Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bigbeagle01 avatar
Sziasztok!

Szeretném kérni a véleményeteket, mert már teljesen összezavarodtam. Kérdeztem ismerősöket hogy milyen telefont érdemes venni hosszú távra, úgy hogy ne kelljen 😆a-s romokat pakolgatni rá.
Kritériumok nagyjából ezek voltak: legyen vaku, tudjon normális képet csinálni, bírjon ki közel egy napot wifivel/minimális játékkal/videó nézegetéssel/zenehallgatással. Ára meg olyan 75-80 magasságában legyen (bár sajnálok annyit kiadni érte, de ha ez kell ahhoz hogy normálisan bírjon éveket akkor legyen, bár az is szomorú hogy a gsm boltokban a nem ide szánt készülékek 10-15 ezerrel olcsóbbak mint az ideszántak)

Mivel tudják hogy a samsungot leszámítva nagyjából mondhatnak bármit így ezeket kaptam: LG G2/G3/Spirit 4G és egy HTC Desire 820.
Valamiért a G2-t mondják többen is.

Szóval szeretnék egy kis véleményt kérni, hogy szerintetek mi az amit ténylegesen érdemes megvenni és megéri a pénzét (persze mondhattok egyebet is, nem kell a felsoroltakhoz ragaszkodni).
0
0
0
0
no avatar
Az összes megkapta/megkapja elvileg az 5.1-es Androidot is. Fogalmam sincs, olyan nagy különbség nincs köztük. Én ha ilyen szoros helyzetben vagyok általában csinálok egy táblázatot az általam fontosnak ítélt tulajdonságokról és az alapján döntök.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Sziasztok! Telot szeretnék cserélni, viszont nem tudok donteni...

- Sony Xperia Z2/Z3 esetleg compact verziojuk?!

Melyiket tudnátok ajánlani? 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerintem egész korrekt kis telefon, korrekt az ár is (150 euró környékén van átlagban). Ha tetszik, egy kicsit többért ott van még a "nagytesója" is az LG Magna. Kicsit erősebb. 😃 Spoiler!
Ja és amúgy Leon a neve, nem Lion, de mindegy 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Szerintetek jó választás lenne egy LG Lion telefon 40.000-ért?
0
0
0
0
lacimaci17 avatar
Sziasztok!!! hozzátok fordulnék segítségért hamarossan új telefont veszek és még nem döntöttem el hogy "Melyiket vegyem meg"?? 😀
Szóval:ezeket nézegettem
-HTC One M9
-Iphone 6 V 5S
-Lg G flex2
valaki pls! 😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
davey: Szívesen! Csak jó élményeket kívánok neked vele!!
0
0
0
0
no avatar
Rengeteg tesztet, videót megnéztem, az S5 felé hajlok nagyon, csak valahogy nem tudom elhatározni magam.
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod, S5 lesz a vége 😃
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
davey: Szeva Galaxy S5 ügyben tudok nyilatkozni. Én nagyon meg vagyok vele elégedve! Jó képet csinál Gyors nem fagy akkumulátor idő ha szolidan használod 2-3 nap tuti benne vagy de ha nyomod mint állat akkor is simán ki bírja a nap végéig. Nagyon meg vagyok vele elégedve!
G3 teszt [LINK] Van videó is!
S5 teszt http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s5_okosabb_vagy_mint_egy_otodik_s/bevezeto.html van videó itt is..
De szerintem akármelyiket vennéd nm nyúlnál mellé!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
LG G3 és Galaxy S5 között vacilálok, szerintetek melyikkel járnék jobban hosszú távra?
0
0
0
0
arnold9216 avatar
Koszi a valaszokat es a segitseget,mar olvastam par tesztet (mobilarena) es azok alapjan is a G2 lesz a befuto...persze 32gb valtozat 😀
0
0
0
0
no avatar
Valójában annyi a különbség, mint amit te is leírtál. Néhány dologban egy kicsit nagyobb, kicsit jobb, kicsit fejlettebb. Az már a te döntésed, hogy a jelenlegi szinthez képest megéri-e neked azért a plusz pénzért, amit rászánnál.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
G3 mat van ahol szidják, hogy lassú, lassan nyílnak meg a programok stb a g2 höz viszonyítva.
a 2k kijelzőnek totál nincs értelme, mindkettőt próbáltam, szerintem a g2 bőven király telefon.
0
0
0
0
arnold9216 avatar
Üdv,mindenkinek!
Szerintetek egy lg G1-ről G2re vagy G3ra erdemes váltani?
Igazából csak a kicsit nagyobb kijelző es a jobb kamera miatt valtanék!
Személyes tapasztalatokat varok 😀 Köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Szerintem 4-re semmiképpen. Az 5-öt is csak akkor ajánlanám, ha nem értesz a telefonokhoz/egyéb kütyükhöz különösebben. Sok bajod nem lenne vele. Mondjuk számomra undorító az a farizeuskodás amit a leművel az Apple, de leginkább a rajongói. De ebbe most ne menjünk bele szerintem.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Üdv!
Szeretném segétségeteket kérni. Szerintetek megéri becserélni egy Sony Xperia Z telefont egy iPhone 4-re? Vagy esetleg egy iPhone 5-re? Őszintén nem tudom magam eldönteni mert nincsen tapasztalatom iOS terén. Kérlek titeket, segítsetek!
0
0
0
0
reload avatar
Tegnap jött meg a Huawei-m, egyszerűen eddig tökéletes, letisztult, nem tepsi telefon, nekem nagyon bejön, merem ajánlani
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
nem tudom konkretan mirol van szo es kinek adom a tanacsot csak latom ,hogy Sony-rol van szo.Nekem is Z1 em van jelenleg.Nagyon jol teljesit,nem volt meg bajom vele,egy darabig meg megallja a helyet .En is compactot akartam venni ,de hasznaltat vettem es ugyanannyiba talaltam 5'' es Z1 et mint amennyibe a compactot kaptam volna (kituno allapotba volt mind2).Eleinte feltem az 5 col miatt maert elotte 4.3'' as HTC-m volt ami pont jo volt es nem kellett nagybb csak az mar kezdett elavulni (5eves) a lenyeg ,hogy meg lehet szokni az 5'' et is ,en mar gond nelkul hasznalom egy kezzel .Kamera lenyugozo csak tudni kell hasznalni es max egy honapon belul erkezo 5.0 meg javitani fog rajta.Nagyon jol nez ki maga a telefon es ami a legfontosabb en nagyon elegdett vagyok az aksi eletttartamaval.Osztalytarsaim mindig viszik a toltot a suliba mert van amikor a samsungjuk nem birja ki orak vegeif en meg 50% ala kb soha nem megyek vele(ha 100%al jovok reggel)

