Kinek melyik volt a legjobb/legrosszabb napja?
Kinek melyik volt a legjobb,vagy legrosszabb napja??
nekem pl a legjobb az volt amikor megismertem a barátnőmet :)
a legrosszabb pedig amikor a karomban mindkét csont eltört és össze-vissza csavarozták :S
nekem pl a legjobb az volt amikor megismertem a barátnőmet :)
a legrosszabb pedig amikor a karomban mindkét csont eltört és össze-vissza csavarozták :S
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hát egyértelmű hogy a legjobb mikor a világra jöttem 😆
A legszarabb a múlt hét vannak olyan napok mikor tudod , hogy nem szabad felkelned de megteszed és jön a gebassz egész nap és egész héten mindenhol otthon melóban munkában !!!!
/bár a béka segge alól már csak felfele vezet az út 😃/
Jó: Királyhágó(csodás látvány)
3 éve, minden évben Carstyling tuning Show....nagy élmény az is....
a nők jönek mennek de a barátok megmaradnak
Támogatom😜
A legrosszabb még 2008.06.07.-én Szombaton a Névnapomon volt. Szokásomhoz híven én mindig kimentem a haverokkal a focipályára megnézni a mecset. Azzal nem is volt gond, csak hát a meccs után megláttam egy csajt akiről akkor abban a percben még fogalmam nem volt ki ő, de akkor első látásra beleszerettem. Akkor a legjobb haverommal járt és megmondani nem mertem neki. Akkor másnap felvettem msn-re a lányt megismertem beszélgettünk és kicsúszott a számon és leírtam neki hogy mit érzek iránta. Nem szolt rá semmit. Akkor 2 hét múlva elmentünk hozzájuk le és aznap összevesztem a legjobb haverommal ez miatt hogy én mi jogon szerettem belé, és veréssel fenyegetett. Nem foglalkoztam vele nagyon mert akkor elvette az eszemet a lány. És mostanáig 2 éven keresztűl hittem benne hogy 1x összejövünk, de nem. És most jöttem rá igazán mi is történt, mert egy lány miatt elvesztettem a legjobb haveromat és a méltóságomat. Nekem ez volt a legrosszabb.
A legjobb napom meg sok volt, de a legeslegjobb az most 16.-án volt mikor eljutottam a KRK szigetre Horvátországba.
egyszer majdnem én is igy jártam. :/
nem ér annyit egy nő.... egy barátság 10000x többer és .... egy nőnél, aki jön és megy ........
A legrosszabb még 2008.06.07.-én Szombaton a Névnapomon volt. Szokásomhoz híven én mindig kimentem a haverokkal a focipályára megnézni a mecset. Azzal nem is volt gond, csak hát a meccs után megláttam egy csajt akiről akkor abban a percben még fogalmam nem volt ki ő, de akkor első látásra beleszerettem. Akkor a legjobb haverommal járt és megmondani nem mertem neki. Akkor másnap felvettem msn-re a lányt megismertem beszélgettünk és kicsúszott a számon és leírtam neki hogy mit érzek iránta. Nem szolt rá semmit. Akkor 2 hét múlva elmentünk hozzájuk le és aznap összevesztem a legjobb haverommal ez miatt hogy én mi jogon szerettem belé, és veréssel fenyegetett. Nem foglalkoztam vele nagyon mert akkor elvette az eszemet a lány. És mostanáig 2 éven keresztűl hittem benne hogy 1x összejövünk, de nem. És most jöttem rá igazán mi is történt, mert egy lány miatt elvesztettem a legjobb haveromat és a méltóságomat. Nekem ez volt a legrosszabb.
A legjobb napom meg sok volt, de a legeslegjobb az most 16.-án volt mikor eljutottam a KRK szigetre Horvátországba.
egyszer majdnem én is igy jártam. :/
milyen bmx-t kaptál?mongoose,haro,wtp,eastern
mongoose 😃
a legrosszabb amikor a multkor elestem a bringámmal és egy vasdarab kb 5cm belefúródott a lábamba...fájt eléggé
legszarabb: matektanár kihív a táblához. nem tudtam 1-es. ad másikat. azt mondja ezt sem tudom még1 egyes. na nagy nehezen megoldottam, de eléggé felb@sztam az agyát. (filces a táblánk így filccel kell rá írni😃😉 keresi a filc kupakját, ne találja... Eltelt 10-15 perc az órából ^-ba amikor belenyúlok a zsebembe és ott a kupak.-.- Felnyújtom és idegbe bevágta a második 1est.
