Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Google Pixel 5, nem sok embernek van ilyen. Nem túl nagy, így nem idegesít annyira legalább. A PC sokkal jobb, mint a telefon, gépen szeretek netezni telefonon nem. De legalább GPS-re jó a telefon, meg hívásokra. Pár évig elég lesz most.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Xiaomi Mi Mix 3 az elsődleges (nem az 5g-s), a tartalék pedig egy Huawei P9 lite
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
A70.. középkategóriában a legjobb szerintem. S8+ után árban váltás, viszont az sem tudott többet.
0
0
0
0
Bicike avatar
iPhone 11 128 GB.
0
0
0
0
💬 10
Bicike avatar
@PatkosXX: Na, mi az? 😃
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@Bicike: Semmi, csak nemrég még i3 540-re se vót pénzed, most meg egyből iPhone 11-ed van. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@PatkosXX: Fúrt a kiskertbe egy olajkutat, na és aztán? 😊
0
0
0
0
Bicike avatar
@PatkosXX: Az vagy 7 éve volt.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@PatkosXX: Hányan flexelnek a hitelre vett verdával meg telóval, aztán hazamennek a panelba' a 12óra után, mert valamiből nyögni kell a törlesztőket.. 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
@ben_aloha: Gondolom, ezt nekem is szántad. Soha nem vennék fel hitelt se telefonra és autóra sem. 😉

Olyan pozícióban dolgozom, hogy ilyet kaptam céges telefonnak. Vissza kellett volna utasítani?
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Bicike: Nem neked szántam,csak úgy nagy általánosságban.
Soha nem vennék fel hitelt se telefonra és autóra sem. 😉

Ebben egyetértünk 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
@ben_aloha: Akkor elnézést! 😀

Elég látni azt is, hogy egyesek hogy mennek tönkre, mert nem tudják fizetni a hitelt. 😞
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Bicike: Ezaz.. hányan belerokkantak már, hogy a hitelre is hitelt vettek fel..
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Samsung Galaxy S10 - megjelenés óta.
Elötte: S8, S6, Xperia SP, HTC Trophy 7, Xperia X10, iPhone 3GS, Motorola Defy, Xperia X8.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
Az első az melyik Xperia volt?

Nekem volt egyszer egy Xperia L, de aztán örültem hogy letudtam cserélni. 😆 Valahogy nem vált be.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Huawei Mate 10 Pro, nemrég kapta meg az Emui 10.-t . Mai napig erősen tartja a frontot az erejével. Egyedül a jobb kamera hiányzik, ami p30 pro-ban van 😃.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nokia 3310i. Csak 19 éves.
Samsungban az akksi halt meg, Blaupunktban meg az LCD
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@SuperPuma: A jó öreg 3310 😆 Mai napig megvan és működik, Space Impact-el rengeteget játszottam anno rajta 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Az mondjuk még szerintem NES játékként is megállta volna a helyét
0
0
0
0
bukta2 avatar
Amióta megjelent anno Samsung Galaxy S7 Edge mai napig hibátlanul működik. Sem karc sem törés/repedés nincsen rajta... olyan mint amikor megvettem pedig aztán még víz alatt is használom porrban és zsebben is munka közben, annyi a titok hogy fólia/tok... és kiszolgál még szerintem egy pár évig...ha le is cserélem a közeljövőben az nem azért lesz mert behal,hanem mert már a hardvere kicsit gyengécske pl a játékokhoz, de játszani meg ipad en játszok így még sztem ki bír egy 2 évet simán 😉
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Régebben még mikor 5s-t használtam nekem is volt rajta fólia meg tok utóbbiból talán 30 körüli darabszám volt és mindennap másmilyet használtam, attól függött milyen szettben mentem suliba 😆, de az utána lévőkről már inkább hanyagoltam, jobb érzés volt nélkülük használni 😶
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Krüger & Matz LIVE 7s és Concorde Raptor Z20
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Huawei Mate 10 Pro, sajnos az emui 10 késik a vírus miatt, de a 9.1-el is tökéletes, és mai napig tartja magát. Nagyon jó egykori flagship 😀 . Egyedül a kamerája kezd elavult lenni a mai viszonylat szerint, de hardveresen mindennel lazán megbírkózik akadálymentesen 😀 . Nagyon tartós kis telefon. Xiaomi Mi 10 Pro-val szemezek, csak a mobil árak sajnos nagyon elszálltak.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Galaxy A50, Android 10-es frissítés is befutott rá nem olyan rég. Teszi a dolgát, elég okés valami, már megvan régóta.
Játékra nem használom csak netezni, böngészni, videók, stb tartalmak fogyasztására na meg telefonálni..arra bőven jó. Kamera is a sok update után már elég jó képeket tud lőni. Ujjlenyomat scannert is kipofozták.
Valamelyik nap találkozott a betonnal keményen képernyővel lefele.. de túltélte 1-2 kisebb karccal. Poén az hogy nem is a kijelző lett karcos. 😶😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Skacok, nem úgy volt hogy a Xiaomi Black Shark 3/pro május 8.-án jelenik meg europában? Már nem azért a 2 forintért de sehol nem találni.. még ebayen se 😃 fullra eltűnt a teló...tud valaki valamit?
0
0
0
0
💬 1
FoLey avatar
@bukta2: Majd egyszer megjelenik. A K30-at is igérték és azóta meg sem jelent.
0
0
0
0
no avatar
Nemrégiben újítottam iPhone 11 Pro-ra a sima X-ről kíváncsiságból. Mellé használok Watch Series 4-et meg egy 2018-as iPad Pro-t.

Utolsó droidos telefonom egy HTC One X volt, tab frontról meg egy ASUS Transformer Prime TF201.
0
0
0
0
💬 2
Abelsu avatar
@LordSzalko: X után milyen a 11 pro? 😃
0
0
0
0
no avatar
@Abelsu: Sok érv nem szólt a váltás mellett igazából, hiányzott az 😆R kijelző az új kamerára meg kíváncsi voltam mit tudok kihozni belőle mondjuk nem mint ha erre támaszkodnék kifejezetten mert arra ott a DSLR. Egy pár generációt ki lehet backelni ezzel is, hacsak nem mutatnak fel olyat amire úgy szint vevő lennék 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Most: Nokia 7 Plus 4/64GB Fekete-Réz https://gepigeny.hu/user/x9k338da/eszkozok/301914
Előtte: Iphone 7 Plus 128GB Space Gray https://gepigeny.hu/user/x9k338da/eszkozok/249359
Elégedett vagyok, belátható időn belül biztos nem cserélek.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Galaxy Note 10+. Mindig is szerettem a Note szériát ez sem okozott csalódást.
0
0
0
0
Bronson avatar
Előzőleg Google Pixel XL utána Pixel 2 XL, most meg a sima Pixel 3.
0
0
0
0
a-Darell avatar
Előzőleg iPhone 7 Plus 128GB, most pedig iPhone X 64GB van egy éve lassan, de ősszel valószínű születésnap alkalmából ha tetszeni fog, akkor váltás lesz 12-re. 😀
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Xiaomi Redmi Note 5 és Samsung Galaxy Alpha
0
0
0
0
lumosnina avatar
iPhone 8 Plus 256Gb Champagne Gold 1,5 eve. Korabban iPhone 6S kb 3 evig. A kovetkezo is almas lesz. Megbizhato es stabil. 😎
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó kis Blaupunkt nyúldobó. Gagyi, de legalább jó az akksi és ki is néz valahogy
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
BenjaminHun avatar
Hogy hogy utálod? Tesómnak Note 8 Proja van de ő szereti. Még én is elfogadtam volna
Mondjuk 6-7 éve csak Samsungot használok. És most váltottam S7 Edgeről S10+ra nem bántam meg.
0
0
0
0
no avatar
@BenjaminHun: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
S7E-em 3 évet használtam szerintem sosem fasgyott le.
Igaz a Note 8 Pro elősebb mindt a sima de még nem modta hogy lefagyott volna telómé
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Xiaomi Redmi Note 7 MIUI 11-es rendszerrel. Egyszerűen imádom. Előtte Xiaomi MI A1-es készülékem volt azt is nagyon szerettem nem volt kérdéses hogy milyen legyen a következő tehát maradtam a márkánál. 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Samsung Galaxy S10+. Imádom
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
iPhone SE 16GB, Választási szempontok: kicsi és stabil OS.
0
0
0
0
xsebix avatar
Samsung S9 - egyszeruen imadom, barkinek merem ajanlani! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Huawei p10 lite 4/32 GB egy jó ideig elég lesz nekem.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Redmi 4X, szerencsére a fostalicska iphone-t tudtam kukázni.. 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
Samsung Galaxy S5 amire kell bőven elég, Snapdragoon 800 sincs kihajtva benne 😃 Talán kap majd egy akku cserét aztán még jó darabig hűséges társam lehet.
0
0
0
0
FoLey avatar
Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB
0
0
0
0
💬 2
carl18x avatar
@FoLey: Ez jó telefon, ár-érték arányba az egyik legjobb 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
@carl18x: Teljesen megvagyok vele elégedve egész kellemes készülék. 😀
6 col kijelző számomra nemtűnik nagynak. 😆
0
0
0
0
sisko avatar
@McFly36: +1,nekem is az van,nagyon meg vagyok vele elégedve 😃
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gold
Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Black
https://kepkezelo.com/images/a2hl5d0zgrgmnxfzr789.jpg
0
0
0
0
Sevalin avatar
2013-ban vettem egy Galaxy Mini 2-öt. Azóta az van. 😃 Zenét hallgatni még mindig jó, de a GooglePlay már lefagy. 😆 Nyáron tervezem, hogy veszek egy újat.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció