Betegek témája
Azért, kell ez a téma, hogy a "sok beteg kocka" aki éppen betegállományban van a munkahelyéről, esetleg az iskolából :D
Mindenki leírhatja, mi baja van, meddig lesz otthon stb:D!
Mindenki leírhatja, mi baja van, meddig lesz otthon stb:D!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Így jártál akkor. 😀
nem tok belázasodni 😞
hajszárítóval melegítsd meg a hónaljad vagy egy pohár vízbe rakjál krétaport. Garantált lesz a láz. És a krétapor után egy legalább 3 napos erős láz.
Én úgy csináltam hogy kimentem és egy kis meleg vizet engedtem a lázmérőre, és egyből 39 fokos lázam lett 😆 de az benne a poén hogy másnapra komolyan megbetegedtem és 39 es lázam lett 😂
Az széép 😃
Na de akkor ha most iszok sós kávét az mikor érződik reggel??
nem tok belázasodni 😞
Inkább egyél olyat amitől hasmenésed lesz. Magyarul zabáld tele magad! 😜
De szimulálás szempontjából elég ha sokáig valami forró dolgot teszel a fejedhez, és voálá lázas a gyermek. 😆
A fejfájás meg különös rossz, hiszen koncentrálni is kell játék közben. Ilyenkor max a filmnézés marad. 😀
Támogatom😃
Annyira nem jó betegnek lenni. Betegen még a kockulás se az igazi! 😕 😆
Támogatom... és pont most nem jó annak lenni... fáj a fejem, kisebb hőemelkedésem is van... és holnap meg szilveszter... de f*sza... -.-"
Pedig ha éhes vagyok, mindent megeszek amit találok, akármióta van is az ott 😃
38 fokos lázam lett kb 1 órája. Ha reggelig leverem akkor megyek iskolába. Bár furcsa egyik pillanatról a másikra megfájdult a torkom majd már éreztem is a lázat. Az a baj hogy én sose figyelek a kezem tisztaságára és nem mosok gyakran kezet. Volt oszt társam olyan szinten ügyelt a kezére hogy buszon két ujjal kapaszkodott és kb óránként lefertőtlenítette a kezét. Nem is volt beteg már jó ideje😆
lusta vagy suliba menni volt velem is igy h utolso nap nem akarópdzott
De
Beletörődsz 😃
Nekem is recseg-ropog mindenem...van, hogy percekig kattog a mutató újjam, ha behajlítom-kinyújtom...térdem is...
Meg ilyen "ideg rángásaim"(el kezd remegni tricepszem, arcomon 1 izom, vállamon, karomon...) szoktak lenni, de az csak vitamin hiány, de elfér... 😃
csak feleljek meg orvosi alkalmatosságon 😃
Akkor én se kaptam volna meg jogsihoz, hogy recsegek-ropogok....
De
Beletörődsz 😃
Nekem is recseg-ropog mindenem...van, hogy percekig kattog a mutató újjam, ha behajlítom-kinyújtom...térdem is...
Meg ilyen "ideg rángásaim"(el kezd remegni tricepszem, arcomon 1 izom, vállamon, karomon...) szoktak lenni, de az csak vitamin hiány, de elfér... 😃
csak feleljek meg orvosi alkalmatosságon 😃
Beletörődsz 😃
Nekem az állkapcsomtól kezdve kis lábujjamig mindenem ropog
De tesiben én vagyok 1 ik legjobb 😃
Itt lehet hogy a mentális felkészülésről van szó. Ha te fejben tudod hogy már könnyen törik és kétszer nekiütöd izomból valaminek, vagy te magad töröd el, akkor kevesebbet fogsz fel a fájdalomból.
én röhögtem mint inkább fájt.... hát érted 3szor ugyan abban ugyan ott 1 percen belül....
Nem hinném, hogy ez igaz is. Meg most szigetelő szalaggal felragasztod a retkes krumplit 3 napra? Mert egy-két óra alatt semmi nem lesz belőle.
Ecetbe áztasd akkor mondjuk a kezed, igaz, többet nem lesz épp csont, de ha xy-nak megéri 😂
Most olvasom, hogy lábtörés kéne? Még durvább lenne a lábujjadra ráragasztani a kolompért 😆
hát szerintem hülyeség mert mire átmegy a francba a bőrön megmindennen a klacium addigra el is szárad a krumpli, bár aki bírta addig az ***a....
Én 3szor rugtam bele egy helyre ugyan azzal a lábammal... szerintem a porcnak annyi a kislábujjamnál....
Így elestem 10K forinttól hogy nem tört el😆
Törd el magadnak 😆
Azt nem tudnám megcsinálni😆
Így elestem 10K forinttól hogy nem tört el😆
Törd el magadnak 😆