Hát én egy játékkal nem azért játszok, hogy megtanítson egy egész élettörtenet és áttérítsen egy másik vallásra, hanem szórakozásképpen.
Életem legrosszabb játékára van 2 jelölt: Skyrim és Dark souls.
Az, hogy valakinek a GTA 5 legyen a legrosszabb játéka életében, azért az durva. Ha nem szereted a stílust az egy dolog, de minden szinten jól összerakott játékról van szó, szóval ez inkább ízlés kérdése, hogy bejön vagy sem. Az meg már nem egyenlő a rossz játék fogalmával 😀
Ride to Hell: Retribution Én ennél sz.rabb játékkal még az életemben nem játszottam, pedig lassan 25 éve vagyok a "játékiparban" aktívan 😀 Szóval ezt még a legelvetemültebb játékosoknak se merném ajánlani!
Run-ban nekem az irányítás nem tetszett, azon kívül szerintem jó kis játék lett. A régi Most Wanted szerintem egész jó lett. Új hot pursuit számomra olyan átlagos, 1-2 órát játszottam vele, de nem tudott annyira lekötni, de a Run-t kipörgettem, igaz, közel egy év alatt 😆
NFS rossz is mostanában. Jó játék lehetne pár az újabbak közül, viszont ott a DE.
Hot Pursuit pl jó is lehetne, de sikerült nagyon elkurellni.
A Run is lehetett volna jó, de nem jött össze az sem.
(Amúgy véleményem szerint az Underground 2 utáni 2005ös MW siralmas lett)
Kétségtelenül a Need for Speed Most Wanted 2012-es változata, nem sok kellett ahhoz, hogy kirohanjak a vécére hányni. És az a durva, hogy először androidon játszottam vele és a telefonos változat iszonyatosan tetszik, míg a PC-stől rosszul vagyok.
Hunor95: Ha a Shift 2 irányíthatatlan akkor a GTR-t ne próbáld ki. Rendes autós játékkal nem is lehet billentyűzettel játszani. A Shift még emészthető volt számomra de a 2. rész valóban nem nagy durranás és nem az irányítás miatt.
Ha valaki star wars-ozni akar ajánlom vagy a lego-t vagy a batlefornt 1-et vagy a jedi knight-ot.
Ja és még a MOHA Aribone...
1.Azért mert nem kompatibilis a hangkártyámmal vagy nem tudom,de minden hangot 2x ismétel.
2.Azok a bugok...Benne az egész ember vagy el van nyújtva a keze kb 2-3 méterig...
Komolyan mondom kihullott tőle a hajam 😆
A MOHAA-ba nem volt ennyi bug,vagy ha volt nem volt ennyire idegesítő.
A Boiling Point. Az egész bugos, nagyon gagyi AI, az animációk is gyengék, csal a játék. Amúgy maga az alapja nem lenne rossz. Tetszik, hogy lehet szabadba mászkálni, emberekkel beszélgetni, meg a RolePlay szerűsége is. Első küldetést(amikor be kell törni egy villába) se csináltam meg, már ment is a törlés. A Mesterlövészt egyszer kijátszottam.😃 Ahol van a lift, én ott megszívtam...
Matt99: Egyetértek veled 😀 A fizika is egy rakat kaki benne. Meg amikor izomból el akarsz kaszálni valakit, akkor átmegy az embered teste az ő lábán. Meg olyan hülyeségeket tud befújni a bíró 😆 Kb azt sem tudod, h szabálytalanság történt, csak úgy befújja. Meg néha mondom, h minek fúj megint, erre én kapok szabadot. Totál nem lehet látni belőle semmit. Tökre olyan, mint élőben, hogyha vki hozzáér a másikhoz egy kicsit, akkor már mindjárt szabadot kell neki adni. Istenem 😀
Ezekért a hibákért utálom, de amúgy elvagyok vele 😀
Cs 1.6, és condition zero: Mész, és lősz, semmi taktika semmi összebeszélés mert a pályák iszonyat kicsik, van 2-3 lehetőség arra, hogy honnan fog jönni az ellenség. Helyette: Red orchestra 2, Planetside 2, Arma 2. Fényévekkel verik a CS-t. Bocs.
WoT, World of Warplanes: Nem kell ecsetelnem. Helyette: War Thunder. Fényévekkel jobb MINDENBEN! Úgy, hogy BÉTA! Bocs...
League of Legends: Játékosok, és nem szeretem a fix hősöket, egyedi, általam kreált kéne, összeválogatott képességekkel.
The sims 3: Maga a játék jó lenne ha normálisan lenne optimalizálva: Felrakok 3 kieget, és 30 fps-el kevesebb van. WTF? Plusz letöltök 10 bútort meg ruhát a netről, megint ugrik egy csomó fps. Miért? Nem bírja el a proci? Kevés a RAM? Gyerekek azért ne szórakozzunk már... Wargame: Red dragon c. játékban rengeteg számítást kell a procinak végeznie a lövedék röppályáján keresztül az átütésen át egészen a terep tényezőiig (pl jármű beragad a sárba). De 30 ruha az már sok? Menjetek a fenébe... Helyette: Egyelőre nem találtam alternatívát...
Overlord 2: Dögunalmas csőjáték... Letöröltem 2 pálya után.
Civilization V: A hülye AI, és a gagyi megvalósítás. Nekem túl egyszerű, és nem eléggé testreszabható. Helyette: Crusader kings 2, Eu4.
Biztos van még nem jut eszembe több.
Ezek a német gyártmányú szimulátorok, pl City Bus Simulator, Bus Simulator 2008. Gondoltam, majd röhögök a bugokon, mint a mesterlövészben, vagy ilyesmi. De ezek egyszerűen csak játszhatatlanok.
Metin 2, LoL, Minecraft, Cs(régen szerettem de már felhúzza az agyamat), meg pár olyan játék amit filmből csinálnak (most nem a Batman meg ezekre gondolok hanem pl the expendables 2 the game,meg G.I Joe ps2-ön)
Hát én bátra jelentem ki hogy a League of Legends volt nálam a legrosszabb.Olyannyira nem az én stílusom,hogy utána majd 1 hétig beteg voltam annyira kiakasztott
Életem legrosszabb játékára van 2 jelölt: Skyrim és Dark souls.
Az, hogy valakinek a GTA 5 legyen a legrosszabb játéka életében, azért az durva. Ha nem szereted a stílust az egy dolog, de minden szinten jól összerakott játékról van szó, szóval ez inkább ízlés kérdése, hogy bejön vagy sem. Az meg már nem egyenlő a rossz játék fogalmával 😀
Azt is kipróbálom, megnézem milyen 😃 😆
Hot Pursuit pl jó is lehetne, de sikerült nagyon elkurellni.
A Run is lehetett volna jó, de nem jött össze az sem.
(Amúgy véleményem szerint az Underground 2 utáni 2005ös MW siralmas lett)
F.O.S. 😊
City interactive....
Spoiler!
Mintha az IQ-mat szívták volna!
A repcsi írányítás -99999999 körül van!
Meg maga az egész játék sem!
Ha valaki star wars-ozni akar ajánlom vagy a lego-t vagy a batlefornt 1-et vagy a jedi knight-ot.
Ja és még a MOHA Aribone...
1.Azért mert nem kompatibilis a hangkártyámmal vagy nem tudom,de minden hangot 2x ismétel.
2.Azok a bugok...Benne az egész ember vagy el van nyújtva a keze kb 2-3 méterig...
Komolyan mondom kihullott tőle a hajam 😆
A MOHAA-ba nem volt ennyi bug,vagy ha volt nem volt ennyire idegesítő.
Rosszul vagyok tőle 😃
Ezekért a hibákért utálom, de amúgy elvagyok vele 😀
WoT, World of Warplanes: Nem kell ecsetelnem. Helyette: War Thunder. Fényévekkel jobb MINDENBEN! Úgy, hogy BÉTA! Bocs...
League of Legends: Játékosok, és nem szeretem a fix hősöket, egyedi, általam kreált kéne, összeválogatott képességekkel.
The sims 3: Maga a játék jó lenne ha normálisan lenne optimalizálva: Felrakok 3 kieget, és 30 fps-el kevesebb van. WTF? Plusz letöltök 10 bútort meg ruhát a netről, megint ugrik egy csomó fps. Miért? Nem bírja el a proci? Kevés a RAM? Gyerekek azért ne szórakozzunk már... Wargame: Red dragon c. játékban rengeteg számítást kell a procinak végeznie a lövedék röppályáján keresztül az átütésen át egészen a terep tényezőiig (pl jármű beragad a sárba). De 30 ruha az már sok? Menjetek a fenébe... Helyette: Egyelőre nem találtam alternatívát...
Overlord 2: Dögunalmas csőjáték... Letöröltem 2 pálya után.
Civilization V: A hülye AI, és a gagyi megvalósítás. Nekem túl egyszerű, és nem eléggé testreszabható. Helyette: Crusader kings 2, Eu4.
Biztos van még nem jut eszembe több.
Fogadni mernék, hogy a 2004- ben nem volt ennyi bug.
Katasztrofális -.-'
(Az első rész meg benne van a TOP 10-ben.)
Transformers The Game
Minecraft? Counter Strike 1.6? Oblivion? WTF? 😲