Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabi86 avatar
Akkor még várok a kipróbálásával míg nem lesz rendes aktíváló marad a win 7 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Igazából elegem lett és ma feltettem egy sima 8-ast amit már tudtam aktiválni...nem tudom,meddig lehet használni,nincs megadva dátum,viszont naponta párszor bedob magától a gépházba hogy aktiváld,de ha kilépsz folytathatod a munkát...
0
0
0
0
gabi86 avatar
Amíg nem aktíválod meddig engedi használni ?
0
0
0
0
Bronson avatar
Sziasztok!Nemrég telepítettem a Win8.1 RTM verziót.Még szoknom kell kicsit,nagyon fura 😀 Kérdésem:hogy lehet ezt aktiválni?Google barátunk adott pár tippet de semmi nem vált be eddig...telefonos cuccot kerülném...
0
0
0
0
sudosu avatar
Újabb tapasztalat: Meglepődtem de a BF4 többnyire 35FPS-el fut 😀. Igaz full lowon és 1024x768-on, de még így is eszméletlen milyen gyönyörű 😃!
0
0
0
0
beatimgame avatar
Hali az előzőleg felvetett probléma, haverom megfogalmazásával:

"
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni.
Windows 8.1 Pro van a laptopomon, egy dell n5110 core i7es verzióról van szó, de ez annyira nem is lényeg.
Csak annyi, hogy laptop, nos szoktam használni játékra, de úgy hogy visszafogom a procit, nem szeretem ha órákig 80 fok felett duruzsol a picikém. ( jöhet az a bökölődés, hogy akkor minek vettem i7-est, de van amikor engedem teljes teljesítménnyel, munka közben ) Szóval a lényeg:
Játék közben visszavettem eddig mindig a procit %-osan egy külön energiasémám volt erre az egészre. Most viszont valamiért amit ezen a képen láthattok:
https://prohardver.hu/dl/upc/2013-02/231965_elso.png

itt számomra ez nem így jelenik meg, hanem csak a rendszer hűtési házirendje jelenik meg, ez a processzor babrálhatóság nem. Pontosan nem emlékszem, de mintha Driverek feltétele előtt még ott lett volna, egyet tudok, sima win8on BIZTOSAN ott volt a min és max processzorteljesítmény állíthatósága.
A kérdésem az volna, hogy ezt hogy a viharba tudnám oda visszavarázsolni? mert nagy szükségem lenne rá! Lehet külön program is vagy bármi, de szeretném továbbra is alkalmazni ezt a beállítást. "
0
0
0
0
GodSie avatar
csak vicceltem 😃 elne hidd már ac 3 msot 89 fpsel megy 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Mit vártál? Minél nagyobb a felbontás annál inkább a videokártya dolgozik.. Ezek szerint a 760-at már az előző procid is kihajtotta FullHD-n..
0
0
0
0
GodSie avatar
nah megvettem az fx 8320at semmi változás nicnsen.
0
0
0
0
sudosu avatar
Én is megvagyok elégedve vele 😀, programozáshoz sokkal gyorsabb mint a 7. Játékoknál se volt még különös panaszom, nagyja jobban fut mint 7-en
0
0
0
0
Tekki avatar
Én valami olyant hallottam hogy a játékosoknak nagyon kedvez több az fps mint windows 7-el 😀 + Be is bizonyították 😆
0
0
0
0
GodSie avatar
Szevasztok most vettem új cuccokat a gépbe fx 8320 gtx 760 😀 jobban mennének a játékok windows 8 alatt mint windows 7-en?
0
0
0
0
mathejocy avatar
big15 :Nem tűnt el,csak a vezérlőpulta át lett pakolva.
0
0
0
0
Tekki avatar
Igen 😉 több fps + jó is 😃
0
0
0
0
Vicmusz avatar
Sziasztok.

Játékosok szempontjából megéri váltani Windows 8.1-re? Nekem jelenleg sima Windows 8 van.
0
0
0
0
beatimgame avatar
Hi all!
Haver most tette fel a Dell inspiron N5110 lapijára a win8.1et és egy problémába ütközött. Még a win8nál tudta szabályozni a CPU terhelhetőségét a sémáknál, de ez a funkció eltűnt a 8.1 nél. Van valakinek valami ötlete hogyan hozza vissza. Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
Leone743 avatar
Én kipróbáltam nekem nem jött be.
0
0
0
0
sudosu avatar
Tapasztalat: DisplayFusion miatt néha szétfagy az Explorer, ha bezárom a DisplayFusion-t és újraindítom újra jó lesz. Olyan hibát csinál hogy a képernyőn csak mutatja az ablakot, de dolgozni nem tudsz vele (talán így tudom legegyszerűbben elmagyarázni a hibát)
0
0
0
0
garada avatar
Windows 8.1 Egy kis csalódás volt a kezdése..
0
0
0
0
Angelors avatar
Köszönöm szépen! 😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Ha a C-re rakod a rendszert és csak azt formázod,ugyan ugy meg marad a D. Nem fog törlödni semmi rola.
0
0
0
0
Angelors avatar
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni ez ügyben:
Na most ugye nekem megvan a Windows 8 Professional, és a gépemben két partícióra van osztva a vinyó. Na most én a C-t mindenképpen formáznám, és arra telepíteném fel a rendszert, de szeretném ha a D meghajtón az összes eddigi dolgaim meg lennének. Ez valahogy megoldható-e?

Köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
Neymar7 avatar
Végül ezt töltöttem le: Microsoft Windows 8.1 Enterprise x64 HUN MSDN + KMSpico v9.0.3.20131026 ma délután elkezdem.Akkor nem baj ha win 8-as drivereket rakok fel a win 8.1-re?
0
0
0
0
sudosu avatar
Neymar7: Csak a start menü miatt fölösleges felrakni, mert csak a gombot rakták vissza egyébként a modern ui jön be ha rányomsz 😀. Tehát ugyanúgy start menü alternatíva kell
0
0
0
0
Roy-Mustang avatar
Nem lesz gond, nekem jelenleg sima 8-as driver van fent a videokártyámhoz.
0
0
0
0
Neymar7 avatar
Nem lesz gond ha a 8.1hez a 8 as drivereket rakok fel?Mert akkor 8.1 lesz mert a start menü miatt.
0
0
0
0
Roy-Mustang avatar
Felrakod simán a win 8.1-at, telepítés közben felrakja magának az alap win-es drivereket amiket felismer a gép. Ha meg valamivel gikszer lenne akkor leszeded hozzá a sima 8-hoz kiadott drivert és fel rakod azt.
0
0
0
0
Neymar7 avatar
Az hogy kell elindítani hogy magátol majd felnyomja az alaplapi drivereket?Amúgy meg nézd meg a drivereket a win 8 64 bitesnél meg a win 8.1 64 bitesnél nincs a 8.1-hez driver nézd ezt: http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-970a-ds3rev_30/download/

Vagy akkor ezeket fel teszi magától vagy akkor le kell tölteni? nem értem
0
0
0
0
mathejocy avatar
A 8.1-et aktiválva használom.VAN rá aktivátor annak aki szintén a virágboltit használja.
A Gyerekek gépére is az tettem fel,pedig nem egy atomerőmű.(Alaplapi drivereket nem kell telepíteni,feltolja magától)
0
0
0
0
sudosu avatar
8.1-ben végre kijavították az Audio driver hibáját, és nincs már audio lagg. Realtek Integrált hangkarinál 😀
0
0
0
0
no avatar
8.1 az egy nagyobb frissítés, nem hiszem hogy driver problémáid lennének.
0
0
0
0
sudosu avatar
engem zavar hogy az egész csempe eltakarja a képernyőt, és nem látom az ablakokat közbe. Azt hogy lusta vagy odavinni azt úgy tudod megoldani hogy a Windows Gombot nyomogatod 😆
0
0
0
0
kaizinger avatar
Nem tom miért olyan fontos az a start menü már win7 nél is erőltetet volt és lassú egyes folyamatoknál!
win 8 sokkal átláthatóbb annyi hogy nemm kell a sarokba vinned az egeret hogy a belső csempe felületet érd el!
0
0
0
0
Balage89 avatar
Full ugyanaz csak ottvan alol a gomb 😃 de ugyanazt a kezdőképernyőt hozza elő 😃 Microsoft Windows 8 Professional x64 MSDN HUN VL én ezt töltöttem le.
0
0
0
0
kaizinger avatar
én nem is tudok rá frissiteni pedig a leírtakat követtem!
de egyébként énse sok jót hallotam a 8.1 ről
0
0
0
0
Balage89 avatar
Sz.tem simán jó a sima 8 is, a 8.1 még kiforratlan nagyon hogy szépen fogalmazzak, sz.tem még nem éri meg váltani 😃
0
0
0
0
fort988 avatar
helló valaki tudna nekem egy win 8.1 pro activator linket?? jöhet privátba is 😀 előre is kösz
0
0
0
0
no avatar
Sikerült viszont én nem érzek változást. Miben jobb ez,mint a sima?
0
0
0
0
sudosu avatar
sacpatrik: Lehet frissíteni a win 8-at sima 8.1-re itt egy leírás hozzá [LINK]
De választhatod a tiszta telepítést is, ha már ráférne a gépedre egy újratelepítés.
0
0
0
0
no avatar
Hülye kérdés következik,de ez a 8.1 most hogy is van? Hogyan tudom felrakni.
Jelenleg sima Windows 8 Pro_t használok.
0
0
0
0
sudosu avatar
Végül felraktam a 8.1-et, eddig nagyon megvagyok elégedve vele. Fényévekkel gyorsabb mint a 7 és a sima 8.
Játékokat nem nagyon nézegettem eddig, de Osu!-ba 30FPS-el több lett 😀 (Bár lehet ennek az új NVIDIA driver is az oka) tehát 470FPS helyett 500 lett 😜
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
Synda Rebirth : tudtam h professional 😃 de abból is a próbavezió v mi? 😃
0
0
0
0
no avatar
Játékok is változóak valahol 5%+ win8nak valahol a win7nek.

Szerintem tegyél vele egy próbát én szerintem a legnagyobb ellenzője voltam ennek az egész csempés cuccnak, de most már tökre megszoktam és nem mennék vissza win7re, játék miatt meg ne agódj mint írtam változó valahol jobb valahol rosszabb, személy szerint jobban kezeli a többmagos proci mint a win7-t
0
0
0
0
sudosu avatar
Érdemes Windows 8.1-re váltani 😀?
Főként programozásra kéne, láttam fórumokon hogy mindenben gyorsabb a 8 mint a 7 kivéve játékokban, de azért ha akarok valami játékkal játszani (régebbivel is) akkor futni fog normálisan?

Sima Win 8-al elég kellemetlen tapasztalataim voltak, de lassan muszáj lesz váltanom az új Visual Studio miatt
0
0
0
0
Nitram1 avatar
Érdemes feltenni egy win7 ultimate helyett egy mezei win 8 at? játékok szempontjábol mennének win 8 alatt is mert eddig nem volt olyan ami ne ment volna a 7 el köszi elöre is!
0
0
0
0
no avatar
TheAdakinHUN: Az inkább Professional ! 😃
0
0
0
0
fort988 avatar
GAMER2: far cry 3, grid2. metro last light .stb nem tudod hogy mi lehet a gond ?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Pontosan melyik játékok ezek? Sajnos a régebbieket tényleg nem annyira szereti 😕
0
0
0
0
fort988 avatar
sziasztok azt szeretném meg kérdezni,hogy az miért van hogy minden játék működése leáll egy 10 perc után vagy annyi se.(néha kékhalál) win8-am van. Valaki tudna segíteni??? Előre is Köszönöm!!! 😀
0
0
0
0
spleenszuru avatar
stabilabb, gyorsabb, "satöbbibb", mint a sima 8 ? 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció