Azoknak nyitottam ezt a témát akik nem rendelkeznek olyan tudással hogy készíteni tudjanak maguknak egy jól kinéző avatart.Ezért ebben a topikban a képszerkesztésben jártasabbaktól lehet kérni avatart persze ha elválalják.Amennyiben készítettek neked avatart legyetek szívesen írjátok ki az adatlapotokra hogy ki készítette!Ennyivel ugyanis minimum tartozunk.Kezdeném is.Nem tudna valaki nekem készíteni egy király avatart amibe benne van természetesen a nevem és az újabb Sam Fisher (a Convictionból).Előre is köszönöm!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na mind1 nem kell nekem akkor avi.
Megcsinálom, csak segíts egy kicsit, nem értem mire gondolsz a "vad" alatt. Vérfolt legyen mindenhol? Tegyek rá egy vadállatot?
A villám pedig titok 😃 (persze ha nagyon szeretnéd tudni privátban elmondhatom)
😆 én leszedtem a Photoshopot de nagyon bonyolult (lehet csak nekem)
Tudna valaki nekem akkor csinálni egy menő avatart? a lényeg hogy a nevem legyen ott!
Tudnál valamit segíteni? Mit rakjak bele a neveden kívül?
Tudnál egy alap Arial vagy Time New Roman vagy valami másik betűtípussal? mert ez így nagyon frankó az egész, csak így olvashatatlan.
Tudna valaki nekem akkor csinálni egy menő avatart? a lényeg hogy a nevem legyen ott!
Az én avom mikor készül el tesó? 😂
Hát...nemsokára.😃
ezt a képet ha valaki meg tudná úgy hogy a csaj pont a nevemre néz, az lenne a legtutibb 😀 és valami menő betűtípussal és a háttérhez illő betűszínnel 😀
remélem nem kérek lehetetlent, bár ahogy látom sokan vágják ezeket a photoshop,Cinema 4D,stb.. kép progikat 😀
A lényeg hogy vad legyen és hát a nevem is ott legyen, örök hála aki megcsinálja.
az avim adott+ a nevem is 😀
rátok bízom 😀
Gifek maximális mérete 100x100, maximális fájlnagyság pedig 31kb lehet! Azért nem jelenik meg.
Elis felejtettem! 😆
átméretezem!
Meg tudnátok csinálni, hogy inkább szürkés feketés beütése legyen a képnek ? (olyasmi érzés mintha nagyon nagyon el lenne borulva az ég , vagy vihar lenne)
FBalint képén pedig kicsit halvány a felirat. (betettem avatár képnek, de halvány)
thx aki megcsinálja
én először nem tudtam h mit hogyan😆
nekem a pókemberes venomról avatart tudtok csinálni ami olyan mint a gamebe
(google be írtam h : venom wallpaper)
én nem vok jó a photoshopba😜
én csak csináltam😜
nekem akk tudnal késziteni?
elöre is kösz
Ehhez mit szólsz?