Devil May Cry Fanok
Nos ha senkit se zavar ezennel megnyitom a DMC fanok témáját, itt beszélhettek kedvenc részeitekről, szereplőitekről, írjatok ha vmi fejleményt, hírt hallotok a DMC-vel kapcsolatban, kérdezzetek, szal akármit ami a DMC-vel kapcsolatos, itt az Anime-re is gondolok, ha skin-el van gond, vagy kerestek azt is itt kérjetek, kérdezzetek, jó szórakozást!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
uhh azzal énis megszenvedtem.amiután azt a szemétládát a kard-madarakkal legyőződ lehetőség kéne a mentésre de nem ad.szerintem a 2.pályát játszd egy párszor újra ameddig megszeded magad Démon vérrel(red orb).aztán vásárolj be csillagokból és menyj neki mégegyszer
Hülyéskedsz? Könnyebb volt mint Very Hardon, azér írtam, h az egyikkel élet visszatöltés nélkül is elbántam😆!
-> http://www.gamestar.hu/nem-lesz-devil-may-cry-5-bejelentes-az-e3-on.html
Legalábbis a Capcom. 😉 Kicsit most utána néztem, és lehet, hogy lesz folytatás *-*
-> http://www.gamekapocs.hu/hir/18540/Keszul+a+Devil+May+Cry+5+a+Ninja+Theorynal
uhh azzal énis megszenvedtem.amiután azt a szemétládát a kard-madarakkal legyőződ lehetőség kéne a mentésre de nem ad.szerintem a 2.pályát játszd egy párszor újra ameddig megszeded magad Démon vérrel(red orb).aztán vásárolj be csillagokból és menyj neki mégegyszer
Hülyéskedsz? Könnyebb volt mint Very Hardon, azér írtam, h az egyikkel élet visszatöltés nélkül is elbántam😆!
jó hir a CAPCOM 2 nap mulva nagy bejelentést jelent be nekünk elég nagy a lehetősége h a DMC 5😉 de ez nem biztos
hol találtad ezt a hírt?
[LINK]
Nekem 5-én jön meg a vga! 😕 Én tovább várok!
na de váááárrom már
a pénz szedem a dmc 4-et😀
am max július elsején gamelhetek vele😕
Ebony&Igory legyen veled! 😆
akkor ez nekem jó😀
ilyen sebebségen harcolunk vagy ennyire laggol?
ez a max
de a gt nem erősebb mint a gs?
de mégis megy ha igaz amit írtak
[LINK]
a dmc 4 geforce 6200gt-n megy?
elvileg nem. ez a minimum: nVidia GeForce 7300GS
Link:[LINK]
Letöltés:[LINK]
Ez is jó!
Ezt a 3-at össze fogják rakni és megcsinálják az 5-dik részt!
De most úgy is lehetne h korábban Vergil vagyis Mundus Vergil testében elfogja Trish-t és Kyrie-t is erre Nero Felkapja a vizet és nekirohan Vergil-nek kisebb sikerrel Dante egyedül maradt! Nincs más választása mint hogy felébressze az apját de ehhez még kell 1 teljes démon vére! Nos ugyeh Dante csak fél démon ezért nm jó ott van még Lady ő is csak félig Démon szal ő sem jó aztán meg egy hang megszólal Vergil lelke és elmondja h van 1 lehetőség rá ugy h ha megöli Lady-t és elszívja az erejét!
Nincs más választás csak h ezt Lady halja és nm engedi szembe szál vele de nm sok sikerrel Lady meghal Dante teljesen ördöggé válik és a vérével feltámasztja Sparda-t De hogy Sparda-nak teljes legyen az ereje Dante-nak fel kell áldoznia az ördögi erejét és újra csak fél démon lesz!
Megküzdenek Vergil-el Dante egy sikertelen szúrás után kap egy halálos sebet és meghal Sparda legyőzi Vergil-t! Sparda-nak mind2 fia halott! De Sparda vére és az amulettek segítségével Trish Feltámasztja Dante-t aki ragaszkodik ahhoz h Vergil is feltámadjon bele egyeznek de mivel Vergil újra megkíséreli az erőt megszerezni végleg megölik!
Ennyi lenne! És ezt a 3-at össze rakni és ez lenne az 5!
Lady nem féldémon, hanem ember. Az apja, Arkham még ember volt amikor megszületett Lady. Arkham ezután lett démon, mivel feláldozta a feleségét vagyis Lady anyját. Az egyik szemük azért piros, mert egy betegségben szenvednek ami képessé teszi őket fizikailag és mentálisan is arra, hogy Lady démonra vadászon és olyan ügyes legyen mint amilyen, és hogy Arkham tudja kontrollálni a démoni erejét amit szerzett.
Ezt a 3-at össze fogják rakni és megcsinálják az 5-dik részt!
De most ugy is lehetne h korábban Vergil vagyis Mundus Vergil testében elfogja Trish-t és Kyrie-t is erre Nero Felkapja a vizet és nekirohan Vergil-nek kissebb sikerrel Dante egyedül maradt! Nincs más választása mint hogy felébressze az apját de hhez megkell kell 1 teljes démon vére! Nos ugyeh Dante csak fél démon ezért nm jó ott van még Lady ő is csak félig Démon szal ő sem jó aztán meg egy hang megszólal Vergil lelke és elmondja h van 1 lehetőség rá ugy h ha megöli Lady-t és elszívja az erejét!
Nincs más választás csak h ezt Lady halja és nm engedi szembe szál vele de nm sok sikerrel Lady meghal Dante teljesen ördöggé válik és a vérével feltámasztja Sparda-t De hogy Sparda-nak teljes legyen az ereje Dante-nak felkell áldoznia az ördöi erejét és újra csak fél démon lesz!
Megküzdenek Vergil-el Dante egy sikertelen szúrás után kap egy halálos sebet és meghal Sparda legyőzi Vergil-t! Sparda-nak mind2 fia halott! De Sparda vére és az amuletek segítségével Trish Feltámasztja Dante-t aki ragaszkodik ahhoz h Vergil is feltámadjon bele egyeznek de mivel Vergil újra megkíséreli az erőt megszerezni végleg megölik!
Ennyi lenne! És ezt a 3-at össze rakni és ez lenne az 5!
Am írtam és sorba találtam ki a cuccokat!
Nah ugyeh időrendbe így van 3,1,4,2 nah az 1-be ott van vergil Nelo Angelo ként vagyis Vergil nm tudta legyőzni Mundus-t ezért a Mundus az írányítása alá vette! De itt már nm volt nálla a yamato amit valószínüleg Mundus elleni harcban tört el!
Agnus meg gondolom h megtalálta és így kerül Nero-hoz!
Dante sokszor harcol Nelo Angelo (Vergil ellen) és a végén ien fényszerű izé lesz körülötte és eltünnik most h meghalt-e vagy sem ezt nm lehet tudni!
Sztem nm hall meg és Vergil új erővel visszatér de egyenlőre Nelo Angelo Kardjával visszaveszi Nero-tól a Yamato-t ahhogy te is mondod. És sztem is megpróbálja vissza szerezni az apja erejét! És Dante is harcol majd Vergil ellen de Túl erőslesz neki és mielött vergil végezne vele Nero ott terem és ketten legyőzik Vergilt legalább is azt hiszik! Végül meg szerzi Sparda erejét és így kell legyőzni a Rebellion-ba felébred a valódi ereje és átalakul Sparda kardjává és így ugyan oan erősek Vergil-el Így Nero-val letudják győzni és Vergil meghall!
Jó tom h érdekes a sztory de sztem ez így kerek lenne!
Jah és a végén Dante megint sírna Vergil miatt! 😆 mint a 3-ba!
ez tök jó😀
Kösz.
Vergil visszatért akkor mikor fortunában megnyílt a kapu. ezután megküzd nero-val és elveszi tőle a yamato-t, hogy megint megszerezze az apja erejét. és egy olyan helyre megy ami egy labirintus közepén van hogy ott szerezze meg az erőt. nero és dante közben a labirintusban harcol felváltva, különféle boss -okkal. aztán együtt legyőzik vergilt, akiről kiderül hogy mundus írányította. az utolsó pályán meg vergil -lel kell legyözni mundust.
És kiderülne h Nero Vergil fia és Kyrie az annya és ezért védelmezi őt!