legjobb. amikor a barátnőm először felszállt a buszra(akkor még nem volt az😃😉
Én már felégettem volna a tanárt 😃 velem nemcsináltak ilyet 😃
legjobb. amikor a barátnőm először felszállt a buszra(akkor még nem volt az😃😉
legjobb napom amikor elvittek 1 körre 1 kawasakival 270 KM/per óraval
legrosszabb meg amikor kaptam egy 1-est matekböl és még kosármeccsen elbénáztam mindent 😆
Nem csodálom hogy 1-est kaptá, amikor a 270km/h helyett azt írod, hogy 270KM/per óra! 😆 ( a pert 2x is)
Egyébként ***a lehetett annyival menni! 😎
az idő sebbessége 1 s/s
legjobb napom amikor elvittek 1 körre 1 kawasakival 270 KM/per óraval
legrosszabb meg amikor kaptam egy 1-est matekböl és még kosármeccsen elbénáztam mindent 😆
Nem csodálom hogy 1-est kaptá, amikor a 270km/h helyett azt írod, hogy 270KM/per óra! 😆 ( a pert 2x is)
Egyébként ***a lehetett annyival menni! 😎
Legrosszabb : amikor meghalt a hörcsögöm meg mikor megszökött a kutyám 😞
Legjobb : ezt nem is tudom 😃 sok jó napom van 😃
alias hörcsög... nekem el voltak engedve és úgy megijedtek egymástol hogy mind a 2 ott maradt
legrosszabb? fogalmam sincs. talán ha jobban megerőltetném magam eszembe jutna. de nem akarok rá emlékezni, mert lehet hogy nagyon szar volt és szar hangulatba leszek tőle. am szar napom volt már sok, de így közel 18 év alatt hogy melyik volt a legszarabb....
Elszartam az autónkat.Talán a kuplung szétesett,még nem volt szerelőnél.
a legjobb napom amikor haver szülinapján megismertem egy csajt akivel szeretnék kavarni.
Legjobb : ezt nem is tudom 😃 sok jó napom van 😃
A legrosszabb amikor eltört a lábam.
Mikor megkaptam a kutyusomat
Amikor megszületett a tesom.
A legrosszabb az egy kicsit horror ezért inkább.....😕..na
http://hgfhbghz.honlapepito.hu/
Legrosszabbra nem emlékszem, de lehet, hogy nem is volt...bár mondhatnám azt, hogy amikor megtudtam, hogy megszűnik a Kispál...de nem, attól rosszabb is volt 😃
legjobb napom?? hát olyanom nem nagyon van/volt csak kisebb örömök talán
legjobb amikor mehettem egy Yamaha YZF 450R RaptoprQVaddal!
És szinte egésznap
legrosszabb amikor irtam egy 1-es témazárót föciböl
lol ha nekem ez lenne a legrosszabb napon 😂
legrosszabb mikor egy közeli rokonom meghalt 😞
legjobb még nem volt mert mindig boldog vok 😂
És szinte egésznap
legrosszabb amikor irtam egy 1-es témazárót föciböl
legrosszabb meg amikor meghalt a legjobb barátom
Legrosszabb amikor tönkre ment a régi (múlt csütörök😞).
Rossz az, termeszetesen, mikor nincsen idom gepigenyezni. 😆
Nem fogom tudni hogy folytatom az életemet.
Hajléktalan nem akarok lenni és a szüleimet nyakán se akarok lenni 30 évesen.
az én legszebb napom az volt mikor beleszerettem egy lányba.😀
A legrosszabb az volt mikor rájöttem , sosem lehet az enyém.😢
azóta szar az életem😕
Ja vágom...Akkor pár ismerősömet fel jelenthetném...😕
Amit kmisi irt az a pedofilia, és csak akkor jelenthetnéd fel az ismeröseidet ha már elmúltak 18, vagy ebben az esetben 16.😀
A legszarabb a múlt hét vannak olyan napok mikor tudod , hogy nem szabad felkelned de megteszed és jön a gebassz egész nap és egész héten mindenhol otthon melóban munkában !!!!
/bár a béka segge alól már csak felfele vezet az út 😃/
ám nekem is a legjobb napom az vt amikor megismerkedtem vis inkább összejöttem a csajommal.
A legrosszabb pedig az mikkor évvégekor nem mondtam meg otthon h milyen lesz a bizim és úgy mentem haza, tele vt rossz jegyekkel 😆
Hát igen...kéne egy ilyen topic...Szerintetek?
Hát hozz létre! Mindenről lenne véleményem!