Igazából elegem lett és ma feltettem egy sima 8-ast amit már tudtam aktiválni...nem tudom,meddig lehet használni,nincs megadva dátum,viszont naponta párszor bedob magától a gépházba hogy aktiváld,de ha kilépsz folytathatod a munkát...
Sziasztok!Nemrég telepítettem a Win8.1 RTM verziót.Még szoknom kell kicsit,nagyon fura 😀 Kérdésem:hogy lehet ezt aktiválni?Google barátunk adott pár tippet de semmi nem vált be eddig...telefonos cuccot kerülném...
Hali az előzőleg felvetett probléma, haverom megfogalmazásával:
"
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni.
Windows 8.1 Pro van a laptopomon, egy dell n5110 core i7es verzióról van szó, de ez annyira nem is lényeg.
Csak annyi, hogy laptop, nos szoktam használni játékra, de úgy hogy visszafogom a procit, nem szeretem ha órákig 80 fok felett duruzsol a picikém. ( jöhet az a bökölődés, hogy akkor minek vettem i7-est, de van amikor engedem teljes teljesítménnyel, munka közben ) Szóval a lényeg:
Játék közben visszavettem eddig mindig a procit %-osan egy külön energiasémám volt erre az egészre. Most viszont valamiért amit ezen a képen láthattok:
itt számomra ez nem így jelenik meg, hanem csak a rendszer hűtési házirendje jelenik meg, ez a processzor babrálhatóság nem. Pontosan nem emlékszem, de mintha Driverek feltétele előtt még ott lett volna, egyet tudok, sima win8on BIZTOSAN ott volt a min és max processzorteljesítmény állíthatósága.
A kérdésem az volna, hogy ezt hogy a viharba tudnám oda visszavarázsolni? mert nagy szükségem lenne rá! Lehet külön program is vagy bármi, de szeretném továbbra is alkalmazni ezt a beállítást. "
Hi all!
Haver most tette fel a Dell inspiron N5110 lapijára a win8.1et és egy problémába ütközött. Még a win8nál tudta szabályozni a CPU terhelhetőségét a sémáknál, de ez a funkció eltűnt a 8.1 nél. Van valakinek valami ötlete hogyan hozza vissza. Előre is köszönöm a válaszokat.
Tapasztalat: DisplayFusion miatt néha szétfagy az Explorer, ha bezárom a DisplayFusion-t és újraindítom újra jó lesz. Olyan hibát csinál hogy a képernyőn csak mutatja az ablakot, de dolgozni nem tudsz vele (talán így tudom legegyszerűbben elmagyarázni a hibát)
Segítségeteket szeretném kérni ez ügyben:
Na most ugye nekem megvan a Windows 8 Professional, és a gépemben két partícióra van osztva a vinyó. Na most én a C-t mindenképpen formáznám, és arra telepíteném fel a rendszert, de szeretném ha a D meghajtón az összes eddigi dolgaim meg lennének. Ez valahogy megoldható-e?
Végül ezt töltöttem le: Microsoft Windows 8.1 Enterprise x64 HUN MSDN + KMSpico v9.0.3.20131026 ma délután elkezdem.Akkor nem baj ha win 8-as drivereket rakok fel a win 8.1-re?
Neymar7: Csak a start menü miatt fölösleges felrakni, mert csak a gombot rakták vissza egyébként a modern ui jön be ha rányomsz 😀. Tehát ugyanúgy start menü alternatíva kell
Felrakod simán a win 8.1-at, telepítés közben felrakja magának az alap win-es drivereket amiket felismer a gép. Ha meg valamivel gikszer lenne akkor leszeded hozzá a sima 8-hoz kiadott drivert és fel rakod azt.
Az hogy kell elindítani hogy magátol majd felnyomja az alaplapi drivereket?Amúgy meg nézd meg a drivereket a win 8 64 bitesnél meg a win 8.1 64 bitesnél nincs a 8.1-hez driver nézd ezt: http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-970a-ds3rev_30/download/
Vagy akkor ezeket fel teszi magától vagy akkor le kell tölteni? nem értem
A 8.1-et aktiválva használom.VAN rá aktivátor annak aki szintén a virágboltit használja.
A Gyerekek gépére is az tettem fel,pedig nem egy atomerőmű.(Alaplapi drivereket nem kell telepíteni,feltolja magától)
engem zavar hogy az egész csempe eltakarja a képernyőt, és nem látom az ablakokat közbe. Azt hogy lusta vagy odavinni azt úgy tudod megoldani hogy a Windows Gombot nyomogatod 😆
Nem tom miért olyan fontos az a start menü már win7 nél is erőltetet volt és lassú egyes folyamatoknál!
win 8 sokkal átláthatóbb annyi hogy nemm kell a sarokba vinned az egeret hogy a belső csempe felületet érd el!
sacpatrik: Lehet frissíteni a win 8-at sima 8.1-re itt egy leírás hozzá [LINK]
De választhatod a tiszta telepítést is, ha már ráférne a gépedre egy újratelepítés.
Végül felraktam a 8.1-et, eddig nagyon megvagyok elégedve vele. Fényévekkel gyorsabb mint a 7 és a sima 8.
Játékokat nem nagyon nézegettem eddig, de Osu!-ba 30FPS-el több lett 😀 (Bár lehet ennek az új NVIDIA driver is az oka) tehát 470FPS helyett 500 lett 😜
Játékok is változóak valahol 5%+ win8nak valahol a win7nek.
Szerintem tegyél vele egy próbát én szerintem a legnagyobb ellenzője voltam ennek az egész csempés cuccnak, de most már tökre megszoktam és nem mennék vissza win7re, játék miatt meg ne agódj mint írtam változó valahol jobb valahol rosszabb, személy szerint jobban kezeli a többmagos proci mint a win7-t
Érdemes Windows 8.1-re váltani 😀?
Főként programozásra kéne, láttam fórumokon hogy mindenben gyorsabb a 8 mint a 7 kivéve játékokban, de azért ha akarok valami játékkal játszani (régebbivel is) akkor futni fog normálisan?
Sima Win 8-al elég kellemetlen tapasztalataim voltak, de lassan muszáj lesz váltanom az új Visual Studio miatt
Érdemes feltenni egy win7 ultimate helyett egy mezei win 8 at? játékok szempontjábol mennének win 8 alatt is mert eddig nem volt olyan ami ne ment volna a 7 el köszi elöre is!
sziasztok azt szeretném meg kérdezni,hogy az miért van hogy minden játék működése leáll egy 10 perc után vagy annyi se.(néha kékhalál) win8-am van. Valaki tudna segíteni??? Előre is Köszönöm!!! 😀
"
Sziasztok!
Lenne egy problémám amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni.
Windows 8.1 Pro van a laptopomon, egy dell n5110 core i7es verzióról van szó, de ez annyira nem is lényeg.
Csak annyi, hogy laptop, nos szoktam használni játékra, de úgy hogy visszafogom a procit, nem szeretem ha órákig 80 fok felett duruzsol a picikém. ( jöhet az a bökölődés, hogy akkor minek vettem i7-est, de van amikor engedem teljes teljesítménnyel, munka közben ) Szóval a lényeg:
Játék közben visszavettem eddig mindig a procit %-osan egy külön energiasémám volt erre az egészre. Most viszont valamiért amit ezen a képen láthattok:
itt számomra ez nem így jelenik meg, hanem csak a rendszer hűtési házirendje jelenik meg, ez a processzor babrálhatóság nem. Pontosan nem emlékszem, de mintha Driverek feltétele előtt még ott lett volna, egyet tudok, sima win8on BIZTOSAN ott volt a min és max processzorteljesítmény állíthatósága.
A kérdésem az volna, hogy ezt hogy a viharba tudnám oda visszavarázsolni? mert nagy szükségem lenne rá! Lehet külön program is vagy bármi, de szeretném továbbra is alkalmazni ezt a beállítást. "
Játékosok szempontjából megéri váltani Windows 8.1-re? Nekem jelenleg sima Windows 8 van.
Haver most tette fel a Dell inspiron N5110 lapijára a win8.1et és egy problémába ütközött. Még a win8nál tudta szabályozni a CPU terhelhetőségét a sémáknál, de ez a funkció eltűnt a 8.1 nél. Van valakinek valami ötlete hogyan hozza vissza. Előre is köszönöm a válaszokat.
Segítségeteket szeretném kérni ez ügyben:
Na most ugye nekem megvan a Windows 8 Professional, és a gépemben két partícióra van osztva a vinyó. Na most én a C-t mindenképpen formáznám, és arra telepíteném fel a rendszert, de szeretném ha a D meghajtón az összes eddigi dolgaim meg lennének. Ez valahogy megoldható-e?
Köszönöm a válaszokat
Vagy akkor ezeket fel teszi magától vagy akkor le kell tölteni? nem értem
A Gyerekek gépére is az tettem fel,pedig nem egy atomerőmű.(Alaplapi drivereket nem kell telepíteni,feltolja magától)
win 8 sokkal átláthatóbb annyi hogy nemm kell a sarokba vinned az egeret hogy a belső csempe felületet érd el!
de egyébként énse sok jót hallotam a 8.1 ről
De választhatod a tiszta telepítést is, ha már ráférne a gépedre egy újratelepítés.
Jelenleg sima Windows 8 Pro_t használok.
Játékokat nem nagyon nézegettem eddig, de Osu!-ba 30FPS-el több lett 😀 (Bár lehet ennek az új NVIDIA driver is az oka) tehát 470FPS helyett 500 lett 😜
Szerintem tegyél vele egy próbát én szerintem a legnagyobb ellenzője voltam ennek az egész csempés cuccnak, de most már tökre megszoktam és nem mennék vissza win7re, játék miatt meg ne agódj mint írtam változó valahol jobb valahol rosszabb, személy szerint jobban kezeli a többmagos proci mint a win7-t
Főként programozásra kéne, láttam fórumokon hogy mindenben gyorsabb a 8 mint a 7 kivéve játékokban, de azért ha akarok valami játékkal játszani (régebbivel is) akkor futni fog normálisan?
Sima Win 8-al elég kellemetlen tapasztalataim voltak, de lassan muszáj lesz váltanom az új Visual Studio miatt