább Forma1, boksz rajongó vagyok.😀
Név:Kárpátafalvi Bence
Nem😃e igen
Kor:15
Hajszín:barna 15cm oldalra vasalt😃
Szemszín:barna (szemüveges)fekete keret.
Magasság:165cm(ezvan😕)
Lábméret:41
Cipőők:Nike Renzo,Dekline Barrio,Vans No Skool 2 Mid minden 41esben😃
Ruházat:Általában valami rikító póló stb.Csőnadrág deszkáscipő.
Zene😃eathCore,HC,Crunkcore,EmoCore(nemvagyokemo)Black Veil BRides,rISE Against,BRing Me The Horizon,Attack Attack!! stb...
Filmek:Imádom a jó filmeket , 1aránt a 70-80as években készülteket is pl:Sebhelyesarcú,Dühöngő Bika,Keresztapa Filmek.
Kőszegen lakom ausztriában tanulok...
Hobbik:BMX,Deszka,haverokkal lógás,pia,cigiminden😆
Képet majd tolok ha lessz jó.
Nálunk az osztály fele alkoholista😆 Osztálykirándulás volt egyik oszt társunknál vagyis inkább főzés volt csak az volt az évben az oszt kirándúlás😆 A tanár le se sz*rja hogy 15 évesek cigiznek vízipipáznak előtte Na vége a főzésnek este van a tanár mindenkit küld haza. De ahelyett hogy hazamennénk a fél osztály jól beb*szott aztán mentek a térre😆
Nálunk is bebszott az egyik csaj😆, azt üvegeztünk az én meg 2 haver le is smárolta, nemvolt annyira alkohol szaga😆!
Nekem meg van ilyen szex mániás oszt társam persze még 1x se volt neki de állandóan nála van egy óvszer😆 Na beb*szott és egy másik be*szott csajt kezdett el mindenhol tapizni akinek már vagy 2 éve van barátja😆 De aztán nem lett semmi. Meg egy másik csaj is beb*szott elég szépen és elkezdte smárolni azt a fiút aki segített neki járni😆 Aztán nekem meg percek kellettek mire felfogtam hogy azok smárolnak😆 Mert kicsit se illenek össze meg utálták is egymást😆
Nálunk is vagy 2 gyerekné volt óvszer😆, de *** az a csaj, meg a piás gyerek vagy percenként cigiztek, másnap is kiránduláson ahol megálltunk cigiztek!
Nálunk az osztály fele alkoholista😆 Osztálykirándulás volt egyik oszt társunknál vagyis inkább főzés volt csak az volt az évben az oszt kirándúlás😆 A tanár le se sz*rja hogy 15 évesek cigiznek vízipipáznak előtte Na vége a főzésnek este van a tanár mindenkit küld haza. De ahelyett hogy hazamennénk a fél osztály jól beb*szott aztán mentek a térre😆
Nálunk is bebszott az egyik csaj😆, azt üvegeztünk az én meg 2 haver le is smárolta, nemvolt annyira alkohol szaga😆!
Nekem meg van ilyen szex mániás oszt társam persze még 1x se volt neki de állandóan nála van egy óvszer😆 Na beb*szott és egy másik be*szott csajt kezdett el mindenhol tapizni akinek már vagy 2 éve van barátja😆 De aztán nem lett semmi. Meg egy másik csaj is beb*szott elég szépen és elkezdte smárolni azt a fiút aki segített neki járni😆 Aztán nekem meg percek kellettek mire felfogtam hogy azok smárolnak😆 Mert kicsit se illenek össze meg utálták is egymást😆
És róllad mikor lesz kép ricsi?
Én már raktam ki... 😆
Nekünk is volt ilyen osztálykirándulásos eset 😆
Mentünk Bp-re állatkertbe (senkitse érdekelt nagyon 😃😉
Beérünk állatkertbe.. beszélgetünk hogy már kiszáradt a torkunk stb. 😆😆
Elmulik 10 perc mindenki be az egyik állatkerti presszóba 2 tanárral aztán ittuk mint a ló 😆😆😆 tanárokba is volt egy kicsi már.. 😆
Pont mindenki végzett a maga sörével, stb-vel mikor jöttek be a tanárok..
Mindenki tántorog kifelé, mindenki röhög összevissza 😆😆😆
Nagyon duurva voolt 😆😆😆
Feki1991 Ittál már abshinthot😆 Jó neked mi a fél várost bejártuk érte de sehol nem volt.😆
Én mostanában már csak sörözöm!
De 18-20 éves koromban én sem vetettem meg az alkoholt!
Most már megállapodtam!😆
Jah😃 Dragking kiraksz képet magadról?😃
jaja, képet! 😃
Am. splint elöször is nagy respect, ezekhez az idomokhoz 😜 😀
Másodszor a "nagy" kezed/tenyered/ujjaid (ha nagyok) nem zavarnak pl. gépelésnél, egér használat stb. ? Csak érdeklődök semmi rosszindulat nincs benn 😆 (ebbe mien rosszindulat lehet ? 😲 😆😉
Azt mondják, hogy nagy a tenyerem(csajok mondják) 😆, de szerintem átlagos, és nem zavar. 8 ujjal gépelek.
Am leírtam már egyszer de leírom megint :
Horn Krisztián!!!!
És aki akar bejelölhet!
Nos rólam jelenleg nincs kép! Volt de letöröltem Mert ritka rosszak (csak más szóval!)
Lehet majd csinálok am myvippen fent voltak de onnan is leszedtem majd nm oská csinálok és adok nektek! 😜
jaja, képet! 😃
Am. splint elöször is nagy respect, ezekhez az idomokhoz 😜 😀
Másodszor a "nagy" kezed/tenyered/ujjaid (ha nagyok) nem zavarnak pl. gépelésnél, egér használat stb. ? Csak érdeklődök semmi rosszindulat nincs benn 😆 (ebbe mien rosszindulat lehet ? 😲 😆😉
Itt van még 1 kép, néha (elég sokat) ülök a gép előtt😃
Gondolom nem szoktak belédkötni 😆😆
Mennyit nyomsz fekve?
Nem szoktam balhézni, nincs rá szükség.
140kilóval szoktam nyomni.
Na az szép😲 Egyik legjobb haverom 70 kilót nyom ki fekve és 16 éves én meg vagy 30-40 et😆
nálunk suliban volt toldi kondi verseny és egy 11. es gyerek de leeht 10. es hírtelen nem tudom mék de 120ast nyomott fekve egész suli előtt és 2 tesitanár előtt... a poén kise néznéd belőle hogy annyit tud
Itt van még 1 kép, néha (elég sokat) ülök a gép előtt😃
Gondolom nem szoktak belédkötni 😆😆
Mennyit nyomsz fekve?
Nem szoktam balhézni, nincs rá szükség.
140kilóval szoktam nyomni.
Na az szép😲 Egyik legjobb haverom 70 kilót nyom ki fekve és 16 éves én meg vagy 30-40 et😆
egy kicsit öregnek érzem magam köztetek😀
Ha jól emlékszem 85-ös születésű vagy, akár csak én! De akadnak idősebbek is! Bár az tény, hogy a többség jóval alattunk van korban!
Igen 85-ös vagyok én is, de elég kevesen vagyunk itt 😀😆
egy kicsit öregnek érzem magam köztetek😀
Ha jól emlékszem 85-ös születésű vagy, akár csak én! De akadnak idősebbek is! Bár az tény, hogy a többség jóval alattunk van korban!
Splint, DeadLift-et (Holthúzást) szoktál csinálni?..s ha igen, akkor mennyit emelsz?
Ritkán csinálom, mert nem szeretem, nem tesz jót a derekamnak (amúgy is sz*r a derekam) 100-120kg volt a max.