😆ANONEx írta:
Szykla , szerintem is a Half-Life egy nagy sz*r , utálom azt a játékot, komolyan... inkább mesterlövészezek mint azt a sz*rt.. meg a Counter Strike is egy nagy láda baromság...
szóval HL-ot és CS-ot utálom 😞 még a Mortyr is jobb game azoknál.. 😆
Szykla , szerintem is a Half-Life egy nagy sz*r , utálom azt a játékot, komolyan... inkább mesterlövészezek mint azt a sz*rt.. meg a Counter Strike is egy nagy láda baromság...
Hát most lehet hogy azt mondjátok hogy nem vagyok 100 de szerintem a Half-Life sz*r 1 game az elsö részét probáltam de 30 perc jácás útán töröltem... 😶 😕
a GRID szerintem atom jó géém az NFS-ek is jók lettek, nekem az Uc és a Pro Street is tetszik és a Shift is... szerintem a legrosszabb gém a mersterlövész és a Restaurant Tycoon vagy mi a neve
Jakesz:
Az első Bloodrayne-t 2-szer toltam végig egymás után annyira tetszett ........... de ebben az esetben szerintem elmondhatjuk, hogy a 2. résszel bőven az 1. rész mögött végeztek. Sem a képe, sem az irányítása nem tetszett. Akkor inkább elszenvedek egy Tomb Raider-es "szögletes" Lara Croft irányítással.
NFS underclover (pedig megvan eredetibe )
NFS mostwanted
NFS carbon
GTA II
The WITCHER
STARWARS összes része amit haverom áthoz mihelyst kjön 1 -.-"
meg még jopár 😃
Jakesz írta:
Az Antikiller is egy fos. A blogon most a legfrissebb bejegyzés az, hogy a TESCO-ban 99 Ft-ért árulják az Airborne Hero-t. Ennyi pénzért talán meg is éri😆
Hát én még akkor se fogadnám el ha pénzt adnának érte.
😆 na akkor nem vagyok egyedül aki nem szereti...
MW2? 😲 hát nemtudom...😆 nem vagyunk 1 formák.. 😆
én egy játékban a grafikát az ötletességet a dinamikusságot az elképzelést szoktam figyelni. a mw2-be sajnos egyik sincs a toppon.
én véleményem.
Az első Bloodrayne-t 2-szer toltam végig egymás után annyira tetszett ........... de ebben az esetben szerintem elmondhatjuk, hogy a 2. résszel bőven az 1. rész mögött végeztek. Sem a képe, sem az irányítása nem tetszett. Akkor inkább elszenvedek egy Tomb Raider-es "szögletes" Lara Croft irányítással.
ok kovettek el a legnagyobb gyilkossagot a jatekosok ellen😠
nm tuti hogy találsz róla valamit is mert nem hivatalos
de emléxem rá hogy Schwarzenegger pofája terjengett a betöltőképernyőn:Ð
SEGA
NFS mostwanted
NFS carbon
GTA II
The WITCHER
STARWARS összes része amit haverom áthoz mihelyst kjön 1 -.-"
meg még jopár 😃
Damnation,Pro Street...
NFS carbontól az összes....
Capitalism, Meg még sok ilyen noname xar csak nem jut eszembe 😃
a csé nekem szar volt annyi a csalo hogy elrontja a játék élményét
Ezeknél rosszabb nincs
Az Antikiller is egy fos. A blogon most a legfrissebb bejegyzés az, hogy a TESCO-ban 99 Ft-ért árulják az Airborne Hero-t. Ennyi pénzért talán meg is éri😆
Hát én még akkor se fogadnám el ha pénzt adnának érte.