A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wicktor avatar
Hello sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem a Windows6.1-KB2645594-x64.msu és a Windows6.1-KB2646060-v3-x64.msu frissítő fájlt, de mikor elindítom őket akkor azt írja ki, hogy "a frissités nem érvényes erre a számítógépre". Mi lehet a probléma? Windows 7 Ultimate 64bit oprendszerem van!
0
0
0
0
cseszka avatar
Ne edd rajta magad,sok hejet nem foglal,nekem is volt már ien esetem,ha idegesit,tedd rejtettre,következö win ujratelepités utánn már kibirod törölni.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali. A windows csinált egy mappát ilyen névvel aaecd9bddd52286e08ff57 és nem is azon a hardon vna amin a win. És ezt a mappát nem is birom törölni :/
0
0
0
0
szilver avatar
Nem hiszem mert a fiókjánál ott van hogy rendszergazda.ÉS csak am akkor jelentkezik ez ha dvddről,pen drive ról vgay daemon tools cd képből akar másolni a vinyóra. :/ a fene megesz már de nem birok rájönni hogy ez miért van. :/
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Lehet, hogy guest-ként van bejelentkezve a windowsba.
0
0
0
0
szilver avatar
Sziasztok!olyan problémám lenne(illetve barátnőmnek) hogy egyszerűen nem tud semmit másolni sehova,mert a ,,hozzáférés letiltva,, üzenet jelenik meg.Próbáltam már mindent amit google segítségével találtam róla de semmi eredménye,minden jól van beállítva.Rendszergazda jogú a fiókja is alapból.Nem értem mi lehet a baj hiszen én raktam fel neki a win7 et,ugyanazt ami nekem is van.(Nekem sosem volt ilyen problémám pedig.)

Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
f150raptor avatar
windows 7 vagy win 8 a jobb vagy érdemesebb ??
0
0
0
0
Flash avatar
f150raptor írta:
vettem egy új gépet ! csak a régi gépemmel tudom föltenni a windows 7 et a ssd re mert az új géphez nincs még ház és nem tudtam összerakni !! van jelentősége ha a régi géppel telepítem az új winyóra a windowst és utána átrakom az új gépbe ? vagy csak az új géppel érdemes telepíteni ?

Nem kell ház ahhoz, hogy összerakd a gépet, és ne másik géppel telepítsd, mert valószínüleg nem lesz jó, mivel a Win nézi a hardvereket a telepítésnél, meg az új géphez más alaplapi drivereket kéne föltenni, meg bla bla bla...
0
0
0
0
Devis avatar
új géppel érdemesebb lenne
0
0
0
0
f150raptor avatar
vettem egy új gépet ! csak a régi gépemmel tudom föltenni a windows 7 et a ssd re mert az új géphez nincs még ház és nem tudtam összerakni !! van jelentősége ha a régi géppel telepítem az új winyóra a windowst és utána átrakom az új gépbe ? vagy csak az új géppel érdemes telepíteni ?
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Feki1991 írta:
alpyka2 írta:
Az mennyire kezelheto?Konnyu vele banni? Jatekok elindulnak majd esetleg meg regebbiek is....

egyszerűen leírva finomhangolt 7es átalakított Start menüvel (ami amúgy könnyen megszokható)
Nálam elindult az 1es Far Cry szóval szerintem nincs probléma a régebbi játékokkal...egyedül az ASUS AI Suite-val gyűlt meg kicsit a bajom...csak ha Vistára állítottam a kompatibilitást akkor volt hajlandó elindulni...de elindult 😊

ertem...akkor ez fogom majd beszerezni es kosz a valaszokat 😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alpyka2 írta:
Az mennyire kezelheto?Konnyu vele banni? Jatekok elindulnak majd esetleg meg regebbiek is....

egyszerűen leírva finomhangolt 7es átalakított Start menüvel (ami amúgy könnyen megszokható)
Nálam elindult az 1es Far Cry szóval szerintem nincs probléma a régebbi játékokkal...egyedül az ASUS AI Suite-val gyűlt meg kicsit a bajom...csak ha Vistára állítottam a kompatibilitást akkor volt hajlandó elindulni...de elindult 😊
0
0
0
0
alpyka2 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alpyka2 írta:
Sziasztok...abban szeretnek segitseget kerni hogy aprilis elejen egy uj gepet szereznek be egy jo kis gamer gepet es azt szeretnem kerdezni hogy milyen Windowsot tegyek ra? XP diamond 2007 vagy Windows 7 vagy 8...ha a 7-et akkor ebbol melyiket eri meg a legjobban felrakni ra? Szerintetek a 3 kozul melyiket?

XP-re még gondolni sem szabad, irodai gépnél sem nemhogy gamernél! szerintem 8ast s abból is a Core verziót...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
alpyka2 írta:
Sziasztok...abban szeretnek segitseget kerni hogy aprilis elejen egy uj gepet szereznek be egy jo kis gamer gepet es azt szeretnem kerdezni hogy milyen Windowsot tegyek ra? XP diamond 2007 vagy Windows 7 vagy 8...ha a 7-et akkor ebbol melyiket eri meg a legjobban felrakni ra? Szerintetek a 3 kozul melyiket?

szerintem windows 7 ultimatet.
0
0
0
0
rafferd avatar
alpyka2 írta:

xp-t...
0
0
0
0
alpyka2 avatar
0
0
0
0
jumbo avatar
[quote][b]DeanRain írta:[/b]
[quote][b]jumbo írta:[/b]

igen..idáig én is eljutottam..
lehet visszarakom az ultimate versiot,főleg ha 26 napig nem találok valami értelmes aktíválást...
0
0
0
0
DeanRain avatar
jumbo írta:
Win 7 enterprise-hez tud valaki aktívátort?vagy kodot?

jumbo Amit én használtam az csak ezeket támogatta:
Támogatott operációs rendszerek:

Windows 7 Ultimate
Windows 7 Ultimate E
Windows 7 Professional
Windows 7 Professional E
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Home Premium E
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Starter
Windows 7 Starter E
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N
Windows Vista Starter
Windows Server 2008 Enterprise
Windows Server 2008 Enterprise (Without Hyper-V)
Windows Server 2008 Foundation
Windows Server 2008 Standard
Windows Small Business Server 2008
Windows Storage Server 2008 Standard
Windows Storage Server 2008 R2 Essentials
Windows Server 2008 R2 Enterprise
Windows Server 2008 R2 Foundation
Windows Server 2008 R2 Standard
Windows Server 2008 R2 Datacenter
Windows Small Business Server 2011 Standard
Windows Small Business Server 2011 Essentials
Windows Home Server 2011
Windows Server 2012 Standard
Windows Server 2012 Essentials
Windows Server 2012 Foundation
Windows Server 2012 Datacenter
Windows Storage Server 2012 Standard
Windows Storage Server 2012 Workgroup
Windows MultiPoint Server 2012 Standard
Windows MultiPoint Server 2012 Premium

(Megjegyzés: A Windows 7 és Server R2 8 at csak 7600-as (vagyis a végleges) verziótól támogatja. Az N és E kiadásokat csak a későbbiekben fogja támogatni, amennyiben találunk kiszivárgott kulcsokat hozzájuk)

Ez a windows 7 loader 1.9.2 es leírása. Ez már nem működött.Azóta van új verzió,amit leszedtem azzal jól működik. ----> Windows 7 loader By Daz V.2.1.9
Innen szedtem le: [LINK] Csak regisztrálni kell. Persze máshonnan is letöltheted..sok helyen fent van.

De ezek szerint feleslegesen írtam le. Mert Enterprise-ban csak serverest támogat.

Ahogy elnéztem azon az oldalon éppen erről kérdezett valaki. Ott egy másik alkalmazást említenek a Win7 Enterprise-ra-. Valami Microsoft Toolkit - Official KMS Solution for Windows and Office 2010 Ez a leírása:---> [LINK]

és csatoltak hozzá egy torrentet is..magát az alkalmazást. ----> [LINK]

Ha jól emlékszem ezt használják a Microsoft Office aktiválására is és az irtók nem szeretik a KMS -es dolgokat..szóval biztos jelezni fog rá.

Találtam valami plusz leírást is: [url]http://forums.mydigitallife.info/threads/28289-Windows-7-ENTERPRISE-N-with-SP1-U-dvd-ISO-x86-x64-MSDN-(Multi-language)?p=468320&viewfull=1#post468320[/url]

Itt található megoldás az aktiválásához részletesebben: Pl: említi a Microsoft Toolkit - Official KMS Solution for Windows and Office 2010-t, és valami WOAT - OEM/KMS Activatort. Érdemes elolvasni alul a hozzászólásokat is.
0
0
0
0
jumbo avatar
Win 7 enterprise-hez tud valaki aktívátort?vagy kodot?
0
0
0
0
DeanRain avatar
Sziasztok srácok! Az lenne a kérdésem,hogy mitől lehet,hogy a win7 64-bites rendszer alatt a fekete özvegy és minden más op.rendszerbe integrált játéknál elkezd az ablak ugrálni,illetve villogni..pontosabban a keret.Nem egymás után több ablak ugrik fel,hanem csak az adott játékon belül a választási lehetőségek ablakai villognak.(Pl. az erősség beállítása játéknál,vagy a beállítások választásánál a legördülő ablak sora.) Vírusra gyanakszom,de nem rég raktam fel a win 7-et. Igaz,azóta sok mindent letöltöttem,és volt is pár fájl amit a Eset Smart sec. berakott karanténba.Most futtatok több spyware keresőt is,hátha megtalálja valamelyik a férget,vírust,kémprogramot,ami okozhatja. Persze ha ez okozza. Szerintetek mi lehet ludas?

Probléma megoldva. El sem hiszem..a gamepad okozta. (Logitech F310) Van rajta egy kapcsoló amivel átlehet állítani direct inputra illetve X inpura..ez kavart be. Hát ilyet!
Csak nem értem mi köze a win7 alapjátékainak a gamepadhoz? Azzal aligha lehet játszani a kártyát.😀 Amint olvasom a gamepad leírását ott azt ajánlja,hogy X inputra rakjam windows alatt.. Direct input régebbi szabvány,és nem mindig támogatja a Windows.Érdekes,mert akkor kezd el villogni a kurzor,ha X-re rakom. Egyes telepített játékoknál,meg folyton variálni kell ezeket a szabványokat.,és így is némelyik játéknál(pl. Fifa 13 )ugrál az RT gomb játék alatt,és nem azt csinálja a játékos,amit kellene.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
De be volt zárva (ilyenkor midnig bezárom...) nem tom mi baja lehet mert másnál nem csinálja...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bartos666 írta:
TaylorXIII írta:
bartos666 írta:
Miért van az hogy hát akarom írni az x-fire ini fálját, rámegyek hogy mentés de helyette a mentés máskét hozza be, 😲

Nem tudom. jegyzettömbbel nekem lehet mentés másként is meg mentés is. Én az átírás után szoktam CTRL+S-t nyomni s akkor nekem simán elmenti. na kis tesztelés után megvan a válasz. Írásvédetté van téve a fájl. Kapcsold ki s akkor engedi rendesen menteni azaz felülírni az adott fájlt.

Nincs védve, meg CTRL+S-esl is a mentés másként jön be 😕

nekem csak úgy sikerült előidéznem a problémádat s a xifre nekem is futott az átírás közben szóval ez nem lehet baj
0
0
0
0
sisko avatar
bartos666 írta:
TaylorXIII írta:
bartos666 írta:
Miért van az hogy hát akarom írni az x-fire ini fálját, rámegyek hogy mentés de helyette a mentés máskét hozza be, 😲

Nem tudom. jegyzettömbbel nekem lehet mentés másként is meg mentés is. Én az átírás után szoktam CTRL+S-t nyomni s akkor nekem simán elmenti. na kis tesztelés után megvan a válasz. Írásvédetté van téve a fájl. Kapcsold ki s akkor engedi rendesen menteni azaz felülírni az adott fájlt.

Esetleg próbáld magát az x-fire-t is bezárni,mert lehet,hogy az használja,azért nem lehet felülírni.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
TaylorXIII írta:
bartos666 írta:

0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bartos666 írta:

0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Légyszi segítsetek. Hogyan tudom beállítani a távoli asztali kapcsolatot gép számítógépem között?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem vagyok felhatalmazva alapszintű informatika órák tanítására.
0
0
0
0
Flash avatar
Nem azt kérdezte, hogy mire, hanem, hogy hogy tudná lementeni. 😆 😂
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ez most komoly?
DVD-re, pendrájvra, külső vincseszterre, belső vincseszterre, ZIP diskre, floppyra, mágnesszalagra, lyukkártyára, sárga nintendó kazettára.
Legyél már egy kicsit kreatív.
0
0
0
0
molfer98 avatar
és hogy tudnám lementeni?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hát például lemented az adataidat valamire.
Ha van a C: -n kívül más partíciód, nyert ügyed van, mert róla átmentheted a másikra dolgaidat. Installkor elég a C:-t formatálni.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Most Win 8 van fent de vissza akarom rakni a 7-et. Hogy tudom megcsinálni hogy ne vesszen el semmim?
0
0
0
0
Don Sajtos avatar
Sziasztok
Ez a hiba mitől keletkezik?
120912-39062-01.dmp 2012.12.09. 17:12:36 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 0x0000003b 00000000`c000001d fffff880`0115fae2 fffff880`096a6a30 00000000`00000000 fileinfo.sys fileinfo.sys+7ae2 64 bit (x64) ntoskrnl.exe+7fd00 C:\Windows\Minidump\120912-39062-01.dmp 4 15 7601 275 584
0
0
0
0
apetit1989 avatar
HDD-re gyanakodnék a helyedben.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A proci elég önmagához a Win7-hez pedig. Hogy hogy lassú? Lassan bootol vagy lassan nyitja meg az ablakokat?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Sziasztok! Most lett újra rakva a gépem Windows 7-el a "gyengébb" gépet nézzéetek és hát hogy mondjam? elég lassú néha? a CPU miatt igaz? 2 Ghz ... ha veszek egy 3 Ghz-es CPU-t akkor szerintettek gyorsabb lesz sokkal?: )
Előre is köszönöm a választ.
0
0
0
0
Pety avatar
Üdv, win7-ben hogy tudnám bekapcsolni a speaker fill-t? Quadrofont használok, és emlékszem, hogy régebben mind a 4 hangfal szólt, ha mondjuk online filmeztem, vagy zenét hallgattam, de utána le kellett cserélnem a win7-et, ill. újratelepíteni, és azóta nem működik, gyakorlatilag haszontalanul áll a szobámban 2 a 4 hangfalból, és 1 erősítő a 2-ből. . .
0
0
0
0
mathejocy avatar
És az a win7 SP1 and full update?
0
0
0
0
rex014 avatar
de nem megy haveromtol külcsönkértem az eredetit és azzal müködött
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Annak végképpen mennie kéne (AC Rev.) 64-bites Win7-en.
0
0
0
0
rex014 avatar
hát én csak azért gondoltam mert az AC revelations ment xp-n de már nem ment win 7 64 biten meg nem indul a ghost recon se sehogyse
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Rex,ez nem igaz,amit én probáltam,nem volt olyan ami ne futott volna el rajta. GamEger: bocs ennyire nem vagyok jártas a témában,segítenék,ha tudnék 😞
0
0
0
0
rex014 avatar
igaz hogy nem minden játék fut el win7 64 biten?
0
0
0
0
no avatar
Szasztok. Segítséget kérnék!!! Win 7 telepítése.Valaki egy részletes helpet majd köszi.
Problémám: a gépem nem indul el, mert kéri a telepítő cd behelyezését. Ultimatem van fent csak nem észleli. 2 vinyóról van megcsinálva, egy maxtor meg egy noname. Szóval a maxtoron vana windows, a vinyót észleli a biosz. Ha elkezdem telepíteni, akkor hogyan oldható meg az, ( 4 particióra van osztva.) hogy egy fényképek meghajtó(f) meg egy doksik meghajtó (e) megmaradjon, mert anyum és apum adatai ezen vannak. Lépésről lépésre ha valaki tudna segíteni megköszönném. Eddig bátyám intézte ezt a meghajtóformázást stb... Most nem ér rá diplomamunkája fontosabb, és nem akarom vele zavarni. Az a lényeg az a 2 meghajtó biztosra maradjon meg , mert pótolhatatlan adatok. Köszi.

-Ákos-
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
64-bitest érdemes felraknod.
0
0
0
0
daniel9501 avatar
Hali!!!Valaki segítene abba,hogy milyen Windows 7 érdemes rakni a gépemre 32 bitest vagy 64 bitest?😕
Válaszokat köszönöm😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció