Motorosok témája
Sziasztok, azért nyitottam ezt a témát, hogy akik szeretik a motorokat, vagy van is nekik, beszélgethessenek, megoszthassák egymással tapasztalataikat, és összehozzuk a motoros kockákat :D :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bocsánat. Szocimotorokhoz vagyok szokva, ott meg igen ritka "állatfaj" az ilyen alkatrész 😀.
Nem az én stílusom, de igényes darab, minden elismerésem. Az a kurblivas az oldalán ott mire szolgál 😃? Olyan izmos, hogy azzal indítja be, vagy fék, esetleg SPM fokozat 😀?
Kész lett a haver Simson-ja! Jöhetnek a vélemények 😉 (Simson; blokk,kerekek, és lámpák),az egész váz,ülés,váltó,stb stb stb...egyedi, mind ő csinálta!
Ez egy rossz kínai koppintás... Annyi Minarelli van benne mint mackósajtban a brummogás.
Meg itt is jókat mond róla az emberke 😀
Am novembertől lesz jogsim, ha lenne valakinek kedve Keszthely környékén motorozhatnánk majd 😀
[LINK]
Az biztos, hogy a legjobb kezdőmotor a Simson!
A Yamahád meg azért ment keveset mert 4T! Az Aprilia meg 2T!
De biztosan tudod, hogy a 4T: - jó hang - kevesebb fogyasztás - szervízigény - kisebb teljesítmény -
2T: - megy mint a barom - szúnyog hang - szervíz igényesebb -
Nekem most van Egy Aprilia RS 125 full power!! (egész jol megy) Meg terepre van suzuki RM 125-ösöm!! Yamaha hát azok nekem nagyon nem tetszenek volt Yamaha Yz-Fr125-ösöm de pfuh 1.drága volt mint az ökör 2. 140-es végsebb elég gagyi ahhoz képes h az rs-em 160-170-et majdnem h viszi és még 200k-val olcsobb is! meg még régen volt yamaha Yz250-esem hát azmeg sokszor meghibásodott szóval én a yamaha-ból többet nem kérek ez az én véleményem!!! Bár Ízlések és pofonok! 😃
[LINK]
Vélemények erről az évjáratról, mire figyeljek oda vételnél ez vagy köv hónap lenne a vásárlás hónapja, tudom közeleg a tél de a hideg nem riaszt vissza.. 😀
Volt már az említett Simson is de azzal annyi volt a fogszívás, hogy az első adandó alkalommal lecseréltem. És jól jártam. Nem olcsó motor de szinte "tökéletes", 4000 km alatt (kb 1 év) SEMMI baj nem volt vele! Szerintem ez elgondolkodtató... 😃 Szóval ha valaki megteheti akkor minden féle képpen DT!!!
Vagy elektromos biciklikről? Egy HPC thunderbolt motor 96V 15aH lifepo akksival.
Egy festés ráférne de motorikusan hibátlan jelenleg így néz ki:
Am R0x0r a robogokrol a véleményem "Kalap szarok"!!! 😃 Még a simson is jobb (izgalmasabb) azon legláb van válto meg ha picit megpöckölöd megy 80-90-et is 😃
KTM 660 SMC-ről vélemények? illetve 525 exc létezik nem üzemórás kivitelben?
Motorszerelői véleményem kikel fogni mivel a KTM egy kalap SHIT van ami éveket megy és csak olajcsere szelephézag szemle kell átlagos szervizelés.
De van ami megagya magát ami a maga 90% a nem 100% os motor kisebb dolgok összefosák( zörög csörög ) magukat sokszut a hengerfej megreped és el is törik SportMotoron ellég megnézni a videókat képeket akinek nem volt vele baja még isteniti akinek volt meg eladta.
Én nem szeretem a márkát és haverom is megszopta az LC4 SMC vell pedig 2007 es volt 600Km-ell vette és le is volt szervizelve én szedtem darabokra minden frankó volt. 1Év mulva elszarta magát az öntvény és megreped. Nah akkor monta haver hogy megy a háztól. DE mondom van aki kifogja és tényleg töb évet megy ! exc csak üzemórásan gyártják. Salnyos SM engem is érdekel csak a CRF-e a Hondának nemtudom nem szerem az üzemórás gépeket nem a legjobb utcára. De majd ha megtehetem veszek egy CRF450R-r és Superlotyora alakítom.
Az a baj a KTM ell hogy sok a selejt cuc de SM ben nagyon jó versenyek stb,. A DRZ400-is paten kis gép van belöle gyárilag SM változta DRZ röl nagyon kevés panaszt hallotam sinte semmit nem vagy Suzukis de a DRZ natyon paten gép lett Laughing soft Ktm elektronika Karbi stb mind Japán de a lelke az nemWink
mirdyn:
EXC az üzemórás, nincsen nem üzemórás verzió.
gary14:
Egy pillanatra se gondold, hogy bántani akarlak😀 Nekem soha nem volt ktm-em, ugyhogy elfogult sem tudok lenni😀 Nincs baj azzal, ha vki kifejezetten egy márkát szeret, de ez el tudja ferdíteni a valóságot a többi kárára. A legtöbb gondot a 4t offroad géppel kapcsolatban a crf-ről hallottam.. Szakadnak a titán szelepek elég hamar.. Pedig ha japám SM-et akarnék, akkor crf-et építenék, mert az tetszik a legjobban! De a közvetlen környezetemben van crf, ami cáfolja ezt a dolgot, mert bár már bizonyos szervizeknek meg kellett volna történniük, mégse hullot szét hanem megy! Persze innen már lutri a dolog, nem véletlen kell a kopó és fáradó alkatrészeket a megadott óra után cserélni.
Igazából szinte az össze márkával kapcsolatban lehet hallani azt, hogy fú, hát az egy szar, mert megvettem mentem két kört és vmi szét is hullott.. Nagy százalékban nem kapja meg a motor, ami kell neki meg kókányolnak, aztán mikor eladósorba kerül és új tulajhoz kerül.. ugye nem kell tovább magyarázni. Mindenhol van selejt. Sportmotoroknál a legtöbb problémát a cbr-ekkel kapcsolatban (600rr)olvastam (ne akadj ki, ettől még énis olyan gyorsaságit vennék mint a tied😃😉, elsősorban ha jól emlékszem elektronikához volt köthető a meghibásodás. És amit a márkaszervízben sem tudtak diagnosztizálni, miután rákötötték kompjúterre.. Mintha a gond az alacsony-közép ford.szám tarományban lévő dadogás lett volna, de nem emlékszem pontosan.
Szóval a lényeg, az a hatalmas klisé, amit mindenki tud már: add meg a motornak, amit kell és amikor kell😀 És mindezek ellenére is be tud hullani egy ktm és egy honda is, meg a többi, nincs kivétel😃
itt a kis drágaságom!
60-as 4 felömlős henger. babetta gyújtás. nagyon megy a kicsike 😆
ezen a képen még nem volt rajta a babetta gyújtás.
http://mogul.mobileurope.eu/index.php/hu/katalogus?page=shop.registration
mindenesetre regelek ide itt van pontosan a én modellem is és alaktrészek bele...De remélem van akkuk is ez a hivatalos oldalja 😆
A hajtást hogy adja át ? szijal? mert ha fogaskerékkel akkor leheten áttételezni 😃 Nem bentát de amenyi az aksi egy Honda Diot veszel ami 50fölöt megy és megbizható kis robesz vagy egy simsont 😀
mindenesetre regelek ide itt van pontosan a én modellem is és alaktrészek bele...De remélem van akkuk is ez a hivatalos oldalja 😆
Egyébként itt a jegykártyája tudom homályos meg alig látni belle valamit de amugy 250wattos de azt nemtudom mennyi Ah-s...:S
a 250w a motorja, aminek az akkumulátor adja az enerdzsiit.
Értem de honnan tudom hogy ez elektro skuter villanyos mociba való e...?😃Egyébként ez már jó drága kb ennyiért vannak bele
nemtudom 😃 fogalmalm sincs, gondolom hogy abba is csak egy akkumulátor van, vagy zselés vagy savas vagy nemtudom😃 szóval legtisztább lenne egy közeli szervizest megkérdezni😃 én mechanikai műszerész vagyok, nem pedig autóvillamossági😃😃😃 csak segíteni probálok😃😃
Nem mert nincs hajtásim 😆
12 voltos van benne...és 4 db...kéne valahonnan valami link és sk-i kéne :S
itt a elektro skuterem ami villanyos
sajnos sk-linkkel nem tudok szolgálni, de a posta az posta futár meg futár azért fizetiuk dolgozzon, szóval kiviszik.😃 lehet hgoy 22 kilós ez az akksi, de nem gyenge, 75Ah, 😃 ilyet ifákba raknak. Spoiler!
12 voltos van benne...és 4 db...kéne valahonnan valami link és sk-i kéne :S
itt a elektro skuterem ami villanyos
Hát nekem 12 voltos van és nekem olyan kellene hogy legalább 35 v 40el menjen most 20al megy és 4 db 12 voltos van benne...Komáromból van a akku a sumegh tichomir on-x rakocziho-ról van...
De ám nekem villanyos akku van benne szal nekem villanyos akku kell amit linkeltél szerintem nem jó túl olcsó fura...
De ám nekem villanyos akku van benne szal nekem villanyos akku kell amit linkeltél szerintem nem jó túl olcsó fura...