Kmisi99 írta:
én hibbantból lettem menő! (bár ez hülyeség az opera is van olyan jó mint a chrome állandó a versengés csak az opera nincs annyira elterjedve és néhány magyar oldallal gondja van)
Szót se róla jó az opera , csak a kezelőfelülete nem szuperál (pl nálam)
am crome felvan rakva , de a firefox viszi a pálmát (pl nálam) 😆
én hibbantból lettem menő! (bár ez hülyeség az opera is van olyan jó mint a chrome állandó a versengés csak az opera nincs annyira elterjedve és néhány magyar oldallal gondja van)
Operát használok, amit meg nem tud megnyitni akkor előveszem a Chrome-t
Amikor elkezdtem gépezni akkor Mozzila-t használtam, de annak a korszaknak hamar vége lett😀
K-Meleon,Sea Monkey,Firefox(most portable 3.6-os),Safari,Opera(Chrome nem,útálom)
igazából nem nehéz átszokni,kb mindegyik böngészőben elboldogulok,bár az igaz,hogy sokat használtam😃
szerk.: firefox kilőve,napok óta képes úgy belassulni hogy nemigaz,és túl sokat fog
most nézem inkább az Avant Browsert,eddig tetszik😃
de a K-Meleon tuti marad,betonstabil
fél éve használom,egyszer sem fagyott,lassult és még a ramot se ette meg
jó kis böngésző,pedig nem egy általánosan ismert cucc
Én is nagyon sokáig Firefoxszot hasnáltam, illetve néha még mostanában is, mert nagyon hozzászoktam, és nehéz áttérni, de lassan sikerül, és hidd el a Chrome sokkal jobb, mint a Firefox. 😀 Nem könnyű átszokni, de egyértelműen jobb!
Én eddig egy weboldalon sem tapasztaltam h befagyna a chrome, ja és erre annyi témát rakhatsz amennyit csak akarsz. kiválasztol 1 képet és berakja témának, van 1 csomó fajta minden kategóriába...
Szót se róla jó az opera , csak a kezelőfelülete nem szuperál (pl nálam)
am crome felvan rakva , de a firefox viszi a pálmát (pl nálam) 😆
Mozilla Firefox az a király!!!
Naná , hogy az 😆
És mien weblapot csinálsz és mien progival? Csak nm adobe Dream weaver-el?
//ON és még 1x sry
Azzal javítom a készülő weblapom hibáit. 😜 Az a legérzékenyebb ilyen szempontból.
Az Opera a legjobb!!!!!!!😆
Ja, telón..😆D 😀 😉
nekem nincs ides tova több mint 2 éve vele gondom.
Amikor elkezdtem gépezni akkor Mozzila-t használtam, de annak a korszaknak hamar vége lett😀
igazából nem nehéz átszokni,kb mindegyik böngészőben elboldogulok,bár az igaz,hogy sokat használtam😃
szerk.: firefox kilőve,napok óta képes úgy belassulni hogy nemigaz,és túl sokat fog
most nézem inkább az Avant Browsert,eddig tetszik😃
de a K-Meleon tuti marad,betonstabil
fél éve használom,egyszer sem fagyott,lassult és még a ramot se ette meg
jó kis böngésző,pedig nem egy általánosan ismert cucc
Mozilla firefox!!!! többi nemjó! 😃
Én is nagyon sokáig Firefoxszot hasnáltam, illetve néha még mostanában is, mert nagyon hozzászoktam, és nehéz áttérni, de lassan sikerül, és hidd el a Chrome sokkal jobb, mint a Firefox. 😀 Nem könnyű átszokni, de egyértelműen jobb!
aki akar regisztráljon. 😃
goodgame 😃
és bocs.. máshova nemtudtam ezt írni 😆
Chrome-ot használok de youtube látogatásnál egyre sűrűbben befagy a kis szemét.
Na még ilyet sem tapasztaltam/hallottam. Milyen verziót használsz?
azt nem is tudtam hogy vannak hozzá témák😊
Én Google Chrome-t használok. Mondj még egy böngészőt amihez legalább ennyi téma van!