Milyen fej/fülhallgatót/headset-et vegyek?

Szerző: molfer98, 2012. March 10., téma
Fórum » Periféria
Sziasztok én most akarok venni egy fülhallgatót. Ez lenne az: Skullcandy JIB. Vélemények?? :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Vélemények az alábbi termékről?

Corsair Vengeance 1300
0
0
0
0
LightLeach avatar
De nem baj, végül is így is segítettél, mert azok közül 3, amit belinkeltél jó 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
bocsi, tényleg nem értettük meg egymást 😃
0
0
0
0
LightLeach avatar
Bronson!
Nemérted mit mondok 😃 Tehát van egy mikrofonos headsetem, és az 2 jack dugóból áll, nekem olyan kéne, amin van mikrofon is, de nem 2 jack dugós.
0
0
0
0
Bronson avatar
akkor miért nem veszel mikrofonost alapból...? 😊 kevesebb kábel, kompaktabb kivitelezés... amúgy mihez kell, játékhoz, vagy inkább skype és hasonlók? pár mikrofonos füles i ponról:

NATEC Genesis H44 : 5000
SHARKOON Rush CORE : 5200
ARCTIC COOLING Arctic Sound P402 : 5486
GENIUS HS-G500V : 4800
0
0
0
0
LightLeach avatar
Bronson!
Hát azét kéne olyan, mert ugye kéne rá mikrofon is, ami általában 2 kábellel van megoldva, az egyik a mikrofon kábele, a másik meg magáé a fülesé, nekem meg a laptopon csak egy kombis csatlakozó van.
0
0
0
0
Bronson avatar
nem arra értettem, hanem miért nem jó a sima 3,5mm-es jack dugós? 😊
0
0
0
0
LightLeach avatar
Bronson!
Fontos a kombo jack, mert nem akarok ilyen átalakítókkal babrálni, sajnos van velük rossz tapasztalatom.
0
0
0
0
Bronson avatar
mennyire fontos a kombo jack? egyáltalán miért pont olyan?
0
0
0
0
LightLeach avatar
Nem tudtok véletlenül jó fülest kombo jackel, kb 6000 Ft-ig (nem baj, ha egy kicsivel több, de ne nagyon lépje túl)
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Rendben,köszönöm a segítséget!😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Akkor már inkább Canyon EP08 vagy Maxell Metallics. Már ha zenét is szeretnél rajtuk hallgatni, ezek tényleg a minimum szintek ahhoz.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Köszönöm a segítséget,már mások is mondták,hogy ilyen gagyikat ne vegyek.
Ez a SONY még pont bele is fér a keretbe😀
Visszajelzések szerint az árához képest,még ez is jó minőséget produkál:SONY MDR-EX10LP...szerintetek?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szabcsi: 116dB-ellel kétszer is meglehet süketülni ugyanarra a fülre.
Ha lehet inkább egy Sony EX50. Ez a minimum aminek már normális hangja van.
0
0
0
0
matyosowski avatar
ilyen agyhallgatóban tök mindegy milyet veszel mindegyik kula hangminőséget produkál.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Erről mi a véleményetek?😃..tudom,hogy olcsó meg minden,de az a 116dB elég jónak hangzik.
http://www.aru kereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sencor/sep-170-vc-p189027849/
0
0
0
0
matyosowski avatar
Vaaaagy amit szoktam írni Creativ Fatality Gaming Headset (mikrofonos, szerelhető is) asszem 7 ezer környékén van nekem is ilyen fülesem van és kib**zott jó 😃
0
0
0
0
no avatar
Van ez az Expert nevű hálózat, szoktam látni mindenféle Sony fülest/fejest 10-15 ezer alatt is.
0
0
0
0
adavidka11 avatar
KOWA: A Razer Kraken és a Siberia V2 a legjobb.
0
0
0
0
Slier avatar
Nekem kraken 7.1 van. Egyetlen hibája, hogy nincs külön hangerőszabályzó rajta, de ez nem probléma ha billentyűzettel állítja az ember a hangerőt.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Trust GXT 26-ról vélemény?
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
K0WA: Háááát egyik se 😊 Én Logitech G430-at vennék 😃 Siberia szerintem halk, Roccat nagyon jó de a füles súlya alatt elgyengül a pánt (műanyag). Másik kettőt viszont nem ismerem nagyon. Logitech mellett másik tippem a Kraken mert nagyon sok jó tapasztalatot hallottam felőle.
0
0
0
0
K0WA avatar
Szerintetek melyik a legjobb e 4 közül? Az ASUS ROG Orion, a Razer Kraken Pro, a Roccat Kave vagy a Steelseries Siberia V2?
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Razer Kraken 😀 az a legjobb ebben az árkategóriában 😀 mikrofon igaz nincs hozzá, de azt majd veszel külön 😀
0
0
0
0
Lacessz16 avatar
Sziasztok!!!
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy jó kis gamer Fejhallgatót*mikrofonost ha lehet!!!
A keretem olyan 8-18000 Ft ig terjed!
0
0
0
0
no avatar
Még tavaly nyáron vettem egy Ozone Rage ST-t... a kábele "összeugrott, felcsavarodott", megtört... az egyik fele szól a másik fele nem.
Az fix hogy ÉN több Ozone terméket nem veszek.
0
0
0
0
no avatar
PLANTRONICS Gamecom 780 erröl vélemény ehez nem kel külön hang kártya??
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
sudosu: vegyél egy zalman csíptetős mikrofont.
Szerintem nincs rossz hangja: [LINK]
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Sweetwater:
vagy csökkentett mód , és úgy törölni... de a revo uninstaller is jó progi a ccleaner mellett
0
0
0
0
Sweetwater avatar
sudosu
Köszönöm.Lehet hogy jó tippet írtál.Majd kipróbálom.
0
0
0
0
sudosu avatar
SweetWater:
Lehet a uninstaller csak Xp-nél fut. Állítsd át a kompatibilitást XP-re vagy csak egyszerűen töröld ki a mappáját a játéknak, utána CCLeaner-el kitudod takarítani az utána maradt szemetet.

Egyébként meg minden témához ha új hozzászólás érkezik megjelenik a fórum főoldalán 😀.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Sziasztok.Azért írok ide mert itt jobban észreveszitek.Az lenne a problémám hogy nem tudom letörölni a gépemről a Resident Evil 3 Nemesis-t ezt a két ablakot adja ki.
https://s14.postimg.org/m6qc3ltdd/K_pkiv_g_s.pnghttps://s14.postimg.org/3sfszmh2p/K_pkiv_g_s_2.png
0
0
0
0
sudosu avatar
max 2-3k HUF-ért nem tudtok jó különálló mikrofont, ahol annyira nem hallatszik a zúgás, búgás 😀? Fontos lenne hogy különálló legyen mivel van egy viszonylag jó fejhallgatóm.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Eladó egy pár hónapos Denon AH-D1100 Fejhallgató dobozában minden tartozékával. Ár: 28k Akit érdekel az küldjön üzenetet.
https://www.avx.hu/forum/uploads/monthly_04_2014/post-12198-0-52166600-1397218232.jpg

TERMÉK LEÍRÁS:
Aluminum ház
Új fejlesztésű 50mm-es membránok a magas hangminőség érdekében
Új fejlesztésű 3D lágy bőr fülpárnák a legnagyobb kényelem érdekében
Mikroszálas membrán Akusztikus Optimalizációval - a membrán előtti és mögötti hangnyomás kiegyensúlyozásával optimális akusztikus karakterisztikát
biztosít, tiszta és dinamikus hangzás
Textil borítású OFC kábel - teljes mértékben egyforma kábelhosszal a jobb és baloldali csatornák számára - az optimális hangminőség érdekében
3.5mm-es aranyozott csatlakozó alumínium borítással
6,3 mm-es sztereo csatlakozó-átalakító
Y típusú 7N-OFC kábel a legjobb minőség érdekében
Lágy bőr hordtáska
Impedancia: 32 ohm, frekvencia átvitel: 5 - 37000 Hz, tömeg: 180g (kábel nélkül)
Kábel: 1,3 m-es 7N-OFC kábel, hosszabbító kábel: 1,7m
Fekete szín

[LINK]
0
0
0
0
LightLeach avatar
Nekem az acme ha 07 lett a vége, ha valakinek nincs pénze fülesre csak 5K körül, annak nagyon tudom ajánlani, hihetetlen szépen szól, mély tartományban is kiváló.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
dcsabika:
én még mindig ezt tudom ajánlani ebben az árkategóriában: Philips SHP2500 fejhallgató - 4500Ft. , ingyenes kiszállítással. Több éve megvan nekem és még mindig szuper. Filmnézéshez, játékhoz is (szerintem) tökéletes.
0
0
0
0
LightLeach avatar
sajnos nincs sok pénzem fülesre, mert most vettem egeret is, de 5K körül milyen használhatót tudtok? Olyan kellene, amin van hangerőállító.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Razer Kraken Pro 😀 De akármelyiket is választod, egyikkel se jársz rosszul 😉
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Sziasztok! Játékhoz melyiket ajánlanátok?
Razer Kraken Pro, vagy SteelSeries Siberia v2?
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek melyiket érdemesebb venni (játékokhoz)?

Ozone Rage 7HX
vagy
Plantronics Gamecom 780?
0
0
0
0
Alonso01 avatar
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani játékokhoz maximum 17-18 ezer ft-ig headseteket?
0
0
0
0
Razer015 avatar
Nekem Plantronics Gamecom 780-van Virtuális 7.1-el kiváló mikrofonnal olyan 15-20 körül mozog azt hiszem 😃 Nekem Best buy volt pláne CS:GO-hoz 😆
0
0
0
0
matyosowski avatar
nem is az 50 ezres kategóriában versenyeztetném 😃 saját kategóriájában szerintem best buy de kinek mi ?D
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Azért nem mondanám hogy a legjobb, maximum akkor ha abban az árkategóriában gondolkodunk 😊

SonyBl4ck: Milyen árban gondolkodsz?
0
0
0
0
matyosowski avatar
mikrofonos Creative Fatality Gaming Headset (nekem is ilyen van szerintem LEGJOBB 😃😉 ez alatt nem tudok érdemleges fülest amúgy. esetleg Sennheiser de azon nincs miki 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
milyen árban gondolkodsz? És mihez kellene?
0
0
0
0
SonyBl4ck avatar
Milyen mikrofonos headset-et tudtok?
0
0
0
0
FoLey avatar
Neten utánanézelődtem és Sharkoon Rush a best buy a 5k alatti kategóriában és azt rendeltem meg,genius-al csak probléma van.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Sharkoon Rush vagy A4Tech HS 780.
0
0
0
0
FoLey avatar
Akkor ajánl 5k alatt fejest még A4 Tech hs-800-at néztem ki,de ez a legjobb még Sharkoon Rush.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció