Bronson!
Nemérted mit mondok 😃 Tehát van egy mikrofonos headsetem, és az 2 jack dugóból áll, nekem olyan kéne, amin van mikrofon is, de nem 2 jack dugós.
akkor miért nem veszel mikrofonost alapból...? 😊 kevesebb kábel, kompaktabb kivitelezés... amúgy mihez kell, játékhoz, vagy inkább skype és hasonlók? pár mikrofonos füles i ponról:
Bronson!
Hát azét kéne olyan, mert ugye kéne rá mikrofon is, ami általában 2 kábellel van megoldva, az egyik a mikrofon kábele, a másik meg magáé a fülesé, nekem meg a laptopon csak egy kombis csatlakozó van.
Köszönöm a segítséget,már mások is mondták,hogy ilyen gagyikat ne vegyek.
Ez a SONY még pont bele is fér a keretbe😀
Visszajelzések szerint az árához képest,még ez is jó minőséget produkál:SONY MDR-EX10LP...szerintetek?
Erről mi a véleményetek?😃..tudom,hogy olcsó meg minden,de az a 116dB elég jónak hangzik.
http://www.aru kereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sencor/sep-170-vc-p189027849/
Vaaaagy amit szoktam írni Creativ Fatality Gaming Headset (mikrofonos, szerelhető is) asszem 7 ezer környékén van nekem is ilyen fülesem van és kib**zott jó 😃
K0WA: Háááát egyik se 😊 Én Logitech G430-at vennék 😃 Siberia szerintem halk, Roccat nagyon jó de a füles súlya alatt elgyengül a pánt (műanyag). Másik kettőt viszont nem ismerem nagyon. Logitech mellett másik tippem a Kraken mert nagyon sok jó tapasztalatot hallottam felőle.
Még tavaly nyáron vettem egy Ozone Rage ST-t... a kábele "összeugrott, felcsavarodott", megtört... az egyik fele szól a másik fele nem.
Az fix hogy ÉN több Ozone terméket nem veszek.
SweetWater:
Lehet a uninstaller csak Xp-nél fut. Állítsd át a kompatibilitást XP-re vagy csak egyszerűen töröld ki a mappáját a játéknak, utána CCLeaner-el kitudod takarítani az utána maradt szemetet.
Egyébként meg minden témához ha új hozzászólás érkezik megjelenik a fórum főoldalán 😀.
Sziasztok.Azért írok ide mert itt jobban észreveszitek.Az lenne a problémám hogy nem tudom letörölni a gépemről a Resident Evil 3 Nemesis-t ezt a két ablakot adja ki.
max 2-3k HUF-ért nem tudtok jó különálló mikrofont, ahol annyira nem hallatszik a zúgás, búgás 😀? Fontos lenne hogy különálló legyen mivel van egy viszonylag jó fejhallgatóm.
Eladó egy pár hónapos Denon AH-D1100 Fejhallgató dobozában minden tartozékával. Ár: 28k Akit érdekel az küldjön üzenetet.
TERMÉK LEÍRÁS:
Aluminum ház
Új fejlesztésű 50mm-es membránok a magas hangminőség érdekében
Új fejlesztésű 3D lágy bőr fülpárnák a legnagyobb kényelem érdekében
Mikroszálas membrán Akusztikus Optimalizációval - a membrán előtti és mögötti hangnyomás kiegyensúlyozásával optimális akusztikus karakterisztikát
biztosít, tiszta és dinamikus hangzás
Textil borítású OFC kábel - teljes mértékben egyforma kábelhosszal a jobb és baloldali csatornák számára - az optimális hangminőség érdekében
3.5mm-es aranyozott csatlakozó alumínium borítással
6,3 mm-es sztereo csatlakozó-átalakító
Y típusú 7N-OFC kábel a legjobb minőség érdekében
Lágy bőr hordtáska
Impedancia: 32 ohm, frekvencia átvitel: 5 - 37000 Hz, tömeg: 180g (kábel nélkül)
Kábel: 1,3 m-es 7N-OFC kábel, hosszabbító kábel: 1,7m
Fekete szín
Nekem az acme ha 07 lett a vége, ha valakinek nincs pénze fülesre csak 5K körül, annak nagyon tudom ajánlani, hihetetlen szépen szól, mély tartományban is kiváló.
dcsabika:
én még mindig ezt tudom ajánlani ebben az árkategóriában: Philips SHP2500 fejhallgató - 4500Ft. , ingyenes kiszállítással. Több éve megvan nekem és még mindig szuper. Filmnézéshez, játékhoz is (szerintem) tökéletes.
mikrofonos Creative Fatality Gaming Headset (nekem is ilyen van szerintem LEGJOBB 😃😉 ez alatt nem tudok érdemleges fülest amúgy. esetleg Sennheiser de azon nincs miki 😃
Corsair Vengeance 1300
Nemérted mit mondok 😃 Tehát van egy mikrofonos headsetem, és az 2 jack dugóból áll, nekem olyan kéne, amin van mikrofon is, de nem 2 jack dugós.
NATEC Genesis H44 : 5000
SHARKOON Rush CORE : 5200
ARCTIC COOLING Arctic Sound P402 : 5486
GENIUS HS-G500V : 4800
Hát azét kéne olyan, mert ugye kéne rá mikrofon is, ami általában 2 kábellel van megoldva, az egyik a mikrofon kábele, a másik meg magáé a fülesé, nekem meg a laptopon csak egy kombis csatlakozó van.
Fontos a kombo jack, mert nem akarok ilyen átalakítókkal babrálni, sajnos van velük rossz tapasztalatom.
Ez a SONY még pont bele is fér a keretbe😀
Visszajelzések szerint az árához képest,még ez is jó minőséget produkál:SONY MDR-EX10LP...szerintetek?
Ha lehet inkább egy Sony EX50. Ez a minimum aminek már normális hangja van.
http://www.aru kereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sencor/sep-170-vc-p189027849/
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy jó kis gamer Fejhallgatót*mikrofonost ha lehet!!!
A keretem olyan 8-18000 Ft ig terjed!
Az fix hogy ÉN több Ozone terméket nem veszek.
Szerintem nincs rossz hangja: [LINK]
vagy csökkentett mód , és úgy törölni... de a revo uninstaller is jó progi a ccleaner mellett
Köszönöm.Lehet hogy jó tippet írtál.Majd kipróbálom.
Lehet a uninstaller csak Xp-nél fut. Állítsd át a kompatibilitást XP-re vagy csak egyszerűen töröld ki a mappáját a játéknak, utána CCLeaner-el kitudod takarítani az utána maradt szemetet.
Egyébként meg minden témához ha új hozzászólás érkezik megjelenik a fórum főoldalán 😀.
TERMÉK LEÍRÁS:
Aluminum ház
Új fejlesztésű 50mm-es membránok a magas hangminőség érdekében
Új fejlesztésű 3D lágy bőr fülpárnák a legnagyobb kényelem érdekében
Mikroszálas membrán Akusztikus Optimalizációval - a membrán előtti és mögötti hangnyomás kiegyensúlyozásával optimális akusztikus karakterisztikát
biztosít, tiszta és dinamikus hangzás
Textil borítású OFC kábel - teljes mértékben egyforma kábelhosszal a jobb és baloldali csatornák számára - az optimális hangminőség érdekében
3.5mm-es aranyozott csatlakozó alumínium borítással
6,3 mm-es sztereo csatlakozó-átalakító
Y típusú 7N-OFC kábel a legjobb minőség érdekében
Lágy bőr hordtáska
Impedancia: 32 ohm, frekvencia átvitel: 5 - 37000 Hz, tömeg: 180g (kábel nélkül)
Kábel: 1,3 m-es 7N-OFC kábel, hosszabbító kábel: 1,7m
Fekete szín
[LINK]
én még mindig ezt tudom ajánlani ebben az árkategóriában: Philips SHP2500 fejhallgató - 4500Ft. , ingyenes kiszállítással. Több éve megvan nekem és még mindig szuper. Filmnézéshez, játékhoz is (szerintem) tökéletes.
Razer Kraken Pro, vagy SteelSeries Siberia v2?
Ozone Rage 7HX
vagy
Plantronics Gamecom 780?
Tudnátok ajánlani játékokhoz maximum 17-18 ezer ft-ig headseteket?
SonyBl4ck: Milyen árban gondolkodsz?