Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szeretném kérni a véleményeteket, mert már teljesen összezavarodtam. Kérdeztem ismerősöket hogy milyen telefont érdemes venni hosszú távra, úgy hogy ne kelljen 😆a-s romokat pakolgatni rá.
Kritériumok nagyjából ezek voltak: legyen vaku, tudjon normális képet csinálni, bírjon ki közel egy napot wifivel/minimális játékkal/videó nézegetéssel/zenehallgatással. Ára meg olyan 75-80 magasságában legyen (bár sajnálok annyit kiadni érte, de ha ez kell ahhoz hogy normálisan bírjon éveket akkor legyen, bár az is szomorú hogy a gsm boltokban a nem ide szánt készülékek 10-15 ezerrel olcsóbbak mint az ideszántak)
Mivel tudják hogy a samsungot leszámítva nagyjából mondhatnak bármit így ezeket kaptam: LG G2/G3/Spirit 4G és egy HTC Desire 820.
Valamiért a G2-t mondják többen is.
Szóval szeretnék egy kis véleményt kérni, hogy szerintetek mi az amit ténylegesen érdemes megvenni és megéri a pénzét (persze mondhattok egyebet is, nem kell a felsoroltakhoz ragaszkodni).
- Sony Xperia Z2/Z3 esetleg compact verziojuk?!
Melyiket tudnátok ajánlani? 😀
Szóval:ezeket nézegettem
-HTC One M9
-Iphone 6 V 5S
-Lg G flex2
valaki pls! 😃
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod, S5 lesz a vége 😃
G3 teszt [LINK] Van videó is!
S5 teszt http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s5_okosabb_vagy_mint_egy_otodik_s/bevezeto.html van videó itt is..
De szerintem akármelyiket vennéd nm nyúlnál mellé!
LG G3 és Galaxy S5 között vacilálok, szerintetek melyikkel járnék jobban hosszú távra?
a 2k kijelzőnek totál nincs értelme, mindkettőt próbáltam, szerintem a g2 bőven király telefon.
Szerintetek egy lg G1-ről G2re vagy G3ra erdemes váltani?
Igazából csak a kicsit nagyobb kijelző es a jobb kamera miatt valtanék!
Személyes tapasztalatokat varok 😀 Köszönöm
Szeretném segétségeteket kérni. Szerintetek megéri becserélni egy Sony Xperia Z telefont egy iPhone 4-re? Vagy esetleg egy iPhone 5-re? Őszintén nem tudom magam eldönteni mert nincsen tapasztalatom iOS terén. Kérlek titeket, segítsetek!
osszessegeben:En samsungot nem ajanlom,nem mondom h rossz de nem a legjobb
Sony egy jo valasztas es ha tetszik maga a telefon akkor azt vedd
ha pedig minosegre szeretnel odafigyelni akkor mindenkepp HTC,hardware es software szempontjabol is kivalo telefonokat gyart es nagyon minosegi cucc
One(m7)vagy(m8)ast ajanlom ...a Z1 kabe a ketto kozott van 😀
Remelem segithettem 😉
én azért döntöttem a z1 compact mellett mert erős a bele 😀 szépen visz minden játékot maxon, eddig nem volt olyan játék amit ne vitt volna
Mennyire jók még a Sony-k? Samsung? nem használtam venném, konkrét típust ki tudna ajánlani?
köszi
Tapasztalat szerint a G3s is elég szépen viszi a játékokat jó tudású viszont szép kis ára van😃
Iphonekról annyit hogyha veszel , akkor ahhoz kell pénz nrámi baja lesz javítása sok idő-drága, meggondolandó.
- Android 4.3 (Jelly Bean) fut rajta
- hátlapi kamera: 8MP, autófókusz, LED-vaku, arcfelismerés, panoráma
- előlapi kamera: 5MP
Na mondjuk igen, ha ez fontos szempont, akkor talán jobban megéri mint más hasonló. Most hirtelen nem is jut semmi alternatíva az eszembe. De azért várd meg más véleményét is, hátha tud valaki valami okosságot.
Megéri majd biztosan aki szereti a mobilját nagyon odavágós teló lesz az S6 Blue-Foc majd képeket és véleményt írhatsz ha meglesz! 😀
ha még nicns meg sztem várd meg az S6-ot most jön ki.
Zsolty nekem most S4-em van, és volt a kezemben G3 kipróbálásra, és jó a G3 de közel sem annyira mint egy Samsung. Már a fogása is olyan fura volt nekem😃