Programozó szeretnék lenni (ez már szinte biztos), de mostanában nagyon sokat lőttem fegyverekkel, gyakorolgattam, érdeklődök lövészet iránt. Ha nem munkaként de hobbiként biztos fogom vinni!
Én kevés eséllyel gyerekorvos esetleg pszichiáter de inkább csak a család erőlteti nagyon de nagyon 😀
Egyébként esetleg könyvelő vagy műszaki tervező és ilyen grafikus de ugye még van időm.
De elsősorban családfő! 😀
nekem is 2 haverom katonának készül... úgy szét vannak gyúrva ejhaj 😆 😆 de tény az izom és erő nem valami mű xar 😆 sok munka benne, tesi tanárunk is csak úgy respectálta őket,nem csoda 😆
ez kicsit közhelyes de én rocksztár akarok lenni méghozzá énekes csak nem merem megpróbálni hogy milyen a hangom 😳 plusz még változik a hangom tehát ki tudja mi lesz
Bauer, azért megnéznélek téged, hogy mégis ki vagy te. Tán a jóságos atyaúristen? Honnan veszed, hogy ő nem küzd ezért a célért, meg csak egy "kocka álom". Tán láttad már őt életben, hogy ilyen könnyen és gyorsan megítéled? Azért mert neked nem jött össze semmi az életben nem máson kéne ezt levezetni. Am Big Bear sok sikert 😀
JackBauer, ez nem kocka álom, és nem volt sok, attól hogy ez az álmom szerintem nem kellene bele kötni hogy kocka álom, képzeld hogy sokat szenvedek vele és küzdök érte!!! mivel edzek folyamatosan és szem műtéttem is lesz!
Én is tegnap ballagtam, én szeptembertől a kispesti Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola padjait fogom koptatni a kéttannyelvű szoftver csoportban 😀. Azt még pontosan nem tudtam eddig eldönteni mi leszek, megfordult a fejemben, hogy programozó, rendszergazda, esetleg hacker (nem bűnöző, hanem a törvény védelmében 😆😉 leszek.
Én tegnap ballagtam és most szeptember 1.-től a debreceni Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskolában folytatom a tanulmányaim gépész ágazaton. 😀
Először is CISCO-s rendszergazda leszek majd Szoftverfejlesztő vagy Mobilalkalmazás fejlesztő. Az utóbbi 2 közül szeretnék valamelyikbe elhelyezkedni lehetőleg külföldön.
Persze ezek előtt egy nyelvvizsgát teszek. Lehet rosszul csináltam de nem mertem most bevállalni az emelt angolt. A középszintű érettségi meg 2 pont híján 5-ös lett.
Emelt angolt ne is menj, sokkal többet érsz egy nyelvvizsgával!
Gépészmérnök szeretnék lenni.
Szívesen lennék focista is, legalább egy kis csapatnál, de nincs sok tehetségem hozzá, meg idős vagyok elkezdeni (16 éves vagyok) Fabrégas 16 évesen focizott a nagy közönség előtt...
Először is CISCO-s rendszergazda leszek majd Szoftverfejlesztő vagy Mobilalkalmazás fejlesztő. Az utóbbi 2 közül szeretnék valamelyikbe elhelyezkedni lehetőleg külföldön.
Persze ezek előtt egy nyelvvizsgát teszek. Lehet rosszul csináltam de nem mertem most bevállalni az emelt angolt. A középszintű érettségi meg 2 pont híján 5-ös lett.
bobekrisz Válasz 2013-05-01 14:26 #686
De traktort nem lehet b-jogsival vezetni ?
B-sem sincs, és lehet, könnyű pótkocsit, meg azt hiszem van súlykorlát is, és mindent ami függesztett, tehát nem kereken gurul, meg őm azt hiszem azt is aminek nincs rendsáma és kereken gurul 😃
Egyébként esetleg könyvelő vagy műszaki tervező és ilyen grafikus de ugye még van időm.
De elsősorban családfő! 😀
Én villanyszerelőnek tanulok! jó lenne majd kimenni külföldre....:/ valaki még tanul ezt? 😃
Az az egyik szakmám, kitörölhetem vele.
Bombaszakértő
komoly? 😆
Hivatásos kocka 😀
Emelt angolt ne is menj, sokkal többet érsz egy nyelvvizsgával!
Szívesen lennék focista is, legalább egy kis csapatnál, de nincs sok tehetségem hozzá, meg idős vagyok elkezdeni (16 éves vagyok) Fabrégas 16 évesen focizott a nagy közönség előtt...
B-sem sincs, és lehet, könnyű pótkocsit, meg azt hiszem van súlykorlát is, és mindent ami függesztett, tehát nem kereken gurul, meg őm azt hiszem azt is aminek nincs rendsáma és kereken gurul 😃
Én is majd ki szeretnék menni a szülőkhöz az USA-ba biztosított lakhelyem lenne 😀
Lehet, mivel lassú jármű, de csak könnyű pótkocsit húzhat.