Bukta ! minek kell fájdítani az ember szívét !egy jó sorozatot néztem !,erre leragadtam amit feltettél ! már a első percben megfagyott bennem a ütő !
ÉS MÉG MIK LEHETNEK !!!
én nem tartom magam kockának,inkább gamernek...de mi a különbség ?mert,hogy kocka sarok 😀....a kockák értenek a progikhoz,driverekhez,jó agyuk van játszani viszont nem kell nagy tudásúnak lenni.akkor nekem csak gamer 😂 sarkom van 😀
Én nem bírnám ki, ha egy sarokba lenne zsúfolva mindenem. Igaz nem is lehetne, nekem a 30 négyzetméteres szobám a kockasarkom, a 4 sarokban a hangfalak, a szenben lévő fal gözepén a hifi állvány előtte a tv az előtt a számítógép asztal és a szoba közepén egy fotel, ez az én kocka sarkom! 😀
zsoca1199 !
😀 TESZED GYORSAN A SAROKBA ! 😀
Bakker lehet mind, egy külön faj vagyunk ??? vagy külön nép csoport 😀 az a mi templomunk ! de mi a vallásunk neve ?
A legjobb hely szerintem a sarok.Ott nem nagyon zavar senkit illetve semminek sincs útban.Bár nekem is lentebb látható a laptopos sarkom.Az nekem se sarokban van hanem az ablak alatt a szoba sarkaitól szinte középen.
Basszus itt mindenkinek szó szerint a sarokban van a kockulóhelye 😃 😆 Csak én vagyok ennyire kívülálló??? 😃 Mert nekem kicsit se a sarokban van 😃 Inkább 2 sarok között pontosan 😆
Na lekaptam újra az én sarkomat.Igaz van rumli de általában mindig így néz ki.Kábeleket meg nem nagyon tudom elvezetni mivel van egy színes lézer nyomtató és egy multifunkciós nyomtató is az asztalon ami a gépre van kötve.Na meg kormány, DVD lejátszó ami a hangszóróval is össze van kötve AUX-on keresztül.Meg ki ne felejtsem a hangszóró madzagjait, abból is van pár az 5.1 révén.
assassinangel: Van ahol csak addig van rend, ameddig az adott kép elkészül. (Látom reszler már ezt leírta)
(Most nálam is a vizsga miatt van kupi. Mindenhol füzetek meg tételek)
A por már csak ilyen. Belül nem porosodik a gép nekem (csak kis mértékben). Elől a ventinél van szivacs gyárilag.
Jelenleg így néz ki (na jó, azóta már szereztem egy egérpadot), hamarosan majd talán ideér íbéjről a LED sor is 😃
Éééééés ha most azt hinnétek hogy alul tele van minden kábelekkel..
Homemade asztal, egy hétvége alatt meglett 😀
A kábelekről 10 db kicsi, illetve 2db nagy csillárhorog gondoskodik, így szépen meg lehetett oldani az elvezetést.
Nekem is van szinte mindig rumli a gép körül( Na meg az asztal alatt a sok kábel.). Bár lehet akiknél szép rendezett a környezet, azoknál is sokszor csak addig míg elkészül a kép. Port én meg rájöttem hogy hiába az új ház maximum 1 hónap és takarítani kell mert marhára megtelik a porszűrő és egy idő után már át is jut rajta.(Pedig parkettán áll nem szőnyegen.)
De tényleg Haku !
,hogy a pi..ába tudnak olyan szép rendet tartani a gép körül !nálam is állandóan rumli van !!!mindig kell használjak valamit !na meg a por !hiába porszívózom 1nap alatt a fő út mellett ...csupa pór minden !😀
ÉS MÉG MIK LEHETNEK !!!
köszi 😀
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
én nem tartom magam kockának,inkább gamernek...de mi a különbség ?mert,hogy kocka sarok 😀....a kockák értenek a progikhoz,driverekhez,jó agyuk van játszani viszont nem kell nagy tudásúnak lenni.akkor nekem csak gamer 😂 sarkom van 😀
az én szobám csak 3.5 X 5ös és a kocka sarkom a negyedét el veszi. ez csak egy kis kápolna 😀
...ami mindennapi RAMunkat add meg nekünk ma...
és ne félj minket a lék haláltól ,de szabadíts meg a vírusoktól ! ADMIN
és jöjjön el a új VGA !
😀 TESZED GYORSAN A SAROKBA ! 😀
Bakker lehet mind, egy külön faj vagyunk ??? vagy külön nép csoport 😀 az a mi templomunk ! de mi a vallásunk neve ?
(Most nálam is a vizsga miatt van kupi. Mindenhol füzetek meg tételek)
A por már csak ilyen. Belül nem porosodik a gép nekem (csak kis mértékben). Elől a ventinél van szivacs gyárilag.
Éééééés ha most azt hinnétek hogy alul tele van minden kábelekkel..
Homemade asztal, egy hétvége alatt meglett 😀
A kábelekről 10 db kicsi, illetve 2db nagy csillárhorog gondoskodik, így szépen meg lehetett oldani az elvezetést.
,hogy a pi..ába tudnak olyan szép rendet tartani a gép körül !nálam is állandóan rumli van !!!mindig kell használjak valamit !na meg a por !hiába porszívózom 1nap alatt a fő út mellett ...csupa pór minden !😀
(Majd ha költözök, akkor rakok fel új képeket)
hát akkor ki teszem strichelni ide az enyémet is ...😀
Igaz mindig változó. Azóta a kis szekrényen már egy "már már retro" óra van
Spoiler!
Specs:
[x] GA-H55N-USB3 motherboard
[x] Core i3 540 cpu
[x] Scythe Stronger 700w Plugin
[x] ASUS HD7970-DC2-3GD5
[x] Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB
[x] Corsair Vengeance 4GB 2x2GB DDR3 1600 MHz
[x] Cooler Master Turbine Master 120mm
Nem igazán minőségi kép de a lényeg rajta