osszessegeben:En samsungot nem ajanlom,nem mondom h rossz de nem a legjobb
Sony egy jo valasztas es ha tetszik maga a telefon akkor azt vedd
ha pedig minosegre szeretnel odafigyelni akkor mindenkepp HTC,hardware es software szempontjabol is kivalo telefonokat gyart es nagyon minosegi cucc
One(m7)vagy(m8)ast ajanlom ...a Z1 kabe a ketto kozott van 😀
Remelem segithettem 😉
0
0
0
0
reload avatar
Sony már eléggé elrontotta a telóit.. lassan már én ott tartok, hogy áttálok már más gyártókhoz , nem samsung stb, hanem huawei htc.. most a huawei ascend g6-n gondolkodom, olcsó, jó is, kamera gyönyörű, rendszer egyedi, hardverileg is király
0
0
0
0
heizerd avatar
Bukta2: Hát most a telenornál 85.000 Ft-ért vehetném meg a Z1-et, új számlás csomagban. Én is azt a véleményt osztom h ennyit felesleges kiadni egy telefonért, főleg úgy h most veszem a gamer számítógépet 😆. nem tudom tervez e a sony új típust kiadni, remélem igen és akkor ezek ára talán lejjebb vánszorog és akkor beruházok rá, mert egy 4.3-as kijelző még jó. De egy 4.8ast már feleslegesnek tartom-nincs rá szükség, más problémám nem lenne a az xperia M2-vel.
0
0
0
0
bukta2 avatar
heizerd a Z1 Comapact nak ami ugye nekem is van a sima Z1 el ellentétben a Compactom az még az 1 kezes kategória szerencsére 4,3" asszem a kijelzőm de igaz is mert tényleg ezt még pont kényelmesen nyomkodom 1 kézzel. 42 290 et kapott az AnTuTu-n ott van az S5 seggében ami 42 400 at kapott és vagy 50-vagy 80€ drágább volt mikor vettem szal... és játékban jobb a Z1 azért is vettem ezt és nem a samsungot, de mint írtam még lentebb, én 285€ért vettem a Z1 compactomat szal az 1 kicsit húzós lehet ott Magyarországon egy telefonért.Én biztos nem adnék ki annyit egy telefonért a Magyar fizetések melett... de természetesen ez az én véleményem,Aki jól keres annál más a helyzet.Lényeg a lényeg én nem csalódtam a Z1 ben csak is ajánlani tudom! főleg ha gyorsaságot akarsz szép kijelzőt/kamerát és játékra szinte nincs párja. persze a most megjelent S6 kenterbe veri az enyémet de 200 ezer fölött van az ára is 😃 majd ha megunom pár év múlva a Z1-et akkor jöhet mondjuk egy S6 akkor már elfogadható árban lesz...(talán)
0
0
0
0
heizerd avatar
Körbenéztem 😃 hát brutál h minden telefon akkora h a zsebembe el se fér 😃 a mostani telóm méretének többszörösei 😃 kicsit baszakodik az aksija a mostaninak ezért gondoltam 3 év után megérett a cserére, de mára hirtelen rendbe szedte magát és nem merül le 3 óra alatt mint tegnap 😆. lehet még kicsit várok ha bírja, lejjebb mennének talán az árak és akkor beruházok egy Z1re én is
0
0
0
0
bukta2 avatar
heizerd jó választás 😀 azért nézzél körbe még milyen telók lesznek és windows phone-t énsem vennék 😃

én azért döntöttem a z1 compact mellett mert erős a bele 😀 szépen visz minden játékot maxon, eddig nem volt olyan játék amit ne vitt volna
0
0
0
0
heizerd avatar
Köszi Bukta2! Hát sonyból az xperia M2tőt néztem, átlagos telefon kb 50ért, attól függ milyen csomagban veszem. 4 magos, 9MP kamera, nagy kijelző, nekem sok mindenre nem kell, ezért nem akarok 100körül, meg ugyanúgy az is tönkremehet, ellophatják stb. Bemegyek az üzletbe azt meglátom mik vannak egyáltalán 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
heizerd Sony-t csak ajánlani tudom, nekem Z1 compact om van igaz az 90Ezer körül mozog jelenleg de teljesen meg vagyok vele elégedve, nos ez előtt is Sony-m volt (Xperia U) nos azzal sem volt gond 2 évig muzsikált szépen, de egyik napról a másikra egyszer csak belassult és úgy is maradt szóval lejárt az ideje,haza adtam muternak ő bevitte egy szervizbe,csináltak vele valamit mert aztmondta muter most jó gyors, szal 50k körül fogalmam sincs milyen Sony-t kapsz meg Samsungot de igazából nem fogsz mellé ilyen árban sztem egyik márkánál sem. Mind2 nagyon jó márka!
0
0
0
0
heizerd avatar
Sziasztok 😀 tervezek a hétvégén telefont venni, 50K körül áldozok rá. Mostanában nem vettem újat, 3éve megvan a jelenlegi, így nem tudom mi lenne jó választás. iphone-ba és windows phone-ba nem gondolkozok, egyik az ára miatt, a windows meg akkor se kéne ha utánamdobnák.
Mennyire jók még a Sony-k? Samsung? nem használtam venném, konkrét típust ki tudna ajánlani?
köszi
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem is jók, csak egyszerűen túl drágák. Nekem nagyon tetszik a dizájn, a felület, és úgy önmagában az egész egyveleg, a hardver, szoftver. De az ára egyszerűen irreálisan magas, mármint, hasonló vagy akár még okosabb androidos telefonok jóval olcsóbbak. Ha olcsóbb lenne, szerintem vennék iphonet, de mondjuk tökre bejön az android is.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Iphone ok jó telefonok mondjon akárki akármit... oké drágák tény és való olcsóbban kapsz jobb telefont de attúl hogy drágát még jó telefonok! havernak 5s-van már egy jó ideje és semmi baj vele nagyon gyors és jó telefonok az Iphonok ezt mondom úgy hogy Sony Z1 Compact om van.
0
0
0
0
asdasd998 avatar
Esetleg LG G3S-ről egyéb tapasztalat?
0
0
0
0
BRYAN007 avatar
Ha olcsón akartok, nagyon olcsón minőségi jó tudású telefont ajánlom az ACE 4-t😀
Tapasztalat szerint a G3s is elég szépen viszi a játékokat jó tudású viszont szép kis ára van😃
Iphonekról annyit hogyha veszel , akkor ahhoz kell pénz nrámi baja lesz javítása sok idő-drága, meggondolandó.
0
0
0
0
no avatar
Az is egy jó választás lehet egyébként. Meg hát LG-t még nem láttam szétesni, Huaweit már igen.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
reload:Szerintem inkább LG G2 Mini.
0
0
0
0
reload avatar
Rendben, várok még vélemény-t
0
0
0
0
no avatar
Ha jól gondolom az adott árkategóriának megfelelő: 4 magos CPU, 1 GB RAM, 4GB belső tárhely, stb.
- Android 4.3 (Jelly Bean) fut rajta
- hátlapi kamera: 8MP, autófókusz, LED-vaku, arcfelismerés, panoráma
- előlapi kamera: 5MP

Na mondjuk igen, ha ez fontos szempont, akkor talán jobban megéri mint más hasonló. Most hirtelen nem is jut semmi alternatíva az eszembe. De azért várd meg más véleményét is, hátha tud valaki valami okosságot.
0
0
0
0
reload avatar
Szerintetek megéri megvenni a Huawei Ascend G6 mobiltelefont? 45.000 Ft-ért, kártyafüggetlen. Ennyiért megéri? Nekem fontos az előlapi és a hátlapi kamera, illetve ne óriás telefon legyen. Szép előlapi képeket és hátlapi képeket csinál? Megéri?Rendszer milyen?
0
0
0
0
bukta2 avatar
piero86 és ha kijön egy új Iphone arra nem sajnálják az emberek a 700€ de egy S6-ra igen? ezt nemértem... 😃

Megéri majd biztosan aki szereti a mobilját nagyon odavágós teló lesz az S6 Blue-Foc majd képeket és véleményt írhatsz ha meglesz! 😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Anno mikor az S4-et vettem, azt is megjelenésnél, 240 volt az ára, de neten már 170-be hozzá lehetett jutni, most se lesz ez másképp.
0
0
0
0
Puffin avatar
az S6 brutál áron lesz. Hírek szerint az alap 700 euró
0
0
0
0
no avatar
mortou: Spoiler!
[url]http://forum.😆a-developers.com/galaxy-s3/general/guide-how-to-reinstall-stock-firmware-t1978840[/url]
0
0
0
0
bukta2 avatar
Blue-Fox

ha még nicns meg sztem várd meg az S6-ot most jön ki.
0
0
0
0
mortou4 avatar
Úgy értem, hogyan hasznájam. Nem úgy hogy azt kell használni. Mert van egy újra telepítés féle de arra azt irja, hogy nem támogatott.
0
0
0
0
no avatar
Már nem azért, de pont ezt kérdezted.
0
0
0
0
mortou4 avatar
Dono: Ez sajnos csak azt írja hogy használd a kies t. De azt ketten próbáltuk plusz hahaverom számítógép zseni és mégse ment.
0
0
0
0
no avatar
mortou: Spoiler!
[LINK]
0
0
0
0
mortou4 avatar
Segítsetek sürgős!!! Megvettem az itt ajánlott S3 neo-t, szép is jó is, de a kamera hol működik hol nem és szeretném elkerülni a szervizt. A Samsung kies-en viszont lehetetlen megtalálni az újra telepítést. Hogyan kell használni?
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Akkor S5 lesz.😀 Úgy is Samsung párti vagyok, csak elgondolkoztam a váltáson.😀 Köszönöm a válaszokat.

Zsolty nekem most S4-em van, és volt a kezemben G3 kipróbálásra, és jó a G3 de közel sem annyira mint egy Samsung. Már a fogása is olyan fura volt nekem😃
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Melyik telefont vennétek e közül a kettő közül: LG G3 vagy Samsung Galaxy S4 i9515. Esetleg ha van valakinek G3 telefonja, akkor kérnék szépen egy rõvid véleményt.
0
0
0
0
tihanz6 avatar
Énis S5-re "szavazok" !
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció