A GTA-t nem szabad komolyan venni, aki azt komolyan veszi az valószínű az életben sem egy életképes ember. Az felhőtlen kikapcsolódást nyújt, mondjuk azt aláírom, hogy gyerekektől tényleg elkellene tiltani szigorúan. Skyrim??? Oh fck ez megint csak ízlés kérdése, életem top 10 játékában simán helyet foglal a játék. És nem elfogultságból írom, de az egy zseniális játék minden szempontból. Gondolom ti félreértelmeztétek a topikot, ez mind a kettő egy igen kimagasló játék, ami vagy bejön vagy nem, de rossz játéknak titulálni őket azért erős badarság.
flamina: És akkor a Mafia játékról is ugyanez a véleményed? Nekem a San Andreas a kedvenc GTA részem, ahol a gettóban élő senki niggerből leszel az egész San Andreas ura a játék végére: leszámolsz az ellenséges bandákkal és összeszeded újra a családod. Az SA alapja a család, Grove Street Families, a családok összetartása és védelme, természetes nigga stílusban. És Dono-nak itt adok igazat, ugyanis Tempenny és Pulaski-hoz hasonló korrupt rendőrök sajnos a valóságban is léteznek. A GTA5-re már sajnos tényleg az igaz, hogy rablásokra épül az egész játék, de a multi még inkább. Ami persze szórakoztató, de nem neked.
A 2012-es Most Wanted pedig azért számomra a valaha ért legrosszabb játékélmény, mert értelmetlen dolog, hogy úgy kapsz kocsikat, hogy random helyen fölszeded a városban. Az AI végig csaló és a játékélmény nulla. Nálam még egy játéknak sem sikerült az MW2012-n kívül hányingert előhoznia, még a mesterlövészben is inkább röhögtem a bugokon. A régi 2005-ös Most Wanted meggyalázása, mert a grafikán kívül mindenben csak visszafejlődött.
Már nem azért, de a GTA mindig is ilyen volt. És szerintem ez a széria soha nem arról szólt, hogy milyen erkölcsi értékeket képviselnek a főhősei, hanem a gengszteréletről. Egyik főkaraktere sem volt soha ártatlan bárány, ez egyszerűen egy másik kategória. A másik meg, hogy egyébként 18+-os korhatár-besorolással rendelkezi és az, hogy ezt persze nem igazán tartják be, már megint egy másik téma. A harmadik, hogy szerintem nem is igazán tanít semmire. Nem tudom, hogy és miért látod bele azt amit, de az én véleményem az, hogy inkább a játékos számára egy következmények nélküli szórakozás. A világa meg... éppen, hogy kifigurázza a valós társadalmat, ha tehát rosszat látsz benne, az érthető, mert a valóság felnagyításán alapul (mindenki mobilozik, ha valaki meghal azt is csak fényképezik, stb.) Na mindegy, nem védeni akarom, mondjuk nincs is rá szüksége nagyon.
A Skyrimet sem igazán tudom megérteni. Nem játszottatok ti még igazán rossz játékkal: Streets Racer, Crossfire, Big Mutha Truckers 2, Bagger Simulator 2008, Ultimate Motocross, Driver akármelyik része, APB Reloaded (és ez már a javított kiadás), Dino D-Day. Ezek mindegyike elfért volna a Rossz PC Játékok Sorozatban. Szerintem a mondanivaló vagy a játék világa is bőven háttérbe szorul, ha ilyen igénytelenül összegányolt játékról van szó, amit nem hogy átélni vagy élvezni, játszani is szinte lehetetlen.
Hát én egy játékkal nem azért játszok, hogy megtanítson egy egész élettörtenet és áttérítsen egy másik vallásra, hanem szórakozásképpen.
Életem legrosszabb játékára van 2 jelölt: Skyrim és Dark souls.
Az, hogy valakinek a GTA 5 legyen a legrosszabb játéka életében, azért az durva. Ha nem szereted a stílust az egy dolog, de minden szinten jól összerakott játékról van szó, szóval ez inkább ízlés kérdése, hogy bejön vagy sem. Az meg már nem egyenlő a rossz játék fogalmával 😀
Ride to Hell: Retribution Én ennél sz.rabb játékkal még az életemben nem játszottam, pedig lassan 25 éve vagyok a "játékiparban" aktívan 😀 Szóval ezt még a legelvetemültebb játékosoknak se merném ajánlani!
Run-ban nekem az irányítás nem tetszett, azon kívül szerintem jó kis játék lett. A régi Most Wanted szerintem egész jó lett. Új hot pursuit számomra olyan átlagos, 1-2 órát játszottam vele, de nem tudott annyira lekötni, de a Run-t kipörgettem, igaz, közel egy év alatt 😆
NFS rossz is mostanában. Jó játék lehetne pár az újabbak közül, viszont ott a DE.
Hot Pursuit pl jó is lehetne, de sikerült nagyon elkurellni.
A Run is lehetett volna jó, de nem jött össze az sem.
(Amúgy véleményem szerint az Underground 2 utáni 2005ös MW siralmas lett)
Kétségtelenül a Need for Speed Most Wanted 2012-es változata, nem sok kellett ahhoz, hogy kirohanjak a vécére hányni. És az a durva, hogy először androidon játszottam vele és a telefonos változat iszonyatosan tetszik, míg a PC-stől rosszul vagyok.
Hunor95: Ha a Shift 2 irányíthatatlan akkor a GTR-t ne próbáld ki. Rendes autós játékkal nem is lehet billentyűzettel játszani. A Shift még emészthető volt számomra de a 2. rész valóban nem nagy durranás és nem az irányítás miatt.
Ha valaki star wars-ozni akar ajánlom vagy a lego-t vagy a batlefornt 1-et vagy a jedi knight-ot.
Ja és még a MOHA Aribone...
1.Azért mert nem kompatibilis a hangkártyámmal vagy nem tudom,de minden hangot 2x ismétel.
2.Azok a bugok...Benne az egész ember vagy el van nyújtva a keze kb 2-3 méterig...
Komolyan mondom kihullott tőle a hajam 😆
A MOHAA-ba nem volt ennyi bug,vagy ha volt nem volt ennyire idegesítő.
A Boiling Point. Az egész bugos, nagyon gagyi AI, az animációk is gyengék, csal a játék. Amúgy maga az alapja nem lenne rossz. Tetszik, hogy lehet szabadba mászkálni, emberekkel beszélgetni, meg a RolePlay szerűsége is. Első küldetést(amikor be kell törni egy villába) se csináltam meg, már ment is a törlés. A Mesterlövészt egyszer kijátszottam.😃 Ahol van a lift, én ott megszívtam...
Matt99: Egyetértek veled 😀 A fizika is egy rakat kaki benne. Meg amikor izomból el akarsz kaszálni valakit, akkor átmegy az embered teste az ő lábán. Meg olyan hülyeségeket tud befújni a bíró 😆 Kb azt sem tudod, h szabálytalanság történt, csak úgy befújja. Meg néha mondom, h minek fúj megint, erre én kapok szabadot. Totál nem lehet látni belőle semmit. Tökre olyan, mint élőben, hogyha vki hozzáér a másikhoz egy kicsit, akkor már mindjárt szabadot kell neki adni. Istenem 😀
Ezekért a hibákért utálom, de amúgy elvagyok vele 😀
Cs 1.6, és condition zero: Mész, és lősz, semmi taktika semmi összebeszélés mert a pályák iszonyat kicsik, van 2-3 lehetőség arra, hogy honnan fog jönni az ellenség. Helyette: Red orchestra 2, Planetside 2, Arma 2. Fényévekkel verik a CS-t. Bocs.
WoT, World of Warplanes: Nem kell ecsetelnem. Helyette: War Thunder. Fényévekkel jobb MINDENBEN! Úgy, hogy BÉTA! Bocs...
League of Legends: Játékosok, és nem szeretem a fix hősöket, egyedi, általam kreált kéne, összeválogatott képességekkel.
The sims 3: Maga a játék jó lenne ha normálisan lenne optimalizálva: Felrakok 3 kieget, és 30 fps-el kevesebb van. WTF? Plusz letöltök 10 bútort meg ruhát a netről, megint ugrik egy csomó fps. Miért? Nem bírja el a proci? Kevés a RAM? Gyerekek azért ne szórakozzunk már... Wargame: Red dragon c. játékban rengeteg számítást kell a procinak végeznie a lövedék röppályáján keresztül az átütésen át egészen a terep tényezőiig (pl jármű beragad a sárba). De 30 ruha az már sok? Menjetek a fenébe... Helyette: Egyelőre nem találtam alternatívát...
Overlord 2: Dögunalmas csőjáték... Letöröltem 2 pálya után.
Civilization V: A hülye AI, és a gagyi megvalósítás. Nekem túl egyszerű, és nem eléggé testreszabható. Helyette: Crusader kings 2, Eu4.
Biztos van még nem jut eszembe több.
Ezek a német gyártmányú szimulátorok, pl City Bus Simulator, Bus Simulator 2008. Gondoltam, majd röhögök a bugokon, mint a mesterlövészben, vagy ilyesmi. De ezek egyszerűen csak játszhatatlanok.
Metin 2, LoL, Minecraft, Cs(régen szerettem de már felhúzza az agyamat), meg pár olyan játék amit filmből csinálnak (most nem a Batman meg ezekre gondolok hanem pl the expendables 2 the game,meg G.I Joe ps2-ön)
Hát én bátra jelentem ki hogy a League of Legends volt nálam a legrosszabb.Olyannyira nem az én stílusom,hogy utána majd 1 hétig beteg voltam annyira kiakasztott
A 2012-es Most Wanted pedig azért számomra a valaha ért legrosszabb játékélmény, mert értelmetlen dolog, hogy úgy kapsz kocsikat, hogy random helyen fölszeded a városban. Az AI végig csaló és a játékélmény nulla. Nálam még egy játéknak sem sikerült az MW2012-n kívül hányingert előhoznia, még a mesterlövészben is inkább röhögtem a bugokon. A régi 2005-ös Most Wanted meggyalázása, mert a grafikán kívül mindenben csak visszafejlődött.
A Skyrimet sem igazán tudom megérteni. Nem játszottatok ti még igazán rossz játékkal: Streets Racer, Crossfire, Big Mutha Truckers 2, Bagger Simulator 2008, Ultimate Motocross, Driver akármelyik része, APB Reloaded (és ez már a javított kiadás), Dino D-Day. Ezek mindegyike elfért volna a Rossz PC Játékok Sorozatban. Szerintem a mondanivaló vagy a játék világa is bőven háttérbe szorul, ha ilyen igénytelenül összegányolt játékról van szó, amit nem hogy átélni vagy élvezni, játszani is szinte lehetetlen.
Életem legrosszabb játékára van 2 jelölt: Skyrim és Dark souls.
Az, hogy valakinek a GTA 5 legyen a legrosszabb játéka életében, azért az durva. Ha nem szereted a stílust az egy dolog, de minden szinten jól összerakott játékról van szó, szóval ez inkább ízlés kérdése, hogy bejön vagy sem. Az meg már nem egyenlő a rossz játék fogalmával 😀
Azt is kipróbálom, megnézem milyen 😃 😆
Hot Pursuit pl jó is lehetne, de sikerült nagyon elkurellni.
A Run is lehetett volna jó, de nem jött össze az sem.
(Amúgy véleményem szerint az Underground 2 utáni 2005ös MW siralmas lett)
F.O.S. 😊
City interactive....
Spoiler!
Mintha az IQ-mat szívták volna!
A repcsi írányítás -99999999 körül van!
Meg maga az egész játék sem!
Ha valaki star wars-ozni akar ajánlom vagy a lego-t vagy a batlefornt 1-et vagy a jedi knight-ot.
Ja és még a MOHA Aribone...
1.Azért mert nem kompatibilis a hangkártyámmal vagy nem tudom,de minden hangot 2x ismétel.
2.Azok a bugok...Benne az egész ember vagy el van nyújtva a keze kb 2-3 méterig...
Komolyan mondom kihullott tőle a hajam 😆
A MOHAA-ba nem volt ennyi bug,vagy ha volt nem volt ennyire idegesítő.
Rosszul vagyok tőle 😃
Ezekért a hibákért utálom, de amúgy elvagyok vele 😀
WoT, World of Warplanes: Nem kell ecsetelnem. Helyette: War Thunder. Fényévekkel jobb MINDENBEN! Úgy, hogy BÉTA! Bocs...
League of Legends: Játékosok, és nem szeretem a fix hősöket, egyedi, általam kreált kéne, összeválogatott képességekkel.
The sims 3: Maga a játék jó lenne ha normálisan lenne optimalizálva: Felrakok 3 kieget, és 30 fps-el kevesebb van. WTF? Plusz letöltök 10 bútort meg ruhát a netről, megint ugrik egy csomó fps. Miért? Nem bírja el a proci? Kevés a RAM? Gyerekek azért ne szórakozzunk már... Wargame: Red dragon c. játékban rengeteg számítást kell a procinak végeznie a lövedék röppályáján keresztül az átütésen át egészen a terep tényezőiig (pl jármű beragad a sárba). De 30 ruha az már sok? Menjetek a fenébe... Helyette: Egyelőre nem találtam alternatívát...
Overlord 2: Dögunalmas csőjáték... Letöröltem 2 pálya után.
Civilization V: A hülye AI, és a gagyi megvalósítás. Nekem túl egyszerű, és nem eléggé testreszabható. Helyette: Crusader kings 2, Eu4.
Biztos van még nem jut eszembe több.
Fogadni mernék, hogy a 2004- ben nem volt ennyi bug.
Katasztrofális -.-'
(Az első rész meg benne van a TOP 10-ben.)
Transformers The Game