Azoknak nyitottam ezt a témát akik nem rendelkeznek olyan tudással hogy készíteni tudjanak maguknak egy jól kinéző avatart.Ezért ebben a topikban a képszerkesztésben jártasabbaktól lehet kérni avatart persze ha elválalják.Amennyiben készítettek neked avatart legyetek szívesen írjátok ki az adatlapotokra hogy ki készítette!Ennyivel ugyanis minimum tartozunk.Kezdeném is.Nem tudna valaki nekem készíteni egy király avatart amibe benne van természetesen a nevem és az újabb Sam Fisher (a Convictionból).Előre is köszönöm!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vagy a mostani avataromat, vagy ezt: [LINK] szeretném kicsit felturbózni. 😃
HA a 2-at választja a segítő, akkor narancssárga legyen a háttér( alul sötétebb, felül kicsit világosabb, és ne lineárisan, hanem hullámosan legyen elválasztva ).
A strucc maga kék legyen, legyen egy repülős sapkája, és azon egy repülős szemüveg. 😃
Köszipuszi.
Én úgy gondolom mivel te is férfi/fiú vagy ezért sokkal inkább nézek egy
Sztem meg semmi beteges nincs benne, inkább rakjon ki mindenki csajos Avatart, mint hogy 1 meleg is legyen a Földön...
Mind1, vki az avataromat, amit kértem pls😀. Tudoma választ, csináld magad ha ennyire sürgős, de képszerkesztéshez nem értek😃
+jo contrast legyen faja fenyekkel akar fenylo casikot a kocsi kore vagy ilyesmi
Sztem meg semmi beteges nincs benne, inkább rakjon ki mindenki csajos Avatart, mint hogy 1 meleg is legyen a Földön...
Mind1, vki az avataromat, amit kértem pls😀. Tudoma választ, csináld magad ha ennyire sürgős, de képszerkesztéshez nem értek😃
Előre is köszönöm.
Az egyik hogy valamilyen rappes háttér és ott villogna zölddel hogy Mc eeN.
A másik hogy egy magyar zászló és rajta lenne mondjuk feketével (de bármilyen más szín is jó csak látszódjon 😃😉 hogy Szebb Jövőt! 😃
Előre is köszi 😃
Skacok hogy lehet megcsinálni hogy villogjon a szöveg?? 😀
milyet toma ?😀
Olyat ami jól nézzen ki rád bízom
Amúgy előző oldalon van az én kérésem is 😀 azt is megcsinálná valaki? 😀 😃
Köszi előre is 😃
EZt másold majd be ne az Avatar feltöltésébe ha nem az alatta lévő "Avatar feltöltés:
(Animált GIF-hez)" -be. és jó lesz 😀
gyors típus vagyok 😀😃
de várj, lekicsinyítem a méretét és gifként rakd be.
Valaki tudna nekem csinálni egy olyat hogy valamilyen rappes háttér és ott villogna zöld betűkkel hogy Mc eeN?? 😀
Előre is köszi 😀
Sziasztok légy szíves lehetne erre a képre úgy hogy alulra valami feltűnő színnel villogjon a felhaszn. nevem. Előre is köszönöm Furmann96.
Nagyon köszi!
Super88
Na ez tetszik! nagyon köszönöm!
Nagyon köszi!